Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δουλευε κουμπαρος μας στο καλουα το καλοκαιρινο..που ητανε??πορτο ραφτη??το γκρεμισανε τωρα.περνουμε τον αδερφο του ΑΥΓΟΥΣΤΟ 40 ΒΘΜΟΙ να παμε να τον βρουμε να κατσουμε για καφε..ολα καλα..σε καποια φαση μας ρωταει να κανω τσιγαρο?σκεφτομαι τι ρωταει το βουρλο αφου κ εγω καπνιζω..ΚΑΝΕ του λεμε.μπουχαχαχαχααα.κ το κανει..κ μας ερχεται η μποχα μπροστα..τι κανεις ρε μ^%κα λεει ο Θανος??τι κανω απανταει ο βουρλος??ημασταν σε κοκκινο..τα παραθυρα ολα ανοιχτα..

τι να κανουμε??κλεινουε παραθυρα..ντουμανιαζουμε..του εσβηνε κιολας..εκει αυτος ..στο καλο μου του λεω.το κανεις αφου κατεβουμε..τιποτα αυτος..αφου δεν μας επιασαν να γινουμε βουκινο παλι καλα..

χαχαχαχα πολυ καλη φαση...εχω ενα ξαδερφο...δε μασαει οπουναναι το κανει...σπιτι του με ανοιχτα παραθυρα...στο αυτοκινητο καθως οδηγα,αλλα οχι μεσα στην πολη...στον περιφερειακο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΕΥΗΓ κ εμας θα τα κοψει τα μαλλακια εκει γιατι θα κανει την τομη μες στα μαλλια για ναμη φαινεται μετα.εγω απο το σοκ(μη κοροιδευομαστε τα παιξα)δεν τον ρωτησα ποση ωρα θα κρατησει.η παιδιατρος μου ειπε τοσο..μιση ραφη εχεικλεισει ειπε ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ?μα πως το καταλαβε με το που την ακουμπησε?μενταλιστ ειναι???

η κυριουλα ειναι μια πολυ ομορφη και αδυνατη καμπια!!!!την εβαλα για να την βλεπουμε οι χοντρουλες μπας και καταφερουμε καποια στιγμη να γινουμε σαν αυτην!!!:roll::roll:

να η καταθλιψη που λεγαμε ότι ερχεται με το ιντερνετ :tongue:

Tσουπ ήρθα και εγώ..

καλως το....

δουλευε κουμπαρος μας στο καλουα το καλοκαιρινο..που ητανε??πορτο ραφτη??το γκρεμισανε τωρα.περνουμε τον αδερφο του ΑΥΓΟΥΣΤΟ 40 ΒΘΜΟΙ να παμε να τον βρουμε να κατσουμε για καφε..ολα καλα..σε καποια φαση μας ρωταει να κανω τσιγαρο?σκεφτομαι τι ρωταει το βουρλο αφου κ εγω καπνιζω..ΚΑΝΕ του λεμε.μπουχαχαχαχααα.κ το κανει..κ μας ερχεται η μποχα μπροστα..τι κανεις ρε μ^%κα λεει ο Θανος??τι κανω απανταει ο βουρλος??ημασταν σε κοκκινο..τα παραθυρα ολα ανοιχτα..

τι να κανουμε??κλεινουε παραθυρα..ντουμανιαζουμε..του εσβηνε κιολας..εκει αυτος ..στο καλο μου του λεω.το κανεις αφου κατεβουμε..τιποτα αυτος..αφου δεν μας επιασαν να γινουμε βουκινο παλι καλα..

+++

χαχαχαχα πολυ καλη φαση...εχω ενα ξαδερφο...δε μασαει οπουναναι το κανει...σπιτι του με ανοιχτα παραθυρα...στο αυτοκινητο καθως οδηγα,αλλα οχι μεσα στην πολη...στον περιφερειακο...

ιιιιι...εχω και εγω αλλα απο κοντα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πηγα οδοντιατρο γιαυτο αργησα...αλλα δυο σφραγισματα...ακομη μουδιασμενη ειμαι!!

Διαφημίσεις

ΕΥΗΓ κ εμας θα τα κοψει τα μαλλακια εκει γιατι θα κανει την τομη μες στα μαλλια για ναμη φαινεται μετα.εγω απο το σοκ(μη κοροιδευομαστε τα παιξα)δεν τον ρωτησα ποση ωρα θα κρατησει.η παιδιατρος μου ειπε τοσο..μιση ραφη εχεικλεισει ειπε ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ?μα πως το καταλαβε με το που την ακουμπησε?μενταλιστ ειναι???

Στο Παίδων θα τη κάνετε Μαράκι?

ο σωστος γιατρος ετσι ειναι...τοσο εμπειρος, με το ματι θα την καταλαβε την περδικουλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

.,... απειρες ιστοριες.... ιστορια μου, αμαρτια μου...

αν εχεις περιοδο μη ζυγιζεσαι...κανεις κατακρατηση....

ρε παιδια..ο Ζουγανελης θεος...

μωρη! ποσες φορες θα μας το βαλεις αυτο????? ή εχεις αλτσχαιμερ ή σου αρεσει πολυ....

ε, μενταλιστ θα'ναι... το πιθανοτερο κιολας.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι ΕΥΗΓ τρελλη φαση..ο πατερας μου αστυνομικος ο Θανος στρατιωτικος κ ο πατερας του επισης...τρελλα γελια θα ριχναμε αν μας πιανανε..κ αντε να πιστεψουν οτι εισαι αθωος...κ βρωμαει το ατιμο.στην πολυκατοικια του κολλητου μας πρεπει πραγματικα να παει η προνοια.στον απο κατω οροφο μενει ζευγαρι με παιδακι καπου στα 3 πρεπει να ναι τωρα.κ πανε τα ζωα στο μπανιο κ το κανουν,αλλα ειναι φωταγωγος κ μαστουρωνει ολη η πολυκατοικια,με το παιδι φυσικα δεν ασχολειται κανεις..

:tongue::tongue::tongue:ξερεις τι εχουν δει τα ματια του???????οταν πας εκει θα καταλαβεις οτι αυτο που εχεις ειναι πολυ ζορικο αλλα υπαρχουν και πολυ περισσοτερα ζορικα......

αλεκα που μαρη απο κοντα?????του αγιου π... ανημερα θα βρεθουμε..:-D:-D

Διαφημίσεις

μωρη! ποσες φορες θα μας το βαλεις αυτο????? ή εχεις αλτσχαιμερ ή σου αρεσει πολυ....

.

:tongue::P:p μου αρεσει πολυ...θυμαμαι που στο ειχα βαλει όταν ειχες αγχωθει με χριστιανα....αλλα μου αρεσει ρε γμτ...και όλα του Ζουγα

221882cb0gkyh7q4.gif

yuhuuuu!!!!τι κανειςεκτοςαπο να σερνεσαι?:tongue:για το θεμα που συζηταγαμε προχτες εγινε τιποτις?

μαρη τη μπριζολιτσα ψηστην!φτιαξε κ μια σαλατα κ κομπλε!!μετα ειναι τα δυσκολα...που επι τρει μερες εχει σαλατα με τονο κ μετα αποτοξινωση??απο τι αποτοξινωση?απο το μαρουλι!!Χριστε κ Κυριε...

μπα τιποτε δεν εγινε, μαλιστα οταν ειπα κατι για παιδικο μου λεει ο δικο μου "εχεις κατι με τους δικους μου? δεν φτανει που το κρατανε, αν θες να παει σε παιδικο σταθμο το παιδι να το πληρωνεις μονη σου." καταλαβες τον συμφερει αυτο γιατι εγω δεν ασχολουμαι με τα οικονομικα του σπιτιου οποτε απο το μισθο μου κρατω καποια για τον μηνα "το χαρτζιλικι μου" και τα υπολοιπα του τα δινω. οποτε ο μακακας της υποθεσης ειμαι εγω και δεν μπορω να μιλησω και απο πανω.

βεβαια στην ερωτηση αν εμπιστευεται τον πατερα του να πηγαινει καθε μερα τον μικρο με το αυτοκινητο για μπανιο που λεγανε, η απαντηση ηταν ΟΧΙ:confused::confused::confused:. τι να πω θα δω τι θα κανω.

ναι ΕΥΗΓ τρελλη φαση..ο πατερας μου αστυνομικος ο Θανος στρατιωτικος κ ο πατερας του επισης...τρελλα γελια θα ριχναμε αν μας πιανανε..κ αντε να πιστεψουν οτι εισαι αθωος...κ βρωμαει το ατιμο.στην πολυκατοικια του κολλητου μας πρεπει πραγματικα να παει η προνοια.στον απο κατω οροφο μενει ζευγαρι με παιδακι καπου στα 3 πρεπει να ναι τωρα.κ πανε τα ζωα στο μπανιο κ το κανουν,αλλα ειναι φωταγωγος κ μαστουρωνει ολη η πολυκατοικια,με το παιδι φυσικα δεν ασχολειται κανεις..

γα......σε τα....

διαβασα λιγακι στα γρηγορα...

ειμαι λιγο αγχωμενη λιγο στεναχωρημένη αλλά πάντα αισιοδοξη

κιμακι σου βγαζω το καπέλο...ειδατε τελικά που το ιντερνετ κανει δουλεια και στα ιατρικά....μπράβο σου κοπελιά, χαρη σε σενα θα το περασει το μωρακι σου αυτό πιο ανωδυνα

ευουλα η μικρη δεν εχει ιωση...απλά περασε μια ιωση..φανηκε στα λαιμα της...που την πάλεψε μονη της

ο αλλος ο παιδιατρος που την πηγα οταν μου εκανε εμετο με φλεματα και πυον τι σκατα ειδε δεν μπορω να καταλάβω....

byXKp2.png

:tongue::P:p μου αρεσει πολυ...θυμαμαι που στο ειχα βαλει όταν ειχες αγχωθει με χριστιανα....αλλα μου αρεσει ρε γμτ...και όλα του Ζουγα

κ εγω γελαω σα μλκας με τον ζουγα... κ παλια δεν τον χωνευα... δεν σου βγαζει κατι πολυ dirty?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...