Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ασμα!!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κ μεις Οκτωβρη κατα 99.9%

κατι σε καρπουζι δε παιζει??:tongue:σε ανανα εστω?

ανανας!!! που του αρεσει... μας βαζει να αγοραζουμε ολη αυτη τη γκουμουτσα, μας κοιτανε καλα καλα στο σουπερ, κ το τρωει ο παυλ.!!

εγω δεν τα εφαγα αυτα,,,αμα τα φω δεν θα χασω γραμμαριο...εφαγα δυο καλαμακια κοτοπουλο....

ρε συ... εγω δεν εχω χασει ΤΠΤ!

μπα παναθεμα σε τι μου το θυμισες...

πανω που το ειχες ξεχασεις!!! ξεχνιουνται αυτα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παμε για υπνο

το πρωι....... μια χουφτα

καληνυχτες!!!!

:P καληνυχτα ελενακι...εγω δεν παιρνω τιποτα...ειναι το φυσικο μου!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στην ΕΛΕΝΗ1!!!

Μου αρεσει παρα πολυ

κ εχω να σας πω κ μια ιστορια..

για πες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ρε συ... εγω δεν εχω χασει ΤΠΤ!

?

καθολου???? μηπως ειχες παρει κανα κιλακι και δεν το ειχες παρει χαμπαρι?? ποσες μερες κανεις διαιτα??

221882cb0gkyh7q4.gif

παμε για υπνο

το πρωι....... μια χουφτα

καληνυχτες!!!!

καληνυχτα... παιδι των λουλουδιων...

καθολου???? μηπως ειχες παρει κανα κιλακι και δεν το ειχες παρει χαμπαρι?? ποσες μερες κανεις διαιτα??

απο 69 πηγα 68,6. δολευομαστε???????? αυριο ειναι η 9η ή 10η... τα αυγα βραστα τελοσπαντων...δεν θυμαμαι τωρα..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον ηρθαμε..κ μπηκα κατευθειαν..μετα τη Λιτσα εσας το λεω πρωτα.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ 7-10 ΜΑΙΟΥ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.εχουμε πλαγιοκεφαλια..μου ειπε.το ξερω του απαντησα..εχει κλεισει μιση ραφη στο μετωπο..εγω καλα ειμαι η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ενα βημα απο το θανατο.εχει χε^&%*&τει πανω του.

παω να πιω παναντολ.λεξοτανιλ,δεμα ΕΛΕΝΗΣ1,Κ οτι εχει η καβα...

μακαρι να πανε ολα καλα,

ολα καλα θα πανε...ειναι πολυ ψυχοφθορο αλλα ειναι για καλο της..
κοιμισα τον μικρο , ο αγγελος αντιστεκεται.....λοιπον ελααααα...ξυπνααατεεεεεε....ΟΚ δεν ηταν το σουπερ νεο για το περδικακι μας αλλα θα πανε όλα καλα. ανεβαινουμε λεμε...

κοιταχτε το στρατουλι της ευης....ενας κουκλος....

:tongue::tongue:

η κυριουλα ποια αντιπροσωπευει ακριβως??? τι σου θυμισε κ την εβαλες?

η κυριουλα ειναι μια πολυ ομορφη και αδυνατη καμπια!!!!την εβαλα για να την βλεπουμε οι χοντρουλες μπας και καταφερουμε καποια στιγμη να γινουμε σαν αυτην!!!:roll::roll:

η παιδιατρος μου ειπε οτι 1 ωρα κραταει περιπου χειρουργειο..εγω η ηληθια δεν τον ρωτησα το γιατρο..παρα πολυ καλος φανηκε..

μου ειπε οτι στα τοσα χρονια ΠΟΤΕ δεν επαθε κατι καποιο παιδακι απο αυτη την επεμβαση,θα της ανοιξουν λιγο το δερματακι στα μαλλια κ θα ανοιξουν τη ραφη..μου ειπε δε θα πειραξουν το κρανιο καθολου,ειναι τελειως επιφανειακο.αν δεν το βλεπαμε θα ειχε αργοτερα πολυ σοβαρα προβληματα,.γιατι ο εγκεφαλος δε θα εβρισκε χωρο να μεγαλωσει..σαν τα ντοπερμαν.θα γινοταν το παιδακι μου..

οκ μωρο μου!!!!ειστε πολυ πιο ελαφρια μορφη απο μας!!!μπραβο το γιατρο μας!!!να δεις δε θα ειναι τιποτα..;)

το δικο μας ειχε κρατησει κανα τριωρο με ναρκωση και κουρεμα και λοιπα..

Αυτες οι θεσσαλονικιες που βοσκουν...???
ελα καλε εδω ειμαι εγω!!!
koritsakia μου γεια σας...εχω φιλοξενουμενοθ=υς στο σπίτι και δεν εχω χρονο να μπω...διαβασα πολύ λιγα...ειδα το μανώλη στις φωτος...αυτη η παλιοελενη δεν εβαλε καλες φωτο του ανθρωπου η παλιοζηλιάρα...ειναι πολύ καλύτερος στην πραγματικοτητα

εχουμε νεο από κιμι? δεν εχω προλαβει να διαβασω

εμεις πήγαμε παιδιατρο, περασε μας είπε μια ίωση στα λαιμα της (μαλλον για αυτο δεν ετρωγε)

ειναι 7170 και 64 ποντους

στερεες τον άλλο μηνα

ειδα και μια μπομπονιερα μικρο πριγκηπα ζωγραφισμενο σε καμβα πανω σε καβαλετο

το εβγαλα φωτο ομορφακια να στο δειξω

μπραβο η κουκλα η γαλανοματα!!!θα της περασει η ιωση...παιρνει αντιβιωση??
καλησπερα, κοριτσια.

Κιμι ολα καλα θα πανε, αφου το εντοπισες τοσο νωρις.

Αυτα τα ληγμενα που πανε και ερχονται μηπως θα μπορουσαν να κανουν και μια επισκεψη σε εμενα? ΠΟΝΑΩ απιστευτα απο την μεση μου που χτυπαει σε ολο το αριστερο ποδι με αποτελεσμα να κουτσαινω :( εχω 2 δισκοκηλες σαν τον Κουασιμοδο παω. δεν τον γλιτωνω τον ορθοπεδικο. και εχω και τον καλο μου που μου λεει "πω πω πως πας ετσι?" αλλα να σηκωθει να παρει το παιδι απο τα χερια μου ή να βοηθησει σε καμια δουλεια τιποτε, και οταν του την ειπα απλα πηγε για υπνο!!!

μιλαμε ποναω οταν καθομαι, κοιμαμαι, περπαταω, και οταν παιρνω αγκαλια τον μικρο λυγιζω. εχω δυο δισκοκηλες εδω και 10 χρονια αλλα ημουν ενταξει τα τελευταια χρονια δεν με ενοχλουσαν. με βλεπω να πεφτω στα πολυ σκληρα. :)

εχω ξεκινησει και την διαιτα και με κοροιδευει η ζυγαρια μου μεσα σε μερες μου δειχνει 3 κιλα κατω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. μαλλον ειχα κατακρατηση υγρων. καμια ιδεα για πως να κανω το μοσχαρι που εχει για μεσημεριανο μεθαυριο????? γιατι ειμαι λιγο ακαματρα.

αχ κοριτσι κι εγω χονδροπαθεια!!!!ελα να ποναμε μαζι και να κουτσαινουμε together!!!
στειλανε γραμμα απο τον παιδικο. 28/5 εχουν γιορτη επειδη τελειωνει η χρονια... παιρνω αλλαλιασμενη τηλ. κ ρωταω ποτε κλεινουν. 30/7 μου απαντανε... χαιρετισματα λεω... τεσπα...

δωσαν ποιημα στον νικηφ. με τιτλο "ΠΕΠΟΝΙ". αυτος νομιζει οτι τον κοροιδευουν, επειδη το μωρο το λεω ΜΠΕΜΠΟΝΙ, κ μου λεει εγω δεν ειμαι μωρο!!! σιγα μη πω αυτο το παλιοποιημα!!! τι θα κανω??? που να το φανταστω η ερμη τι θα προκαλουσα? μα κ αυτοι...αυτο βρηκαν να του δωσουν?

το κοριτσακι μου τωρα... σημερα το πρωι, αποφασισε μονη της, λογω ζωδιου παντα.., οτι ΕΠΡΕΠΕ να παει στο σχολειο με το γερμανικο το πεδιλο. της φοραει τις καλτσες ο παυλ., παει κ βαζει το πεδιλο μονη της...(απορω), κ μου'ρχεται. ατο=αυτο!! τι ατο βρε Ανοβερο της λεει, ο παυλ. να κλαιει με μαυρο δακρυ αυτη...

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

δουλευε κουμπαρος μας στο καλουα το καλοκαιρινο..που ητανε??πορτο ραφτη??το γκρεμισανε τωρα.περνουμε τον αδερφο του ΑΥΓΟΥΣΤΟ 40 ΒΘΜΟΙ να παμε να τον βρουμε να κατσουμε για καφε..ολα καλα..σε καποια φαση μας ρωταει να κανω τσιγαρο?σκεφτομαι τι ρωταει το βουρλο αφου κ εγω καπνιζω..ΚΑΝΕ του λεμε.μπουχαχαχαχααα.κ το κανει..κ μας ερχεται η μποχα μπροστα..τι κανεις ρε μ^%κα λεει ο Θανος??τι κανω απανταει ο βουρλος??ημασταν σε κοκκινο..τα παραθυρα ολα ανοιχτα..

τι να κανουμε??κλεινουε παραθυρα..ντουμανιαζουμε..του εσβηνε κιολας..εκει αυτος ..στο καλο μου του λεω.το κανεις αφου κατεβουμε..τιποτα αυτος..αφου δεν μας επιασαν να γινουμε βουκινο παλι καλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...