Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.youtube.com/watch?v=ge7tS07FO2k

εγω αυτο ειμαι.βρωμοκαπη ..που εμπλεξα το πιπινι...

ίσα ισα βρε που τα πιπινια βαζουν τραγουδια που αμφισβητουν....δε βαζουν απο τον παλιο καλο κινηματογραφο:mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αμα ειναι κ η ΜΕΦΗ κοριτσακι εγω δενε χω πιαστει ουτε σαν ιδεα στο μυαλο των γονιων μου..αι σιχτιρ τα ισοπεδωσαμε ολα εδω μεσα..με τις αηδιες που σας στελνει η ΟΚΑΝΑΣΤΡΟΦΗΚΔΕΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙΕΛΕΝΗ1

Kimi όλα καλά θα πάνε. Αφού ειναι και καλός ο γιατρος! Ή μπέμπα εχει όοοοολη τη θετική μας ενεργεια....:P

Ομορφάκια εμένα δεν θα μου δειξεις μπομπο? Αφού βαφτιζουμε την ιδια μέρα...πως να ερθω.. Εγω αυριο θα πάω

Ιρκα κι εγω πονάω σχεδον παντου, μέση, ωμος (τενοντιτιδα) παρ' όλ' αυτά duracel η δικιά σου. Το βραδυ όταν ξαπλώνω ειμαι ένα πτωμα. Ασε

Διαφημίσεις

στειλανε γραμμα απο τον παιδικο. 28/5 εχουν γιορτη επειδη τελειωνει η χρονια... παιρνω αλλαλιασμενη τηλ. κ ρωταω ποτε κλεινουν. 30/7 μου απαντανε... χαιρετισματα λεω... τεσπα...

δωσαν ποιημα στον νικηφ. με τιτλο "ΠΕΠΟΝΙ". αυτος νομιζει οτι τον κοροιδευουν, επειδη το μωρο το λεω ΜΠΕΜΠΟΝΙ, κ μου λεει εγω δεν ειμαι μωρο!!! σιγα μη πω αυτο το παλιοποιημα!!! τι θα κανω??? που να το φανταστω η ερμη τι θα προκαλουσα? μα κ αυτοι...αυτο βρηκαν να του δωσουν?

το κοριτσακι μου τωρα... σημερα το πρωι, αποφασισε μονη της, λογω ζωδιου παντα.., οτι ΕΠΡΕΠΕ να παει στο σχολειο με το γερμανικο το πεδιλο. της φοραει τις καλτσες ο παυλ., παει κ βαζει το πεδιλο μονη της...(απορω), κ μου'ρχεται. ατο=αυτο!! τι ατο βρε Ανοβερο της λεει, ο παυλ. να κλαιει με μαυρο δακρυ αυτη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα, κοριτσια.

Κιμι ολα καλα θα πανε, αφου το εντοπισες τοσο νωρις.

Αυτα τα ληγμενα που πανε και ερχονται μηπως θα μπορουσαν να κανουν και μια επισκεψη σε εμενα? ΠΟΝΑΩ απιστευτα απο την μεση μου που χτυπαει σε ολο το αριστερο ποδι με αποτελεσμα να κουτσαινω :( εχω 2 δισκοκηλες σαν τον Κουασιμοδο παω. δεν τον γλιτωνω τον ορθοπεδικο. και εχω και τον καλο μου που μου λεει "πω πω πως πας ετσι?" αλλα να σηκωθει να παρει το παιδι απο τα χερια μου ή να βοηθησει σε καμια δουλεια τιποτε, και οταν του την ειπα απλα πηγε για υπνο!!!

μιλαμε ποναω οταν καθομαι, κοιμαμαι, περπαταω, και οταν παιρνω αγκαλια τον μικρο λυγιζω. εχω δυο δισκοκηλες εδω και 10 χρονια αλλα ημουν ενταξει τα τελευταια χρονια δεν με ενοχλουσαν. με βλεπω να πεφτω στα πολυ σκληρα. :)

εχω ξεκινησει και την διαιτα και με κοροιδευει η ζυγαρια μου μεσα σε μερες μου δειχνει 3 κιλα κατω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. μαλλον ειχα κατακρατηση υγρων. καμια ιδεα για πως να κανω το μοσχαρι που εχει για μεσημεριανο μεθαυριο????? γιατι ειμαι λιγο ακαματρα.

yuhuuuu!!!!τι κανειςεκτοςαπο να σερνεσαι?:tongue:για το θεμα που συζηταγαμε προχτες εγινε τιποτις?

μαρη τη μπριζολιτσα ψηστην!φτιαξε κ μια σαλατα κ κομπλε!!μετα ειναι τα δυσκολα...που επι τρει μερες εχει σαλατα με τονο κ μετα αποτοξινωση??απο τι αποτοξινωση?απο το μαρουλι!!Χριστε κ Κυριε...

ναι.....βλεπω....ακου τραγουδαρα

μεγαλωσε??ποιοςμεγαλωσε??:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Καλεεεεε, εγω τωρα τελειωσα το φραπε μου!!! Με καλαμακι....ξερετε!!!!

ΧΑΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

ποιος τη χαρη σας εσας.....η Μαιρη που ειναι?? ξεκινησε απο σημερα για να παει κεντρο αυριο?:P

για να δω προκοπη ακουω ΣΑΚΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ Κ ΣΠΑΛΙΑΡΑ...

αααα η βαφτιση παει για Οκτωβρη.Αθηνα..επιτηδες το εκανα για να εχω χασει σιγουρα τα κιλα..μπουχαχαχαχα

αμα ειναι να παιρνεις ματι, ασε τα τραγουδια....παρε καμια αφισα....

Καλυτερα παιδι μου τον Οκτωβρη....θα εισαι μοντελο!!!!:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλεεεεε, εγω τωρα τελειωσα το φραπε μου!!! Με καλαμακι....ξερετε!!!!

ΧΑΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

κ η διαιτα λεει... 4 σουβλακια καλαμακια.. κ λεω.. αμα το πω, τι εχω να ακουσω παλι...

αααα η βαφτιση παει για Οκτωβρη.Αθηνα..επιτηδες το εκανα για να εχω χασει σιγουρα τα κιλα..μπουχαχαχαχα

ζητωωωωωω!!!!!!!! που??????? θα μας καλεσετε????

ίσα ισα βρε που τα πιπινια βαζουν τραγουδια που αμφισβητουν....δε βαζουν απο τον παλιο καλο κινηματογραφο:mrgreen:

μαρη... κ εγω αυτο σκεφτηκα...αλλα λεω αστη σημερα, απο αυριο παλι!

Kimi όλα καλά θα πάνε. Αφού ειναι και καλός ο γιατρος! Ή μπέμπα εχει όοοοολη τη θετική μας ενεργεια....:P

Ομορφάκια εμένα δεν θα μου δειξεις μπομπο? Αφού βαφτιζουμε την ιδια μέρα...πως να ερθω.. Εγω αυριο θα πάω

Ιρκα κι εγω πονάω σχεδον παντου, μέση, ωμος (τενοντιτιδα) παρ' όλ' αυτά duracel η δικιά σου. Το βραδυ όταν ξαπλώνω ειμαι ένα πτωμα. Ασε

αντε να στη δειξω... αλλα θα στη δωσω κιολας οταν θα βρεθουμε... εχεις ομως καλη δικαιολογια... που να τη στειλω? θα στη στειλω με πμ τη φωτο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

στειλανε γραμμα απο τον παιδικο. 28/5 εχουν γιορτη επειδη τελειωνει η χρονια... παιρνω αλλαλιασμενη τηλ. κ ρωταω ποτε κλεινουν. 30/7 μου απαντανε... χαιρετισματα λεω... τεσπα...

δωσαν ποιημα στον νικηφ. με τιτλο "ΠΕΠΟΝΙ". αυτος νομιζει οτι τον κοροιδευουν, επειδη το μωρο το λεω ΜΠΕΜΠΟΝΙ, κ μου λεει εγω δεν ειμαι μωρο!!! σιγα μη πω αυτο το παλιοποιημα!!! τι θα κανω??? που να το φανταστω η ερμη τι θα προκαλουσα? μα κ αυτοι...αυτο βρηκαν να του δωσουν?

το κοριτσακι μου τωρα... σημερα το πρωι, αποφασισε μονη της, λογω ζωδιου παντα.., οτι ΕΠΡΕΠΕ να παει στο σχολειο με το γερμανικο το πεδιλο. της φοραει τις καλτσες ο παυλ., παει κ βαζει το πεδιλο μονη της...(απορω), κ μου'ρχεται. ατο=αυτο!! τι ατο βρε Ανοβερο της λεει, ο παυλ. να κλαιει με μαυρο δακρυ αυτη...

:P:p:p και ο αγγελος καμια φορα που τον λεω ετσι, μου λεει μην το λες πεπονι το μωρο :confused:

μεγαλωσε??ποιοςμεγαλωσε??:tongue::tongue:

η πεινα μας:P

221882cb0gkyh7q4.gif

κ μεις Οκτωβρη κατα 99.9%

κατι σε καρπουζι δε παιζει??:tongue:σε ανανα εστω?

PlbZp2.png

κ η διαιτα λεει... 4 σουβλακια καλαμακια.. κ λεω.. αμα το πω, τι εχω να ακουσω παλι...

.

εγω δεν τα εφαγα αυτα,,,αμα τα φω δεν θα χασω γραμμαριο...εφαγα δυο καλαμακια κοτοπουλο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...