Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsakia μου γεια σας...εχω φιλοξενουμενοθ=υς στο σπίτι και δεν εχω χρονο να μπω...διαβασα πολύ λιγα...ειδα το μανώλη στις φωτος...αυτη η παλιοελενη δεν εβαλε καλες φωτο του ανθρωπου η παλιοζηλιάρα...ειναι πολύ καλύτερος στην πραγματικοτητα

εχουμε νεο από κιμι? δεν εχω προλαβει να διαβασω

εμεις πήγαμε παιδιατρο, περασε μας είπε μια ίωση στα λαιμα της (μαλλον για αυτο δεν ετρωγε)

ειναι 7170 και 64 ποντους

στερεες τον άλλο μηνα

ειδα και μια μπομπονιερα μικρο πριγκηπα ζωγραφισμενο σε καμβα πανω σε καβαλετο

το εβγαλα φωτο ομορφακια να στο δειξω

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι κλαιγαμε εγω με το που ελεγα τερμα με τον Αντρεα εβγαινα βολτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ περα απο την πλακα η ψυχολογοι ειναι αχρηστοι...ακου χαπακια...μπορει ενα χαπακι να γιατρεψει την ψυχη του?σε καταστολη θα μπει η ψυχη απο τα χαπακια δεν θα θεραπευτει...δωστου εκει ερεθισματα να κατακτησει τον κοσμο...αει σιχτιρ

ναι.. κ εγω τα ιδια... ημαρτον που θα κατσω να σκασω. τοσα πραγματα ειχαμε να κανουμε τοτε...

βλακειες λεει η ΑΛΕΚΑ...οι βορειες τωρα τρωνε μεσημεριανο...ΧΑΛΛΛΛΑΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑΑ..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ οχι το σοι δεν το ξερει..θα το μαθει αφου βγουμε απο χειρουργειο.γιατι στα προβληματα ολοι μας αγαπανε κ δεν αντεχω τοση αγαπη.εσεις οι γονεις μου κ ,οι γονεις του Θανου το ξερουν.1 μερα πριν θα μπουμε 6 μερες μετα θα κατσουμε..τιποτα αλλο δε ρωτησα το βοδι γιατι οσο να ναι σοκαιστηκα.θα μας παρει 7 του μηνος να μας πει οριστικα αλλα 10 του μηνος μας εβαλε.θα το καναμε κ νωριτερα,αλλα καναμε εμβολιο Παρασκευη κ θελει να εχουν περασει καποιες μερες.

κατι να προσεξεις μετα???

ποσο καιρο κανει να αναρρωσει πληρως?

πριν βγειτε θα της κοψουν τα ραμματα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παω να ξεβρωμιστω...ενα τσιγαρο ειπα κ εκανα 3...κ εχει κ ενα καρο κουνουπια...φαγαν κ το παιδι μου σας το ειπα??δεν τη γλυτωσα την κουνουπιερα δυστηχως...αλλα σωθηκα...επανερχομαι..

PlbZp2.png

koritsakia μου γεια σας...εχω φιλοξενουμενοθ=υς στο σπίτι και δεν εχω χρονο να μπω...διαβασα πολύ λιγα...ειδα το μανώλη στις φωτος...αυτη η παλιοελενη δεν εβαλε καλες φωτο του ανθρωπου η παλιοζηλιάρα...ειναι πολύ καλύτερος στην πραγματικοτητα

εμεις πήγαμε παιδιατρο, περασε μας είπε μια ίωση στα λαιμα της (μαλλον για αυτο δεν ετρωγε)

στερεες τον άλλο μηνα

η περδικα θα χειρουργηθει 10/5.

ευχαριστω ρε κοριτσι...

στειλε μου κ μια επιταγη με ανοιχτο το ποσο να τη παρω τη μπομπο...

θελω να τη δω απο περιεργεια, να σκασω!

εκλεισα μπομπο, μονο μια απο δω μεσα, τις εχει δει live. οι υπολοιπες στην εκκλησια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παω να ξεβρωμιστω...ενα τσιγαρο ειπα κ εκανα 3...κ εχει κ ενα καρο κουνουπια...φαγαν κ το παιδι μου σας το ειπα??δεν τη γλυτωσα την κουνουπιερα δυστηχως...αλλα σωθηκα...επανερχομαι..

Καλα που μου θυμησες να παω να κανω και εγω ενα μπανιο γιατι .....πουφου μπόχα ....πόπο μπόχα που λεει και ο γιαννης:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

λοιπον ηρθαμε..κ μπηκα κατευθειαν..μετα τη Λιτσα εσας το λεω πρωτα.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ 7-10 ΜΑΙΟΥ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.εχουμε πλαγιοκεφαλια..μου ειπε.το ξερω του απαντησα..εχει κλεισει μιση ραφη στο μετωπο..εγω καλα ειμαι η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ενα βημα απο το θανατο.εχει χε^&%*&τει πανω του.

παω να πιω παναντολ.λεξοτανιλ,δεμα ΕΛΕΝΗΣ1,Κ οτι εχει η καβα...

μακαρι να πανε ολα καλα,

ολα καλα θα πανεεεε!!!!!!!!!!!!!!!εμεις ειμαστε μαζι σου σε ολα!!!!

κιμη ολα θα πανε καλαααααα...............

ταιζω και ξαναρχομαι !!!!

οποια εχει το τηλ.της Ασπας να την παρει να τις πει.....περημενει !!!!

:tongue::tongue:
Εβαλα και το γιαννη και ηρθα !!!!

Η τρελεγκω η Ασπα μου εστειλε μηνυμα το κινητο της για να της πω τα νεα και μου το εστειλε λαθος....πηρα και εγω και μιλαγα με μια αλλη....

και τι λεγατε με την αλλη??????????????:tongue::tongue:

Αει μαρη......αν μιλήσετε μαζι θα νομιζουν οτι σφαζεστε :D

:tongue::tongue:

ναι.. κ εγω τα ιδια... ημαρτον που θα κατσω να σκασω. τοσα πραγματα ειχαμε να κανουμε τοτε...

κατι να προσεξεις μετα???

ποσο καιρο κανει να αναρρωσει πληρως?

πριν βγειτε θα της κοψουν τα ραμματα?

ελα και δεν εχω μπριζλα για μωρο!!!;)

στερεες τον άλλο μηνα

σουπερ η μικρη!!!ενταξει μας κανει!!!θα την παρουμε για το σπιτι!!!:tongue::tongue:

καλησπερα, κοριτσια.

Κιμι ολα καλα θα πανε, αφου το εντοπισες τοσο νωρις.

Αυτα τα ληγμενα που πανε και ερχονται μηπως θα μπορουσαν να κανουν και μια επισκεψη σε εμενα? ΠΟΝΑΩ απιστευτα απο την μεση μου που χτυπαει σε ολο το αριστερο ποδι με αποτελεσμα να κουτσαινω :( εχω 2 δισκοκηλες σαν τον Κουασιμοδο παω. δεν τον γλιτωνω τον ορθοπεδικο. και εχω και τον καλο μου που μου λεει "πω πω πως πας ετσι?" αλλα να σηκωθει να παρει το παιδι απο τα χερια μου ή να βοηθησει σε καμια δουλεια τιποτε, και οταν του την ειπα απλα πηγε για υπνο!!!

μιλαμε ποναω οταν καθομαι, κοιμαμαι, περπαταω, και οταν παιρνω αγκαλια τον μικρο λυγιζω. εχω δυο δισκοκηλες εδω και 10 χρονια αλλα ημουν ενταξει τα τελευταια χρονια δεν με ενοχλουσαν. με βλεπω να πεφτω στα πολυ σκληρα. :)

εχω ξεκινησει και την διαιτα και με κοροιδευει η ζυγαρια μου μεσα σε μερες μου δειχνει 3 κιλα κατω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. μαλλον ειχα κατακρατηση υγρων. καμια ιδεα για πως να κανω το μοσχαρι που εχει για μεσημεριανο μεθαυριο????? γιατι ειμαι λιγο ακαματρα.

ηρθααααα

το μωρο ψιλομπουσουλησε..φωναξα εγω απο τη χαρα μου..σκοτωνεται ο ταλιμπαν να ερθει να δει πεφτει ο γκαβακας ματωσε χειλακι..με εβρισε η Καρδιτσα..

η παιδιατρος μου ειπε οτι 1 ωρα κραταει περιπου χειρουργειο..εγω η ηληθια δεν τον ρωτησα το γιατρο..παρα πολυ καλος φανηκε..

μου ειπε οτι στα τοσα χρονια ΠΟΤΕ δεν επαθε κατι καποιο παιδακι απο αυτη την επεμβαση,θα της ανοιξουν λιγο το δερματακι στα μαλλια κ θα ανοιξουν τη ραφη..μου ειπε δε θα πειραξουν το κρανιο καθολου,ειναι τελειως επιφανειακο.αν δεν το βλεπαμε θα ειχε αργοτερα πολυ σοβαρα προβληματα,.γιατι ο εγκεφαλος δε θα εβρισκε χωρο να μεγαλωσει..σαν τα ντοπερμαν.θα γινοταν το παιδακι μου..

Ο Καρδιτσιώτης πώς είναι;;;;Να του πείς να βαράει προσοχή μετά από αυτό,που μακάρι βέβαια να είχε αυτός δίκιο και να βαρούσες εσύ,αλλά ευτυχώς΄θα γίνει καλά κατευθείαν για΄τι είναι και μικρούλα.Εγώ πάντως που μπήκα και ξανακοιτούσα τις φωτογραφίες της ακόμη δεν βλέπω κάτι.

Από τί δημιουργήθηκε σου είπε;;;;

το κοτοπουλακι μπηκε πρινα πο λιγο...η μαιρουλα θα ψαχνει φορεμα...η Μεφη θα στεναχωρεθηκε που δεν μπορει να βρισει την ΚΙΜΙ

Αη μαρή!!Στο τηλ. μιλούσα!

εχω και αλλο κουσκουσιδακι....βλεπω μια κοπελα σημερα εχει ενα γιο 23 χρ και ενα μωρο 1.5 χρ....Ο μεγαλος χωρισε με φιλη του και επαθε καταθλιψη. Τον πηγε λεει σε ψυχολογο και αυτος του εδωσε χαπια:roll:...της λεω πως καταλαβες ότι εχει καταθλιψη?? Μου λεει δεν εβγαινε καθολου παρα ηταν όλη μερα στο ιντερνετ :cool:.....σας θυμιζει κατι? χαχα...εμεις δε θελουμε αλλα χαπια...εχουμε της ελενης:tongue:

και σε μεγαλη ποσοτητα!!!!

πιστευω οτι μετα απο το σημερινο ειμαι κ επισημα η γιατρεσσα των κεφαλιων..μιλησα με ΑΣΠΑ.

εισαι γιατρε μου!!!!!;)

Εισαι ο Επι Κεφαλης..................

Το τρελοκομίο μου εστειλε λαθος τηλεφωνο.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλησπερα, κοριτσια.

Αυτα τα ληγμενα που πανε και ερχονται μηπως θα μπορουσαν να κανουν και μια επισκεψη σε εμενα? ΠΟΝΑΩ απιστευτα απο την μεση μου που χτυπαει σε ολο το αριστερο ποδι με αποτελεσμα να κουτσαινω :( εχω 2 δισκοκηλες σαν τον Κουασιμοδο παω. δεν τον γλιτωνω τον ορθοπεδικο. και εχω και τον καλο μου που μου λεει "πω πω πως πας ετσι?" αλλα να σηκωθει να παρει το παιδι απο τα χερια μου ή να βοηθησει σε καμια δουλεια τιποτε, και οταν του την ειπα απλα πηγε για υπνο!!!

μιλαμε ποναω οταν καθομαι, κοιμαμαι, περπαταω, και οταν παιρνω αγκαλια τον μικρο λυγιζω. εχω δυο δισκοκηλες εδω και 10 χρονια αλλα ημουν ενταξει τα τελευταια χρονια δεν με ενοχλουσαν. με βλεπω να πεφτω στα πολυ σκληρα. :)

εχω ξεκινησει και την διαιτα και με κοροιδευει η ζυγαρια μου μεσα σε μερες μου δειχνει 3 κιλα κατω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. μαλλον ειχα κατακρατηση υγρων. καμια ιδεα για πως να κανω το μοσχαρι που εχει για μεσημεριανο μεθαυριο????? γιατι ειμαι λιγο ακαματρα.

περαστικα!!!!!!!!!και εγω εχω 2 δισκοκοιλες και πεθαινω!!!!υπομονη!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα, κοριτσια.

Εσενα θα σου στειλω διπλη δοση για να πιασει και το ποδάρι...:tongue:

Το μωρο καλά ειναι? για τον αντρα δεν ρωταω....αυτοι δεν παθαινουν τιποτα..........

Για την διαιτα παρε μπριζολα μοσχαρι και καντη στο τηγανι με λιγο νερακι και λαδι στο πολυ σιγανο και με το καπακι.....να γινει σαν να την κανεις στον ατμο για να μπορεις να την μασησεις κιολας γιατι αλλιος σε βλεπω και φαφουτα:mrgreen:

γιατι εγω τι περιμενω πρωι πρωι??? που παρακαλαω να προλαβω να σε διαβασω, οπως τα ζωδια, πριν ερθει ο λογιστης, κ με πιασει στο χαχανο επανω???!!

και εγω....ζωδια δεν διαβαζω αλλα την ελενιτσα μας την τιμαω....

ευχαριστω ρε κοριτσι...

στειλε μου κ μια επιταγη με ανοιχτο το ποσο να τη παρω τη μπομπο...

θελω να τη δω απο περιεργεια, να σκασω!

εκλεισα μπομπο, μονο μια απο δω μεσα, τις εχει δει live. οι υπολοιπες στην εκκλησια...

με το καλο....

χαχα...σορυ αλλα μου αρεσε το κουασιμοδος....για τραβα σε κανα γιατρο...μετα την εγκυμοσυνη λογω επαναφορας των ορμονων, μεχρι το εξαμηνο ειναι λογικο να μας πονανς κοκκαλα και παλια προβληματα τελος παντων...γιατι στην εγκυμοσυνη η ρελαξινη παει και ερχεται...

για τη διαιτα παιζει, ναι...στην αρχη χανεις πολλα για αυτο να το εκμεταλλευτειτε

Αη μαρή!!Στο τηλ. μιλούσα!

με εμενα??:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

περαστικα!!!!!!!!!και εγω εχω 2 δισκοκοιλες και πεθαινω!!!!υπομονη!!!

Ενα ενα μας τα λες......σαβούρα εισαι και του λόγου σου..........:rolleyes:

νεολαια σου λεει μετα...:tongue:

Εσενα θα σου στειλω διπλη δοση για να πιασει και το ποδάρι...:tongue:

Το μωρο καλά ειναι? για τον αντρα δεν ρωταω....αυτοι δεν παθαινουν τιποτα..........

Για την διαιτα παρε μπριζολα μοσχαρι και καντη στο τηγανι με λιγο νερακι και λαδι στο πολυ σιγανο και με το καπακι.....να γινει σαν να την κλανεις στον ατμο για να μπορεις να την μασησεις κιολας γιατι αλλιος σε βλεπω και φαφουτα:mrgreen:

μμμμ...μπρααβο...ωραιες συμβουλες....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...