Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

Expand  

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω και αλλο κουσκουσιδακι....βλεπω μια κοπελα σημερα εχει ενα γιο 23 χρ και ενα μωρο 1.5 χρ....Ο μεγαλος χωρισε με φιλη του και επαθε καταθλιψη. Τον πηγε λεει σε ψυχολογο και αυτος του εδωσε χαπια:roll:...της λεω πως καταλαβες ότι εχει καταθλιψη?? Μου λεει δεν εβγαινε καθολου παρα ηταν όλη μερα στο ιντερνετ :cool:.....σας θυμιζει κατι? χαχα...εμεις δε θελουμε αλλα χαπια...εχουμε της ελενης:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

aleca είπε:
εχω και αλλο κουσκουσιδακι....βλεπω μια κοπελα σημερα εχει ενα γιο 23 χρ και ενα μωρο 1.5 χρ....Ο μεγαλος χωρισε με φιλη του και επαθε καταθλιψη. Τον πηγε λεει σε ψυχολογο και αυτος του εδωσε χαπια:roll:...της λεω πως καταλαβες ότι εχει καταθλιψη?? Μου λεει δεν εβγαινε καθολου παρα ηταν όλη μερα στο ιντερνετ :cool:.....σας θυμιζει κατι? χαχα...εμεις δε θελουμε αλλα χαπια...εχουμε της ελενης:tongue:

:eek::eek:ε τοτε εμεις ειμαστε σχιζοφρενεις:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

eleni1 είπε:
Αυτες οι θεσσαλονικιες που βοσκουν...???

το κοτοπουλακι μπηκε πρινα πο λιγο...η μαιρουλα θα ψαχνει φορεμα...η Μεφη θα στεναχωρεθηκε που δεν μπορει να βρισει την ΚΙΜΙ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

aleca είπε:

Τι να μας πουν οι ψυχολογοι καλε εμας......?

Βγαζουμε διαγνωση και σας εκτελω την συνταγη επι τόπου:mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

mitsaki1 είπε:
:eek::eek:ε τοτε εμεις ειμαστε σχιζοφρενεις:tongue::tongue::tongue:

εγω παντως θυμαμαι ότι για χωρισμους απλα κλαιγαμε...πολυ με χαλασε που τα παιδια τωρα θελουν ψυχολογο,και ειδικα χαπακια....ημαρτον....

221882cb0gkyh7q4.gif

aleca είπε:
το κοτοπουλακι μπηκε πρινα πο λιγο...η μαιρουλα θα ψαχνει φορεμα...η Μεφη θα στεναχωρεθηκε που δεν μπορει να βρισει την ΚΙΜΙ

Αυτη η συμπεθερα η κοτα καθε πρωι με βαζει και κανω περιγραφες..........και δόστου τα πινω ξεροσφύρι:tongue:

kimi είπε:
πιστευω οτι μετα απο το σημερινο ειμαι κ επισημα η γιατρεσσα των κεφαλιων..μιλησα με ΑΣΠΑ.

ΚΙΜΙ....απο σημερα και επισημα εισαι κρανιονευροχειρουργος....κανε κατι να φτιαξουμε το κεφαλι το δικο μας:)...

221882cb0gkyh7q4.gif

aleca είπε:
εγω παντως θυμαμαι ότι για χωρισμους απλα κλαιγαμε...πολυ με χαλασε που τα παιδια τωρα θελουν ψυχολογο,και ειδικα χαπακια....ημαρτον....

καλε τι κλαιγαμε εγω με το που ελεγα τερμα με τον Αντρεα εβγαινα βολτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ περα απο την πλακα η ψυχολογοι ειναι αχρηστοι...ακου χαπακια...μπορει ενα χαπακι να γιατρεψει την ψυχη του?σε καταστολη θα μπει η ψυχη απο τα χαπακια δεν θα θεραπευτει...δωστου εκει ερεθισματα να κατακτησει τον κοσμο...αει σιχτιρ

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

kimi είπε:
πιστευω οτι μετα απο το σημερινο ειμαι κ επισημα η γιατρεσσα των κεφαλιων..μιλησα με ΑΣΠΑ.

Εισαι ο Επι Κεφαλης..................

Το τρελοκομίο μου εστειλε λαθος τηλεφωνο.

mitsaki1 είπε:
καλε τι κλαιγαμε εγω με το που ελεγα τερμα με τον Αντρεα εβγαινα βολτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ περα απο την πλακα η ψυχολογοι ειναι αχρηστοι...ακου χαπακια...μπορει ενα χαπακι να γιατρεψει την ψυχη του?σε καταστολη θα μπει η ψυχη απο τα χαπακια δεν θα θεραπευτει...δωστου εκει ερεθισματα να κατακτησει τον κοσμο...αει σιχτιρ

εμ?? ελα ντε...εγω μετα απο την πρωτη χυλοπιτα που ειχα φαει θυμαμαι (χωρισμο) εκλαιγα το βραδακι, ξυπναω να παω σχολειο και βλεπω να ανατελλει ο ηλιος...και σκεφτομαι βρε αει σιχτιρ που θα κλαιω εγω για εσενα....του εστειλα κιαι τα χαπακια της ελενης 1 μια που θα χτυπαγε το κεφαλι του μετα:mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

βλακειες λεει η ΑΛΕΚΑ...οι βορειες τωρα τρωνε μεσημεριανο...ΧΑΛΛΛΛΑΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑΑ..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ οχι το σοι δεν το ξερει..θα το μαθει αφου βγουμε απο χειρουργειο.γιατι στα προβληματα ολοι μας αγαπανε κ δεν αντεχω τοση αγαπη.εσεις οι γονεις μου κ ,οι γονεις του Θανου το ξερουν.1 μερα πριν θα μπουμε 6 μερες μετα θα κατσουμε..τιποτα αλλο δε ρωτησα το βοδι γιατι οσο να ναι σοκαιστηκα.θα μας παρει 7 του μηνος να μας πει οριστικα αλλα 10 του μηνος μας εβαλε.θα το καναμε κ νωριτερα,αλλα καναμε εμβολιο Παρασκευη κ θελει να εχουν περασει καποιες μερες.

aleca είπε:

κ αυτο θεωρειται καταθλιψη??? εχω καταθλιψη...:-D. εχω καταθλιψη...:-D εχω καταθλιψη...:-D

kimi είπε:

ψηλωσε 10 ποντους!

aleca είπε:

α, εγω δεν εκλαιγα... καλα...θα μου πεις μονο με τον φελιπε πηγα, αλλα κ οι απλες σχεσεις, δεν με ριχναν. με θυμωναν περισσοτερο κ εκει τα βρονταγα.

eleni1 είπε:
Αυτη η συμπεθερα η κοτα καθε πρωι με βαζει και κανω περιγραφες..........και δόστου τα πινω ξεροσφύρι:tongue:

γιατι εγω τι περιμενω πρωι πρωι??? που παρακαλαω να προλαβω να σε διαβασω, οπως τα ζωδια, πριν ερθει ο λογιστης, κ με πιασει στο χαχανο επανω???

aleca είπε:
ΚΙΜΙ....απο σημερα και επισημα εισαι κρανιονευροχειρουργος....κανε κατι να φτιαξουμε το κεφαλι το δικο μας:)...

εμας μονιμως "φτιαγμενο" ειναι!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...