Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περδικα... θα γινεις πανεμορφη!!! σε θελουμε κουκλα στις φωτο του γαμου!!

μη στεναχωριεσαι λουλουδακι μου... τωρα ηρεμησες βεβαια, αλλα αρχιζει το αλλο αγχος. ΟΤΑΝ ομως βγει απο το χειρουργειο, ολα θα ειναι πολυ καλα... κ εσυ πολυ πιο ησυχη!!!!

Ελα που έχεις παραπονο από Αντρούκο!!!

Εγω τον παρακαλάω κάθε απόγευμα να τα κρατησει να του σιδερωσω τα καλοκαιρινά (50 πουκάμισα+πόλο μπλουζακια).

Απίστευτο νούμερο. Εχεις και 4 αντρες!!! Κουραγιο. Θα απαιτεις ανταποδοτικά οφελη με τόσο σιδερωμα.

Omorfaki καλό μου δυστυχως οι περισσοτεροι ανδρες εχουν τσακωθει με τα θεματα του νοικοκυριού, της οργανωσης πως να το πώ. Εμενα πχ τα μπιμπερο τα πλένει, επειδη το έχουμε ξεκαθαρισει. Αλλά γενικά αν φαει δεν μπορει να βαλει το πιατο στο πληντηριο, απλά δεν μπορει !! και άλλα πολλάααα τετοια. Αυτη τη στιγμή υπάρχει βεβαια η δικαιολογια ότι εγω ακόμα δεν δουλευω όπως αυτός. Οκ. Οταν θα πιασω ομως κι εγω δουλεια ξανα, θα γινει καταμερισμός αλλιως δεν βγαινει.

μωρε κ εγω ξεκαθαριζω... μονη μου... εγω τα λεω, εγω τα ακουω.

κοριτσια για το πριβε εμεινε η ελενη26-που ειναι αυτη?? και η ριαννα...τις εχω στειλει κι αυτες πμ....τα δικα σας καταχωρηθηκαν...καλα θα γινει πολυ ωραιο...εβαλα και μια κυριουλα για φοντο..!!!

η κυριουλα ποια αντιπροσωπευει ακριβως??? τι σου θυμισε κ την εβαλες?

και εμενα ανωριμος ειναι που δεν τρωει κρεμα

????????????????????????????????????????????/

εσενα θελει κατευθειαν μπριζολικο!

λοιπον ηρθαμε..κ μπηκα κατευθειαν..μετα τη Λιτσα εσας το λεω πρωτα.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ 7-10 ΜΑΙΟΥ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.εχουμε πλαγιοκεφαλια..μου ειπε.το ξερω του απαντησα..εχει κλεισει μιση ραφη στο μετωπο..εγω καλα ειμαι η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ενα βημα απο το θανατο.εχει χε^&%*&τει πανω του.

παω να πιω παναντολ.λεξοτανιλ,δεμα ΕΛΕΝΗΣ1,Κ οτι εχει η καβα...

μακαρι να πανε ολα καλα,

φιουοουου............. α... κ Καρδιτσιωτη... που'σαι...Καλημερα βρε!(αμα τα λεει η μανα, δεν ακουνε!)

σταματηστε να αλλαζετε δεματακια με την ασπα γιατι δεν πατε καλα :tongue:

αυτα ηθελα να'ξερα πως βρισκουν το δρομο τους!

πηγα πηρα τον μικρο κ ητανε μια χαρα! καμια σχεση με τη δευτερα. ειχε κοιμηθει κιολας αρκετα κ δεν ηταν εξαντλημενος. εφαγε με ορεξη τη κρεμα του κ μετα τον πηγα καροτσαδα, μετα ηρθαν ο παππους κ η γιαγια κ τον τρελανανε στα παιχνιδια, μετα μπανιο κ νανι. αντε μακαρι να παει ετσι ... μαλλον επιασε τοπο το ξεχ..σμα στις κυριες!

σας καληνυχτω!

ολα καλα για τον μπεμπακο!!!

Αχ μπραβο το μελανουρακι σου!!!

Εγώ με 3 αγορια;;;:eek::eek:

Κ λεω προχθες του αντρα, εχω 4 φορεματα απο γαμοβαπτισεις που τα φορεσα μια κ τελος.Κριμα ρε μαμωτο να παρω αλλο ενα τωρα...Αλλά σκεφτομαι που θα δουν τις φωτο οι νυφιτσες μου κ θα λενε την τσιγκουνα με το ιδιο φορεμα σε όλα;;;;

Αει παει χαζεψες μου λέει...

ε, ναι χρυση μου. θα το λενε! ή μπορει να το σκεφτονται...χειροτερο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για αυτην που ειπες στην Ιωαννα παρακαλα να χωρισει;;;Κ μαντης μαρη πια;;;

Για μενα εχεις τιποτα;;

εμ για αυτο το ειπα....:rolleyes:...ξερω εγω....για εσενα δεν εχω τιποτα καλο μου....θα σου πω όταν σε δω απο κοντα.....πρεπει να δω ματακια;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελενιτσα τον θηλασμο ποσο θα τον πας;;;

Xm......δεν ξερω.....απο την μια θελω και απο την αλλη δεν θελω να τον κοψω.Αυτο το μωρακι δεν ξερει να πιει ουτε νερο με το μπιμπερο........να μου πεις θα μαθει τι θα κανει.

Αν μεγαλωσει πολυ δεν θα το κοβει φοβαμε....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αλλο θεμα....θυμοσαστε που σας ειπα ότι 5/9 παντρευεται μια ξαδερφη στην Κρητη...ειπα να κλεισω ξενοδοχειο και εισητηρια πιο νωρις...μετα όμως σκεφτηκα να μιλησω με ξαδερφη μια που και αυτη ειναι λιγο σουρλουλου (οικογενειακο μας ) για να μην πληρωνω τσαμπα....

Την παιρνω, τη ρωταω, μου λεει μην κλεισεις τιποτα ...ντοινγ....θα σου πω μου λεει κατα τον Ιουνη.....αχ....θα κλαιει παλι η θεια μου....

Με μπερδεψες τωρα.........ποτε να κλεισω την βαφτιση:tongue:

Διαφημίσεις

Xm......δεν ξερω.....απο την μια θελω και απο την αλλη δεν θελω να τον κοψω.Αυτο το μωρακι δεν ξερει να πιει ουτε νερο με το μπιμπερο........να μου πεις θα μαθει τι θα κανει.

μην το κοβεις...ασ'τον....σου εχω πει για τη φιλη μου ε?? 2.5 χρονων μεσα στο αεροπλανο φωναζε στη μανα του 'βγαλε το βυζι σου ειπααααα':P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εχουν δυναμωσει τωρα πολύ...κ ειναι λιγο αμηχανο να το πω;;;Ή μονο εγω το βλεπω ετσι;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Με μπερδεψες τωρα.........ποτε να κλεισω την βαφτιση:tongue:

εσυ κλεισε όπως ειπαμε για παν ενδεχομενο χαχα

εκανα μπανιο μπεμπε κμπηκα για λιγο να κανω ενα παλιοτσιγαρο κ να παω κ γω να ξεβρωμιστω κ θα ξαναμπω...

μαρη Αλεκα τι εγινε???δεν θα γινει η βαφτιση τελικα??

η δικη μου πρωτα ο Θεος θα γινει....ο γαμος της ξαδερφης μου δεν ξερω αν θα γινει:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εκανα μπανιο μπεμπε κμπηκα για λιγο να κανω ενα παλιοτσιγαρο κ να παω κ γω να ξεβρωμιστω κ θα ξαναμπω...

Μιτσακι, μονο πρωι να τα παιρνεις...:tongue::tongue::tongue:

αλλο θεμα....θυμοσαστε που σας ειπα ότι 5/9 παντρευεται μια ξαδερφη στην Κρητη...ειπα να κλεισω ξενοδοχειο και εισητηρια πιο νωρις...μετα όμως σκεφτηκα να μιλησω με ξαδερφη μια που και αυτη ειναι λιγο σουρλουλου (οικογενειακο μας ) για να μην πληρωνω τσαμπα....

Την παιρνω, τη ρωταω, μου λεει μην κλεισεις τιποτα ...ντοινγ....θα σου πω μου λεει κατα τον Ιουνη.....αχ....θα κλαιει παλι η θεια μου....

ωχ μανα μου...

ερχομαι μητσακιον... να παρω λιγη αυρα για τη περδικα, γιατι εχω πεσει στα ταρταρα... μεταξυ μας...αγχωνομαι παρα πολυ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η καμπια η χνουδωτη μπηκε σημερα?

οχι...

δεν αναρωτηθηκατε...

δε μπηκε αλλα δεν αναρρωτηθηκαμε γιατι πηρε τηλεφωνακι ;);););)....θα μπει...δε μπορει μακρυα μας!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...