Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Αυτά υποτίθεται έχουν μια ειδική κάλυψη για να δρουν στο γυναικείο σύστημα κ όχι στο στομάχι. Είναι λίγο ακριβά αλλά είναι πολύ καλά. 

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα μπει ....η κιμι όσο αγχωμενη να ειναι το ριχνει σε χαβαλε γιατι αλλιως δεν περναει η ζωη..ξερω απο εμενα.....

Ετσι πρεπει γιατί αλλιως...χαθηκαμε!!Εγώ εχω κ 3, εσεις από 2, εχουμε να δουμεεεε....

Θα τα δωσει τα λεξοτανιλ μαζεμενα καρδιτσα κ θα μπει να ξαλαφρωσει...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτος ο καρδιτσουλης δε φτανει που το ετυχε το Κιμακι μας εχει τωρα και αυτο το αγχος....

τεσπα...

χωρις πλακα για το Σφακιανο που εχει δει ΤΙΣ περιπτωσεις, αυτο δεν θα ειναι τιποτα....θα το βλεπει πανευκολο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ο Μανω εχει πιασει το τηλεφωνο με ενα πελατη και μιλαει φωναχτα(μια ζωη....)και θα μου ξυπνησει τα παιδια.......ο γιαννης ακομα γαλα πινει.

100 χρονια του λεω να μην φωναζει οταν μιλαει.....ελεος πια.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κατα τα αλλα νεα απο τον μικρο μας:

μας ελειψες!

σε ποια περιοχη εισαι; κι εγω σκεφτομαι απο δεκεμβρη τη λυση του παιδικου. προχτες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα βρει εναν που μου φαινοταν καλος. τι τιμες παιζουν γενικα και ποσα παιδακια εχουν τα τμηματα;

ειμαι συνορα δαφνης με νεα σμυρνη κ αγιο δημητριο. σε κατατοπισα, ε:confused:

να ειστε καλα ρε μανουλες..ναι μανουλιτα σαν τον Στρατο πρπει να ειναι η μπεμπονα..θα δουμε..

ΕΥΑΝΘΙΑ ποσα δινεις σταθμο??

300

Μαρλεν να σου πει η ΜΕΦΗ εχει πολυ ωραιες κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ιδεες..το προσκλητηριο κανα δεκαευρω.κ οι μπομπο κανα 20αρι.....αλλλλλλλλλλααααα τα αξιζουν τα λεφτα τους...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα....ειχα δωσει στο μωρο μια κορα απο ζυμωτο ψωμι και μασουλαγε......πολυ του αρεσε αλλα σκυλοπνηγηκε απο τα ψυχουλακια και του το πηρα

καλα εκανες, δε πειραζει.

εχω μια απορια ομως επειδη του δινω κ εγω καμια φορα. το ψωμι δεν εχει γλουτενη? (που υποτιθεται δε κανει πριν τον 7ο)

πηγα πηρα τον μικρο κ ητανε μια χαρα! καμια σχεση με τη δευτερα. ειχε κοιμηθει κιολας αρκετα κ δεν ηταν εξαντλημενος. εφαγε με ορεξη τη κρεμα του κ μετα τον πηγα καροτσαδα, μετα ηρθαν ο παππους κ η γιαγια κ τον τρελανανε στα παιχνιδια, μετα μπανιο κ νανι. αντε μακαρι να παει ετσι ... μαλλον επιασε τοπο το ξεχ..σμα στις κυριες!

σας καληνυχτω!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ετσι πρεπει γιατί αλλιως...χαθηκαμε!!Εγώ εχω κ 3, εσεις από 2, εχουμε να δουμεεεε....

Θα τα δωσει τα λεξοτανιλ μαζεμενα καρδιτσα κ θα μπει να ξαλαφρωσει...

πραγματικα βρε Δαλιδα ....και εγω αυτο σκεφτομαι καμια φορα....δυο αγορακια...το εγκεφαλικο θα μου το κανουν δωρο δε μπορει....τεσπα...καλα να ειναι όλα τα παιδακια και να περναει ό,τι ερχεται....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ο Μανω εχει πιασει το τηλεφωνο με ενα πελατη και μιλαει φωναχτα(μια ζωη....)και θα μου ξυπνησει τα παιδια.......ο γιαννης ακομα γαλα πινει.

100 χρονια του λεω να μην φωναζει οταν μιλαει.....ελεος πια.....

σε εμενα μιλαει ηρεμα:tongue:

πηγα πηρα τον μικρο κ ητανε μια χαρα! καμια σχεση με τη δευτερα. ειχε κοιμηθει κιολας αρκετα κ δεν ηταν εξαντλημενος. εφαγε με ορεξη τη κρεμα του κ μετα τον πηγα καροτσαδα, μετα ηρθαν ο παππους κ η γιαγια κ τον τρελανανε στα παιχνιδια, μετα μπανιο κ νανι. αντε μακαρι να παει ετσι ... μαλλον επιασε τοπο το ξεχ..σμα στις κυριες!

σας καληνυχτω!

αντε μπραβο ευανθουλα...κοιτα ξερω ότι νιωθεις πως όσο πιο μικρα αφηνουμε τα παιδια μας τοσο μεγαλυτερο αγχος εχουμε...για αυτα όμως ειναι καλυτερα...χιλιες φορες ενα μωρο να παει βρεφικο 6 μηνων παρα να παει δεκα....

αντε καληνυχτα....

221882cb0gkyh7q4.gif

πραγματικα βρε Δαλιδα ....και εγω αυτο σκεφτομαι καμια φορα....δυο αγορακια...το εγκεφαλικο θα μου το κανουν δωρο δε μπορει....τεσπα...καλα να ειναι όλα τα παιδακια και να περναει ό,τι ερχεται....

Παλι ξεχασες τον Νικολακι.........:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

σας καληνυχτω!

Αχ μπραβο το μελανουρακι σου!!!

Εγώ με 3 αγορια;;;:eek::eek:

Κ λεω προχθες του αντρα, εχω 4 φορεματα απο γαμοβαπτισεις που τα φορεσα μια κ τελος.Κριμα ρε μαμωτο να παρω αλλο ενα τωρα...Αλλά σκεφτομαι που θα δουν τις φωτο οι νυφιτσες μου κ θα λενε την τσιγκουνα με το ιδιο φορεμα σε όλα;;;;

Αει παει χαζεψες μου λέει...

Παλι ξεχασες τον Νικολακι.........:rolleyes:

αχ ναι...αλλα απο το Νικολακη μου τι εγκεφαλικα να παθω?? όλα τα περιμενω....χαχα.....

Αει μαρη......αν μιλήσετε μαζι θα νομιζουν οτι σφαζεστε :D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αλλο θεμα....θυμοσαστε που σας ειπα ότι 5/9 παντρευεται μια ξαδερφη στην Κρητη...ειπα να κλεισω ξενοδοχειο και εισητηρια πιο νωρις...μετα όμως σκεφτηκα να μιλησω με ξαδερφη μια που και αυτη ειναι λιγο σουρλουλου (οικογενειακο μας ) για να μην πληρωνω τσαμπα....

Την παιρνω, τη ρωταω, μου λεει μην κλεισεις τιποτα ...ντοινγ....θα σου πω μου λεει κατα τον Ιουνη.....αχ....θα κλαιει παλι η θεια μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

αλλο θεμα....θυμοσαστε που σας ειπα ότι 5/9 παντρευεται μια ξαδερφη στην Κρητη...ειπα να κλεισω ξενοδοχειο και εισητηρια πιο νωρις...μετα όμως σκεφτηκα να μιλησω με ξαδερφη μια που και αυτη ειναι λιγο σουρλουλου (οικογενειακο μας ) για να μην πληρωνω τσαμπα....

Την παιρνω, τη ρωταω, μου λεει μην κλεισεις τιποτα ...ντοινγ....θα σου πω μου λεει κατα τον Ιουνη.....αχ....θα κλαιει παλι η θεια μου....

Για αυτην που ειπες στην Ιωαννα παρακαλα να χωρισει;;;Κ μαντης μαρη πια;;;

Για μενα εχεις τιποτα;;

Α βρηκα κ το αγαπημενο απο Θηβαιο:

κορυφαιο.....απο τα πολυ αγαπημενα μου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...