Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οι μπομπο είναι απλά ανεκτίμητες, κ το λέω πολύ σοβαρά!

το μονόγραμμα θέλω κανα μισάωρο να το κεντήσω! βάλε κόψιμο, γάζωμα...

σε μερικές κάνω κ σχεδια απο πισω, λουλουδάκια,μπαλονάκια κτλ. υποτίθεται αν προλα΄βω θα κάνω σε όλες!!

η εικονίτσα είναι τελεια ξύλινη με χρυσοκονδυλιά απο μαγαζί με κανονικές εικόνες κ όχι κάτι βλακείες που πουλάνε τα μαγαζιά με βαφτιστικά! κ τα κουφέτα με γεύση σοκολάτα πορτοκάλι, κ σοκολάτα φράουλα!!!

:o:o:o:o:o:oΠραγματικά ανεκτίμητες!!!Πόσες κάνεις;;;Και εμένα μου αρέσει να κεντάω!Κέντησα το πάντα(γύρω-γύρω από το κρεβάτι) της μπουμπούς.Το έχω βγάλει φώτο.Εγώ ρε Μαρλέν τέτοιες πήρα γιατί από τα εκλησιαστικά είδη ήταν πολύ ακριβές.6,5ε η πιο φθηνή που βρήκα.

www.parisis.com.gr στην σελ. 12 με το ροζ γύρω γύρω.

Για πειτε κοριτσια, κι εγω αυριο θα την κανω πατατα και καροτο! Μιση πατατα, ε;;; Τη φοβαμαι λιγο, γιατι αν βαλω ολοκληρη, μπορει να τη χλαπακιασει κι αυτη!!

Στη χυτρα ειναι καλα;; Αμα τα βαλω στον ατμο πειραζει;;;

Κι εγω μπομπο για μεγαλους σκεφτομουν ή εικονα σε κουτακι ή κουτακι δεμενο και πανω κατι κρεμαστο (στυλ μπρελοκ) οπως κατι μπαρμπαδελια ή παπουτσακια που εχει ο παρισης!

Για τα μικρα, ειχα δει κατι ξυλινες κασετινες, μολυβοθηκες, κορνιζουλες που ειχε ο ναρλης, αλλα ο καταλογος του παριση δεν τα χει!!

Μην το βάλεις στην χύτρα καλέ!Σ'ένα κα;τσαρολάκι και σε 20 λεπτά είναι έτοιμο!Και στον ατμό καλά είναι αλλά να προσθέσεις νεράκι.Καλύτερα εικόνες Αλέκα που θα τις κρατήσουν όλοι και δεν θα πεταχτούν.Και οι κασετίνες πολύ ωραίες τις έχει ο Ναρλής.Σήμερα ξαναπήγα και τελικά έκανα τα κουβαδάκια για τα παιδιά με σβούρα και σφυρίχτρα μέσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε καλά..θα δωσω λίγο πίστωση χρόνου στη μεταξενια σου..ηταν όντως προωρη 40 μερες. Σκατουλίτσα ειναι.. όλα τα καταλαβαίνει. Μολις αντιληφθει το κουταλι...κλεινει το στόμα ερμητικά..Μόλις της εβγαλα τη σαλιάρα για να την πλύνω εσκασε χαμόγελα:-D. Τι να την κάνω...

Kalhspera!!!!!!!!!!!!!

Τα ιδια κ εγω με Βενιαμιν!!!!Οι αλλοι καπως ξεγελιονταν,καλά ο 2ος χλαπακιαζε κ ακομα χλαπακιαζει δεν το συζη΄τώ.Ο Βενιαμιν σφραγιζει στομα κ βαζει κ γλωσσα από πισω για κοντρα...

Μαρή Κιμι θα σκασουμε κ εμεις μεχρι τις 8 που θα μας πεις....οφιουυυυυυ!!!

Μαρλέν καλή τρελεγκω εισαι κ εσυ!!!Ακου κεντητα!!!Κ ποτε τα φτιαχνεις;;;12-6 την νυχτα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Kalhspera!!!!!!!!!!!!!

Τα ιδια κ εγω με Βενιαμιν!!!!Οι αλλοι καπως ξεγελιονταν,καλά ο 2ος χλαπακιαζε κ ακομα χλαπακιαζει δεν το συζη΄τώ.Ο Βενιαμιν σφραγιζει στομα κ βαζει κ γλωσσα από πισω για κοντρα...

Μαρή Κιμι θα σκασουμε κ εμεις μεχρι τις 8 που θα μας πεις....οφιουυυυυυ!!!

Μαρλέν καλή τρελεγκω εισαι κ εσυ!!!Ακου κεντητα!!!Κ ποτε τα φτιαχνεις;;;12-6 την νυχτα;;;

Dalida μου σε καταλαβαινω απόλυτα..κουραγιο..

Διαφημίσεις

ΚΙΜΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ.....ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ

ναι, αλεκα εχει κι αλλους σταθμους, επισης αξιολογους.

ευτυχως δηλαδη.

βλεποντας κ κανοντας!

φιλακια!

αντε μπραβο, οποτε εχεις επιλογη

ηρθαααααα...

πηρα Σφακιανο κ ΕΥΗΓ μετα...θα παμε σημερα 7.00 η ωρα..ο Θεος κ ο Αγ.Διονυσιος μαζι μας...καλα κ η Παναγιτσα..γενικα ολοι οι Αγιοι μαζι μας...

ηδη ηπια ενα φραπε σε 10 λεπτα.εκανα 4 τσιγαρα κ χεστ&^*κα για γυμναστηριο.δε με βλεπω να πηγαινω.βιβλιαριο δεν εχουμε.πηγε ο πεθερος μου να το παρει κ δεν του το εδιναν αν δεν ειχε εξουσιοδοτηση απο αστυνομια...ΤΕΛΕΙΑ...θα παει ο Θανος Παρασκευη που καθεται να το παρει.εγω θα παρω του Χρηστου να μας βρισκεται ενα βιβλιαριο.

αν σου πει ότι δεν θελει εγχειριση, κρυψου....

καλησπερουδια!

στανταρντ με εχετε ξεχασει αλλά εγω σας σκεφτομαι κι ας μην μπαινω συχνα!

εδω μανουλιτα που χου με να τα πουμε....αστε τα απο ποτε!

εχω χασει απειρα επεισοδια αλλα με εχει πιασει η ανοιξη και δε μπαινω παρα ελαχιστα στον υπολογιστη. διαβαζω για την κριση καταρρακωνομαι και βγαινω. μπηκα και τις προαλλες και επεσα στη μερα που γραφατε για το μωρακι που χαθηκε απο αρρωστια και βγηκα οπως ημουν γιατι παθαινω τρελλα με ασχημες σκεψεις (μολις βγουμε απ την κριση θα παω να τα σκασω σε εναν καλο ψυχολογο να δω χαιρι).

τι νεα εσεις; διαβασα καμια δυο σελιδες. ομορφακια τι εγχειρηση κανατε στο κεφαλακι του παιδιου; κιμι εσεις γιατι πατε στο σφακιανο;;; οποια δε βαριεται ας με ενημερωσει. τα υπολοιπα μωρακια-παιδακια-μανουλες ολα καλα;;;

καλως την...φιλια στο μπεμπουλι

ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ κοιμαται κ ροχαλιζει.....τι αρκουδα παντρευτηκα ΘΕΕ ΜΟΥ...κανονικα δε δικαινουμαι επιδοτηση απο ΑΡΚΤΟΥΡΟ για το ζωντανο που εχω στο σπιτι μου?????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α ρε κορες!

απλά δεν πρόκειται να συντονιστώ μαζί σας κ ούτε ξέρω τί γράφετε κ δεν έχω χρόνο να διαβάζω τα προηγούμενα!

πολύ στενοχωριέμαι αλλά μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ με την ίδέα ότι συνέχεις θα είμαι εκτός!!! σνιφ σνιφ!

ένα μήνα που λείπαμε αποδιοργανωθήκαμε τελείως κ τώρα τρέχω κ δε φτάνω! για τη βάπτιση δεν είμαι έτοιμη κ επίσης θέλω να μάθω τί έγινε με τη χριστιάνα!! (άσχετο)

η μικρή μου 4 μηνών πέρασε βρογχίτιδα, κ έγώ έναν πανικό αλλά τέλος καλό όλα καλά!

κίμι δεν κατάλαβα τί έχει το μικρό σου! ελπίζω να μην είναι τίποτα!

θέλει καμιά να έρθει να με βοηθήσει, γιατί η μαμαδοπεθερά θα έρθει μόνο για τη βάπτιση!!!!:roll:

κανένας ειρμός στη σκέψη κ το λόγο αλλά δικαιλογείστε τη μουρλοκούκο!!!!

εσενα κοριτσαρα σε πεθυμησα...δε με ενδιαφερει τι γραφεις...μου αρεσει που βλεπω το ονομα σου :cool:

τί δεν έκανα; δε ρωτάς καλύτερα τί έκανα;

δεν έκανα: μπομπο, γλυκά τούρτα για μετά, ανταύγειες, κομμωτή ...

α παπούτσια δικα μου κ γραβάτα για τον καλό μου...

έκανα : ένα μήνα διακοπές!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ειδες σημερα εχει γουστο;;

Πρέπει να ηταν καλό ε;;;

Ναι, ειχε το Χρηστο Θηβαιο. Μ' αρεσει πολύ. Παλι καλά που υπάρχει το Εχει γούστο και παρακολουθω και κατι εστω και από την τηλεοραση.

Ναι, ειχε το Χρηστο Θηβαιο. Μ' αρεσει πολύ. Παλι καλά που υπάρχει το Εχει γούστο και παρακολουθω και κατι εστω και από την τηλεοραση.

Κ εγώ αυτόν ηθελα να δω..:(

Περιμένω να ξυπνησει κ το τελευταιο καμαρι να βρω κανα κλιπ του στο γιου τιουμπ...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσούδια !!!!!

περημενω με αγωνια τα νεα απο την Κιμη........

να ειναι ολα καλα !!!!

Ελένη ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που εχει το μωρο με το κεφαλάκι του? Ειναι διαπιστωμένο?

Ελένη ποιο ακριβως ειναι το προβλημα που εχει το μωρο με το κεφαλάκι του? Ειναι διαπιστωμένο?

όχι μαρκελλακι μου...ειναι λιγο στραβουλι αλλα η παιδιατρος δεν εχει πει ότι οι ραφες δεν ειναι ΟΚ...και ετσι παι στον ειδικο..να δουμε τι θα της πει.....ας ειναι το λιγοτερο δυσκολο και επωδυνο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ειναι λιγο στραβο και η κιμη νομιζει πως εχει κρανιοστενωση.

Δεν ειναι διαπιστωμενο Βίκυ.....τωρα παει να δει.......μας εχει τρελανει,εχει βγαλει διαγνωση μονη της.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...