Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρλεν να σου πει η ΜΕΦΗ εχει πολυ ωραιες κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ιδεες..το προσκλητηριο κανα δεκαευρω.κ οι μπομπο κανα 20αρι.....αλλλλλλλλλλααααα τα αξιζουν τα λεφτα τους...

χι χι σε καλό σου μαρή!

πάντως μέφη μου σέυχαριστώ αλλά έχω αποφασίσει τί θα κάνω, απλά δεν το τελείωσα ακόμη γιατί είανι δύσκολο κ χρονοβόρο!!!!

η τρελή μάνα με τα τρία μωρά απόφάσισε να κεντήσει σε ένα πουγκί το μονόγραμμα της μικρής!!! αυτό για μπομπό, μέσα θα είναι τα κουφέτα με μία εικονίτσα! είναι απλά τέλειο αλλά νομίζω πως δε θα τελείωσω ποτέ!΄το ήξερα από την αρχή πως θα έιναι δ΄΄υσκολο αλλά το είχα καημό να το κάνω κ μιας κ δε θα έχω πολύ κοσμο έιπα να το τολ΄μησω

για γλυκό θα κάνω βαζάκι με μέλι ( κλεμμένη ιδέα απο κα΄ποια απο εδώ με΄σα, δε θυμάμαι ποιά), που δεν αρέσει σε πολλούς αλλά εμένα μ αρέσει πόλύ κ δε με νοιάζει τπτ!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλίτα, από κιλά και υψος ειμαστε στην ιδια κατηγορία. Με το φαγητό δυσκολευόμαστε ακόμα - 3 εβδομάδα

Βίκη τώρα το σκέφτηκα.Υπάρχουν μπουκάλια για την τροφή αντί να την τρώνε με το κουτάλι(αυτό ουτε το ήξερα,εδώ το έμαθα!).Γιατί δεν δοκιμάζεις να την ταίσεις μ'αυτό και ΄μόλις συνηθίσει την γεύση να της ξεκινήσεις ξανά με κουτάλι;;;Αν θυμάμαι καλά ήταν πρόωρη η μεταξένια.Μήπως είναι ανώριμη ακόμη για φαγητό με κουτάλι και θέλει να της δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου;;;;

Τι εννοεις 160 gr τη ζυγιζεις? Εγω της βαζω άπό μισα πατατα, καροτο, κολοκυθι και λίγο αρακα με μια κουταλια λάδι. Αλλά δεν...Δεν ανοιγει το στόμα της. Αφου να καταλάβεις σημερα την κρεμα τη ρουφαγε....:roll::roll: δεν άνοιγε το στόμα να τη φαει. Εννοειται ότι πρεπει να ειμαστε 2 ατομα για να φαει. Ενας να κάνει καραγκιοζιλίκια κι ο άλλος να ταιζει. Τι να πω. Κι εγω ελπιζα να ηταν ευκολότερη στο φαι. Μακαρι να στρωσει λίγο. Αλλά δεν θελω να της δινω πολύ γαλα για συμπληρωμα γιατί θα το συνηθισει και μετα δεν θα τρωει και θα θελει το γαλα.

Εγώ βάζω μισή πατάτα,μισό καρότο,1 μικρό κολοκυθάκι βιολογικό,λίγη σελινόριζα και ελαιόλαδο όταν το σβήσω από την φωτιά.Το αλέθω και βλέπω στο μπλέντερ πόσα γρ. είναι.

χι χι σε καλό σου μαρή!

πάντως μέφη μου σέυχαριστώ αλλά έχω αποφασίσει τί θα κάνω, απλά δεν το τελείωσα ακόμη γιατί είανι δύσκολο κ χρονοβόρο!!!!

η τρελή μάνα με τα τρία μωρά απόφάσισε να κεντήσει σε ένα πουγκί το μονόγραμμα της μικρής!!! αυτό για μπομπό, μέσα θα είναι τα κουφέτα με μία εικονίτσα! είναι απλά τέλειο αλλά νομίζω πως δε θα τελείωσω ποτέ!΄το ήξερα από την αρχή πως θα έιναι δ΄΄υσκολο αλλά το είχα καημό να το κάνω κ μιας κ δε θα έχω πολύ κοσμο έιπα να το τολ΄μησω

για γλυκό θα κάνω βαζάκι με μέλι ( κλεμμένη ιδέα απο κα΄ποια απο εδώ με΄σα, δε θυμάμαι ποιά), που δεν αρέσει σε πολλούς αλλά εμένα μ αρέσει πόλύ κ δε με νοιάζει τπτ!!!!

Απλά τέλειο!!Χαρά στο κουράγιο σου και σένα σαν την <Μαιρούλα!!Και γώ εικόνες έκανα και γλυκό κεράσι.Πόσο θα σου βγούν οι μπόμπο;;

Κ εγω ετσι πιστευω για αυτο φαγωθηκα να παμε τωρα,ετσι ωστε οταν ξεκινησει μπουσουληματα να εχει θρεψει κεφαλακι..ΕΥΗΓ εσεις το ψαξατε παρα πολυ..εγω λεω οτι μου πει Σφακιανος να το κανουμε..που αλλου να παω?στα βρωμοιδιωτικα??εδω την κακομοιρα τη ΖΟΥΖΟΥ την ξεκανανε..οτι πει Σφακιανος θα γινει.δεν παω πουθενα αλλου.

που???μακρια....μονο λεφτα ξερουν να ζητανε...ετσι...αυτος ειναι ο πιο ειδικος...σου μιλαω εκ πειρας..;)
Τι εννοεις 160 gr τη ζυγιζεις? Εγω της βαζω άπό μισα πατατα, καροτο, κολοκυθι και λίγο αρακα με μια κουταλια λάδι. Αλλά δεν...Δεν ανοιγει το στόμα της. Αφου να καταλάβεις σημερα την κρεμα τη ρουφαγε....:roll::roll: δεν άνοιγε το στόμα να τη φαει. Εννοειται ότι πρεπει να ειμαστε 2 ατομα για να φαει. Ενας να κάνει καραγκιοζιλίκια κι ο άλλος να ταιζει. Τι να πω. Κι εγω ελπιζα να ηταν ευκολότερη στο φαι. Μακαρι να στρωσει λίγο. Αλλά δεν θελω να της δινω πολύ γαλα για συμπληρωμα γιατί θα το συνηθισει και μετα δεν θα τρωει και θα θελει το γαλα.
αχ μαρκελλακι και μενα τα ιδια μου κανου...ο πεμπης τρωει λιγο καλυτερα..αλλα μετα τον κοβει η λορδα επειδη δεν ειναι οπως το αλα που χορταινει γρηγορα και κλαιει και γκρινιαζει και καταληγουμε στο γαλα..η αλλη παλι μια κουταλια τη βαζω..απο πισω 10 ξαναβαζω...πιπιλαει τη μπουκια,τρεχουν τα σαλια με τα ζουμια μαζι,τα μαζυεω εγω τις τα ξαναδινω...αστα...ολεθρος!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Βίκη τώρα το σκέφτηκα.Υπάρχουν μπουκάλια για την τροφή αντί να την τρώνε με το κουτάλι(αυτό ουτε το ήξερα,εδώ το έμαθα!).Γιατί δεν δοκιμάζεις να την ταίσεις μ'αυτό και ΄μόλις συνηθίσει την γεύση να της ξεκινήσεις ξανά με κουτάλι;;;Αν θυμάμαι καλά ήταν πρόωρη η μεταξένια.Μήπως είναι ανώριμη ακόμη για φαγητό με κουτάλι και θέλει να της δώσουμε λίγη πίστωση χρόνου;;;;

Αντε καλά..θα δωσω λίγο πίστωση χρόνου στη μεταξενια σου..ηταν όντως προωρη 40 μερες. Σκατουλίτσα ειναι.. όλα τα καταλαβαίνει. Μολις αντιληφθει το κουταλι...κλεινει το στόμα ερμητικά..Μόλις της εβγαλα τη σαλιάρα για να την πλύνω εσκασε χαμόγελα:-D. Τι να την κάνω...

Διαφημίσεις

Εγώ βάζω μισή πατάτα,μισό καρότο,1 μικρό κολοκυθάκι βιολογικό,λίγη σελινόριζα και ελαιόλαδο όταν το σβήσω από την φωτιά.Το αλέθω και βλέπω στο μπλέντερ πόσα γρ. είναι.

Το ελαιολαδο, δεν το μαγειρευω, το προσθετω στο μουλτι μαζί με λιγο ζουμι γιανα αλεστει. Καλύτερα ωμό

Το ελαιολαδο, δεν το μαγειρευω, το προσθετω στο μουλτι μαζί με λιγο ζουμι γιανα αλεστει. Καλύτερα ωμό

Ε αυτό σου λέω και γώ.Ωμό το βάζω.

Απλά τέλειο!!Χαρά στο κουράγιο σου και σένα σαν την <Μαιρούλα!!Και γώ εικόνες έκανα και γλυκό κεράσι.Πόσο θα σου βγούν οι μπόμπο;;

οι μπομπο είναι απλά ανεκτίμητες, κ το λέω πολύ σοβαρά!

το μονόγραμμα θέλω κανα μισάωρο να το κεντήσω! βάλε κόψιμο, γάζωμα...

σε μερικές κάνω κ σχεδια απο πισω, λουλουδάκια,μπαλονάκια κτλ. υποτίθεται αν προλα΄βω θα κάνω σε όλες!!

η εικονίτσα είναι τελεια ξύλινη με χρυσοκονδυλιά απο μαγαζί με κανονικές εικόνες κ όχι κάτι βλακείες που πουλάνε τα μαγαζιά με βαφτιστικά! κ τα κουφέτα με γεύση σοκολάτα πορτοκάλι, κ σοκολάτα φράουλα!!!

170301c7zifsub1b.gif

Για πειτε κοριτσια, κι εγω αυριο θα την κανω πατατα και καροτο! Μιση πατατα, ε;;; Τη φοβαμαι λιγο, γιατι αν βαλω ολοκληρη, μπορει να τη χλαπακιασει κι αυτη!!

Στη χυτρα ειναι καλα;; Αμα τα βαλω στον ατμο πειραζει;;;

Κι εγω μπομπο για μεγαλους σκεφτομουν ή εικονα σε κουτακι ή κουτακι δεμενο και πανω κατι κρεμαστο (στυλ μπρελοκ) οπως κατι μπαρμπαδελια ή παπουτσακια που εχει ο παρισης!

Για τα μικρα, ειχα δει κατι ξυλινες κασετινες, μολυβοθηκες, κορνιζουλες που ειχε ο ναρλης, αλλα ο καταλογος του παριση δεν τα χει!!

Διαφημίσεις

χι χι σε καλό σου μαρή!

οι μπομπο είναι απλά ανεκτίμητες, κ το λέω πολύ σοβαρά!

το μονόγραμμα θέλω κανα μισάωρο να το κεντήσω! βάλε κόψιμο, γάζωμα...

σε μερικές κάνω κ σχεδια απο πισω, λουλουδάκια,μπαλονάκια κτλ. υποτίθεται αν προλα΄βω θα κάνω σε όλες!!

η εικονίτσα είναι τελεια ξύλινη με χρυσοκονδυλιά απο μαγαζί με κανονικές εικόνες κ όχι κάτι βλακείες που πουλάνε τα μαγαζιά με βαφτιστικά! κ τα κουφέτα με γεύση σοκολάτα πορτοκάλι, κ σοκολάτα φράουλα!!!

μπραβο ρε μαρλεν!!!!κι εγω στου στρατου τη βαφτιση ειχα περισσοτερο μερακι..τωρα που να προλαβω??ολα ετοιμα λοιπον..:|:neutral:

Για πειτε κοριτσια, κι εγω αυριο θα την κανω πατατα και καροτο! Μιση πατατα, ε;;; Τη φοβαμαι λιγο, γιατι αν βαλω ολοκληρη, μπορει να τη χλαπακιασει κι αυτη!!

Στη χυτρα ειναι καλα;; Αμα τα βαλω στον ατμο πειραζει;;;

Κι εγω μπομπο για μεγαλους σκεφτομουν ή εικονα σε κουτακι ή κουτακι δεμενο και πανω κατι κρεμαστο (στυλ μπρελοκ) οπως κατι μπαρμπαδελια ή παπουτσακια που εχει ο παρισης!

Για τα μικρα, ειχα δει κατι ξυλινες κασετινες, μολυβοθηκες, κορνιζουλες που ειχε ο ναρλης, αλλα ο καταλογος του παριση δεν τα χει!!

θα βαλεις μια πατατα μετρια ενα καροτο μετριο,βρασιμο σε κατσαρολακι για μιση ωρα-οχι χυτρα στο μωρο-κοβεις τα μισα,τα αλλα τα βαζεις σε ταπερακι για την αλλη μερα,τα αλεθεις,προσθετεις ελαιολαδο κ ειναι ετοιμη!!!σιγα σιγα μπορεις να προσθεσεις και λιγο λεμονακι για να νοστιμισει!!!

κοριτσια για το πριβε εμεινε η ελενη26-που ειναι αυτη?? και η ριαννα...τις εχω στειλει κι αυτες πμ....τα δικα σας καταχωρηθηκαν...καλα θα γινει πολυ ωραιο...εβαλα και μια κυριουλα για φοντο..!!!

Γιατι οχι χυτρα Λιτσα;;; Δεν κανει;;; Σε ατμομαγειρα;;; Μπα, ε;

η χυτρα καταστρεφει τις περισσοτερες βιταμινες λογω πολυ υψηλου βρασμου...γιατι να μην παρουν τα μωρα οσο περισσοτερο γινεται???κι εγω χρησιμοποιω ψυτρα αλλα για τα πολυ μωρακια κατσαρολακι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...