Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως την!!!!ευχομαι να ήταν η τελευταία φορά που αρρώστησε το μπεμπάκι σου!!Τί δεν έχεις κάνει για την βάφτιση;;

μπομπο, γλυκά, δεν πήρα παπούτσια για μένα, δεν έκανα ανταύγειες, γραβάτα για τον καλό μου, τούρτα για μετά, δεν έκλεισα κομμωτή κ τί θακάνω δεν έρω γιατί εόναι κυριακή , τί άλλο:confused::roll:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την!!!!ευχομαι να ήταν η τελευταία φορά που αρρώστησε το μπεμπάκι σου!!Τί δεν έχεις κάνει για την βάφτιση;;

τί δεν έκανα; δε ρωτάς καλύτερα τί έκανα;

δεν έκανα: μπομπο, γλυκά τούρτα για μετά, ανταύγειες, κομμωτή ...

α παπούτσια δικα μου κ γραβάτα για τον καλό μου...

έκανα : ένα μήνα διακοπές!

170301c7zifsub1b.gif

καλά κάτι έχει πάθει αυτό κι όλο με πετάει έξω κ μου σβήνει τα μηνύματα κ γράφω σα χαζή τα ίδια!!!

στην αρχή νόμισα πως ήταν απλήρωτο αλλά τότε δε θα έμπαινα καθόλου ε;;;:rolleyes: άντε να προετοιμάζομαι σιγα σιγά γιατί οι αντάυγεις θα είναι ξανθές!!

170301c7zifsub1b.gif

ΕΥΗΓ-εισαι πολυ τυχερη ακομη κι αν περασεις αυτο το γολγοθα.....θα περιμενω κατευθειαν τηλεφωνο...

Κ εγω ετσι πιστευω για αυτο φαγωθηκα να παμε τωρα,ετσι ωστε οταν ξεκινησει μπουσουληματα να εχει θρεψει κεφαλακι..ΕΥΗΓ εσεις το ψαξατε παρα πολυ..εγω λεω οτι μου πει Σφακιανος να το κανουμε..που αλλου να παω?στα βρωμοιδιωτικα??εδω την κακομοιρα τη ΖΟΥΖΟΥ την ξεκανανε..οτι πει Σφακιανος θα γινει.δεν παω πουθενα αλλου.

Ελα που έχεις παραπονο από Αντρούκο!!!

Εγω τον παρακαλάω κάθε απόγευμα να τα κρατησει να του σιδερωσω τα καλοκαιρινά (50 πουκάμισα+πόλο μπλουζακια).

Απίστευτο νούμερο. Εχεις και 4 αντρες!!! Κουραγιο. Θα απαιτεις ανταποδοτικά οφελη με τόσο σιδερωμα.

Omorfaki καλό μου δυστυχως οι περισσοτεροι ανδρες εχουν τσακωθει με τα θεματα του νοικοκυριού, της οργανωσης πως να το πώ. Εμενα πχ τα μπιμπερο τα πλένει, επειδη το έχουμε ξεκαθαρισει. Αλλά γενικά αν φαει δεν μπορει να βαλει το πιατο στο πληντηριο, απλά δεν μπορει !! και άλλα πολλάααα τετοια. Αυτη τη στιγμή υπάρχει βεβαια η δικαιολογια ότι εγω ακόμα δεν δουλευω όπως αυτός. Οκ. Οταν θα πιασω ομως κι εγω δουλεια ξανα, θα γινει καταμερισμός αλλιως δεν βγαινει.

Διαφημίσεις

μπομπο, γλυκά, δεν πήρα παπούτσια για μένα, δεν έκανα ανταύγειες, γραβάτα για τον καλό μου, τούρτα για μετά, δεν έκλεισα κομμωτή κ τί θακάνω δεν έρω γιατί εόναι κυριακή , τί άλλο:confused::roll:

Μπες στο Ναρλη και δες και μπομπο και γλυκα.Τί περίπου σκέφτεσαι για μπομπο ,πες μου να σε βοηθήσω.Το μαλλί είναι μια μέρα υπόθεση και τα παππούτσια και η γραβάτα επίσης μια μέρα!Σε 4 ημέρες θα είσαι έτοιμη!

καλά κάτι έχει πάθει αυτό κι όλο με πετάει έξω κ μου σβήνει τα μηνύματα κ γράφω σα χαζή τα ίδια!!!

στην αρχή νόμισα πως ήταν απλήρωτο αλλά τότε δε θα έμπαινα καθόλου ε;;;:rolleyes: άντε να προετοιμάζομαι σιγα σιγά γιατί οι αντάυγεις θα είναι ξανθές!!

Μ'αρέσουν!Και γώ έτσι τα έχω τώρα!

Κιμι μου ευχομαι να πάνε όλα καλά για τη μπεμπουλα. Μακαρι ο καλός γιατρος να σας υποδειξει ότι το καλυτερο και το ασφαλέστερο για το μωρακι σας!. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Περιμένουμε ευχαριστα νεα το βραδυ:P:p

Μαρλεν να σου πει η ΜΕΦΗ εχει πολυ ωραιες κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ιδεες..το προσκλητηριο κανα δεκαευρω.κ οι μπομπο κανα 20αρι.....αλλλλλλλλλλααααα τα αξιζουν τα λεφτα τους...

Να σου πώ,το δωράκι που σου έστειλε η Ελένη1 δεν το πέρνεις επι 2 μπας και συνέλθεις;;;;Σήμερα έκλεισα μπομπο μια χαρά τιμή!2,05 και 2,28.

Διαφημίσεις

Εχω πάθει σοκ με την ιστορία που έχει η Στεφανίδου!

Εγω πάλι εβλεπα Υπουργικό Συμβουλιο τον Καλλικρατη!!

Καλά Μεφη, τα χω δεν όλα με τη μεταξενια σου. Θα σου τη στειλω πάκετο, να την αναλάβεις...Με επρηξε με το φαι. Μαρκελλος Νο2!!!!

Το πρωι 45 λεπτα να φαει - σχεδον όλη για πρωτη φορά την κρεμα. Το μεσημέρι, να μην ανοιγει το στόμα με τίποτα. 6 κουταλιές, τα πασσαλειψε όλα, εκλαιγε, χαμός. Στο τελος της εδωσα 150 Ml γαλα και κοιμηθηκε. Υποτιθεται ότι σε 2-3 μέρες πρεπει να ξεκινησει και κοτοπουλο - μοσχαρι. αλλά που..

Η δικια σου τρωει καλύτερα?

Να σου πώ,το δωράκι που σου έστειλε η Ελένη1 δεν το πέρνεις επι 2 μπας και συνέλθεις;;;;Σήμερα έκλεισα μπομπο μια χαρά τιμή!2,05 και 2,28.

Εγω αυριο θα πάω για μπομπο στη Ρομβης τελικά. Να δω τι θα παραγγειλω. Κατι ωραιες που ειδα σε ένα σαιτ στα Χανια, δεν μπόρεσα τελικά να επικοινωνήσω με το καταστημα. Διαρκώς μιλούσε...

Σημερα έκλεισα και κομμωτρια για τη βαφτιση. Κυριακή πρωι θα πάω στο κομμωτηριο με τη μαμα μου..πουρνό πουρνο..

Εγω πάλι εβλεπα Υπουργικό Συμβουλιο τον Καλλικρατη!!

Καλά Μεφη, τα χω δεν όλα με τη μεταξενια σου. Θα σου τη στειλω πάκετο, να την αναλάβεις...Με επρηξε με το φαι. Μαρκελλος Νο2!!!!

Το πρωι 45 λεπτα να φαει - σχεδον όλη για πρωτη φορά την κρεμα. Το μεσημέρι, να μην ανοιγει το στόμα με τίποτα. 6 κουταλιές, τα πασσαλειψε όλα, εκλαιγε, χαμός. Στο τελος της εδωσα 150 Ml γαλα και κοιμηθηκε. Υποτιθεται ότι σε 2-3 μέρες πρεπει να ξεκινησει και κοτοπουλο - μοσχαρι. αλλά που..

Η δικια σου τρωει καλύτερα?

Εμείς το μόνο που ξεκινήσαμε είναι χορτόσουπα και σήμερα για 3η μέρα έφαγε 160γρ.Αυτό πρώτη φορά το βλέπω σε παιδί!Δεν ξέρω ρε Βίκη,λες αυτή την φορά να με λυπήθηκε ο θεός;;;Μην την πιέζεις.Μεχρι να συνηθίσει καλό είναι και το γάλα!Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.Στην Εφη έκανα το λάθος και την πίεζα.

καλα 140μλ και 200μλ. λετε να καταφερει ποτε κι ο δικος μου να τρωει τοσο; γιατι εμεις 3η μερα σημερα ειμαστε με 5-6 κουταλιτσες κι αυτες σκαρτες!

για την αποστειρωση μου ειπε ο δικος μου οτι μετα τον 5ο δεν χρειαζονται. τα πλενω κανονικα απλα με ξεχωριστο σφουγγαρι.

Μανουλίτα, από κιλά και υψος ειμαστε στην ιδια κατηγορία. Με το φαγητό δυσκολευόμαστε ακόμα - 3 εβδομάδα

Εμείς το μόνο που ξεκινήσαμε είναι χορτόσουπα και σήμερα για 3η μέρα έφαγε 160γρ.Αυτό πρώτη φορά το βλέπω σε παιδί!Δεν ξέρω ρε Βίκη,λες αυτή την φορά να με λυπήθηκε ο θεός;;;Μην την πιέζεις.Μεχρι να συνηθίσει καλό είναι και το γάλα!Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.Στην Εφη έκανα το λάθος και την πίεζα.

Τι εννοεις 160 gr τη ζυγιζεις? Εγω της βαζω άπό μισα πατατα, καροτο, κολοκυθι και λίγο αρακα με μια κουταλια λάδι. Αλλά δεν...Δεν ανοιγει το στόμα της. Αφου να καταλάβεις σημερα την κρεμα τη ρουφαγε....:roll::roll: δεν άνοιγε το στόμα να τη φαει. Εννοειται ότι πρεπει να ειμαστε 2 ατομα για να φαει. Ενας να κάνει καραγκιοζιλίκια κι ο άλλος να ταιζει. Τι να πω. Κι εγω ελπιζα να ηταν ευκολότερη στο φαι. Μακαρι να στρωσει λίγο. Αλλά δεν θελω να της δινω πολύ γαλα για συμπληρωμα γιατί θα το συνηθισει και μετα δεν θα τρωει και θα θελει το γαλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...