Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα λίγο για να διαβάσω τα νέα της Kimi.. Απ'οτι βλέπω νέα θα έχουμε το βράδακι, ε? Ο Λ Α Θ Α Π Α Ν Ε Κ Α Λ Α!!!!!!!!!!

Μπες κατευθείαν να μας ενημερώσεις.. Θα σε σκεφτομαστε μαρη κατσαρίδα..

Και εσενα και κυριως το κατσαριδάκι σου.. :)

Όλα να πάνε καλά...!!

Διαφημίσεις

να σαι καλα φουντουκομανα...εχω προμηθευτει απο ολα τα ποτα..περιμενω κ ενα δεμα απο ΕΛΕΝΗ1..ψυχραιμια..οτι πρεπει να γινει θα γινει...

ΜΕΦΗ οσο κ να σε βριζω ξερεις τι αδυναμια σου εχω..

ΒΑΛΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΑΡ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΦΗ.

να σαι καλα φουντουκομανα...εχω προμηθευτει απο ολα τα ποτα..περιμενω κ ενα δεμα απο ΕΛΕΝΗ1..ψυχραιμια..οτι πρεπει να γινει θα γινει...

Και γω μαρή σκατούλα σ'εχω αδυναμια και το χω δηλωσει απροκάληπτα!Και απορώ με τον ευατό μου και τα γούστα μου την στιγμή που βλέπεις την Μαλάμω!Και αυτή συμμαθητριά σου ήταν;;;

ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ κοιμαται κ ροχαλιζει.....τι αρκουδα παντρευτηκα ΘΕΕ ΜΟΥ...κανονικα δε δικαινουμαι επιδοτηση απο ΑΡΚΤΟΥΡΟ για το ζωντανο που εχω στο σπιτι μου?????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η μαλαμω????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

α ρε κορες!

απλά δεν πρόκειται να συντονιστώ μαζί σας κ ούτε ξέρω τί γράφετε κ δεν έχω χρόνο να διαβάζω τα προηγούμενα!

πολύ στενοχωριέμαι αλλά μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ με την ίδέα ότι συνέχεις θα είμαι εκτός!!! σνιφ σνιφ!

ένα μήνα που λείπαμε αποδιοργανωθήκαμε τελείως κ τώρα τρέχω κ δε φτάνω! για τη βάπτιση δεν είμαι έτοιμη κ επίσης θέλω να μάθω τί έγινε με τη χριστιάνα!! (άσχετο)

η μικρή μου 4 μηνών πέρασε βρογχίτιδα, κ έγώ έναν πανικό αλλά τέλος καλό όλα καλά!

κίμι δεν κατάλαβα τί έχει το μικρό σου! ελπίζω να μην είναι τίποτα!

θέλει καμιά να έρθει να με βοηθήσει, γιατί η μαμαδοπεθερά θα έρθει μόνο για τη βάπτιση!!!!:roll:

κανένας ειρμός στη σκέψη κ το λόγο αλλά δικαιλογείστε τη μουρλοκούκο!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Εγω θα πηγαινω carefour να παιρνω..καπου εδω μεσα διαβασα οτι ειναι καλυτερα απο λαικες..ειναι πιο σιγουρα λεει.τωρα εγω δεν τα πολυπιστευω αλλα τι να κανουμε.

και απο εκει θα παρω!!

fCS8p3.png

α ρε κορες!

απλά δεν πρόκειται να συντονιστώ μαζί σας κ ούτε ξέρω τί γράφετε κ δεν έχω χρόνο να διαβάζω τα προηγούμενα!

πολύ στενοχωριέμαι αλλά μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ με την ίδέα ότι συνέχεις θα είμαι εκτός!!! σνιφ σνιφ!

ένα μήνα που λείπαμε αποδιοργανωθήκαμε τελείως κ τώρα τρέχω κ δε φτάνω! για τη βάπτιση δεν είμαι έτοιμη κ επίσης θέλω να μάθω τί έγινε με τη χριστιάνα!! (άσχετο)

η μικρή μου 4 μηνών πέρασε βρογχίτιδα, κ έγώ έναν πανικό αλλά τέλος καλό όλα καλά!

θέλει καμιά να έρθει να με βοηθήσει, γιατί η μαμαδοπεθερά θα έρθει μόνο για τη βάπτιση!!!!:roll:

Καλως την!!!!ευχομαι να ήταν η τελευταία φορά που αρρώστησε το μπεμπάκι σου!!Τί δεν έχεις κάνει για την βάφτιση;;

ηρθαααααα...

πηρα Σφακιανο κ ΕΥΗΓ μετα...θα παμε σημερα 7.00 η ωρα..ο Θεος κ ο Αγ.Διονυσιος μαζι μας...καλα κ η Παναγιτσα..γενικα ολοι οι Αγιοι μαζι μας...

ηδη ηπια ενα φραπε σε 10 λεπτα.εκανα 4 τσιγαρα κ χεστ&^*κα για γυμναστηριο.δε με βλεπω να πηγαινω.βιβλιαριο δεν εχουμε.πηγε ο πεθερος μου να το παρει κ δεν του το εδιναν αν δεν ειχε εξουσιοδοτηση απο αστυνομια...ΤΕΛΕΙΑ...θα παει ο Θανος Παρασκευη που καθεται να το παρει.εγω θα παρω του Χρηστου να μας βρισκεται ενα βιβλιαριο.

το μυαλο μου θα ειναι συνεχεια μαζι σου...δεν μπορεις να φανταστεις..νομιζω οτι το ξαναζω....και να εισαι πολυ χαρουμενη που η παιδιατρος σε στελνει στο σωστο ανθρωπο την καταλληλη στιγμη-μαζι με μενα!...εμεις τοτε 8 μηνων αρχισαμε να ψαχνομαστε και περασαμε απο 2 ακομη παιδιατρους,1 αναπτυξιολογο και 2 νευροχειρουργους και ενα πλαστικο μεχρι να καταληξουμε στο παιδων...και χειρουργηθηκε 9 μηνων......εισαι πολυ τυχερη ακομη κι αν περασεις αυτο το γολγοθα.....θα περιμενω κατευθειαν τηλεφωνο...
κατα τα αλλα νεα απο τον μικρο μας:

• την κυριακη γιναμε 5 μηνων. Παρασκευη εχαμε παει παιδιατρο κι ειμαστε 5890 βαρος (καλα διαβαζω κατι 8αρια και 9αρια δικα σας και παθαινω...), 64 υψος (πηραμε 2,5 π0ντους) και 42 κεφαλι.
  • απο τη δευτερα τελος ο αποκλειστικος θηλασμος γιατι Ω!ναι ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ!!! βανιλια ρυζαλευρο. του δινω της γιωτης που μου δωσε ο παιδιατρος μια σακκουλα δειγματα. καλα φοβερη επιτυχια, γινομαστε ομαδικως χαλια κι αυτος ζητημα να τρωει 5-6 κουταλιες συνολο.
  • εχουμε μεγαλωσει και γυριζουμε ανετα πλεον απο ανασκελα μπρουμυτα και απο μπρουμυτα ανασκελα. με δυο λογια αλλου τον βαζεις αλου τον βρισκεις και δε μποεις να τον αφηνεις λεπτο μονο.
  • λεμε παρα πολλα λογια-λογοδιαρροια- τατατατα, λελε, ακιουαλλαλμακικιτατατα και άλλα σανσκριτικα. (πολυ πλακα)
  • παθαμε πολιτισμικο σοκ το Πάσχα στη θεσσαλονικη γιατι ξαφνικα βρεθηκαμε με απειρο κοσμο σε άπειρα σπιτια-μερη-τσιπουραδικα-γαμους. τις τρεις πρωτες μερες σοκ, ουτα να φαει δεν ηθελε. μετα συνηθισε και ξεσαλωσε, τωρα βαριεται μονο με μενα, θελει κοσμο και γυρες.

αυτα για τον μπεμπο!

μια χαρ ειναι ο μπεμπουλης σου!!!φτου!!!
ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ κοιμαται κ ροχαλιζει.....τι αρκουδα παντρευτηκα ΘΕΕ ΜΟΥ...κανονικα δε δικαινουμαι επιδοτηση απο ΑΡΚΤΟΥΡΟ για το ζωντανο που εχω στο σπιτι μου?????
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:πως τα λες πως τα λες!!!
α ρε κορες!

κανένας ειρμός στη σκέψη κ το λόγο αλλά δικαιλογείστε τη μουρλοκούκο!!!!

μαρλεν μου το ειδες το μηνυμα???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...