Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω μαρη ειμαι 22.5,η γιαγια μου περασε κλημακτηριο προσφατα..κ τα εχω φρεσκα στο μυαλο μου..ΜΟΥΜΙΑ..

Ναι Κίμη,οτι πείς Κίμη,22,5 θες,22,5 θα είσαι.Στην καταστασή σου και να σου πούμε την πραγματική σου ηλικία θα την ξεχάσεις σε ένα λεπτό.Αυτά κάνει το Αλτσχαιμερ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω τρελλο αγχος βρωμερο κουναβι..σιχαμενη σαρανταποδαρουσα..οταν με το καλο γυρισω..που οτι κ να μας πει θα ειμαι πιο ησυχη αφου ειμαι ετοιμη για ολα θα σε φτιαξω..συμμαθητρια της Μπουμπουλινας.

μανουλιτα η μπεμπονα εχει θεμα με κεφαλακι μαλλον εχει καρνιοσυνοστωση..θα δουμε θα παμε σημερα να ξεμπερδευουμε γιατι ειμαι ενα βημα πριν την ιατρικη με τοσες γνωσεις που εχω βαλει στο τρυφερο,πανεμορφο κ νεανικο μου κεφαλακι.

κατα τα αλλα νεα απο τον μικρο μας:

• την κυριακη γιναμε 5 μηνων. Παρασκευη εχαμε παει παιδιατρο κι ειμαστε 5890 βαρος (καλα διαβαζω κατι 8αρια και 9αρια δικα σας και παθαινω...), 64 υψος (πηραμε 2,5 π0ντους) και 42 κεφαλι.
  • απο τη δευτερα τελος ο αποκλειστικος θηλασμος γιατι Ω!ναι ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ!!! βανιλια ρυζαλευρο. του δινω της γιωτης που μου δωσε ο παιδιατρος μια σακκουλα δειγματα. καλα φοβερη επιτυχια, γινομαστε ομαδικως χαλια κι αυτος ζητημα να τρωει 5-6 κουταλιες συνολο.
  • εχουμε μεγαλωσει και γυριζουμε ανετα πλεον απο ανασκελα μπρουμυτα και απο μπρουμυτα ανασκελα. με δυο λογια αλλου τον βαζεις αλου τον βρισκεις και δε μποεις να τον αφηνεις λεπτο μονο.
  • λεμε παρα πολλα λογια-λογοδιαρροια- τατατατα, λελε, ακιουαλλαλμακικιτατατα και άλλα σανσκριτικα. (πολυ πλακα)
  • παθαμε πολιτισμικο σοκ το Πάσχα στη θεσσαλονικη γιατι ξαφνικα βρεθηκαμε με απειρο κοσμο σε άπειρα σπιτια-μερη-τσιπουραδικα-γαμους. τις τρεις πρωτες μερες σοκ, ουτα να φαει δεν ηθελε. μετα συνηθισε και ξεσαλωσε, τωρα βαριεται μονο με μενα, θελει κοσμο και γυρες.

αυτα για τον μπεμπο!

εχω τρελλο αγχος βρωμερο κουναβι..σιχαμενη σαρανταποδαρουσα..οταν με το καλο γυρισω..που οτι κ να μας πει θα ειμαι πιο ησυχη αφου ειμαι ετοιμη για ολα θα σε φτιαξω..συμμαθητρια της Μπουμπουλινας.

μανουλιτα η μπεμπονα εχει θεμα με κεφαλακι μαλλον εχει καρνιοσυνοστωση..θα δουμε θα παμε σημερα να ξεμπερδευουμε γιατι ειμαι ενα βημα πριν την ιατρικη με τοσες γνωσεις που εχω βαλει στο τρυφερο,πανεμορφο κ νεανικο μου κεφαλακι.

μπηκα παλιοκαμπια 3,27 μονο για να σου πω οτι απο τωρα θα εχω κ εγω αγχος κ ολες μας!!!

κανονισε...

απο το κινητο θα στειλεις μνμ! απο το αυτ/το!!! δεν ξερω τι θα κανεις, θελω ΚΑΛΑ νεα!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι ειναι παλι αυτο; υποθετω κατι σαν κι αυτο που χε ο μικρος της Ευης;;; πανε να σου πει να ξεαγχωθεις. μαλον η ιδεα σου θα ναι αλλα πηγαινε. αφου στο λεει το ενστικτο σου να πας μην το αφησεις. κι ευχομαι ολα καλα.

Διαφημίσεις

ηρεμησε θα παθεις τιποτα εσυ στο τελος!!!

αντε θα περιμενουμε νεα το απογευμα,ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

fCS8p3.png

θα στειλω μολις τελειωσουμε..μακαρι να πανε ολα καλα..μην αγχωνεστε εσεις..σκεφτηκα κιολας να μη σας πω τιποτα ..αλλα δε μπορουσα να σας ακουω μετα..

ευχαριστω ΟΜΟΡΦΟΜΑΝΑ..

ναι, αλεκα εχει κι αλλους σταθμους, επισης αξιολογους.

ευτυχως δηλαδη.

βλεποντας κ κανοντας!

φιλακια!

σε ποια περιοχη εισαι; κι εγω σκεφτομαι απο δεκεμβρη τη λυση του παιδικου. προχτες ειδα στον υπνο μου οτι ειχα βρει εναν που μου φαινοταν καλος. τι τιμες παιζουν γενικα και ποσα παιδακια εχουν τα τμηματα;

λοιπον...ζυγιστηκα, δεν αντεξα. σταματησα σε φαρμακειο και ειμαι σχεδον 84 κιλα :D.....εχω χασει δηλαδη 28 κιλα :roll:....μου εμειναν 6 απο εγκυομσυνη και 14 συνολικα για να φτασω τα ιδανικα μου κιλα...ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

τελεια! μπραβο!

εγω πάλι....καταφερα να παρω τα 2 κιλα που ολο κι ολο ειχα χασει απο οταν γενησσα και εφτασα παλι τα 58. 5 δηλαδη απο τα 53. αλλα το ξεφτιλιζω κοριτσια η αχρηστη....κι ερχεται και καλοκαιρι....αααχ!

Διαφημίσεις

Η ποσότητα θα την διαμορφώσεις ανάλογα με το πόσο τρώει το παιδί, εμένα στα 14ομλ που λέει πίσω η μιλούπα το έτρωγε όλο η μπέμπα και ρώτησα την παιδίατρο και μου έιπε 200 περίπου και έκανα 200 με 10 κουταλιές και τα έφαγε όλα, ο μπέμπης δεν είναι και πολύ της κρέμας.

Εμένα μου είπε μετά τον 7ο φαριν λακτέ με τα λαχανικά

Για την αποστείρωση εγώ δεν την ρώτησα:roll:

καλα 140μλ και 200μλ. λετε να καταφερει ποτε κι ο δικος μου να τρωει τοσο; γιατι εμεις 3η μερα σημερα ειμαστε με 5-6 κουταλιτσες κι αυτες σκαρτες!

για την αποστειρωση μου ειπε ο δικος μου οτι μετα τον 5ο δεν χρειαζονται. τα πλενω κανονικα απλα με ξεχωριστο σφουγγαρι.

κανουμε σαιτ μονο για την παρτυ μας!!!!θα μπαινουμε με κωδικο...μονο οποιος εχει κωδικο θα μπαινει...

ωχ! τι ειναι παλι αυτα; να μη λειψω λιγο και εσεις κανετε τεχνολογικα αλματα! να μας παιξετε κι εμας, καλα;;;

.

εμενα εχθες εφαγε 4 ολοκληρες κουταλιτσες (του γλυκου εννοειται) μετα το υπολοιπο γαλατακι αλλα δεν τη βλεπω να τρωει με ορεξη δλδ μετα την 3η κουταλια εκλεινε ερμητικα το στοματακι της κ γυρναγε το κεφαλακι της λετε να εχω προβλημα...ποσο κρεμα πρεπει να τρωει κανονικα οσο λενε πισω οι συσκευασιες??

οπως καταλαβαινετε εχω αγχωθει λιγακι!!!

τωρα αγχωθηκα κι εγω! δηλαδη αν δεν φαν την κρεμα τους-που εμενα τρωει πολυ λιγο, τα ταιζουμε και γαλα;;;

γιατι εγω τον άφηνω, οσο εφαγε εφαγε και του δινω στηθος μετα απο κανα 2ωρο. (καλα κι αυτος δε διαμαρτυρεται οτι πειναει)

πειτε καλε;

στην ασιτια το χω το γιαβρακι μου η ασπλαχνη μανα;;;

Να είσαι σίγουρη οτι είμαστε μαζί σου!Μακάρι να ήμουν εκεί,σοβαρά σου μιλάω/!απ'έξω θα σε περιμενα κοριτσάκι μου.Περίμενε ρε,μην το έχεις σαν τετελεσμένο γεγονός.Μπορεί να μην έχει πραγματικά τίποτα!Α,ρε Κίμη,ετσι και δεν έχει τίποτα το μωρό,βρες μέρος να κρυφτείς!!!

κατα τα αλλα νεα απο τον μικρο μας:

• την κυριακη γιναμε 5 μηνων. Παρασκευη εχαμε παει παιδιατρο κι ειμαστε 5890 βαρος (καλα διαβαζω κατι 8αρια και 9αρια δικα σας και παθαινω...), 64 υψος (πηραμε 2,5 π0ντους) και 42 κεφαλι.
  • απο τη δευτερα τελος ο αποκλειστικος θηλασμος γιατι Ω!ναι ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΡΕΜΕΣ!!! βανιλια ρυζαλευρο. του δινω της γιωτης που μου δωσε ο παιδιατρος μια σακκουλα δειγματα. καλα φοβερη επιτυχια, γινομαστε ομαδικως χαλια κι αυτος ζητημα να τρωει 5-6 κουταλιες συνολο.
  • εχουμε μεγαλωσει και γυριζουμε ανετα πλεον απο ανασκελα μπρουμυτα και απο μπρουμυτα ανασκελα. με δυο λογια αλλου τον βαζεις αλου τον βρισκεις και δε μποεις να τον αφηνεις λεπτο μονο.
  • λεμε παρα πολλα λογια-λογοδιαρροια- τατατατα, λελε, ακιουαλλαλμακικιτατατα και άλλα σανσκριτικα. (πολυ πλακα)
  • παθαμε πολιτισμικο σοκ το Πάσχα στη θεσσαλονικη γιατι ξαφνικα βρεθηκαμε με απειρο κοσμο σε άπειρα σπιτια-μερη-τσιπουραδικα-γαμους. τις τρεις πρωτες μερες σοκ, ουτα να φαει δεν ηθελε. μετα συνηθισε και ξεσαλωσε, τωρα βαριεται μονο με μενα, θελει κοσμο και γυρες.

αυτα για τον μπεμπο!

Μια χαρά ο μπέμπης σου!!

τωρα αγχωθηκα κι εγω! δηλαδη αν δεν φαν την κρεμα τους-που εμενα τρωει πολυ λιγο, τα ταιζουμε και γαλα;;;

γιατι εγω τον άφηνω, οσο εφαγε εφαγε και του δινω στηθος μετα απο κανα 2ωρο. (καλα κι αυτος δε διαμαρτυρεται οτι πειναει)

πειτε καλε;

στην ασιτια το χω το γιαβρακι μου η ασπλαχνη μανα;;;

Μόνο όταν φτάσει να τρώει 150γρ-180γρ κρέμα τότε δεν θα του δίνεις γάλα.Μεχρι τότε πρέπει να του δίνεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...