Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφωνω μητσακι για το πορτοκαλι!!!

Ευανθια, εχει κανενα διμηνο που της τραγουδαω αυτο το τραγουδι και ξεραινεται στα γελια!!!

Πριν της τραγουδυσα το : εβαλε ο θεος σημαδι, παληκαρι στα Σφακια.. Ξερεις εσυ ως κρητικια!!! ετυχε μια μερα το ακουσα στη τιβι που το ειχαν βαλει για τον κακαουνακη και της το τραγουδησα και παλι ξεραινοταν στα γελια!!! μαλλον επειδη ημουν πολυ φαλτσα!!! χιχιχι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!

αργησα.....

πολυ κουραση σημερα......μεσημερι γυρισα απο αγορα,να φαμε να κανω διαδρομο να κανουμε μπανιο να τυλιξω προσκλητηρια....

αχ δοκιμασα ενα φορεμα ακομα σημερα ραξεβσκι,ξερεται πιο το γαλαζιο το μακρυ με την κορδεκα την μπλε κατω απο το στηθος....

απο μπροστα ξεγελαω:tongue::tongue:ειναι πολυ ωραιο απο το πλαι ομως τη να την κανω την κοιλια μου λετε????εντωμεταξυ ειναι πολυ μακρυ,δηλαδη σε εμενα και σερνοταν,θελει τακουνι ψηλο.

επισης εβαλα το λαρτζ,αλεκα ακους???

και τωρα εχω διλημα.....

Πάρε τον κορσέ που πήρα εγώ από το "Μακεδονία".Σλίμ -Λιφτ λέγεται.

πηρα λαστεξ με αυτο το δοκιμασα...βασικα πιο πολυ ειναι το πανω,το στομαχι....ουφ...

Εμένα φτάνει μέχρι το στήθος αλλά έχει και ένα που πιάνει και το στήθος για ανόρθωση,πιο φθηνό.Και άσε την Κίμη να κοροιδεύει!!

Επειδή ειμαι οντως παλιά χεχεχεχεχεχεχεχεεχεχ υπαρχει κορσες που πιανει ακριβως κατω απο το βυζι και φτανει μεχρι το γονατο. Φανταστικος και στη Λαικη του Λαγκαδα μονο 15?......

Ναι αλλά κάνει δουλειά;;;

Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες. Μας τρύπησε και τα δύο μπουτάκια και κλάψαμεεεεεεε!!!!!

Μετά στο αυτοκίνητο η μπέμπα που γυρίζαμε για το χωριό ξανά έσκασε στο κλάμα, στην μισή διαδρομή έκλαιγε και μετά κοιμήθηκε.

Μεγαλώσαμε κι άλλο.

8100 η μπέμπα και 72 ύψος κ

9100 ο μπέμπης και 73,5 ύψος.

Αυτό με το ύψος δεν το πιστεύω, δεν τα μέτρησε καλά τα παιδιά, ο μπέμπης φαίνεται πολύ πιο ψηλός από την μικρή δεν μπορεί να είναι μόνο 1,5 πόντο. Είπε και μόνη της ότι δεν τα μέτρησε και σωστά στο ύψος.

Την ρώτησα αν πρέπει να κάνω καμία δίαιτα τον μπέμπη κυρίως που μεγάλωσε τόσο και μου έιπε ότι δεν κάνουμε δίαιτα σε αυτή την ηλικία, εξάλλου είναι και ψηλά παιδιά. Απλά να μην τα ζορίζω να φάνε, όσο θέλουν.

Τώρα μετά από 2 μήνες θα τα ξαναδεί μας είπε.

Για την διατροφή θα τα λέμε και τηλεφωνικά.

Φτού σας!!Φανταστική ανάπτυξη!!

λοιπον...με το βρεφονηπιακο...

οταν τους επαιρνα τηλ μου ελεγαν ολα καλα, ειναι χαρουμενος κλπ κλπ...

οταν τον πηρα στην αρχη ηταν χαμογελαστος, μετα ολο γκρινια, δεν καθοταν με τιποτα στο ριλαξ ή οπουδηποτε αλλου, κ ηταν κ βραχνιασμενος!!!

δηλ ή τσιριζε απο τη χαρα του ή εκλαιγε κ δεν του εδιναν σημασια...

χθες πηγαμε παιδων...ολα καλα εκει.

σημερα που τον ξαναπηγα τους τα ειπα ενα χερακι, τωρα που πηρα παλι τηλ μου ειπαν οτι ειχε γκρινια αλλα μαλλον γιατι πειναγε (κ εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα) κ οτι θα τον εβλεπε κ ο παιδιατρος που ερχεται καθε βδομαδα κ μετα θα τον εβαζαν να κοιμηθει. τους ειπα πιο πολυ αγκαλια κ μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως ολη την ωρα αγκαλια τον εχουν...

ισως ειναι θεμα προσαρμοστικοτητας...θα δουμε

τι να πω δεν ξερω..

Αυτό ακριβώς!Δεν ξέρεις!Κάνε λίγο υπομονή να δείς πώς θα πάει και αν το συνεχίσει.Πάντως για να το έχουν συνέχεια αγκαλιά δεν παίζει,στο υπογράφω!!!

Ευανθία μου συγνώμη που στο λέω αλλά χλωμό το κόβω να τον έχουν συνέχεια αγκαλιά. Αν κάθε μωρό ήθελε και μία κοπέλα να το κρατάει αγκαλιά τότε θα έπρεπε οι κοπέλες να είναι όσα και τα παιδιά.

Συμφωνώ!

Ομορφακια τι να πω τα χεις τα δικια σου...εμενα καποια στιγμη ο Αντρεας ερχοταν εξω στο μπαλκονι κ επινε καφε...επινε τον εναμε τα το απογευμα εφτιαχνε αλλο...2 φλυτζανια στο τραπεζιακι εξω..δεν τα μαζευα...την αλλη μερα 4 φλυτζανια εξω στο τραπεζακι...δεν τα μαζευα...εντωμεταξυ ειναι κ περιεργος εχει δικα του ποτηρια...του το λεω με ωραιο τροπο οτι σε λιγο θα πιασουμε κατσαριδες εξω στην αυλη...οταν μου το ξανακανε παω μπροστα του ηρεμη κ χαμογελαστη τραγουδωντας με μια σακουλα,μαζευω τα ποτηρια οοολα τα δικα του κ τα πεταξα στα σκουπιδια...του αφησα ενα μονο...χα!

Δεν παίζεσαι μαρή!!Θες να γίνουμε φίλες;;;;Πολύ μου αρέσουν οι αντιδράσεις σου και οι καλές και οι στραβές!!!

Τι έιναι το πριβέ βρε κορίτσι???? Δεν το έχω καταλάβει και γιαυτό και δεν μιλάω τόσες μέρες και κάνω την κότα.

Εμένα ο δικός μου τον χειμώνα που είμαστε σπίτι μας με βοηθάει πάρα πολύ, σκούπα, σφουγγάρισμα, το μπάνιο πάντα το αφήνει καθαρό, άσε που το καθαρίζει κιόλας καμιά φορά. Πάντα όταν θα κάνει μπάνιο θα σκουπίσει με πετσέτα τα πλακάκια και τις μπαταρίες από νερά, στην κουζίνα δεν αφήνει ποτέ ακαταστασίες..... Είμαι τυχερή σ΄αυτό.... αλλά ο κάθένας κάτι έχει για να μας νευριάζει....;)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::o:o:o:o:o:o:o:oσυλλεκτικής αξίας είναι ο άντρας σου!!

Εμεις γυρισαμε απο γιατρο: 8200 γραμ., 70 υψος, και 42 κεφαλα!

Μου ειπε οχι πορτοκαλι, να ξεκινησουμε με πατατα καροτο το μεσημερι και μετα να προσθετουμε πρασινα, να σταματησουμε την αποστερωση.....αυτααα!!!

ζουζου καλο ειναι να εχει τα δικα του πιατακια το μωρο...απο κρεμα οτι θες εσυ..απο βιολογικα εγω μονο απ εξω εμπιστευομαι...εδω στην Ελλαδα ειμαστε πολυ λαμογια...απο μηλα τα κοκκινα να παιρνεις κ να τονιζεις οτι ειναι για το μωρακι σου...δοκιμαζε τα εσυ στην αρχη μην ειναι κανενα ξινο!

Εγώ τις δίνω βιολογικά καρότα και κολοκυθάκια.Πατάτες κανονικές γιατί τώρα είναι φρέσκες και εποχής.Σήμερα ξαναρώτησα την γιατρό μου για βιολογική κρέμα και μου είπε πως δεν έχει καμία ενημέρωση και οτι από αυτές του εμπορίου έχουν βγάλει από τις περισσοτερες την ζάχαρη.Την αποστείρωση όπως και στην Εφη μου είπε να μην την κόψω γιατί έρχεται καλοκαίρι.Νερό να της δίνω μετά την σουπίτσα.

Κοτοπουλάκι φτου σας και σε σας!!Τέλεια η μπουμπού σου!!!

Κίμη κανένα νέο;;;;

μα τι στο διατανο εχει γινει υατη την εβδομαδα...ουτε να κατουρησω δε μπορω πφφφ....

λοιπον...ζυγιστηκα, δεν αντεξα. σταματησα σε φαρμακειο και ειμαι σχεδον 84 κιλα :D.....εχω χασει δηλαδη 28 κιλα :roll:....μου εμειναν 6 απο εγκυομσυνη και 14 συνολικα για να φτασω τα ιδανικα μου κιλα...ειμαι πολυ ευχαριστημενη...όλοι μου ελεγαν ότι τωρα με δευτερη εγκυμοσυνη και με προβλημα θυρεοειδη να μην περιμενω να τα χασω.....και ακομη δεν εχουν περασει εξι μηνες.....βεβαια 'δυσαρεστω' καποιες χαιρεκακες αλλα δεν πειραζει χαχα

μπορει????

καλα για συνεχεια αγκαλια ουτε εγω το πιστευω, τουλαχιστον να μη μου το εχουν παρατημενο στο ριλαξ κ κλαιει συνεχεια:(

ευανθουλα μου, εγω πιστευω ότι μεχρι 8 μηνων περιπου τα μωρουλια προσαρμοζονται πιο ευκολα. Για αυτο κοιτα να εχεις κατασταλλαξει μεχρι τοτε σε σταθμο. υπαρχουν αλλοι εκει κοντα?

Εφτασες τα 7000 μνμ γλωσσοκοπάνα μου;;;

!!!

τι να κανω?? 7000/2 φορουμ = 3500 σε φορουμ μεσα σε 1.5 χρονο :rolleyes:...αν το σκεφτεις ετσι δεν ειναι και πολλα γιατι βγαινουν εφτα μηνυματα τη μερα χαχα

Τον εβαλα φωτο τον Μανω........ψαχνω μια ωρα και δεν βρισκω αλλες.......

στο αλμπουν ''η αφεντια μου''

σε εκεινη τη φωτο που με εχει αγκαλιτσα ειναι καλυτερος:tongue::mrgreen::mrgreen:

Μωρή Αλέκα 7.000 μηνύματα. Τι έχεις γράψει καλή μου, την Ιλιάδα και την Οδύσσεια μαζί ?

εχω γραψει όλη μου την ιστορια απο προπαππους μεχι και τα παιδια μου χαχα...λιγο ειναι??

κορίτσια καλημέρα!!!!

για όσες με θυμάστε ακόμη.....

η τρελομουρλοκούκου είμαι κ επέστρεψα μετά από πολύ καιρό!!!!

είμαστε όλες καλά κ ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη βάπτιση σε 2 εβδομάδες!!!!

ελπ'ιζω να είστε όλες καλά!!! καμία βάπτιση έγινε στο καφέ; ενημερώστε εν συντομία για κανένα συνταρακτικό νέο!!!!

φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!!

κοριτσαρα μου...που εισαι μαρη βρωμα?? τελειωνε με τις δουλειε και κοιτα να μπαινεις...

καλε δε σας ειπα?αυτη θα ειναι η αρχιγλωσσοκοπανα!!!!αλλα εκανε πως δεν το ειδε η βρωμιτσα!!!!

...

:cool:...τελικα εχω πολλα κουσουρια!!! τωρα θια αρχισετε να τα ανακαλυπτετε ενα ενα:rolleyes:

Είμαι τυχερή σ΄αυτό.... αλλά ο κάθένας κάτι έχει για να μας νευριάζει....;)

ακριβως αυτο...και ο δικος μου καλος ειναι αλλα.....;)

βοηθηστε με κ μενα την πρωτομανα γιατι ρωτησα τη δικη μου μανα κ μου ειπε να παρω μπεμπελακ...:shock:εχουν καταργηθει ετσι δεν ειναι???

επίσης να πεις στη μαμα σου ότι εχει καταργηθει και το Μιλτον για την αποστειρωση :tongue::tongue:

κ εγω βιο θα παρω... με πριζωσατε κακουργες, κ πτωχευσαμε ως χωρα, αλλα εμεις βιολογ. θα παιρνουμε... αλλο το ενα αλλο το αλλο. η πεθερα κανει καλλιεργειες στο μπαλκονι.. ντοματουλες, ροδακινα, μαιντανα κλασσικα...

τωρα θα τη βαλω να φυτεψει κ πατατες...

και η πεθερα εχει πο όλα και μου στελνει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Συμφωνω μητσακι για το πορτοκαλι!!!

Ευανθια, εχει κανενα διμηνο που της τραγουδαω αυτο το τραγουδι και ξεραινεται στα γελια!!!

Πριν της τραγουδυσα το : εβαλε ο θεος σημαδι, παληκαρι στα Σφακια.. Ξερεις εσυ ως κρητικια!!! ετυχε μια μερα το ακουσα στη τιβι που το ειχαν βαλει για τον κακαουνακη και της το τραγουδησα και παλι ξεραινοταν στα γελια!!! μαλλον επειδη ημουν πολυ φαλτσα!!! χιχιχι!!

ε, να λοιπον που δεν το ξερω το τραγουδακι!!!

εγω το λεω του δικου μου με παραλλαγη:

Βρε πως εχεις μεγαλωσει μπεμπη μπεμπη, εχεις γινει αλλος τοσος κ θελεις πια κ μηχανη!!!!!!!!!:mrgreen:

τα λεμε αυριο κοριτσια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Κοριτσάκια την κάνω. Πάω να δω αν θα έρθει η forthnet. Σήμερα δεν θα πάρω την μπέμπα από την μαμά μου και έτσι ίσως μπορέσω να βάλω μία τάξη στο σπίτι (κυρίως στο δωμάτιό μου που δεν έχω βάλει τίποτα στην θέση του και ψάχνουμε σε κούτες και βαλίστες ακόμα και τα βρακιά μας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Αλεξ, δεν το ειπα εγω αυτο για τη πεθερα που φυτευει περβολια στο μπαλκονι, η ομορφακια το ειπε, γιατι βγαζει εμενα;;;

μπραβο για τα κιλα σου!!! εχεις πεισμα!!!!!χιχιχι!!!!

ηρθαααααα...

πηρα Σφακιανο κ ΕΥΗΓ μετα...θα παμε σημερα 7.00 η ωρα..ο Θεος κ ο Αγ.Διονυσιος μαζι μας...καλα κ η Παναγιτσα..γενικα ολοι οι Αγιοι μαζι μας...

ηδη ηπια ενα φραπε σε 10 λεπτα.εκανα 4 τσιγαρα κ χεστ&^*κα για γυμναστηριο.δε με βλεπω να πηγαινω.βιβλιαριο δεν εχουμε.πηγε ο πεθερος μου να το παρει κ δεν του το εδιναν αν δεν ειχε εξουσιοδοτηση απο αστυνομια...ΤΕΛΕΙΑ...θα παει ο Θανος Παρασκευη που καθεται να το παρει.εγω θα παρω του Χρηστου να μας βρισκεται ενα βιβλιαριο.

μα τι στο διατανο εχει γινει υατη την εβδομαδα...ουτε να κατουρησω δε μπορω πφφφ....

λοιπον...ζυγιστηκα, δεν αντεξα. σταματησα σε φαρμακειο και ειμαι σχεδον 84 κιλα :D.....εχω χασει δηλαδη 28 κιλα :roll:....μου εμειναν 6 απο εγκυομσυνη και 14 συνολικα για να φτασω τα ιδανικα μου κιλα...ειμαι πολυ ευχαριστημενη...όλοι μου ελεγαν ότι τωρα με δευτερη εγκυμοσυνη και με προβλημα θυρεοειδη να μην περιμενω να τα χασω.....και ακομη δεν εχουν περασει εξι μηνες.....βεβαια 'δυσαρεστω' καποιες χαιρεκακες αλλα δεν πειραζει χαχα

Μπράβο ρε Αλέκα!!Πραγματικά σε θαυμάζω!!Εγω 4 ριμαδοκιλά δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα όμως!!!

Δεν παίζεσαι μαρή!!Θες να γίνουμε φίλες;;;;Πολύ μου αρέσουν οι αντιδράσεις σου και οι καλές και οι στραβές!!!

Εγώ τις δίνω βιολογικά καρότα και κολοκυθάκια.Πατάτες κανονικές γιατί τώρα είναι φρέσκες και εποχής.Σήμερα ξαναρώτησα την γιατρό μου για βιολογική κρέμα και μου είπε πως δεν έχει καμία ενημέρωση και οτι από αυτές του εμπορίου έχουν βγάλει από τις περισσοτερες την ζάχαρη.Την αποστείρωση όπως και στην Εφη μου είπε να μην την κόψω γιατί έρχεται καλοκαίρι.Νερό να της δίνω μετά την σουπίτσα.

Oxι θα κατσομαι να τσακωνομαι:tongue:εχω καλυτερα πραματα να κανω!κ μενα την αποστειρωση μου ειπε ενα μηνα ακομη!

μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!τετοια να ακουω!!!!!!μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!!τελεια Αλεκακι μουσυνεχισε!!κορμαρα θα εισαι τον Ιουλιο!!!

εγω δεν ζυγιζομαι γιατι περιμενω να αδιαθετησω σε καμια βδομαδα οποτε μετα!πολυ πεινα...στο πα?:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑ ξεχασα να σου πω μπραβο...στα ελεγα μαρη οτι θα εχεις χασει 2-2.5 κ δε με ακουγες...

ΜΕΦΗ υπαρχει σημειο στο σωμα σου που δεν εχεις βαλει μασαζοκορσε???οσο για τα 4 κιλα να το ξερεις μετα τη κλημακτηριο δυσκολα χανονται τα ρημαδια..

ηρθαααααα...

πηρα Σφακιανο κ ΕΥΗΓ μετα...θα παμε σημερα 7.00 η ωρα..ο Θεος κ ο Αγ.Διονυσιος μαζι μας...καλα κ η Παναγιτσα..γενικα ολοι οι Αγιοι μαζι μας...

ηδη ηπια ενα φραπε σε 10 λεπτα.εκανα 4 τσιγαρα κ χεστ&^*κα για γυμναστηριο.δε με βλεπω να πηγαινω.βιβλιαριο δεν εχουμε.πηγε ο πεθερος μου να το παρει κ δεν του το εδιναν αν δεν ειχε εξουσιοδοτηση απο αστυνομια...ΤΕΛΕΙΑ...θα παει ο Θανος Παρασκευη που καθεται να το παρει.εγω θα παρω του Χρηστου να μας βρισκεται ενα βιβλιαριο.

αντε μπραβο!!να δεις μαρη τιποτα δεν εχει το παιδι!!!φαγωθηκες!!λυσσα!!!να βρεις μερος να κρυφτεις μετα:tongue:

PlbZp2.png

ηρθαααααα...

Καλά αποτελέσματα ρε Μαράκι!!Ευχομαι να αποδειχθεί για ακόμη μια φορά το λειψό σου το μυαλό και το απέραντο κενό και να μην έχει τίποτα το μπεμπάκι σου!!!

ΑΛΕΚΑ ξεχασα να σου πω μπραβο...στα ελεγα μαρη οτι θα εχεις χασει 2-2.5 κ δε με ακουγες...

ΜΕΦΗ υπαρχει σημειο στο σωμα σου που δεν εχεις βαλει μασαζοκορσε???οσο για τα 4 κιλα να το ξερεις μετα τη κλημακτηριο δυσκολα χανονται τα ρημαδια..

Α,οκ,σε πιστεύω,ως πιο έμπειρή και έχοντας περάσει μια δεκαετία από την κλημακτηριό σου,κάτι παραπάνω θα ξέρεις.

καλησπερουδια!

στανταρντ με εχετε ξεχασει αλλά εγω σας σκεφτομαι κι ας μην μπαινω συχνα!

εδω μανουλιτα που χου με να τα πουμε....αστε τα απο ποτε!

εχω χασει απειρα επεισοδια αλλα με εχει πιασει η ανοιξη και δε μπαινω παρα ελαχιστα στον υπολογιστη. διαβαζω για την κριση καταρρακωνομαι και βγαινω. μπηκα και τις προαλλες και επεσα στη μερα που γραφατε για το μωρακι που χαθηκε απο αρρωστια και βγηκα οπως ημουν γιατι παθαινω τρελλα με ασχημες σκεψεις (μολις βγουμε απ την κριση θα παω να τα σκασω σε εναν καλο ψυχολογο να δω χαιρι).

τι νεα εσεις; διαβασα καμια δυο σελιδες. ομορφακια τι εγχειρηση κανατε στο κεφαλακι του παιδιου; κιμι εσεις γιατι πατε στο σφακιανο;;; οποια δε βαριεται ας με ενημερωσει. τα υπολοιπα μωρακια-παιδακια-μανουλες ολα καλα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...