Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kfc χαρουμενα μηνογεννεθλια...εεε ρε μια κοπελαραααα φτου σας φτου σας!!! καροτο πατατα ε??? αρα κι εμεις τον αλλο μηνα θα ξεκινησουμε μαμ!!! εμεις ακομα οχι φαριν λακτε για να δουμε...

εμενα εχθες εφαγε 4 ολοκληρες κουταλιτσες (του γλυκου εννοειται) μετα το υπολοιπο γαλατακι αλλα δεν τη βλεπω να τρωει με ορεξη δλδ μετα την 3η κουταλια εκλεινε ερμητικα το στοματακι της κ γυρναγε το κεφαλακι της λετε να εχω προβλημα...ποσο κρεμα πρεπει να τρωει κανονικα οσο λενε πισω οι συσκευασιες??

οπως καταλαβαινετε εχω αγχωθει λιγακι!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΥΗΓ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ??????????τι ωρα να τον παρω??χειρουργει σημερα ε??κατα τις 2 να τον παρω???

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ μα χαρα το μπεμπονι...να το χαιρεστε...εμας ρε κοριτσια το πορτοκαλι αργει παρα πολυ να μας το βαλει γιατι κανει ξυνιλες κ καουρες..στο Χρηστακο καπου στο χρονο του ειχα δωσει..

θα αρχισω να τα ταιζω κ βιολογικα πατατες καροτα,μηλα αχλαδια..

georgie καλα που ρωτησες για το πριβε γιατι κι εγω δεν ειχα καταλαβει..αντε ποιος τη χαρη μας...και απο ποτε θα μπαινουμε????

ηθελα επισης να ρωτησω τη μηλα παιρνετε για τα μωρα?? τα κοκκινα φανταζομαι...κ εννοειται οτι τα αφηνετε εξω για να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου..απλα δε θα ειναι λιγο ξυνα τωρα που δεν ειναι εποχη?? κ απο κρεμουλες πειτε καμια ιδεα εγω της δινω κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο της νουτριτσια αλλα η γιατρος μου ειπε οτι θελω εγω απο μαρκα αρκει να ειναι κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο!! καλη ειναι αυτη? εσεις τι δινεται? κ κατι που ειχατε πει για βιολογικες??? βοηθηστε με κ μενα την πρωτομανα γιατι ρωτησα τη δικη μου μανα κ μου ειπε να παρω μπεμπελακ...:shock:εχουν καταργηθει ετσι δεν ειναι???

Μήλα παίρνω κάτι άλλες ποικιλίες εκτός από ξυνόμηλα.

Ρυζάλευρο τα έχω δοκιμάσει όλα, έδωσα και ΝΟΥΝΟΥ 3 μέρες και μετά είδα ότι έχει κρυσταλλική ζάχαρη και την σταμάτησα. Της ΝΕSTLE είναι μάπα και δεν πήζει με τίποτα. Της μιλούπα έδωσα περισσότερο αλλά χθες πήρα και μια Νουτρίτσια γιατί πίνουμε Almiron της noutricia και μου έιπε μια φίλη πως η δική της παιδίατρος της είπε ότι γάλα πίνει πάρε και την κρέμα για να ταιριάζουν οι γεύσεις. Αυτή η μπεμπελάκ πρέπει να έπαιζε στην δική μας εποχή (παλαιολιθική) γιατί και εμένα η μάνα μου με αυτή με έχει πρίξει

lRZRp3.png

Φαντάζομαι ότι και ο δικό σου έτσι θα κάνει με 3 παιδιά..... Η ανάγκη τους κάνει να μας βοηθάνε, εμένα όταν με βλέπει να κουράζομαι αναγκάζεται χωρίς καν να του ζητήσω τίποτα και βοηθάει...... Πολλές φορές τον χειμώνα που άπλωνα ρούχα στην βεράντα, ερχόταν και με βοηθούσε, ένας μανταλάκια άλλος τα ρούχα..... δεν του το ζητούσα.

Γράψε περισσότερες πληροφορίες για το πριβέ και τι πρέπει να κάνω?

Είπες ονοματεπώνυμο, user name και τι άλλο? mail????

ενταξει σταματησε....

βλεπω τωρα το μπεμπη που κοιματε και κατι βλεπει στον υπνο του και χαμογελαει:D

οκ!
Εμεις γυρισαμε απο γιατρο: 8200 γραμ., 70 υψος, και 42 κεφαλα!

Μου ειπε οχι πορτοκαλι, να ξεκινησουμε με πατατα καροτο το μεσημερι και μετα να προσθετουμε πρασινα, να σταματησουμε την αποστερωση.....αυτααα!!!

μπραβο και σε σας!!!!ναι το πορτοκαλι φερνει αλλεργιες γιαυτο..λιγο αργοτερα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΗΓ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ??????????τι ωρα να τον παρω??χειρουργει σημερα ε??κατα τις 2 να τον παρω???

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ μα χαρα το μπεμπονι...να το χαιρεστε...εμας ρε κοριτσια το πορτοκαλι αργει παρα πολυ να μας το βαλει γιατι κανει ξυνιλες κ καουρες..στο Χρηστακο καπου στο χρονο του ειχα δωσει..

ΠΑΡΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..

ααα κ να σας ρωτησω εχετε παρει ειδικα κουταλακια κ πιατακια??? εγω κουταλακι πηρα ειδικα αλλα πιατακια οχι!! πειραζει?

Αιιιι μαρήηηη βλακείες!!!! κουταλάκι ναι καλά έκανες και πήρες για να είναι μαλακά αλλά το πιάτο τι πηράζει???? Εγώ είχα αγοράσει 2 μπολάκια από τα mathercare και 4 κουταλάκια συσκευασία, πήγε κ η αδερφή μου jumbo και μου πήρε 2 βαθυά πιατάκια και 2 κουτάλια και με αυτά βολεύομαι.

Η ποσότητα θα την διαμορφώσεις ανάλογα με το πόσο τρώει το παιδί, εμένα στα 14ομλ που λέει πίσω η μιλούπα το έτρωγε όλο η μπέμπα και ρώτησα την παιδίατρο και μου έιπε 200 περίπου και έκανα 200 με 10 κουταλιές και τα έφαγε όλα, ο μπέμπης δεν είναι και πολύ της κρέμας.

Ζουζου, κι εγω της νουτριτσια δινω τη βανιλια με ρυζαλευρο! Τωρα μου ειπε να της δινω και φαριν λακτε!

Εμένα μου είπε μετά τον 7ο φαριν λακτέ με τα λαχανικά

Μου ειπε οχι πορτοκαλι, να ξεκινησουμε με πατατα καροτο το μεσημερι και μετα να προσθετουμε πρασινα, να σταματησουμε την αποστερωση.....αυτααα!!!

Μπράβο μπράβο μεγαλώσατε!!!!

Για την αποστείρωση εγώ δεν την ρώτησα:roll:

lRZRp3.png

κορίτσια καλημέρα!!!!

για όσες με θυμάστε ακόμη.....

η τρελομουρλοκούκου είμαι κ επέστρεψα μετά από πολύ καιρό!!!!

είμαστε όλες καλά κ ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη βάπτιση σε 2 εβδομάδες!!!!

ελπ'ιζω να είστε όλες καλά!!! καμία βάπτιση έγινε στο καφέ; ενημερώστε εν συντομία για κανένα συνταρακτικό νέο!!!!

φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!!

που'σαι εσυ βρε μουρλοκουκου??? μας εγκατελειψες!!!!

καλημερα!!!!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ....ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ....

..

δε ζηταει...αλλα δεν του δινεις κατι για το "ευχαριστω". το κεφαλακι του παιδιου μου χειρουργησε... λεω...

georgie καλα που ρωτησες για το πριβε γιατι κι εγω δεν ειχα καταλαβει..αντε ποιος τη χαρη μας...και απο ποτε θα μπαινουμε????

λοιπον πηρα τη γιατρο κ μου ειπε οτι να το παρακολουθω το μπεμπε κ αν ο βηχας χειροτερευσει να της την παω να την δει αλλα ετσι οπως της το περιεγραψα παιζει να ειναι κ αλεργικο...κι εγω ετσι νομιζω βασικα γιατι με αυτον τον τρελο αερα που εχει αυτες τις μερες στο ζουμπερι ειναι λες κ εχει σηκωσει αμμοθυελα μαζι με γυρη η ατμοσφαιρα ειναι χαλια εδω εγω κ δεν μπορουσα το πρωι να φυγω απο το σπιτι για δουλεια με επιασε βηχας!!! για να δουμε!!!

κοριτσουδια ενημερωστε με γιατι εχω πολλες απουσιες....εχει καποια αρωστουλικο μπεμπε??? περαστικα αν ειναι κατι διαβασα για το μαιρουλι...

κ η συναντηση η επωμενη που κ ποτε γιατι εχω χασει τη μπαλα...ελπιζω να μπορεσω να οργανωθω κ να αρχισω να μπαινω το βραδακι ξανα!!

ηθελα επισης να ρωτησω τη μηλα παιρνετε για τα μωρα?? τα κοκκινα φανταζομαι...κ εννοειται οτι τα αφηνετε εξω για να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου..απλα δε θα ειναι λιγο ξυνα τωρα που δεν ειναι εποχη?? κ απο κρεμουλες πειτε καμια ιδεα εγω της δινω κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο της νουτριτσια αλλα η γιατρος μου ειπε οτι θελω εγω απο μαρκα αρκει να ειναι κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο!! καλη ειναι αυτη? εσεις τι δινεται? κ κατι που ειχατε πει για βιολογικες??? βοηθηστε με κ μενα την πρωτομανα γιατι ρωτησα τη δικη μου μανα κ μου ειπε να παρω μπεμπελακ...:shock:εχουν καταργηθει ετσι δεν ειναι???

καλο κ αυτο!!!!!!!:P

κ εγω βιο θα παρω... με πριζωσατε κακουργες, κ πτωχευσαμε ως χωρα, αλλα εμεις βιολογ. θα παιρνουμε... αλλο το ενα αλλο το αλλο. η πεθερα κανει καλλιεργειες στο μπαλκονι.. ντοματουλες, ροδακινα, μαιντανα κλασσικα...

τωρα θα τη βαλω να φυτεψει κ πατατες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εγω βιο θα παρω... με πριζωσατε κακουργες, κ πτωχευσαμε ως χωρα, αλλα εμεις βιολογ. θα παιρνουμε... αλλο το ενα αλλο το αλλο. η πεθερα κανει καλλιεργειες στο μπαλκονι.. ντοματουλες, ροδακινα, μαιντανα κλασσικα...

τωρα θα τη βαλω να φυτεψει κ πατατες...

Εφόσον δεν μπορώ να τα προμηθευτώ όλα βιολογικά δεν πρόκειτε να πάω σε φαρμακείο να πάρω και κρέμες βιολογικές. Ότι μπορώ θα δίνω παραδοσιακό, εξάλλου εμείς στο χωριό και κοτοπουλάκια δικά μας έχουμε και αυγουλάκια και κήπο δικό μας έχουμε για λαχανικά (πατάτες δεν έχουμε) και τον τραχανά μας (η φαριν λακτέ σιτάλευρο είναι, τραχανάς μου είπε η παιδίατρος) άρα κάτι θα βρεθεί να φάνε

lRZRp3.png

Μαρη Ομορφακια, τις ροδακινιες πού τις βαζει στο μπαλκονι;;;;;

Ευχαριστουμε κοριτσια!!!

Καλως τη Μαρλεν!!!

Φρουτα βιολογικα παιρνουμε, αλλα για τα ελληνικα δε παιρνω και ορκο οτι οντως ειναι!!!

Οντως, τα πορτοκαλια τα φοβουνται για αλλεργιες μεχρι 1 ετους, αλλα στα αλλα μωρακια γιατι δινουνε;;;

Κιμι, περιμενουμε!!!!!!

Διαφημίσεις

δε ζηταει...αλλα δεν του δινεις κατι για το "ευχαριστω". το κεφαλακι του παιδιου μου χειρουργησε... λεω...

να ειδες...λεμε φαγανε φαγανε..ρουσφετι στο ρουσφετι και μιζα στη μιζα...αλλα και μεις ιδιοι ειμαστε...αν μας δινουν και κατι παραπανω στα μουλωχτα...δε λεμε οχι..μια χαρα μας καθεται...και οι γιατροι αλλοι ζητανε φακελακι κι αλλοι αν δεν ζητησουν τους το δινουμ εμεις με την καλη μας την καρδια...για το ευχαριστω...δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...γιατι ρε ελενη να του δωσεις επειδη χειρουργησε το παιδι σου και ¨το προσεξε"????αλλιως δε θα το προσεχε δηλαδη????στο κατω κατω ειναι δουλεια τους και λειτουργημα ταυτοχρονα..ορκο ζωης εχουν δωσει...

αλλα τι τα λεω.???κι εγω τα ιδια εκανα...ας δωσουμε κατι ετσι για το ευχαριστω για το παιδι μας...και γω ζωον ειμαι....οπως ολοι...αλλα οχι και 3-4 χιλιαρικα!!!!ΕΛΕΟΣ!!!

ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!!ατιμη και πως θα ταισω τα παιδα μου τωρα???παω κι ερχομαι....κιμι αν θελεις παρε με...σε κανα μισαωρο!!!

Ευχαριστουμε κοριτσια!!!

Καλως τη Μαρλεν!!!

Φρουτα βιολογικα παιρνουμε, αλλα για τα ελληνικα δε παιρνω και ορκο οτι οντως ειναι!!!

Οντως, τα πορτοκαλια τα φοβουνται για αλλεργιες μεχρι 1 ετους, αλλα στα αλλα μωρακια γιατι δινουνε;;;

Κιμι, περιμενουμε!!!!!!

μικρες ειναι ακομα παλιοκοτοπουλο, πνευμα αντιλογιας! αμα μεγαλωσουν δεν θα σου δωσουμε για το λουκουμακι.

να ειδες...λεμε φαγανε φαγανε..ρουσφετι στο ρουσφετι και μιζα στη μιζα...αλλα και μεις ιδιοι ειμαστε...αν μας δινουν και κατι παραπανω στα μουλωχτα...δε λεμε οχι..μια χαρα μας καθεται...και οι γιατροι αλλοι ζητανε φακελακι κι αλλοι αν δεν ζητησουν τους το δινουμ εμεις με την καλη μας την καρδια...για το ευχαριστω...δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...γιατι ρε ελενη να του δωσεις επειδη χειρουργησε το παιδι σου και ¨το προσεξε"????αλλιως δε θα το προσεχε δηλαδη????στο κατω κατω ειναι δουλεια τους και λειτουργημα ταυτοχρονα..ορκο ζωης εχουν δωσει...

αλλα τι τα λεω.???κι εγω τα ιδια εκανα...ας δωσουμε κατι ετσι για το ευχαριστω για το παιδι μας...και γω ζωον ειμαι....οπως ολοι...αλλα οχι και 3-4 χιλιαρικα!!!!ΕΛΕΟΣ!!!

ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!!ατιμη και πως θα ταισω τα παιδα μου τωρα???παω κι ερχομαι....κιμι αν θελεις παρε με...σε κανα μισαωρο!!!

το ηξερα οτι θα με κραξεις κ δεν σε αδικω καθολου! κ εγω τα λεω, αλλα για τα παιδακια τρεμει η ψυχη μου. δινεις κατι, ναι... οχι 3000-4000, μη τρελλαθουμε, για να τον παιρνεις τηλ. μετεγχειρητικα κ να μη σε βαζει ενα μηνα μετα, κ εσυ δεν κοιμασαι τα βραδια... για τις αμυγδ. δωσαμε 200ευρω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θυμασαι την φωτο που σας εδειχνα τα επιπλα στο παιδικο και ολες σχολιαζατε τα παμπερς???

χαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:-D:grin::-D θυμαμαι πως δεν θυμαμαι....

Τι έιναι το πριβέ βρε κορίτσι???? Δεν το έχω καταλάβει και γιαυτό και δεν μιλάω τόσες μέρες και κάνω την κότα.

Εμένα ο δικός μου τον χειμώνα που είμαστε σπίτι μας με βοηθάει πάρα πολύ, σκούπα, σφουγγάρισμα, το μπάνιο πάντα το αφήνει καθαρό, άσε που το καθαρίζει κιόλας καμιά φορά. Πάντα όταν θα κάνει μπάνιο θα σκουπίσει με πετσέτα τα πλακάκια και τις μπαταρίες από νερά, στην κουζίνα δεν αφήνει ποτέ ακαταστασίες..... Είμαι τυχερή σ΄αυτό.... αλλά ο κάθένας κάτι έχει για να μας νευριάζει....;)

μπραβο στον αντρουλη σου!

κοκκινα μηλα.

κρεμουλα κ εγω της μιλουπα, περιπου 175 μλ τρωει.

ξεκινας ομως με λιγο-λιγο κ αυξανεις σιγα σιγα την ποσοτητα κ μειωνεις το γαλα εως οτου δεν δινεις καθολου γαλα.

κ μενα δεν το ηθελε αλλα τωρα κανει σα τρελλο! κανε λιγο υπομονη, τραγουδα του, κουνα του κ μια κουδουνιστρα για να ανοιγει το στομα της.

μπραβο!!! αντε ολοι μαζι το τραγουδακι: ΒΡΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕΙ...ΜΠΕΜΠΑ, ΜΠΕΜΠΑ!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΑ Κ ΜΙΖΑΜΠΛΙ!!!!!

της μαιρουλας τι επαθε η μικρη???

qC91p2.pngaQK1p2.png

Μήλα παίρνω κάτι άλλες ποικιλίες εκτός από ξυνόμηλα.

Ρυζάλευρο τα έχω δοκιμάσει όλα, έδωσα και ΝΟΥΝΟΥ 3 μέρες και μετά είδα ότι έχει κρυσταλλική ζάχαρη και την σταμάτησα. Της ΝΕSTLE είναι μάπα και δεν πήζει με τίποτα. Της μιλούπα έδωσα περισσότερο αλλά χθες πήρα και μια Νουτρίτσια γιατί πίνουμε Almiron της noutricia και μου έιπε μια φίλη πως η δική της παιδίατρος της είπε ότι γάλα πίνει πάρε και την κρέμα για να ταιριάζουν οι γεύσεις. Αυτή η μπεμπελάκ πρέπει να έπαιζε στην δική μας εποχή (παλαιολιθική) γιατί και εμένα η μάνα μου με αυτή με έχει πρίξει

η Γιωτης λενε ειναι καλη...ξερω κ γω..

Ευχαριστουμε κοριτσια!!!

Καλως τη Μαρλεν!!!

Κιμι, περιμενουμε!!!!!!

τι να σου πω βρε κοτοπουλο...οταν του ειπα του δικου μου για το πορτοκαλι κ τις αλλεργιες μου ειπε οτι ειναι σαχλαμαρες ολα αυτα...κ οτι το μωρο μπορει να εχει αλλεργια σε οτιδηποτε...κ πηρα τηλ την καθηγητρια μου που μου εκανε ιταλικα πριν 5 χρονια που το κοριτσακι της ειχε αλλεργια στα ΠΑΝΤΑ κ την ρωτησα που το ειχε ψαξει το θεμα κ μου ειπε καλα σου ειπε ο γιατρος σου...τι να πω...εχει μεγαλωσει γενιες κ γενιες ο γιατρος μου κατι θα ξερει...χωρις να αμφισβητω τους υπολοιπους ετσι να μην παρεξηγηθω...κ αλλες 3 κοπελες που εχουν γεννησει κοντα με μενα με πορτοκαλι ξεκινησαν τα μωρα τους...παντως ο δικος μου το πινει μια χαρα απο το Σαββατο!!απο αυριο θα βαλω κ λιγο μηλαρακι...για να δουμε!

PlbZp2.png

ζουζου καλο ειναι να εχει τα δικα του πιατακια το μωρο...απο κρεμα οτι θες εσυ..απο βιολογικα εγω μονο απ εξω εμπιστευομαι...εδω στην Ελλαδα ειμαστε πολυ λαμογια...απο μηλα τα κοκκινα να παιρνεις κ να τονιζεις οτι ειναι για το μωρακι σου...δοκιμαζε τα εσυ στην αρχη μην ειναι κανενα ξινο!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...