Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:λοιπον αυτην η ντανα κατεβαινει και την ξανανεβαζω!!χαχα

απλα απο κιτρινη που ηταν τωρα εγινε μωβ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αληθεια εσεις φορατε μωβ?

μαιρη πως ειναι η μικρη?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...τι κανετε???

SOS η μπεμπουκα εχει ξεροβηχα, φτερνιζεται κ εκανε κ λιγακι εμμετο λετε να κρυωσε η μηπως ειναι απο τη γηρη αλλα δεν την εβγαλα κ καθολου εξω...να παρω γιατρο η να περιμενω κ σημερα να δω πως θα παει?? πυρετο δεν εχει, κ ορεξη εχει αρκετη!! φοβαμαι για βροχικα μωρε γιατι εμεις εκει κατω εχουμε παααρα πολυ υγρασια!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλημερα...τι κανετε???

SOS η μπεμπουκα εχει ξεροβηχα, φτερνιζεται κ εκανε κ λιγακι εμμετο λετε να κρυωσε η μηπως ειναι απο τη γηρη αλλα δεν την εβγαλα κ καθολου εξω...να παρω γιατρο η να περιμενω κ σημερα να δω πως θα παει?? πυρετο δεν εχει, κ ορεξη εχει αρκετη!! φοβαμαι για βροχικα μωρε γιατι εμεις εκει κατω εχουμε παααρα πολυ υγρασια!!!

να την παρεις..

πολυ καλα τα διδυμακια γεωργια!!!!μπραβο σας!!!οχι φυσικα διαιτα καλα σου ειπε...τελικα δε θα ερθεις στο πριβε??

ακουω ακουω......και μη νομιζετε μπορει να παινευω το δικο μου αλλα πολλες φορες με βγαζει εκτος....

..

Τι έιναι το πριβέ βρε κορίτσι???? Δεν το έχω καταλάβει και γιαυτό και δεν μιλάω τόσες μέρες και κάνω την κότα.

Εμένα ο δικός μου τον χειμώνα που είμαστε σπίτι μας με βοηθάει πάρα πολύ, σκούπα, σφουγγάρισμα, το μπάνιο πάντα το αφήνει καθαρό, άσε που το καθαρίζει κιόλας καμιά φορά. Πάντα όταν θα κάνει μπάνιο θα σκουπίσει με πετσέτα τα πλακάκια και τις μπαταρίες από νερά, στην κουζίνα δεν αφήνει ποτέ ακαταστασίες..... Είμαι τυχερή σ΄αυτό.... αλλά ο κάθένας κάτι έχει για να μας νευριάζει....;)

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Τι έιναι το πριβέ βρε κορίτσι???? Δεν το έχω καταλάβει και γιαυτό και δεν μιλάω τόσες μέρες και κάνω την κότα.

Εμένα ο δικός μου τον χειμώνα που είμαστε σπίτι μας με βοηθάει πάρα πολύ, σκούπα, σφουγγάρισμα, το μπάνιο πάντα το αφήνει καθαρό, άσε που το καθαρίζει κιόλας καμιά φορά. Πάντα όταν θα κάνει μπάνιο θα σκουπίσει με πετσέτα τα πλακάκια και τις μπαταρίες από νερά, στην κουζίνα δεν αφήνει ποτέ ακαταστασίες..... Είμαι τυχερή σ΄αυτό.... αλλά ο κάθένας κάτι έχει για να μας νευριάζει....;)

κανουμε σαιτ μονο για την παρτυ μας!!!!θα μπαινουμε με κωδικο...μονο οποιος εχει κωδικο θα μπαινει...

και μπραβο στο αγορι σου που σε βοηθα τοσο..

Κορίτσια βρήκα αυτό το σαιτ στο παρεντς (γι αυτό που τακωνόντουσαν που είχε πει η Ευανθία)

http://eflam.wordpress.com/

Ομορφάκια για εσένα

http://eflam.wordpress.com/%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac/m22060/

3qg3p2.png qfe4p2.png

και μπραβο στο αγορι σου που σε βοηθα τοσο..

Φαντάζομαι ότι και ο δικό σου έτσι θα κάνει με 3 παιδιά..... Η ανάγκη τους κάνει να μας βοηθάνε, εμένα όταν με βλέπει να κουράζομαι αναγκάζεται χωρίς καν να του ζητήσω τίποτα και βοηθάει...... Πολλές φορές τον χειμώνα που άπλωνα ρούχα στην βεράντα, ερχόταν και με βοηθούσε, ένας μανταλάκια άλλος τα ρούχα..... δεν του το ζητούσα.

Γράψε περισσότερες πληροφορίες για το πριβέ και τι πρέπει να κάνω?

Είπες ονοματεπώνυμο, user name και τι άλλο? mail????

lRZRp3.png

Κορίτσια βρήκα αυτό το σαιτ στο παρεντς (γι αυτό που τακωνόντουσαν που είχε πει η Ευανθία)

Ομορφάκια για εσένα

http://eflam.wordpress.com/%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac/m22060/

Tι ωραία μαρτυρικά είναι αυτά?????

Εγώ όταν έγινα νονά είχα πάρει κάτι σταυρουδάκια με πηλό-πορσελάνη (γενικά ένα υλικό που πλάθετε) που είχε λουλουδάκι στο κέντρο φτιαγμένο με το χέρι.... τέλειο ήταν, προχθές βρήκα ένα κάπου στο σπίτι και το κοιτούσα!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Ομορφάκια για εσένα

αααα ειναι πολυ ωραια!!

fCS8p3.png

georgie καλα που ρωτησες για το πριβε γιατι κι εγω δεν ειχα καταλαβει..αντε ποιος τη χαρη μας...και απο ποτε θα μπαινουμε????

λοιπον πηρα τη γιατρο κ μου ειπε οτι να το παρακολουθω το μπεμπε κ αν ο βηχας χειροτερευσει να της την παω να την δει αλλα ετσι οπως της το περιεγραψα παιζει να ειναι κ αλεργικο...κι εγω ετσι νομιζω βασικα γιατι με αυτον τον τρελο αερα που εχει αυτες τις μερες στο ζουμπερι ειναι λες κ εχει σηκωσει αμμοθυελα μαζι με γυρη η ατμοσφαιρα ειναι χαλια εδω εγω κ δεν μπορουσα το πρωι να φυγω απο το σπιτι για δουλεια με επιασε βηχας!!! για να δουμε!!!

κοριτσουδια ενημερωστε με γιατι εχω πολλες απουσιες....εχει καποια αρωστουλικο μπεμπε??? περαστικα αν ειναι κατι διαβασα για το μαιρουλι...

κ η συναντηση η επωμενη που κ ποτε γιατι εχω χασει τη μπαλα...ελπιζω να μπορεσω να οργανωθω κ να αρχισω να μπαινω το βραδακι ξανα!!

ηθελα επισης να ρωτησω τη μηλα παιρνετε για τα μωρα?? τα κοκκινα φανταζομαι...κ εννοειται οτι τα αφηνετε εξω για να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου..απλα δε θα ειναι λιγο ξυνα τωρα που δεν ειναι εποχη?? κ απο κρεμουλες πειτε καμια ιδεα εγω της δινω κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο της νουτριτσια αλλα η γιατρος μου ειπε οτι θελω εγω απο μαρκα αρκει να ειναι κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο!! καλη ειναι αυτη? εσεις τι δινεται? κ κατι που ειχατε πει για βιολογικες??? βοηθηστε με κ μενα την πρωτομανα γιατι ρωτησα τη δικη μου μανα κ μου ειπε να παρω μπεμπελακ...:shock:εχουν καταργηθει ετσι δεν ειναι???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Εμεις γυρισαμε απο γιατρο: 8200 γραμ., 70 υψος, και 42 κεφαλα!

Μου ειπε οχι πορτοκαλι, να ξεκινησουμε με πατατα καροτο το μεσημερι και μετα να προσθετουμε πρασινα, να σταματησουμε την αποστερωση.....αυτααα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...