Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάνω συγκεκριμένο διαιτολόγιο μωρέ, δεν μου έχει ζυμαρικά αυτό το 15θήμερο, 120γρ κοκκινιστό σήμερα με βραστή σαλάτα.

ααα πικρα.....υπομονη 15 μερες τοτε!!!να της το ζητησεις ομως να στα βαλει.

Και εμένα περίεργο μου φαίνεται που γεννήθηκαν τόσο μικρούλικα και τώρα τα καμαρώνω παιδάκια..... Στον μπέμπη που να φανταστείς ήταν και λιποβαρύς τον πρώτο μήνα δώσαμε γάλα για λιποβαρύ βρέφη

ποσο γεννηθηκαν???

Εμείς ακόμα χρησιμοποιούμε το 3 αν και έχω πάρει και μία συσκευασία 4 που ήταν σε προσφορά. Εγώ θα πάω την Παρασκευή που πληρώνομαι να δω αν θα βρω τίποτα.

χαχαχα και εμεις το 3 φοραμε αλλα εχω προμηθειες και 4:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν κάνω εγώ στοκ με το ένα φαντάζομαι εσεις οι διδυμομανούλες τι απόθεμα θα πρέπει να έχετε. Εμένα πάντως η δικιά μου είναι και οικονομική. Κάνει μία φορά την ημέρα κακά της. Τώρα με τις κρέμες να δούμε τι θα γίνει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Τον εβαλα φωτο τον Μανω........ψαχνω μια ωρα και δεν βρισκω αλλες.......

στο αλμπουν ''η αφεντια μου''

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!!!

Και εγώ με επιφύλαξη θα πάρω 5άρι για να μείνει, είναι νομίζω από 9+ άρα ο μπέμπης σε καμιά 15εριά μερες θα το φοράει.

Εμείς χθες γυρίζοντας χωριό έσκασε η μπέμπα στο κλάμα, μέσα στην πόλη έκανα το λάθος για 5 λεπτά και την έβγαλα από το καθησματάκι της να την ηρεμίσω και την πήρα στα χέρια.... συνέχιζε όμως, την έβαλα ξανά στο καθησματάκι και προσπαθούσα με κουδουνίσματα να την ηρεμίσω..... σταματήσαμε να την ηρεμίσω αλλά συνέχιζε..... βγήκαμε εκτός πόλης και αυτή να συνεχίζει και ο αντρούλης μου να οδηγεί και να μου λέει "Πάρε το παιδί στα χέρια, θα σκάσει στο κλάμα!" "Καλύτερα να σκάσει στο κλάμα του λέω....." εγώ τέτοιο έγκλημα δεν κάνω να την έχω στα χέρια στο αυτοκίνητο.... να μάθει να κάθεται"

καλα κανεις...μετα απο το βιντεακι που εβαλε η ελενη...αστα ... μεχρι κ τα λουρακια του τα εσφιξα πιο πολυ για να μη παει πουθενα...

χαχαχα και εμεις το 3 φοραμε αλλα εχω προμηθειες και 4:D

θυμαστε τοτε που ετοιμαζαμε τις προικες των μωρων μας που λεγαμε οτι ειμαστε οι μαμαδες-κοτουλες που φτιαχνουν τη φωλια?

ε, κ εγω τετοια ειμαι! του εχω παρει 4αρια εδω κ πολυ καιρο "για να εχουμε" (ακομη το 3 του βαζω)

qC91p2.pngaQK1p2.png

κορίτσια καλημέρα!!!!

για όσες με θυμάστε ακόμη.....

η τρελομουρλοκούκου είμαι κ επέστρεψα μετά από πολύ καιρό!!!!

είμαστε όλες καλά κ ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη βάπτιση σε 2 εβδομάδες!!!!

ελπ'ιζω να είστε όλες καλά!!! καμία βάπτιση έγινε στο καφέ; ενημερώστε εν συντομία για κανένα συνταρακτικό νέο!!!!

φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

2.330 ο μπέμπης και 2,670 η μπέμπα σύνολο 5 κιλά (όσο γεννήθηκα εγώ μόνη μου..... χαχαχαααααα)

Αλλά βγήκαμε από την κλινική 2.200 και 2400 περίπου

καλε τι λιποβαρυς???μια χαρα γεννηθηκε το παιδι!!!!:D:D

η μπεμπα μου ηταν λιποβαρυς 1620.πανω απο 2 κιλα δεν τα λες λιποβαρυ τα μωρα!!

παντως μπραβο τους εχουν τελεια αναπτυξη!!!!!!!

fCS8p3.png

κορίτσια καλημέρα!!!!

ελπ'ιζω να είστε όλες καλά!!! καμία βάπτιση έγινε στο καφέ; ενημερώστε εν συντομία για κανένα συνταρακτικό νέο!!!!

που εισαι εσυ χαμενη??????

οχι στις 23/5 ειμαστε εγω και η λιτσα και μετα η ομορφαμανα!!

fCS8p3.png

κορίτσια καλημέρα!!!!

Αντε μαρή παλαβιάρα κ εσύ!!!

Που αλητευεις;;;Εχουμε δειξει μπομπό, προσκλητηρια κλπ.Εσύ τωρα το θυμηθηκες;;;

Νομίζω οι πρωτες που βαπτιζουν ειναι η Ευη κ η Μαιρούλα από Βορρά!!Στις 23.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

θυμαστε τοτε που ετοιμαζαμε τις προικες των μωρων μας που λεγαμε οτι ειμαστε οι μαμαδες-κοτουλες που φτιαχνουν τη φωλια?

ε, κ εγω τετοια ειμαι! του εχω παρει 4αρια εδω κ πολυ καιρο "για να εχουμε" (ακομη το 3 του βαζω)

θυμασαι την φωτο που σας εδειχνα τα επιπλα στο παιδικο και ολες σχολιαζατε τα παμπερς???

χαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Βρε κορίτσια μήπως έχουμε χαθεί με τια βαπτίσεις ? Που είναι εκείνη η λίστα που είχαμε κάνει ? δεν μπορούμε να την έχουμε κάπου μόνιμα γιατί θα χάσουμε τον μπούσουλα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

θυμασαι την φωτο που σας εδειχνα τα επιπλα στο παιδικο και ολες σχολιαζατε τα παμπερς???

χαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::D:D:D:D

Αυτό θυμηθηκα μολις εγραψες πως εχεις στοκ, αλλά ξεχασα να το σχολιασω, χαχαχα..

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

:tongue::D:D:D:D

Αυτό θυμηθηκα μολις εγραψες πως εχεις στοκ, αλλά ξεχασα να το σχολιασω, χαχαχα..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:λοιπον αυτην η ντανα κατεβαινει και την ξανανεβαζω!!χαχα

απλα απο κιτρινη που ηταν τωρα εγινε μωβ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αληθεια εσεις φορατε μωβ?

fCS8p3.png

καλημερα!!!!

μια ωρα εκανα να σας διαβασω...θελω να βαλω και πλυντηριο κ στεγνωτηριο τρομαρα μου!!!

καλησ[ερα κοριτσακια εμορφα!!!!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια στα μωρακια !!!!!!!!

Η μαμα μου κ ο μπαμπας μου φευγουν αυριο:(:(:(τι να κανουμε????????εμαθα πια.οτι προλαβα να διαβασω προλαβα ....τωρα στην επομενη εξεταστικη.

Σημερα καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκου!!!!!!!!

Απο κιλα εχουμε φρεναρει.9600 ειναι κ 66 υψος

και ναι σημερα φαγαμε τις πρωτες 2 κουταλιες ρυζαλευρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχε απιστευτη πλακα....τραβαγε το κουταλι και το εβαζε μονη της στο στομα της.....φυσικα το περισσοτερο το εφαγε η σαλιαρα μας.....αλλα το θεμα ειναι οτι μας αρεσε!!!!!!!

ηπιαμε και νερακι απο γυαλινο ποτηρακι!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!

Αχ μεγαλωσαμε !!!!!!!!!

θεανω μου μια χαρα το μπουμπουκακι σου!!!κι εγω τα εδωσα κρμουλα αλλα θα σταματησω για λιγες μερες γιατι δεν την τρωνε ανετα...
εχω διαβασει....δε σχολιαζω...δε προλαβαθνω,,,,δηλαδη εαν δουλευα ουτε τουαλετα???????

χαρουμενα μηνογενεθλια ιωαννα!!!

θεανω σουπερ η μπουμπου!!!

καλα καμια δε μου ειπε να μη ζοριζω το παιδι με τη κρεμα?????????????και του εχω σπασει τα νευρα και κλαιει??????!!!!!!!!!!!!1

ποσο καιρο παιρνει να φανε κανονικο γευμα???

κι εμενα κλαινε...κι ετσι την κοβω για λιγο..
Μα καμια δεν ειναι μεσα????

μπας και πηγαν κιολας στο πριβε???

οχι καλε θα ενημερωθεις μολις ενεργοποιηθει..
απλωνα μια πλυση 4 ωρων κ κατι..., γιατι οποιο ομορφακι περναει μπροστα απο το πλυντηριο παταει κ απο ενα ασχετο κουμπι με τον ωμο του, το χερακι του... ολο το απογευμα 1 πλυντηριο. πριν λιγο τελειωσε...

και γω κατι τετοια κανω μαζι σας..
νομιζω....

οτι πληρωνεις μετα το χειρουργειο αν χρειαστει....

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ....ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ....
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ εχω σκεφτει κανα δυχιλιαρο αλλα μαλλονλιγα ειναι..3-4???δεν ξερω θα ρωτησω την ΕΥΗΓ...κ εσενα.
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ????????????????συναντησε τον πρωτα να μου πεις τι εγινε και μετα τα λεμε!
Ανοιγω κουρτινες.............

Πρωτα κοιταω αριστερα.....το βουνό με τα διασπαρτα χτισμένα σπιτια εχει μια λαμψη χρυσοκίτρινη καθος ο ηλιος εχει ανεβει πια ψηλα.......στις αυλές οι φυλλοσιες των δεντρων σχεδον ακουγονται να θροιζουν..........δεν φυσαει μα εστω αυτο το γλυκο πέρασμα του αερα αναμεσα απο τα φυλλα δινει μια αισθηση ανέμου.

Στο δρομο παιδακια με τις τσαντες στους ωμους κατεβαινουν για το σχολειο.....αλλα βαρια ντυμένα ...αλλα με κοντα μανίκια..............ολα τα προσωπα ειναι γελαστα, η μερα φαινεται να ξεκιναει ηρεμα ..................

..............

.....

αχ τι ωραια που τα λες.....κι εγω σαν να τα βλεπω τωρα....!!!
Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες. Μας τρύπησε και τα δύο μπουτάκια και κλάψαμεεεεεεε!!!!!

Μετά στο αυτοκίνητο η μπέμπα που γυρίζαμε για το χωριό ξανά έσκασε στο κλάμα, στην μισή διαδρομή έκλαιγε και μετά κοιμήθηκε.

Μεγαλώσαμε κι άλλο.

8100 η μπέμπα και 72 ύψος κ

9100 ο μπέμπης και 73,5 ύψος.

Αυτό με το ύψος δεν το πιστεύω, δεν τα μέτρησε καλά τα παιδιά, ο μπέμπης φαίνεται πολύ πιο ψηλός από την μικρή δεν μπορεί να είναι μόνο 1,5 πόντο. Είπε και μόνη της ότι δεν τα μέτρησε και σωστά στο ύψος.

Την ρώτησα αν πρέπει να κάνω καμία δίαιτα τον μπέμπη κυρίως που μεγάλωσε τόσο και μου έιπε ότι δεν κάνουμε δίαιτα σε αυτή την ηλικία, εξάλλου είναι και ψηλά παιδιά. Απλά να μην τα ζορίζω να φάνε, όσο θέλουν.

Τώρα μετά από 2 μήνες θα τα ξαναδεί μας είπε.

Για την διατροφή θα τα λέμε και τηλεφωνικά.

πολυ καλα τα διδυμακια γεωργια!!!!μπραβο σας!!!οχι φυσικα διαιτα καλα σου ειπε...τελικα δε θα ερθεις στο πριβε??
λοιπον...με το βρεφονηπιακο...

οταν τους επαιρνα τηλ μου ελεγαν ολα καλα, ειναι χαρουμενος κλπ κλπ...

οταν τον πηρα στην αρχη ηταν χαμογελαστος, μετα ολο γκρινια, δεν καθοταν με τιποτα στο ριλαξ ή οπουδηποτε αλλου, κ ηταν κ βραχνιασμενος!!!

δηλ ή τσιριζε απο τη χαρα του ή εκλαιγε κ δεν του εδιναν σημασια...

χθες πηγαμε παιδων...ολα καλα εκει.

σημερα που τον ξαναπηγα τους τα ειπα ενα χερακι, τωρα που πηρα παλι τηλ μου ειπαν οτι ειχε γκρινια αλλα μαλλον γιατι πειναγε (κ εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα) κ οτι θα τον εβλεπε κ ο παιδιατρος που ερχεται καθε βδομαδα κ μετα θα τον εβαζαν να κοιμηθει. τους ειπα πιο πολυ αγκαλια κ μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως ολη την ωρα αγκαλια τον εχουν...

ισως ειναι θεμα προσαρμοστικοτητας...θα δουμε

τι να πω δεν ξερω..

ναι ευανθια...μαλλον κι εγω ετσι λεω...θα προσαρμοστει σιγα σιγα...
ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στο ΠΑΙΔΩΝ θα την παμε απογευμα...ευχαριστω παντως..εισαι πολυ καλη.σε λιγο που θα παω να ΚΑΠΝ ΙΣΩ θα ρουφηξω κ για σενα μια.,.
εγω καπνιζω ηδη...ειμαι μπαλκονι...:tongue::tongue:

μπα παναθεμα σας....μου ανοιξατε την ορεξη...αν ειχα ενα πακετο τωρα θα καπνιζα το μισο!!!!!

....ετσι ειανι όλοι...και εμεις καλα κανουμε και τους βριζουμε...ακους Ευη Γ?:tongue:

ακουω ακουω......και μη νομιζετε μπορει να παινευω το δικο μου αλλα πολλες φορες με βγαζει εκτος....

Μωρή Αλέκα 7.000 μηνύματα. Τι έχεις γράψει καλή μου, την Ιλιάδα και την Οδύσσεια μαζί ?

καλε δε σας ειπα?αυτη θα ειναι η αρχιγλωσσοκοπανα!!!!αλλα εκανε πως δεν το ειδε η βρωμιτσα!!!!

παω να πλενω το νεροχυτη!!!!εδω γυρω θα ειμαι...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...