Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι δεν περνει ζωγραφος??εγω τετοια περνω στην διαιτα,1 θερμ ανα 1 γρ.βρασμενου ζυμαρικου,το κριθαρακη μ'αρεσει πολυ με κοκκινιστο.

Κάνω συγκεκριμένο διαιτολόγιο μωρέ, δεν μου έχει ζυμαρικά αυτό το 15θήμερο, 120γρ κοκκινιστό σήμερα με βραστή σαλάτα.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ομορφακια τι να πω τα χεις τα δικια σου...εμενα καποια στιγμη ο Αντρεας ερχοταν εξω στο μπαλκονι κ επινε καφε...επινε τον εναμε τα το απογευμα εφτιαχνε αλλο...2 φλυτζανια στο τραπεζιακι εξω..δεν τα μαζευα...την αλλη μερα 4 φλυτζανια εξω στο τραπεζακι...δεν τα μαζευα...εντωμεταξυ ειναι κ περιεργος εχει δικα του ποτηρια...του το λεω με ωραιο τροπο οτι σε λιγο θα πιασουμε κατσαριδες εξω στην αυλη...οταν μου το ξανακανε παω μπροστα του ηρεμη κ χαμογελαστη τραγουδωντας με μια σακουλα,μαζευω τα ποτηρια οοολα τα δικα του κ τα πεταξα στα σκουπιδια...του αφησα ενα μονο...χα!

Ελα που έχεις παραπονο από Αντρούκο!!!

Εγω τον παρακαλάω κάθε απόγευμα να τα κρατησει να του σιδερωσω τα καλοκαιρινά (50 πουκάμισα+πόλο μπλουζακια).

Χθες λοιπόν που ο μεγαλος δεν ειχε κοιμηθει μεσημερι, αρχιζει μια γκρινια μετα τις 8 απίστευτη.Του λέω παρτα κάτω έχω βαλει τοστ να φανε να κοιμηθει ο μεγαλος, να σιδερωσω εγώ. Οκ λεει.Πάει τα βγαζει στην αυλή να παιξουν μπαλα.15 ' άντεξα να σιδερωνω από την γκρινια του μεγάλου μου.Πάω κατω κ ο κυριος καθισμενος στην καρεκλα να θαυμαζει το θεαμα!!!

Φταιω να του τα στειλω ολα καθαριστηριο να χρειαστει δανειο να το ξεπληρωσει;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

georgi μου εννοώ ότι είναι θηριάκα για διδυμάκια.

Ασχετο αλλά για όσες δεν έχουν δει την σχετική διαφήμιση στα ΑΒ έχουν τις πάνες libero -50%. νομίζω μέχρι την Παρασκευή. Βέβαια ξεπουλάνε στο άψε σβήσε αλλά όλο και κάτι θα βρείτε. Επίσης αν δεν το ξέρετε υπάρχει και σχετικό θέμα στο παρεντς "Για να χτυπήσουμε την ακρίβεια" όπου εκεί κοπέλες ενημερώνουν για τις προσφορές που βρίσκουν κατά καιρούς. Αυτά για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και θα ζούμε.

Πήγαμε εμείς χθες να πάρουμε αλλά είχαν τελειώσει. Μας είπαν ότι σήμερα θα έχουν αλλά ποιός να πάει πάλι σήμερα.... Μήπως έως παρασκευή ξανακατέβουμε να πάμε..... Άσε που έχω ήδη αποθήκη 7συσκευασίες μικρές 4άρια.... που είχα βρει με -2ε έκπτωση, αλλά θα έπερνα 5άρια τώρα να βρήσκονται.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

georgi μου εννοώ ότι είναι θηριάκα για διδυμάκια.

Και εμένα περίεργο μου φαίνεται που γεννήθηκαν τόσο μικρούλικα και τώρα τα καμαρώνω παιδάκια..... Στον μπέμπη που να φανταστείς ήταν και λιποβαρύς τον πρώτο μήνα δώσαμε γάλα για λιποβαρύ βρέφη

lRZRp3.png

Αλεκα 3-4 κιλα θα εχεις χασει σιγουραα....παω με βαση το βουρλο την αδερφη μου...

αυτο με το νεροχυτη το εχουν ολοι...ενω σε ολα τα αλλα ειναι αστερια μη χ^%&σω.ειναι μωρε μοσχαρια..δεν εχουν επιγνωση καμμια.υπομονη....θα μεγαλωσουν τα παιδια κ μετα θα τους παρατησουμε να παμε με πιπινια..μπουχαχαχαα

αποκλειεται μαρη...εχω χασει πολλα και εχει πεσι ο μεταβολισμος μου...εχω και το βρωμοθυρεοειδη.....ενα κιλο την εβδομαδα ειναι καοτρθωμα. Ατο πρωτο μηνα δε θυμασαι που ειχα χασει εφτα κιλα? ε, ετσι παει...το δευτερο πεντε και μετα δυο.....για αυτο σου λεω τρια κιλα το μηνα ειναι σουπερ....

εγω πιπινια δεν παιρνω μ'αρεσουν οι μεγαλωμενοι...ξυπνανε το 'παιδακι' μεσα μου :D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ, κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ...

ποσα μωρακια εχει εκει κ ποσες βρεφονηπιοκομες?καλο θα ηταν να περναγε καποιος χωρις ειδοποιηση να ριχνει ενα βλεφαρο...

ειναι 3 μωρακια (με το δικο μου) κ μια δασκαλα, κ ειναι κ αλλη μια στον ιδιο οροφο για τα μεγαλυτερα μεχρι 2,5 ετων.

το ντου ειναι με στο προγραμμα...

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στο ΠΑΙΔΩΝ θα την παμε απογευμα...ευχαριστω παντως..εισαι πολυ καλη.σε λιγο που θα παω να ΚΑΠΝ ΙΣΩ θα ρουφηξω κ για σενα μια.,.

τι εγινε? εχω χασει επεισοδεια

:|.....ευανθια μου.....σε νιωθω όσο δε μπορεις να φανταστεις......να τους πιεζεις ετσι...όπως κανεις τωρα. Αν δεν εισαι ευχαριστημενη ψαξε και αλλου. το μωρο ειναι ακομη μικρο κι μπορει ευκολα να προσαρμοστει....

Για το ποσο φαι τρωει θα το δεις στον ελεγχο της μηνιαιας αναπτυξης ;)....το θεμα ειναι να μην το αφηνουν να κλαιει γιατι μαλλον για αυτο ηταν βραχνιασμενο....τωρα όμως που τους το ειπες θα ειναι πιο προσχετικοι ;)

μπορει????

Ευανθία μου συγνώμη που στο λέω αλλά χλωμό το κόβω να τον έχουν συνέχεια αγκαλιά. Αν κάθε μωρό ήθελε και μία κοπέλα να το κρατάει αγκαλιά τότε θα έπρεπε οι κοπέλες να είναι όσα και τα παιδιά.

καλα για συνεχεια αγκαλια ουτε εγω το πιστευω, τουλαχιστον να μη μου το εχουν παρατημενο στο ριλαξ κ κλαιει συνεχεια:(

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

αποκλειεται μαρη...εχω χασει πολλα και εχει πεσι ο μεταβολισμος μου...εχω και το βρωμοθυρεοειδη.....ενα κιλο την εβδομαδα ειναι καοτρθωμα. Ατο πρωτο μηνα δε θυμασαι που ειχα χασει εφτα κιλα? ε, ετσι παει...το δευτερο πεντε και μετα δυο.....για αυτο σου λεω τρια κιλα το μηνα ειναι σουπερ....

εγω πιπινια δεν παιρνω μ'αρεσουν οι μεγαλωμενοι...ξυπνανε το 'παιδακι' μεσα μου :D

Εφτασες τα 7000 μνμ γλωσσοκοπάνα μου;;;

Πάωωωωωω να κανω καμμιά δουλεια!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εμείς ακόμα χρησιμοποιούμε το 3 αν και έχω πάρει και μία συσκευασία 4 που ήταν σε προσφορά. Εγώ θα πάω την Παρασκευή που πληρώνομαι να δω αν θα βρω τίποτα.

Και εγώ με επιφύλαξη θα πάρω 5άρι για να μείνει, είναι νομίζω από 9+ άρα ο μπέμπης σε καμιά 15εριά μερες θα το φοράει.

Εμείς χθες γυρίζοντας χωριό έσκασε η μπέμπα στο κλάμα, μέσα στην πόλη έκανα το λάθος για 5 λεπτά και την έβγαλα από το καθησματάκι της να την ηρεμίσω και την πήρα στα χέρια.... συνέχιζε όμως, την έβαλα ξανά στο καθησματάκι και προσπαθούσα με κουδουνίσματα να την ηρεμίσω..... σταματήσαμε να την ηρεμίσω αλλά συνέχιζε..... βγήκαμε εκτός πόλης και αυτή να συνεχίζει και ο αντρούλης μου να οδηγεί και να μου λέει "Πάρε το παιδί στα χέρια, θα σκάσει στο κλάμα!" "Καλύτερα να σκάσει στο κλάμα του λέω....." εγώ τέτοιο έγκλημα δεν κάνω να την έχω στα χέρια στο αυτοκίνητο.... να μάθει να κάθεται"

lRZRp3.png

καλημερα!!!

ελενη τελικα ενταξει???

αιμορραγια γιατι εχεις??

georgi μια χαρα τα διδυμακια σου!!!!

γιατι ειμαι μλκας... δεν θελω να επεκταθω.

κ η αδεφη μου στον τονο ειναι απο σημερα η κακομοιρα..κ της ειπα να φαει 2 κουτακια εχουν πολυ λιγες θερμιδες.κ σαλατα.υπομονη ΜΗΤΣΑΚΛΑ..ποσα εχασες μεχρι τωρα?

η αδερφη μου 2.6 σε μια βδομαδα

ΜΗΤΣΑΚΛΑ!!!! φανταστικο!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στο ΠΑΙΔΩΝ θα την παμε απογευμα...ευχαριστω παντως..εισαι πολυ καλη.σε λιγο που θα παω να ΚΑΠΝ ΙΣΩ θα ρουφηξω κ για σενα μια.,.

στο λαιμο να σου κατσει βρωμιτσα!

εγω καπνιζω ηδη...ειμαι μπαλκονι...:tongue::tongue:

κ εσενα επισης!!! θρασυτατες!

Αλεκα 3-4 κιλα θα εχεις χασει σιγουραα....παω με βαση το βουρλο την αδερφη μου...

αυτο με το νεροχυτη το εχουν ολοι...ενω σε ολα τα αλλα ειναι αστερια μη χ^%&σω.ειναι μωρε μοσχαρια..δεν εχουν επιγνωση καμμια.υπομονη....θα μεγαλωσουν τα παιδια κ μετα θα τους παρατησουμε να παμε με πιπινια..μπουχαχαχαα

ΠΟΣΟ πιο πιπινι τον θες εσυ? να κανεις παρεα με τη Ζωη που εχει τα κονε.

Ομορφακια τι να πω τα χεις τα δικια σου...εμενα καποια στιγμη ο Αντρεας ερχοταν εξω στο μπαλκονι κ επινε καφε...επινε τον εναμε τα το απογευμα εφτιαχνε αλλο...2 φλυτζανια στο τραπεζιακι εξω..δεν τα μαζευα...την αλλη μερα 4 φλυτζανια εξω στο τραπεζακι...δεν τα μαζευα...εντωμεταξυ ειναι κ περιεργος εχει δικα του ποτηρια...του το λεω με ωραιο τροπο οτι σε λιγο θα πιασουμε κατσαριδες εξω στην αυλη...οταν μου το ξανακανε παω μπροστα του ηρεμη κ χαμογελαστη τραγουδωντας με μια σακουλα,μαζευω τα ποτηρια οοολα τα δικα του κ τα πεταξα στα σκουπιδια...του αφησα ενα μονο...χα!

δεν κανω τετοια ρε μητσακιον... σπανιως...αλλα δεν μου "παει" στο χαρακτηρα. ή που θα το καταλαβεις μονος, ή που θα του πω κατι, κ δεν θα το ξεχασει για ολη του τη ζωη. μικρα χαστουκακια...

Αυτό το περνάν με κάθε αλλαγη στη ζωη τους τα παιδια.

Μπορεί να εχει κ πολύ ενταση μετα για καμμια ωρα, είναι από ολη την φασαρια κ τον κοσμο στο σταθμο.

Πιστευω πως στον μηνα θα μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.

Δλδ να συνηθισει το παιδι, να το ταιζουν στην ωρα του, να το αλλάζουν εγκαιρως...ολα αυτα θα φανουν στον μηνα.

Εδώ δυσκολευτηκα εγω που εστειλα σχεδον 3χρονο κ ειπα δεν το ξαναστελνω....υπομονή θελει;);)

Αει μαρή θα μας σκασεις πια...

Αφού δεν προκαμε ο ανθρωπος, ωχούυυυ!!!

Σε ένα εικοσαλεπτακι είμαστε παραλία εμείς, μπουχαχαχα...

εδω γελαω κ εγω!!!!!!!

Τον εβαλα φωτο τον Μανω........ψαχνω μια ωρα και δεν βρισκω αλλες.......

στο αλμπουν ''η αφεντια μου''

ας παμε λοιπον να τον καμαρωσουμε, αυτον τον ηρωα!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και εμένα τις πρώτες δύο φορές που μπήκε η μπέμπα στο κάθισμα για να πάμε στον γιατρό πλάνταξε στο κλάμα μέχρι που κοιμήθηκε. Προσπαθούσε η κακομοίρα η Ζέτα να την ηρεμήσει (της έπαιζε, της τραγούδαγε, της κράταγε την πιπίλα) αλλά τίποτα. Τώρα που μπαινει κάθε μέρα για να την πάω στην μαμά μου συνήθισε και κοιτάει απλώς.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...