Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βέβαια να μην φανώ κ αχαριστη το καλοκαιρι εμεις πάμε καθε μερα για μπανιο!!!!Οπότε αυτό τουλαχιστον δεν μας λειπει.

Αλλά όταν θα πας καπου, ουτε μαγειρεμα εχεις, ουτε πλυσιμο, ουτε σιδερωμα, ουτε μπανια κουζινες...Αράζεις κ παιζεις με τα παιδάκια σου!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Από όσα έχω διαβάσει υποτίθεται πως το καρότο και το κολοκυθάκι επίσης βοηθάνε... Τώρα, ένα ζόρι λόγω μεγάλης αλλαγής θα το τραβήξουν μέχρι να συνηθίσει το εντεράκι τους, τι να κάνουμε. Σήμερα, είπα και στην νταντά να της βάλει λίγο χαμομηλάκι στο μεσημεριανό γάλα αντί για νερό, θα δούμε... Βλέποντας και κάνοντας κόρίτσια, βλέποντας και κάνοντας...

Καλημερα Αγγελική, εχω να μπω αρκετες ημέρες, δεν εχω διαβασει τπτ, αλλά τυχαια επεσε το μάτι μου στο θέμα δυσκοιλιότητα. Λοιπόν επειδη εχω ταλαιπωτηθει απίστευμα με το Μαρκ αλλά και η μπέμπα εχει γινει δυσκοιλια με το φαγητό εχω να σου πω τα εξής - παντα από προσωπική εμπειρια.

1. Στο φαγητο, το καρότο και η πατατα προκαλουν δυσκοιλιότητα. Προσθετω λίγο φρεσκο αρακα - ειναι η εποχή του στη λαικη αλλά για λίγο ακομα.

2. Κρεμα ρυζαλευρο βανιλια δεν εδωσα καθόλου στη μπέμπα. Το ρυζαλευρο ειναι πολύ στουμπωτικό.

3. Στη φρουτόκρεμα. Αχλάδια ειναι εκτος εποχής, τις τα έκοψα καθότι πολύ στυφα και εισαγωγής. Μετα από 2-3 μέρες που εκανε να ενεργηθει η μπέμπα με το μήλο - αχλάδι, επικοινωνησα με το γιατρο και μου ειπε΄να της προσθεσω λιγο πορτοκαλι. Ετσι η φρουτοκρεμα αποτελειται από μισο μηλο, μιση μπανανα και μισο στυμμενο πορτοκάλι.

4, Στην αρχη όλα τα γαλατα τα κάνω με χαμομήλι μεχρι να στρωσει το μωρο. Και κάθε φορά που αργει να ενεργηθει βαζω χαμομήλι.

Αυτά, καλή επιτυχια

καλημερουδιααααααααα!!!

σας διαβαζα αλλα ειχα μπομπιδιο αγκαλια κ δεν μπορουσα να γραψω ηθελε παιχνιδακια!!

ειχε καμια σας κανα νεο απο Κιμι?Ομορφακια εσυ δεν μενεις κοντα της??πηγαινε μαρη ριξτης μια μπουφλα να στανιαρει...μες στο αγχος κ αυτη...εσυ γιατι τσακωθηκες μαρη πρωι πρωι??α καταλαβα για να εχεις θεμα το βραδυ:P

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Αγγελική, εχω να μπω αρκετες ημέρες, δεν εχω διαβασει τπτ, αλλά τυχαια επεσε το μάτι μου στο θέμα δυσκοιλιότητα. Λοιπόν επειδη εχω ταλαιπωτηθει απίστευμα με το Μαρκ αλλά και η μπέμπα εχει γινει δυσκοιλια με το φαγητό εχω να σου πω τα εξής - παντα από προσωπική εμπειρια.

1. Στο φαγητο, το καρότο και η πατατα προκαλουν δυσκοιλιότητα. Προσθετω λίγο φρεσκο αρακα - ειναι η εποχή του στη λαικη αλλά για λίγο ακομα.

2. Κρεμα ρυζαλευρο βανιλια δεν εδωσα καθόλου στη μπέμπα. Το ρυζαλευρο ειναι πολύ στουμπωτικό.

3. Στη φρουτόκρεμα. Αχλάδια ειναι εκτος εποχής, τις τα έκοψα καθότι πολύ στυφα και εισαγωγής. Μετα από 2-3 μέρες που εκανε να ενεργηθει η μπέμπα με το μήλο - αχλάδι, επικοινωνησα με το γιατρο και μου ειπε΄να της προσθεσω λιγο πορτοκαλι. Ετσι η φρουτοκρεμα αποτελειται από μισο μηλο, μιση μπανανα και μισο στυμμενο πορτοκάλι.

4, Στην αρχη όλα τα γαλατα τα κάνω με χαμομήλι μεχρι να στρωσει το μωρο. Και κάθε φορά που αργει να ενεργηθει βαζω χαμομήλι.

Αυτά, καλή επιτυχια

Χρήσιμα κ για μας...ευχαριστούμε!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

λοιπον...με το βρεφονηπιακο...

οταν τους επαιρνα τηλ μου ελεγαν ολα καλα, ειναι χαρουμενος κλπ κλπ...

οταν τον πηρα στην αρχη ηταν χαμογελαστος, μετα ολο γκρινια, δεν καθοταν με τιποτα στο ριλαξ ή οπουδηποτε αλλου, κ ηταν κ βραχνιασμενος!!!

δηλ ή τσιριζε απο τη χαρα του ή εκλαιγε κ δεν του εδιναν σημασια...

χθες πηγαμε παιδων...ολα καλα εκει.

σημερα που τον ξαναπηγα τους τα ειπα ενα χερακι, τωρα που πηρα παλι τηλ μου ειπαν οτι ειχε γκρινια αλλα μαλλον γιατι πειναγε (κ εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα) κ οτι θα τον εβλεπε κ ο παιδιατρος που ερχεται καθε βδομαδα κ μετα θα τον εβαζαν να κοιμηθει. τους ειπα πιο πολυ αγκαλια κ μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως ολη την ωρα αγκαλια τον εχουν...

ισως ειναι θεμα προσαρμοστικοτητας...θα δουμε

τι να πω δεν ξερω..

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αυτά, καλή επιτυχια

εμενα που του δινω λιγο χυμο πορτοκσλι σπο μισ φορσ την ημερα μου τα κανει 2 τωρα!

PlbZp2.png

που σαι μαρη Αλεκααααααα...πειναωωωωωωωωωωωω.....εμ ξεκινησα με κοτοπουλακι,μπριζολιτσα μια χαρ με κρατουσε...τωρα με τις παλιοσαλατες κ τον τονο εχω παραισθησεις(κ οχι δεν μου εστειλε κανενα πακετακι η Ελενη1)το μπομπιδιο το βλεπω κατσικακι:P

PlbZp2.png

λοιπον εδω.ειμαι.τον Σφακιανο θα τον παρω το μεσημερι.το πρω ι πηρα τον υπνο κ ξυπνησαμε 8.10.μπουχαχαχααα.εκανε εμετο η μπεμπονα κ αλλαζα σεντονια 6.00 ε κ μετα εγειρα λιγο κ τον πηρα..

α ρε ΕΥΑΝΘΙΑ αλλο αγχος κ αυτο..να πας να κανεις ντου,οπωσδηποτε.

Διαφημίσεις

κ η αδεφη μου στον τονο ειναι απο σημερα η κακομοιρα..κ της ειπα να φαει 2 κουτακια εχουν πολυ λιγες θερμιδες.κ σαλατα.υπομονη ΜΗΤΣΑΚΛΑ..ποσα εχασες μεχρι τωρα?

η αδερφη μου 2.6 σε μια βδομαδα

λοιπον...με το βρεφονηπιακο...

οταν τους επαιρνα τηλ μου ελεγαν ολα καλα, ειναι χαρουμενος κλπ κλπ...

οταν τον πηρα στην αρχη ηταν χαμογελαστος, μετα ολο γκρινια, δεν καθοταν με τιποτα στο ριλαξ ή οπουδηποτε αλλου, κ ηταν κ βραχνιασμενος!!!

δηλ ή τσιριζε απο τη χαρα του ή εκλαιγε κ δεν του εδιναν σημασια...

χθες πηγαμε παιδων...ολα καλα εκει.

σημερα που τον ξαναπηγα τους τα ειπα ενα χερακι, τωρα που πηρα παλι τηλ μου ειπαν οτι ειχε γκρινια αλλα μαλλον γιατι πειναγε (κ εφαγε ολη τη φρουτοκρεμα) κ οτι θα τον εβλεπε κ ο παιδιατρος που ερχεται καθε βδομαδα κ μετα θα τον εβαζαν να κοιμηθει. τους ειπα πιο πολυ αγκαλια κ μου ειπε οτι ετσι κι αλλιως ολη την ωρα αγκαλια τον εχουν...

ισως ειναι θεμα προσαρμοστικοτητας...θα δουμε

τι να πω δεν ξερω..

ποσα μωρακια εχει εκει κ ποσες βρεφονηπιοκομες?καλο θα ηταν να περναγε καποιος χωρις ειδοποιηση να ριχνει ενα βλεφαρο...

PlbZp2.png

κ η αδεφη μου στον τονο ειναι απο σημερα η κακομοιρα..κ της ειπα να φαει 2 κουτακια εχουν πολυ λιγες θερμιδες.κ σαλατα.υπομονη ΜΗΤΣΑΚΛΑ..ποσα εχασες μεχρι τωρα?

η αδερφη μου 2.6 σε μια βδομαδα

δεν ξαναζυγιστηκα απο το Σαββατο...εναμιση κιλο ειχα χασει...πολυ πεινα...αν μπορουσα θα κοιμομουν ολη μερα να μην ακουω το γουργουρητο..αστα θα βελαξω σε λιγο...

PlbZp2.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στο ΠΑΙΔΩΝ θα την παμε απογευμα...ευχαριστω παντως..εισαι πολυ καλη.σε λιγο που θα παω να ΚΑΠΝ ΙΣΩ θα ρουφηξω κ για σενα μια.,.

εγω καπνιζω ηδη...ειμαι μπαλκονι...:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...