Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες. Μας τρύπησε και τα δύο μπουτάκια και κλάψαμεεεεεεε!!!!!

Μετά στο αυτοκίνητο η μπέμπα που γυρίζαμε για το χωριό ξανά έσκασε στο κλάμα, στην μισή διαδρομή έκλαιγε και μετά κοιμήθηκε.

Μεγαλώσαμε κι άλλο.

8100 η μπέμπα και 72 ύψος κ

9100 ο μπέμπης και 73,5 ύψος.

Αυτό με το ύψος δεν το πιστεύω, δεν τα μέτρησε καλά τα παιδιά, ο μπέμπης φαίνεται πολύ πιο ψηλός από την μικρή δεν μπορεί να είναι μόνο 1,5 πόντο. Είπε και μόνη της ότι δεν τα μέτρησε και σωστά στο ύψος.

Την ρώτησα αν πρέπει να κάνω καμία δίαιτα τον μπέμπη κυρίως που μεγάλωσε τόσο και μου έιπε ότι δεν κάνουμε δίαιτα σε αυτή την ηλικία, εξάλλου είναι και ψηλά παιδιά. Απλά να μην τα ζορίζω να φάνε, όσο θέλουν.

Τώρα μετά από 2 μήνες θα τα ξαναδεί μας είπε.

Για την διατροφή θα τα λέμε και τηλεφωνικά.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

οχι ρε Αλεκα ..δε μου εχει πει οτι οι πηγες ειναι ανοιχτες..απλα την κοιταζε για αρκετη ωρα κ την εψαχνε στο κεφαλακι της,μετα ειπε οτι ειναι λιγοοοο καλυτερα η μυτη απο την προηγουμενη φορα κ οτι τον αλλο μηνα θα μας στειλει στο Φασκιανο για να εχουν περασει οι ιωσεις...κ εξακολουθω να σκεφτομαι..ειναι πιο σοβαρη μια κωλοιωση απο ενα χειρουργιο???εγω δεν ειχα προσεξει οτι το κεφαλακι μαλλον ειναι στραβο..

θα δω τι θα μου πει ο επιστημονας..κ αναλογως θα πραξω..ευτυχως ειναι μικρη ακομα.αλλα ανυσηχω.κ δεν τα λεω κ πουθενα αυτα που σκεφτομαι .μονο σε σας..ο πατερας μου δε θελω να μαθει τιποτα ακομα..στη μανα μου κατι ψιλοειπα..μεχρι εκει..

απλα οτι ειναι να γινει θελω να γινει οσο το δυνατο νωριτερα..θα σου στειλω ενα πμ σε λιγο.

για να μη ξαναρωτησεις, γιατι θα φας φουσκο, αν παθει ιωση ΔΕΝ θα κανει χειρουργειο. μηπως το ξερει ηδη η γκιοσσα, κ θελει την επισημη διαγνωση του Σφακιανου ως πιο ειδικου???? ουουουουουφφφφφφφ........ με εχεις σκασει μ'αυτο το θεμα. ειλικρινα... αν ο θανος δεν μπορει καποια μερα, πες μου να σε παω με το αυτ/το. που ειναι αυτος ο ρημαδης?

να το παρω αλλα δεν ξερω πως θα δειχνω,δεν θελω να με κοροιδευουν.....και απο πωλητρια δεν περιμενω αληθεια...

ουτε εγω!!! να μας πει ατακες κλασσικης πωλητριας η κιμι..να ξεραθουμε.

Επειδή ειμαι οντως παλιά χεχεχεχεχεχεχεχεεχεχ υπαρχει κορσες που πιανει ακριβως κατω απο το βυζι και φτανει μεχρι το γονατο. Φανταστικος και στη Λαικη του Λαγκαδα μονο 15?......

να κανεις φραντσαιζ μαρη... να στελνεις κ Αθηνα!

και εγω ειμαι κατιναριο με τις πυτζαμες ειμαι συνεχεια αλλα μαρη το σουτιεν δεν το βγαζω γιατι θα τα κλωτσαω τα βυζια μου

εγω κ στον υπνο με σουτιεν... κ το βυζι γλυτωνω... κ κοιμαμαι κομματακι...

Για σενα συμπεθερα!!!

μπραβο ρε κοτοπουλο... γιαυτο σε εχω καταχωρησει "hit & run"...

καλημερα!!!

τι κανετε???

τζεορτζι, φτου φτου τα μαναρακια!!! για διδυμακια ειναι πολυ καλα ανεπτυγμενα...

εχω κ εγω να σας πω νεα...σε λιγο ομως...

Καλημέρα πέρα ως πέρα !!!!!!!!

Πάω να διαβάσω τα προηγούμενα. Αλλά δεν έχετε τον Θεό σας. 10 σελίδες σε μισή μέρα ?

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ........

εγω εχω αιμορραγια...καλα ειμαι...οταν πεσω κατω θα το μαθετε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημεεεερααααα....ρε παιδια τι νυστα ειναι αυτη?? απο τη μερα που σας γνωρισα δεν κοιμαμαι λεμε....και ο μικρος σημερα καθε λιγο εσκουζε..τεσπα...

οκ να σας κερασω..ελατε Συνταγμα να μειρασουμε τη διαδρομη να απμε για ενα καφε τσακα-τσακα..ελληνικο καφε..οχι φραΠΟΥΤΣΙνο..κ αηδιες..συνεση απο εδω κ περα..ερχεται κατοχη οπως μου ειπε κ η μανα μου στο τηλεφωνο.

φραΠΟΥΤΣΙνο να πιεις εσυ μαρη που τον εχεις συνηθισει....εγω παντα ελληνικο ....

οι βορειες με το ρυθμο που δουλευουν κ ζουν..μεχρι να ξημερωσει θα πλενουν.ΧΑΛΛΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:mrgreen::mrgreen:

Εσυ παλιοκιμι ολη τη νυχτα τη μεφη να βλεπεις στον υπνο σου για να μαθεις.....

:tongue::P:p

Τα ειδα τα ειδα.......... Τι να της πω της κακομοιρας αυτη καταλαβε την αξια μας για την Αλεκα τα ελεγε το βρακι ηθελα να ηξερα ποιανης ηταν? Ποια ποτιζεται και μας το κρυβει? Για θυμισε μου..... ποια εφυγε τελευταια η Αλεκα δεν ηταν?

δεν ηταν δικο μου το βρακι...δεν το ειδατε?? αυτο ειναι σεξυ κιλοτακι....εγω φοραω βρακες

Πριν μια ωρα πηρες το χαπι;;;;

Τωρα αρχισε η επιδραση του, ε;;; Προσεχε γιατι μαζι με τον καφε ειναι επικινδυνος συνδυασμος!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ που είναι οι υπόλοιπες?

Αλεκάκι που είσαι?

Ζουζού???

I am back!!!!!!:twisted:

Αστες αυτες!!! Δουλευουν!!! χιχιχι!!!

Φευγουμε για παιδιατρο!!!!!

αντε περιμενουμε νεα

Εμείς πήγαμε παιδίατρο χθες. Μας τρύπησε και τα δύο μπουτάκια και κλάψαμεεεεεεε!!!!!

Μετά στο αυτοκίνητο η μπέμπα που γυρίζαμε για το χωριό ξανά έσκασε στο κλάμα, στην μισή διαδρομή έκλαιγε και μετά κοιμήθηκε.

Μεγαλώσαμε κι άλλο.

8100 η μπέμπα και 72 ύψος κ

9100 ο μπέμπης και 73,5 ύψος.

Αυτό με το ύψος δεν το πιστεύω, δεν τα μέτρησε καλά τα παιδιά, ο μπέμπης φαίνεται πολύ πιο ψηλός από την μικρή δεν μπορεί να είναι μόνο 1,5 πόντο. Είπε και μόνη της ότι δεν τα μέτρησε και σωστά στο ύψος.

Την ρώτησα αν πρέπει να κάνω καμία δίαιτα τον μπέμπη κυρίως που μεγάλωσε τόσο και μου έιπε ότι δεν κάνουμε δίαιτα σε αυτή την ηλικία, εξάλλου είναι και ψηλά παιδιά. Απλά να μην τα ζορίζω να φάνε, όσο θέλουν.

Τώρα μετά από 2 μήνες θα τα ξαναδεί μας είπε.

Για την διατροφή θα τα λέμε και τηλεφωνικά.

μπραβο στα μωρουλια σου...παιδαροι....

Καλημέρα πέρα ως πέρα !!!!!!!!

Πάω να διαβάσω τα προηγούμενα. Αλλά δεν έχετε τον Θεό σας. 10 σελίδες σε μισή μέρα ?

αητες οι βρωμιαρες οι πολυλογουδες....εγω χερι εχω και γραμμα δε γραφω :tongue::tongue:

Ευανθιααααα πες μαρη...μας αναψες καλα καλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

επισης...

σας ενημερωνω...

οτι αποψε εχει πανσεληνο.

για να τη τιμησω λοιπον, εριξα ενα τσουρομαδημα περιποιημενο με τον συζυγατο να στρωσει!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ουφ τελείωσα πια με τα χθεσινά, μου έχουν μείνει λίγα προχθεσινά και θα ειμαι ενημερωμένη.

μολις ηρθα αχχ....μου εχει φυγει η πιστη αυτες τις μερες...σημερα ημουν στο γραφειο απο τις 8 με το κωλοδικαστηριο τεσπα/......

Λοιπον περα απο τις δικες μοας βαφτισεις εχω επισης 20 Ιουνιου που θα ειμαι κουμπαρα, 26 Ιουνιου βαφτιση που πρεπει οπωσδηποτε να παω (ξαδερφη) και 5 Σεπτεμβριου γαμο που πρεπει να ειμαι (αλλης ξαδερφης) και που ειναι στην Κρητη και θα μεινω εκει κανα τετραημερο......ποιες βαφτισεις σας ειναι τοτε???

5/9 είναι η δική μας βάπτιση.

καμια μεσα???????

ασπουλα δε δουλευεις προφανως αλλιως αληθεια ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!!!!! ενα μπανακι θελω να κανω η αμοιρη κ δε προλαβαινω.......

μεφη εσυ που βλεπω εισαι μεσα στα πραγματα πες τα νεα!!!!!!

Άσε το μπανάκι και το βραδυνό φαγητό είναι μία πονεμένη ιστορία. Κάθε βράδυ κάνω μπάνιο και τρώω μετά τις 12:30 που έχουν κοιμηθεί όλοι.

κι εμεις μακαρονια με κιμα σημερα!

μακαρι να ξερα τι θα φαμε αυριο........

καληνυχτα κοριτσιαααααααα

Τα μακαρόνια με κιμά είχαν χθες την τιμητική τους. Εμένα έχουν μείνει και για σήμερα λίγα.

Κουμπαρα, γινανε 6 μηνων τα σκατουλακια!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

Να τους χιλιάσετε τους μήνες σας. Πάντα γεροί και δυνατοί.

Georgi θηρία τα παιδάκια σου. Μπράβο.

Εμάς υποτίθεται ότι θα έρθουν σήμερα το απόγευμα από την forthnet για να μας συνδέσουν το τηλ. οπότε θα έχω και internet στο σπιτι άμα βρω και χρόνο θα μπαίνω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερα κ από μενα!!!!!!!!

Μπηκα για εκεινη την παλαβιαρα την Κιμι....Δεν μπηκε ακομα ε;;;

Εν τω μεταξυ πηρε το ματι μου την Ευανθια.Πως τα παει το μπεμπέ στον σταθμο;;Το ειχα κ αυτο ενα αγχος....

οι υπολοιπες εισαστε υπο την επηρεια εμβολιων;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ πηρε το ματι μου την Ευανθια.Πως τα παει το μπεμπέ στον σταθμο;;Το ειχα κ αυτο ενα αγχος....

βρε δαλιδα...

θα πατε διακοπες???

το σκεφτομαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε δαλιδα...

θα πατε διακοπες???

το σκεφτομαι...

Αααααααααααχχχχχχχχχχχχ..............

Τον παρακάλαγα τον λαρτζ τον δικό μου να πάει να παρει εισητηρια κ ντρεπόταν ο Ωνάσης.

Τωρα μας βλέπω για κανα τριημερο στο εξωτικό Διακοπτο πάλι να την βγαλουμε.

Παντως εμενα δεν με χαλάει, με μικρα παιδια θελω να παω καπου που ξερω για να μην εχω τιποτα δυσαρεστες εκπληξεις.Αλλά θα δουμε...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

επισης...

σας ενημερωνω...

οτι αποψε εχει πανσεληνο.

για να τη τιμησω λοιπον, εριξα ενα τσουρομαδημα περιποιημενο με τον συζυγατο να στρωσει!!!

φαινεσαι παιδακι μου αυτες τις ημερες....προσεχε....γιατι τσακωθηκατε καλο μου??

5/9 είναι η δική μας βάπτιση.

.

κλαψ....παρακαλα να χωρισει χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Άσε το μπανάκι και το βραδυνό φαγητό είναι μία πονεμένη ιστορία. Κάθε βράδυ κάνω μπάνιο και τρώω μετά τις 12:30 που έχουν κοιμηθεί όλοι.

Τα μακαρόνια με κιμά είχαν χθες την τιμητική τους. Εμένα έχουν μείνει και για σήμερα λίγα.

Georgi θηρία τα παιδάκια σου. Μπράβο.

Αυτό με το να μην προλαβαίνουμε να κάνουμε ένα μπάνιο είναι πονεμένη ιστορία.... Εγώ παλιά έκανα μπάνιο και λούσιμο κάθε μέρα και τώρα λούζομαι στις 2 μέρες, σπάνια 3 και κάνω ντούς τις υπόλοιπες στα γρήγορα πριν πάω για ύπνο.

Και η διαιτολόγος μου έχει πει να μην τρώω μετά της 22:00΄ άντε να της πω μετά ότι και το απογευματινό το τρώω βράδυ....:rolleyes::rolleyes:

Εμείς κοκκινιστό σήμερα, σκέτο εγώ, με μακαρόνια οι υπόλοιποι..... Θέλω και εγώ μακαρονάδα με κιμάααααα!!!! έστω και με κοκκινιστό συμβιβάζομαι αλλά μακαρόνια να έχει.

Βρε jtse μην με λες τέτοια ότι είναι θηρία γιατί με φοβίζεις.... Δεν θέλω να γίνουν βαρυά, ψηλά θέλω να γίνουν....

lRZRp3.png

Είμαστε , είμαστε και φοβάμαι μην κάνουν κανένα πυρετό αλλά μέχρι τώρα δεν έκαναν σε κανένα εμβόλιο

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...