Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α ναι μαιρουλα...αντε κοριτσακι μου πλυνε μην αρχισει αυτη το πρωι....εγω ειμαι κομμαρια δε μπορω....παρει και την ειρηνη για βοηθεια...καληνυχτα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οκ να σας κερασω..ελατε Συνταγμα να μειρασουμε τη διαδρομη να απμε για ενα καφε τσακα-τσακα..ελληνικο καφε..οχι φραΠΟΥΤΣΙνο..κ αηδιες..συνεση απο εδω κ περα..ερχεται κατοχη οπως μου ειπε κ η μανα μου στο τηλεφωνο.

Διαφημίσεις

οκ να σας κερασω..ελατε Συνταγμα να μειρασουμε τη διαδρομη να απμε για ενα καφε τσακα-τσακα..ελληνικο καφε..οχι φραΠΟΥΤΣΙνο..κ αηδιες..συνεση απο εδω κ περα..ερχεται κατοχη οπως μου ειπε κ η μανα μου στο τηλεφωνο.

κατοχη ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να αρχισω να μαζευω λαδια στο υπογειο???:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

οι βορειες με το ρυθμο που δουλευουν κ ζουν..μεχρι να ξημερωσει θα πλενουν.ΧΑΛΛΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αι τραβα να κοιμηθεις μαρη που εχεις και το θρασος και μας τη λες.... Ελα εδω να δεις πως καθαριζουμε πλενουμε και συγιριζουμε καθε βραδυ με τη Μαιρη.Ουτε στο μικρο μας δαχτυλακι δεν μπορεις να μας φτασεις. Αλεκα και Θεανω καλό σας βραδυ ονειρα γλυκα. Εσυ παλιοκιμι ολη τη νυχτα τη μεφη να βλεπεις στον υπνο σου για να μαθεις.....

Αι τραβα να κοιμηθεις μαρη που εχεις και το θρασος και μας τη λες.... Ελα εδω να δεις πως καθαριζουμε πλενουμε και συγιριζουμε καθε βραδυ με τη Μαιρη.Ουτε στο μικρο μας δαχτυλακι δεν μπορεις να μας φτασεις. Αλεκα και Θεανω καλό σας βραδυ ονειρα γλυκα. Εσυ παλιοκιμι ολη τη νυχτα τη μεφη να βλεπεις στον υπνο σου για να μαθεις.....

καλε δεν ειδες το πρωι που εκανε παραπονα η συμπεθερα???:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

καλε δεν ειδες το πρωι που εκανε παραπονα η συμπεθερα???:mrgreen::mrgreen:

Τα ειδα τα ειδα.......... Τι να της πω της κακομοιρας αυτη καταλαβε την αξια μας για την Αλεκα τα ελεγε το βρακι ηθελα να ηξερα ποιανης ηταν? Ποια ποτιζεται και μας το κρυβει? Για θυμισε μου..... ποια εφυγε τελευταια η Αλεκα δεν ηταν?

Διαφημίσεις

Τα ειδα τα ειδα.......... Τι να της πω της κακομοιρας αυτη καταλαβε την αξια μας για την Αλεκα τα ελεγε το βρακι ηθελα να ηξερα ποιανης ηταν? Ποια ποτιζεται και μας το κρυβει? Για θυμισε μου..... ποια εφυγε τελευταια η Αλεκα δεν ηταν?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

νομιζω η κιμι δεν θυμαμαι χαχαχαχαχαχαχα

fCS8p3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

νομιζω η κιμι δεν θυμαμαι χαχαχαχαχαχαχα

Ειδες? μια μερα τις αφησαμε και τα εκαναν μανταρα..... Και ειδικα αν ηταν η κιμι..... αααααααχ που μας τη λεει κιολας ακους κιμιπαλιοκατσαριδαπουπεταςταβρακιασουοπουναναι? Εμεις αφηνουμε καθαρα και συμαζεμενα ετσι δεν ειναι Ελενιτσα?

Ειδες? μια μερα τις αφησαμε και τα εκαναν μανταρα..... Και ειδικα αν ηταν η κιμι..... αααααααχ που μας τη λεει κιολας ακους κιμιπαλιοκατσαριδαπουπεταςταβρακιασουοπουναναι? Εμεις αφηνουμε καθαρα και συμαζεμενα ετσι δεν ειναι Ελενιτσα?

ακου μεχρι και βρακι!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ασχετο πηγα στο καινουργιο το μαρκς που ανοιξε....δεν με αρεσε,πολυ μικρη οροφη και σε τρωνε και οι σκαλες....σαν το κεντρικο δεν εχει τελικα....

ηθελα ενα φορεμα για τον γαμο που εχω το σαββατο,τελικα πηρα ενα λινο ασπρομαυρο.

fCS8p3.png

ασχετο αλλα εγω ουτε στα κεντρικα δεν εχω παει ................ μπουχαχαχαχαχα δεν ξερω καν κατα που πεφτουν..............και φυσικα δεν ξερω ουτε το καινουριο............... Ασπρομαυρο? Καλο με ακουγεται

ασχετο αλλα εγω ουτε στα κεντρικα δεν εχω παει ................ μπουχαχαχαχαχα δεν ξερω καν κατα που πεφτουν..............και φυσικα δεν ξερω ουτε το καινουριο............... Ασπρομαυρο? Καλο με ακουγεται

αντε ρε πως και ετσι???

ναι ωραιο ειναι,ανοιγη προς τα κατω.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...