Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Expand  

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρηνη μη τη συγχησεις βραδυατικα κ εχει σοβατιστει με κρεμες νυχτος..η μουμια..

δε με νοιαζει να το στειλετε αυτο που εστειλα..απλα δε θελω δημοσια..γιατι υπαρχει ανωμαλος που μπορει να με ξερει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

mary77 είπε:

αχ δεν ξερω,πραγματικα ημουν ετοιμη να το παρω,ειναι πολυ ωραιο φορεμα

καλα καλοθελητες δεν υπαρχουν να πουν για τα κιλα μου????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χεστηκες......βαλε τοτε μια μπουργκα
  eirinilagadas είπε:
Γεια σας............τι κανετε? Ολες καλα εκτος αποο την ΚΙΜΙ που η Ελενη1χαπιπρωιμεσημεριβραδυναστελνειςτηςκιμις την ημερα πρεπει να γινει Ελενη100χαπιαπρωιμεσημεριβραδυναστελνειςτηςκιμις μπας και συνελθεις μαρη λιγο..... Και εγω καλα.... πηγα βολτα σε μια κουμπαρα που εχει διδυμακια αγορακια γεννημενα τον αυγουστο και επαθα πλακα. Κατι νταβραντισμενα που ειναι.......πριν απο καμμια ωρα μαζευτηκα. Μαιρη την κοιλια την μαζευεις και με ενα κορσε..... παρτο το φουστανι αν σου αρεσε...

σωστηηηη η παλια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

eirinilagadas είπε:
Γεια σας............τι κανετε? Ολες καλα εκτος αποο την ΚΙΜΙ που η Ελενη1χαπιπρωιμεσημεριβραδυναστελνειςτηςκιμις την ημερα πρεπει να γινει Ελενη100χαπιαπρωιμεσημεριβραδυναστελνειςτηςκιμις μπας και συνελθεις μαρη λιγο..... Και εγω καλα.... πηγα βολτα σε μια κουμπαρα που εχει διδυμακια αγορακια γεννημενα τον αυγουστο και επαθα πλακα. Κατι νταβραντισμενα που ειναι.......πριν απο καμμια ωρα μαζευτηκα. Μαιρη την κοιλια την μαζευεις και με ενα κορσε..... παρτο το φουστανι αν σου αρεσε...

πηρα λαστεξ με αυτο το δοκιμασα...βασικα πιο πολυ ειναι το πανω,το στομαχι....ουφ...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

kimi είπε:
ξερει η ΜΕΦΗ απο κορσεδες..η ιδια εχει εναν απο γυψο παρει ειδικη παραγγελια.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

theano1980 είπε:
χαχα η Μεφη ρωτα ε?

1.80 ο συζυξ και 168 εγω

ψηλη εισαι μαρη θεανουλα...σε ειχα για πιο μικρωκαμωμενη στις φωτο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

mary77 είπε:
πηρα λαστεξ με αυτο το δοκιμασα...βασικα πιο πολυ ειναι το πανω,το στομαχι....ουφ...

Επειδή ειμαι οντως παλιά χεχεχεχεχεχεχεχεεχεχ υπαρχει κορσες που πιανει ακριβως κατω απο το βυζι και φτανει μεχρι το γονατο. Φανταστικος και στη Λαικη του Λαγκαδα μονο 15?......

kimi είπε:
Ειρηνη μη τη συγχησεις βραδυατικα κ εχει σοβατιστει με κρεμες νυχτος..η μουμια..

δε με νοιαζει να το στειλετε αυτο που εστειλα..απλα δε θελω δημοσια..γιατι υπαρχει ανωμαλος που μπορει να με ξερει.

Αχααααααααααα αρχισαν να κανουν ενεργεια τα ληγμενα της Ελενης. Εσενα εννοουσα μαρηηηηηη αφου η ιδια τον ειχε κανει διαφημηση τον κορσε της. Εσενα δεν ηθελα να σου τη θυμισω......

mary77 είπε:
ειρηνη ευχαριστω!!δεν προλαβα σημερα να το ψαξω,θα δω αυριο αν ειναι.

τι εκανες με τις μπομπο??

Δεν προλαβα καλε..... Δεν διαβασες χθες? Δεν ηταν η μερα μου και σημερα ειπα να το ριξω εξω..... Αυριο αν προλαβω θα ψαχτω απο το γραφειο αλλιως αν δεν παρω τους δρομους παλι θα τελεφωνησω απο την οικια μου

Διαφημίσεις

ασε μας ρε Θεανω που τρως το φαγητο σου..ναι καθε Χριστουγεννα τρως.

το εστειλα πμ.γιατι εκεινη την ωρα οι 2 τους ηταν μεσα.μετα φιλοτιμηθηκατε να μπειτε..

καλη χτισμενη εισαι κ εσυ ΕιρηνηΛαγκαδαλαικη15ευρωοκορσεςθατριβετεταματιασας..

mary77 είπε:

ειναι καται βρακακια ( οθεος να τα κανει) που ειναι κανονικα βρακια και ανεβαινουν μεχρι κατω απο το βυζι.....και αυτα ειναι καλα

kimi είπε:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θεανω δε με πειθεις μαρη..κατι απο 4 δεν αρχιζουν τα κιλα σου??

221882cb0gkyh7q4.gif

kimi είπε:

το εστειλα πμ.γιατι εκεινη την ωρα οι 2 τους ηταν μεσα.μετα φιλοτιμηθηκατε να μπειτε..

Δεν θα γελασεις αλλα δεν τον φοραω..... Τον πηρα για να τον βαλω και με νευριαζει. Δεν μπορω αγαπη μου εγω τις στενωσιες. Χαλλλλλλλλλλλαρα. Μολις γυρισω απο τη δουλεια το πρωτο που θα κανω πριν καν πλυνω τα χερια μου ειναι να βγαλω το σουτιεν μου και τα ρουχα μου και να βαλω τις πυτζαμουλες μου. Ειμαι μαι κυρα Κατινα που κυκλοφορω με πυτζαμες και ασουτιενη........ Παω να ταισω και επανερχομαι κατσαριδες ακομα περιμενω το μυνημα

eirinilagadas είπε:
Δεν θα γελασεις αλλα δεν τον φοραω..... Τον πηρα για να τον βαλω και με νευριαζει. Δεν μπορω αγαπη μου εγω τις στενωσιες. Χαλλλλλλλλλλλαρα. Μολις γυρισω απο τη δουλεια το πρωτο που θα κανω πριν καν πλυνω τα χερια μου ειναι να βγαλω το σουτιεν μου και τα ρουχα μου και να βαλω τις πυτζαμουλες μου. Ειμαι μαι κυρα Κατινα που κυκλοφορω με πυτζαμες και ασουτιενη........ Παω να ταισω και επανερχομαι κατσαριδες ακομα περιμενω το μυνημα

και εγω ειμαι κατιναριο με τις πυτζαμες ειμαι συνεχεια αλλα μαρη το σουτιεν δεν το βγαζω γιατι θα τα κλωτσαω τα βυζια μου

221882cb0gkyh7q4.gif

kimi είπε:

πες τα πες τα!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...