Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι ρε Αλεκα ..δε μου εχει πει οτι οι πηγες ειναι ανοιχτες..απλα την κοιταζε για αρκετη ωρα κ την εψαχνε στο κεφαλακι της,μετα ειπε οτι ειναι λιγοοοο καλυτερα η μυτη απο την προηγουμενη φορα κ οτι τον αλλο μηνα θα μας στειλει στο Φασκιανο για να εχουν περασει οι ιωσεις...κ εξακολουθω να σκεφτομαι..ειναι πιο σοβαρη μια κωλοιωση απο ενα χειρουργιο???εγω δεν ειχα προσεξει οτι το κεφαλακι μαλλον ειναι στραβο..

θα δω τι θα μου πει ο επιστημονας..κ αναλογως θα πραξω..ευτυχως ειναι μικρη ακομα.αλλα ανυσηχω.κ δεν τα λεω κ πουθενα αυτα που σκεφτομαι .μονο σε σας..ο πατερας μου δε θελω να μαθει τιποτα ακομα..στη μανα μου κατι ψιλοειπα..μεχρι εκει..

απλα οτι ειναι να γινει θελω να γινει οσο το δυνατο νωριτερα..θα σου στειλω ενα πμ σε λιγο.

βρε εχεις δικιο που ανησυχεις, και εγω θα ανησυχουσα....αλλα αφου το εψαξε καλα, αν δεν ειναι ηλιθια, το παιδι δεν εχει προβλημα με πηγες.....οποτε γιατι να κανει χειρουργειο?? Η νονα του αγγελου (24 χρονων πανεξυπνη) η πηγη στο κεφαλι της ειναι ανοιχτη ακομη και βαθοθλωμενη μισο δαχτυλο...τα'παιξα που το ειδα....ειναι γιατρος και τη ρωτησα γιατι ειναι ετσι και μου λεει ετυχε, και τι εγινε?? ο εγκεφαλος να ειναι ΟΚ. Για να ειναι ΟΚ λοιπον ο εγκεφαλος πρεπει απλα να ανπτυσσετε το κεφαλακι χωρις καποια ραμμενη ραφη να το εμποδιζει....δεν ειπε κανεις ότι πρεπει να ειναι ολοισιο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μπραβο βρε κοριτσι....εσω ετοιμοι λεμε!! πεταει η ομαδα!!!!! Να το παρεις....

να το παρω αλλα δεν ξερω πως θα δειχνω,δεν θελω να με κοροιδευουν.....και απο πωλητρια δεν περιμενω αληθεια...

fCS8p3.png

βρε εχεις δικιο που ανησυχεις, και εγω θα ανησυχουσα....αλλα αφου το εψαξε καλα, αν δεν ειναι ηλιθια, το παιδι δεν εχει προβλημα με πηγες.....οποτε γιατι να κανει χειρουργειο?? Η νονα του αγγελου (24 χρονων πανεξυπνη) η πηγη στο κεφαλι της ειναι ανοιχτη ακομη και βαθοθλωμενη μισο δαχτυλο...τα'παιξα που το ειδα....ειναι γιατρος και τη ρωτησα γιατι ειναι ετσι και μου λεει ετυχε, και τι εγινε?? ο εγκεφαλος να ειναι ΟΚ. Για να ειναι ΟΚ λοιπον ο εγκεφαλος πρεπει απλα να ανπτυσσετε το κεφαλακι χωρις καποια ραμμενη ραφη να το εμποδιζει....δεν ειπε κανεις ότι πρεπει να ειναι ολοισιο....

:confused::confused::confused:δεν το εχει ψαξει???δεν ειναι επικινδυνο??

fCS8p3.png

λοιπον δεν στελνω πμ..θα το πω εδω κ αν καταφερει να με βρει κανας μαμακας δικος μου μαγκια του.

σιγα ρε ....μην ψαρωνετε...ποιος να διαβαει αλλα και να διαβασει δε λεμε τιποτα κακο

να το παρω αλλα δεν ξερω πως θα δειχνω,δεν θελω να με κοροιδευουν.....και απο πωλητρια δεν περιμενω αληθεια...

ποιος να σε κοροιδευει καλε?? τα μωρακια σου θα ειναι οι σταρ και εσυ θα εισαι ομορφη...οι πικροχολοι να φανε το σκατο τους

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

σιγα ρε ....μην ψαρωνετε...ποιος να διαβαει αλλα και να διαβασει δε λεμε τιποτα κακο

ποιος να σε κοροιδευει καλε?? τα μωρακια σου θα ειναι οι σταρ και εσυ θα εισαι ομορφη...οι πικροχολοι να φανε το σκατο τους

ναι κιμι εχει δικιο η αλεκα σιγα ποιος θα διαβασει......

αχ δεν ξερω,πραγματικα ημουν ετοιμη να το παρω,ειναι πολυ ωραιο φορεμα

καλα καλοθελητες δεν υπαρχουν να πουν για τα κιλα μου????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Γεια σας............τι κανετε? Ολες καλα εκτος αποο την ΚΙΜΙ που η Ελενη1χαπιπρωιμεσημεριβραδυναστελνειςτηςκιμις την ημερα πρεπει να γινει Ελενη100χαπιαπρωιμεσημεριβραδυναστελνειςτηςκιμις μπας και συνελθεις μαρη λιγο..... Και εγω καλα.... πηγα βολτα σε μια κουμπαρα που εχει διδυμακια αγορακια γεννημενα τον αυγουστο και επαθα πλακα. Κατι νταβραντισμενα που ειναι.......πριν απο καμμια ωρα μαζευτηκα. Μαιρη την κοιλια την μαζευεις και με ενα κορσε..... παρτο το φουστανι αν σου αρεσε...

Διαφημίσεις

ξερει η ΜΕΦΗ απο κορσεδες..η ιδια εχει εναν απο γυψο παρει ειδικη παραγγελια.

Μπουχαχαχαχαχα και ειπα να γραψω για τον κορσε της Μεφης αλλα λεω ασε μην το συγχισω το μαρακι μου βραδιατικα

να ζησετε μωρακιαααααααααααααα....τα δικα σας με τους ρυθμους που πανε θα περπατησουν πρωτα...Θεανω η ΜΕΦΗ μου ειπε να σε ρωτησω ποσο υψος εχετε εσυ κ αντρας σου

χαχα η Μεφη ρωτα ε?

1.80 ο συζυξ και 168 εγω

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...