Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον καληνυχτιζω και εγω γιατι οπου ναναι ξυπναει για μαμ,το ακουω που μουγκανάει.........

Goodnight

εσενα σε αποδεσμευω γιατι καθε βραδυ εχεις μαραθωνιο βυζιου

αααα σημερα φαγαμε πρωτη φορα κρεμα..δεν τρελλαθηκε,την εβγαζε με τη γλωσσα..εκτος απο 2 κουταλιες που την ταισε ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ..μιλαμε για μεγαλο ερωτα...της ελεγε μωμο τωα ααααααααα..μωρο τωρα κανε αααα..γελια η αλλη..το ανοιγε τερμα.μετα την εφτυνε βεβαια αλλα δεν πειραζει.επισης οταν την αλλαζω παει κ της γαργαλαει κοιλια κ ξαιρενεται η αλλη στα γελια.κ λεω αμα τα βαλω στο ιδιο δωματιο..θα ξεκινησω τα λεξοτανιλ..στην καλυτερη ή της Ελενης1 στη χειροτερη..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αν ηταν πιο αργα απο το Σεπτεμβρη θα το εγραφα πανω σε βοτσαλα ....

Πολύ δύσκολο μου ακούγεται.

Λοιπον καληνυχτιζω και εγω γιατι οπου ναναι ξυπναει για μαμ,το ακουω που μουγκανάει.........

Goodnight

Καληνύχτα Ελένες!!

χαχαχαχαχαχααααα μου το εχει κανει κ ο Χρηστος αυτο...1.55 ηταν η πλυση 4 ωρες εκανε να τελειωσει...ουτε η ΤΖΟΥΛΙΑ....

αααα σημερα φαγαμε πρωτη φορα κρεμα..δεν τρελλαθηκε,την εβγαζε με τη γλωσσα..εκτος απο 2 κουταλιες που την ταισε ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ..μιλαμε για μεγαλο ερωτα...της ελεγε μωμο τωα ααααααααα..μωρο τωρα κανε αααα..γελια η αλλη..το ανοιγε τερμα.μετα την εφτυνε βεβαια αλλα δεν πειραζει.επισης οταν την αλλαζω παει κ της γαργαλαει κοιλια κ ξαιρενεται η αλλη στα γελια.κ λεω αμα τα βαλω στο ιδιο δωματιο..θα ξεκινησω τα λεξοτανιλ..στην καλυτερη ή της Ελενης1 στη χειροτερη..

Ωραία εικόνα και τέλειες στιγμές!!Ποιός να σου το ΄λεγε οτι τώρα στα γεράματα θα τις ζήσεις;;;

Γιατι δεν θα τους εχει φυγει ακομα το καρουμπαλο και δεν θα ερθουν στην βαφτιση:tongue::tongue:

:P:p:p:p

Συνιστω Ελενης1 ανεπιφυλακτα!!!!!! Καθαρο πραγμα, παιδι μου!!! Ξερεις τί παιρνεις!!!

αμα δεν παινεψουμε το σπιτι μας....:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Συνιστω Ελενης1 ανεπιφυλακτα!!!!!! Καθαρο πραγμα, παιδι μου!!! Ξερεις τί παιρνεις!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ξεχασα να σου πω...

ξερεις τι ειδαμε σημερα στο πεζοδρομιο της μανας μου???? στο διπλανο σπιτι...μη παρεξηγουμεθα! ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ!!!!!!!!!!! παναζιτσα μου.. δεν ειχα ξαναδει... μετα πλησιασε μια γατα... κ εφυγα... μη δουν τα παιδακια μου το μακελειο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

το ξερω οτι θα πληρωσω ετσι κ αλλιως 60 ευρω γιατι θα παω απογευμα..ποσα να εχω μαζι μου 200-300???η ΕΥΗΓ μου ειπε οτι αμεσα σε δεχεται μπορει κ αυριο απογευμα.

ΤΟ ΓΝΑ παλια ειχε καλους γιατρους...πηγε κορη συναδερφου πεθερου με προβλημα στη σαλπιγγα το κοριτσακι 23 χρονων.κ της εκαναν ολικη ΑΦΑΙΡΕΣΗ...κ πηγε ο πατερας της κ τους κηνυγουσε με μαχαιρι..μετα φταιει ο φονιας..

το ξερω οτι θα πληρωσω ετσι κ αλλιως 60 ευρω γιατι θα παω απογευμα..ποσα να εχω μαζι μου 200-300???η ΕΥΗΓ μου ειπε οτι αμεσα σε δεχεται μπορει κ αυριο απογευμα.

ΤΟ ΓΝΑ παλια ειχε καλους γιατρους...πηγε κορη συναδερφου πεθερου με προβλημα στη σαλπιγγα το κοριτσακι 23 χρονων.κ της εκαναν ολικη ΑΦΑΙΡΕΣΗ...κ πηγε ο πατερας της κ τους κηνυγουσε με μαχαιρι..μετα φταιει ο φονιας..

νομιζω....

οτι πληρωνεις μετα το χειρουργειο αν χρειαστει....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ξεχασα να σου πω...

ξερεις τι ειδαμε σημερα στο πεζοδρομιο της μανας μου???? στο διπλανο σπιτι...μη παρεξηγουμεθα! ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ!!!!!!!!!!! παναζιτσα μου.. δεν ειχα ξαναδει... μετα πλησιασε μια γατα... κ εφυγα... μη δουν τα παιδακια μου το μακελειο!

φραγκοκοτα??? μα ηταν σπιτι μου η ελενιτσα :tongue:

Η Κίμη το είπε!!:tongue::tongue::tongue:

Η ΚΙΜΙ μαρη λεει και ότι εισαι μουσειο...αμεσως εσυ...να το υιοθετησεις!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ποια φραγκοκοτα μαρη?>?μα τι σκ^&%&$σα σας δινει η ΕΛΕΝΗ1 κ εγω ειμαι στην απεξω?????περιστερι ητανε...ελα πες την αληθεια ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ κ η γατα γατοπαρδος σου φανηκε..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ξεχασα να σου πω...

Μαρηηηηηηη, πού μενεις;;;; Στην Κωλοπετεινιτσα;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ εχω σκεφτει κανα δυχιλιαρο αλλα μαλλονλιγα ειναι..3-4???δεν ξερω θα ρωτησω την ΕΥΗΓ...κ εσενα.

Πολλά δεν είναι;;;Εννοώ για την επίσκεψη γιατί για εγχείρηση σου είπα οτι δεν νομίζω οτι παίζει με την μπουμπού!!Ξεκόλλα ρε σύ!!Σκέψου λίγο θετικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...