Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλέκα ο Μανω της Ελένης1 πώς είναι εμφανισιακά;;Εγώ φαντάζομαι οτι η Ελένη είναι πολύ πιο όμορφη από αυτόν!!Για δωσε περιγραφή σοβαρή!!!

αφου θες σοβαρη, σοβαρη θα ειμαι..κλασσικο μου κοριτσακι...Για εμενα στον αντρα δεν τιθεται θεμα εμφανισης...μονο τις γυναικες μπορω να αξιολογησω εμφανισιακια...Η γοητεια του αντρα ειναι να ειναι Αντρας και να εχει μια σωστη γυναικα διιπλα του....εκει ειναι η μαγκια του...και αφου η ελενιτσα ειναι σωστη σε όλα της, ωραιος θα ειναι και ο Μανωλης.

Να τον ηξερε κιολας.........σημερα της τον εδειξα σε μια καρτα:tongue:

νομιζεις :tongue::tongue::tongue: εχω δει και φωτο απο γεννα του Γιαννη ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι εχω εναν συγγεκριμενο που μπερδευεται...μια τιγρης με τρια τιγρακια..αλλα οχι μια φορα 5-6 φορες συνεχομενα..μπουχαχαχα σοβαρα τωρα ο Θανος ηταν αριστεροχειρας..κ οι καραβλαχοι οι γονεις του με το ζοτι τον κανανε δεξιο..αυτο φταιει..το ειχα κοιταξει για δυσλεξια αλλα δεν εχει γιατι ηταν μαθητης του 17-18..τα παιδακια που εχουν δυσλεξα νομιζω οτι δεν ειναι καλα στα γραπτα..χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι αριστοι μαθητες,απλα δινουν προφορικα..

οχι εχω εναν συγγεκριμενο που μπερδευεται...μια τιγρης με τρια τιγρακια..αλλα οχι μια φορα 5-6 φορες συνεχομενα..μπουχαχαχα σοβαρα τωρα ο Θανος ηταν αριστεροχειρας..κ οι καραβλαχοι οι γονεις του με το ζοτι τον κανανε δεξιο..αυτο φταιει..το ειχα κοιταξει για δυσλεξια αλλα δεν εχει γιατι ηταν μαθητης του 17-18..τα παιδακια που εχουν δυσλεξα νομιζω οτι δεν ειναι καλα στα γραπτα..χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι αριστοι μαθητες,απλα δινουν προφορικα..

σωστο το Κιμακι...προσεχε μη σε κανει η ελενη1 γεμιστη με τις τσιπουρες:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΕΛΕΝΗ1--το ψυγειο εχει αρακα , μπριζολες λαιμου,τσιπουρες,κιμα,μπουτια συμπεθερας.

το ντουλαπι φακη,μαυροματικα,ρεβυθια,μακαρονοκριθαρακια,ρυζι,κ ατι κονσερβες σαπιες και μια ντουζινα παξιμαδια κρητης

γιοματο το ψυγειο..εισαι προκλητικη στις δυσκολες εποχες που διανυουμε σαν εθνος...το νου σου...ο ανωμαλος βλεπει.

Διαφημίσεις

αφου θες σοβαρη, σοβαρη θα ειμαι..κλασσικο μου κοριτσακι...Για εμενα στον αντρα δεν τιθεται θεμα εμφανισης...μονο τις γυναικες μπορω να αξιολογησω εμφανισιακια...Η γοητεια του αντρα ειναι να ειναι Αντρας και να εχει μια σωστη γυναικα διιπλα του....εκει ειναι η μαγκια του...και αφου η ελενιτσα ειναι σωστη σε όλα της, ωραιος θα ειναι και ο Μανωλης.

νομιζεις :tongue::tongue::tongue: εχω δει και φωτο απο γεννα του Γιαννη ;)

(στειλε πμ το λογαριασμο):tongue:

Η τζια που τον ειδε ειπε πως δεν εχει καμμια σχεση με αυτη την φωτο.......δεν διευκρινησε..............εκεινο το βραδυ ορμιξε στο νυσταλεον...:tongue::tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Πλάκα μου κάνεις;;;Τώρα δεν μιλάς σοβαρά έτσι;;;Μην με ψαρώνεις καλέ!

αληθεια λεει καλε.....ο Μανωλης ειναι VIP...δεν φανερωνεται....

221882cb0gkyh7q4.gif

ΤΩΡΑ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ!!!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!Και δεν καταλαβαίνεις τίποτα από αυτά που γράφει γιατί έκαναν το ίδιο οι γονείς του!!!!!!Για την δυσλεξία εννοείται οτι έκανα πλάκα!

ηρθα επιτελουςςςς..ταισα κοιμησα πηρα κ παιδιατρο τηλ..να σας πω κοριτσια..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..αν δεν ησασταν εσεις μπορει κ να κωλωνα να την παρω..μου ειπε να τον παρω αυριο κ να παω να μας δει γιατι μπορει να εχει το μωρο θεμα με τη μυτη..ποια μυτη μωρη πηγα να της πω???ολο το κεφαλι εχει προβλημα γκαβη ειναι???μου αρεσει που την ψαχουλευε μια ωρα την παρασκευη..

ΕΛΕΝΗ1 να πεις στον Μανω οτι υπαρχουν προγραμματακια που τα βαζεις στο πσ κ δειχνουν οτι εχεις μπει απο Βραζιλια ενω εσυ μπαινεις απο Βυρωνα..

συγνωμη......... τον Σφακιανο δεν ηταν να παρεις?

παλι τη γκιοσα πηρες???

εγω πιστευω οτι Μανωλης και Νικος συννενοουνται να σας γκαστρωνουν συγχρωνως για να γκομενιζουν παρεουλα.μπουχαχαχαχα

ΦΑΚΕΣ να φτιαξεις ειναι Τεταρτη αυριο.

θα συμφωνησω!

Κατάλαβα!!Αστο η κουνιάδα είπαμε οτι είναι αλλού!!!Εσύ με την Ελένη μέχρι και οικογενειακό προγραμματισμό κάνετε μαζί;;;

Αλέκα,σήμερα έλεγε στον /Αντένα έρευνα οτι οι πιο παχουλές γυναίκες είναι πιο σεξουλιάρες από τις αδύνατες!!!!

εδω δεν ξερω... ή χοντρη ή αδυνατη, την ιδια δουλεια κανουμε... μη χειροτερα!

Ομορφακια,

το ψυγειο εχει αρακα , μπριζολες λαιμου,τσιπουρες,κιμα,μπουτια συμπεθερας.

το ντουλαπι φακη,μαυροματικα,ρεβυθια,μακαρονοκριθαρακια,ρυζι,κατι κονσερβες σαπιες και μια ντουζινα παξιμαδια κρητης

ξυρισμενα ή αξυριστα?

Αλέκα ο Μανω της Ελένης1 πώς είναι εμφανισιακά;;Εγώ φαντάζομαι οτι η Ελένη είναι πολύ πιο όμορφη από αυτόν!!Για δωσε περιγραφή σοβαρή!!!

δες εδω!!!!!!!!!!!!!

για τη ζουζου δεν ρωτησες, που την ακολουθει η μαυριλα...δεν ανησυχησες...τπτ... για τον ξενο κρητικο αντρα, αμεσως ενδιαφερθηκες!

Ή τσιπούρες ή ρεβύθια.Βάλε τα ρεβύθια από σήμερα να μουσκεύουν.

το αποφασισε!!!

Αν δεν εχω καλητερη προταση θα βαλω, μου αρεσουν κιολας.

οτι αρεσει σε σενα!!! ωραιο κ αυτο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

(στειλε πμ το λογαριασμο):tongue:

Η τζια που τον ειδε ειπε πως δεν εχει καμμια σχεση με αυτη την φωτο.......δεν διευκρινησε..............εκεινο το βραδυ ορμιξε στο νυσταλεον...:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Πλάκα μου κάνεις;;;Τώρα δεν μιλάς σοβαρά έτσι;;;Μην με ψαρώνεις καλέ!

Κι' ομως !!!!

σωστο το Κιμακι...προσεχε μη σε κανει η ελενη1 γεμιστη με τις τσιπουρες:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΛΕΝΗ1--το ψυγειο εχει αρακα , μπριζολες λαιμου,τσιπουρες,κιμα,μπουτια συμπεθερας.

το ντουλαπι φακη,μαυροματικα,ρεβυθια,μακαρονοκριθαρακια,ρυζι,κ ατι κονσερβες σαπιες και μια ντουζινα παξιμαδια κρητης

γιοματο το ψυγειο..εισαι προκλητικη στις δυσκολες εποχες που διανυουμε σαν εθνος...το νου σου...ο ανωμαλος βλεπει.

κανω καβατζα δεν το προσεξες...:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

οταν ηρθε στο σπιτι μας η γιαγια τουταχαμον απο Καρδιτσα κ ειδε οτι ο Χρηστος γραφει με αριστερο επαθε 10 εγκεφαλικα μπουχαχαχαχαααα..αρχισε να λεει οτι δεν ειναι σωστο..της το ξεκοψα αμεσως..κ το βουλωσε..ΑΚΟΥΣ ΕΥΑΝΘΙΑΑΑ..

δες εδω!!!!!!!!!!!!!

για τη ζουζου δεν ρωτησες, που την ακολουθει η μαυριλα...δεν ανησυχησες...τπτ... για τον ξενο κρητικο αντρα, αμεσως ενδιαφερθηκες!

Ναι μαρή,γιατί σήμερα έβλεπα φώτω των παιδιών της που είναι κλώνοι της και αναρωτήθηκα πώς είναι!

ξυρισμενα ή αξυριστα?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αξυριστα με λιγο κυταρριτιδα...συγνωμη κοτοπουλακι μου χαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...