Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εινα χρονια χακερ και τα ξερει......:cool:

ιιιιι...κανονισε μαρη να διαβαζει αυτα που του σερνω να ξεφτιλιστω....:cool:

Αλέκα,σήμερα έλεγε στον /Αντένα έρευνα οτι οι πιο παχουλές γυναίκες είναι πιο σεξουλιάρες από τις αδύνατες!!!!

μμμμ...τον αντεννα περιμεναμε :tongue::tongue::tongue::tongue:....Χωρις πλακα, σε εμενα δεν ισχυει γιατι ειμαι μια δυνατη φυλακισμενη σε σωμα χοντρης μπουχαχαχαχα:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..Εγω λεω(κ εχω δικιο)οτι ειναι στραβο το κεφαλι.αυτη κ μπουρτζοβλαχος λενε οτι φταιει μονο η μυτη κ οτι επειδη ειναι λιγο στραβια χαλανε κ τα ματια...αλλα εγω εχω δικιο...κ θα το δειτε...

ο Θανος γραφει παρα πολυ ασχημα γραμματα κ μερικες φορες οταν του βαζω γλωσσοδετες δεν μπορει να τους πει, κ του ειπα χθες οτι μαλλον κ το δικο του το κεφαλι ειχε προβλημα αλλα επειδη τα παλια τα χρονια δεν το γνωριζαν το αφησαν στην τυχη του..με ξαναφασκελωσε ελευθερα γιατι κοιμοταν κ ο Χρηστος..

:roll:..εισαι επιστημονας τελικα :tongue::tongue::tongue::tongue:....δεν ειπαμε ότι το κεφαλι δεν ειναι στραβο...για να το λεει η μανα, στραβο θα ειναι....εχεις δει παιδια που γεννηθηκαν με βεντουζα? κανα χρονο κανουν να στρωσουν...αυτο λεγαμε με την ελενη σημερα.....αλλο να ειναι στραβο (που θα φτιαξει ή μονο του ή με χειροπρακτικες κινησεις) και αλλο να θελει χειρουργειο....

όσο για το Θανο, τωρα περιμενουμε που εχεις αγχος να του βγαλεις ενα σωρο κουσουρια:tongue::tongue:

οταν λεει η Τρεμη "ωστοσο, δεν θα κοπει ο 13ος μισθος" να το εχετε σιγουρακι, οτι θα κοπει!!

?

παιδια...οι κισθοι 13 και 14 θα κοπουν...αναγκαστικα για να γινουμε ευρωπαιοι μη χ##ω......αλλα τουλαχιστον να τους ενσωματωσουν στους μισθους

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω παντως χοντρη δεν μπορω να λειτουργησω με τιποτααααα..

εννοειται καλε...κατι τετοιες αηδιες ακουνε οι χοντρες και χαιρονται και νομιζουν ότι ειναι και σεξυ...μιλαω για χοντρες Κιμι...όχι για εσενα...:)

221882cb0gkyh7q4.gif

να σου πω ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..Εγω λεω(κ εχω δικιο)οτι ειναι στραβο το κεφαλι.αυτη κ μπουρτζοβλαχος λενε οτι φταιει μονο η μυτη κ οτι επειδη ειναι λιγο στραβια χαλανε κ τα ματια...αλλα εγω εχω δικιο...κ θα το δειτε...

ο Θανος γραφει παρα πολυ ασχημα γραμματα κ μερικες φορες οταν του βαζω γλωσσοδετες δεν μπορει να τους πει, κ του ειπα χθες οτι μαλλον κ το δικο του το κεφαλι ειχε προβλημα αλλα επειδη τα παλια τα χρονια δεν το γνωριζαν το αφησαν στην τυχη του..με ξαναφασκελωσε ελευθερα γιατι κοιμοταν κ ο Χρηστος..

Τουλάχιστον εγώ είμαι κομμάτι και όχι απολειθωμένα οστα!

Καλά ρε;;Είσαι σοβαρή;;Δεν έχεις ψάξει το κεφάλι του Θάνου εξονυχιστικά;;;Και αν παίζει θέμα κληρονομικότητας;;;;Αυτά πάντως που λές γι'αυτόν κάτι σε δυσλεξία μου κάνουν!!:tongue::tongue:

για σενα ρωτησα μωρη... να μη φανεις περιεργη ΠΑΛΙ!!!!!:wink:

Αστα αυτά και οι αδυναμιες δεν κρύβονται!!!Έπεσαν οι μάσκες!!!:tongue:

[quote name=aleca;325085μμμμ...τον αντεννα περιμεναμε :tongue::tongue::tongue::tongue:....Χωρις πλακα' date=' σε εμενα δεν ισχυει γιατι ειμαι μια δυνατη φυλακισμενη σε σωμα χοντρης μπουχαχαχαχα:P[/quote]

Το ξέρω οτι έχεις δύναμη ψυχής εσύ μια που άντεξες να δείς το σώμα σου 117 κιλα΄!!!!

Διαφημίσεις

Αλέκα,σήμερα έλεγε στον /Αντένα έρευνα οτι οι πιο παχουλές γυναίκες είναι πιο σεξουλιάρες από τις αδύνατες!!!!

Θα μου τον ρεψει τον καημενο.........:tongue:

ουτε ενα γλωσσοδετη..??:roll::mrgreen:

ιιιιι...κανονισε μαρη να διαβαζει αυτα που του σερνω να ξεφτιλιστω....:cool:

μμμμ...τον αντεννα περιμεναμε :tongue::tongue::tongue::tongue:....Χωρις πλακα, σε εμενα δεν ισχυει γιατι ειμαι μια δυνατη φυλακισμενη σε σωμα χοντρης μπουχαχαχαχα:P

Ευτυχως ειναι διακριτικός ψαχνει μονο των ξενων τα κομπιουτερ...:wink:

μπας και μου επεσε τιποτα σπιτι σου......?αν το βρεις μην το παρεις:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

..

παιδια...οι κισθοι 13 και 14 θα κοπουν...αναγκαστικα για να γινουμε ευρωπαιοι μη χ##ω......αλλα τουλαχιστον να τους ενσωματωσουν στους μισθους

Εγώ λέω τουλάχιστον να μας δώσουν τους μισθούς των Ευρωπαίω και ας τους κόψουν αυτούς!!Και μην με λέτε Καπιτάλα γιατί καμία σχέση και σαν άνθρωπος και σαν ιδεολογία δυστυχώς γιατί δεν υπάρχουν πια ιδεολογίες στην πολιτική!!

Το ξέρω οτι έχεις δύναμη ψυχής εσύ μια που άντεξες να δείς το σώμα σου 117 κιλα΄!!!!

η ζυγαρια μου ειχε δυναμη.....εγω τι να εκανα μαρη? να φουνταρα??? δεν κανω εγω τη χαρη στα κορακια χαχα

μπας και μου επεσε τιποτα σπιτι σου......?αν το βρεις μην το παρεις:tongue:

τα μουτρα σου επεσαν μαρη τοσο ομορφη που ειμαι:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Ομορφακια,

το ψυγειο εχει αρακα , μπριζολες λαιμου,τσιπουρες,κιμα,μπουτια συμπεθερας.

το ντουλαπι φακη,μαυροματικα,ρεβυθια,μακαρονοκριθαρακια,ρυζι,κατι κονσερβες σαπιες και μια ντουζινα παξιμαδια κρητης

Διαφημίσεις

Ομορφακια,

το ντουλαπι φακη,μαυροματικα,ρεβυθια,μακαρονοκριθαρακια,ρυζι,κατι κονσερβες σαπιες και μια ντουζινα παξιμαδια κρητης

Ή τσιπούρες ή ρεβύθια.Βάλε τα ρεβύθια από σήμερα να μουσκεύουν.

Αλέκα ο Μανω της Ελένης1 πώς είναι εμφανισιακά;;Εγώ φαντάζομαι οτι η Ελένη είναι πολύ πιο όμορφη από αυτόν!!Για δωσε περιγραφή σοβαρή!!!

Να τον ηξερε κιολας.........σημερα της τον εδειξα σε μια καρτα:tongue:

Ομορφακια,

λοιπον, κανε τις τσιπουρες με λιγο κιμαδακι γεμιστες, και για γαρνιτουρα τις σαπιες κονσερβες για το μανωλη και τα μακαροκριθαρακια για τα παιδια.

αντε, παλι σε εσωσα:D

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον, κανε τις τσιπουρες με λιγο κιμαδακι γεμιστες, και για γαρνιτουρα τις σαπιες κονσερβες για το μανωλη και τα μακαροκριθαρακια για τα παιδια.

αντε, παλι σε εσωσα:D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...