Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελος παντων, θα τα πουμε αλλη στιγμη! πηρα κ μηνυμα απο τη λιτσα οποτε θα μου εξηγησει τι εχετε κανει οσο λειπω κ εχασα επισοδεια!!!!!!!!!!!!

καληνυχταααααααααα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντοπή!!!!Σου πήρε τα μυαλά η Ελένη με την ομορφιά της και με τα κιλά της!!Πού μυαλό για το μωρό!!!!

Για ακόμη μια φορά σήμερα δεν κατάλαβα τίποτα!!!:tongue::tongue::tongue:Μαζί σας αισθάνομαι τελείως ξανθιά!!!

Ελένη1 πες μου καλέ!!Θα παθει τίποτα το μωρο που έφαγε τόσο πολύ;;;Είναι η δευτερη μέρα!

καλε τι να κανω η δολια?? απο τις 8 ειμαι στο γραφειο σημερα..το'καψα το λιγο μυαλουδακι μου.....δε θα παθει τιποτα το μωρο καλε.....ειδες?? και εγω για αυτο ειπα να μην το ταισω ;):tongue::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν μου λετε , τι να μαγειρεψω αυριο ?

σημερα ειχα μακαρονια με κιμα και χθες γιοβαρλακια.

Κάνε φασολάκια ή μπριάμ.

Πάντως Αλέκα και Ελένη πολύ καρμικό είναι το οτι είσαστε μανουλες Νοεμβρίου και οι δύο ενώ γνωρίζεστε τόσα χρόνια!!!

καλε τι να κανω η δολια?? απο τις 8 ειμαι στο γραφειο σημερα..το'καψα το λιγο μυαλουδακι μου.....δε θα παθει τιποτα το μωρο καλε.....ειδες?? και εγω για αυτο ειπα να μην το ταισω ;):tongue::mrgreen:

Ξέρεις γιατί ρωταω;;Το μπάζο η κουνιάδα,το μωράκι της είναι πάρα πολύ παχύ αναλογικά με το ύψος του,και του δίνει και καλά 150γρ, φαγητο για να μην πάθει ρίξη στομάχου:tongue::tongue::tongue::tongue:Και το παιδάκι είναι 13 μηνών!Ισχύει κάτι τέτοιο γιατί εγώ πρώτη φορά το άκουσα!!

Κάνε φασολάκια ή μπριάμ.

Πάντως Αλέκα και Ελένη πολύ καρμικό είναι το οτι είσαστε μανουλες Νοεμβρίου και οι δύο ενώ γνωρίζεστε τόσα χρόνια!!!

μονο καρμικο?? ακου συμπτωσεις--

γεννησαμε το πρωτο μας αγορι Ιουλιο 2006, το δευτερο μαζι, επισης.....εχουμε απο δυο αδερφες, και εχουμε και οι δυο το Μανωλη:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ηρθα επιτελουςςςς..ταισα κοιμησα πηρα κ παιδιατρο τηλ..να σας πω κοριτσια..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..αν δεν ησασταν εσεις μπορει κ να κωλωνα να την παρω..μου ειπε να τον παρω αυριο κ να παω να μας δει γιατι μπορει να εχει το μωρο θεμα με τη μυτη..ποια μυτη μωρη πηγα να της πω???ολο το κεφαλι εχει προβλημα γκαβη ειναι???μου αρεσει που την ψαχουλευε μια ωρα την παρασκευη..

ΕΛΕΝΗ1 να πεις στον Μανω οτι υπαρχουν προγραμματακια που τα βαζεις στο πσ κ δειχνουν οτι εχεις μπει απο Βραζιλια ενω εσυ μπαινεις απο Βυρωνα..

Ξέρεις γιατί ρωταω;;Το μπάζο η κουνιάδα,το μωράκι της είναι πάρα πολύ παχύ αναλογικά με το ύψος του,και του δίνει και καλά 150γρ, φαγητο για να μην πάθει ρίξη στομάχου:tongue::tongue::tongue::tongue:Και το παιδάκι είναι 13 μηνών!Ισχύει κάτι τέτοιο γιατί εγώ πρώτη φορά το άκουσα!!

δε νομιζω βρε παιδια.....ο αγγελος ετρωγε κατι γαβαθαρες σουπερ....οικογενειακο μας:mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

Ντοπή!!!!Σου πήρε τα μυαλά η Ελένη με την ομορφιά της και με τα κιλά της!!Πού μυαλό για το μωρό!!!!

Για ακόμη μια φορά σήμερα δεν κατάλαβα τίποτα!!!:tongue::tongue::tongue:Μαζί σας αισθάνομαι τελείως ξανθιά!!!

Ελένη1 πες μου καλέ!!Θα παθει τίποτα το μωρο που έφαγε τόσο πολύ;;;Είναι η δευτερη μέρα!

Κάνε φασολάκια ή μπριάμ.

Τιποτα δεν παθαινει καλε........μην το ζοριζεις και βαρυστομαχιασει μονάχα !!!

Για φασολακια ψηνομαι........!!

Και ο Αγγελος με τον Γιαννη γεννηθηκαν μαζι

1/7 + 12/7 2006

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεννησαμε το πρωτο μας αγορι Ιουλιο 2006, το δευτερο μαζι, επισης.....εχουμε απο δυο αδερφες, και εχουμε και οι δυο το Μανωλη:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D:o:o:o:o:o:o

ηρθα επιτελουςςςς..ταισα κοιμησα πηρα κ παιδιατρο τηλ..να σας πω κοριτσια..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..αν δεν ησασταν εσεις μπορει κ να κωλωνα να την παρω..μου ειπε να τον παρω αυριο κ να παω να μας δει γιατι μπορει να εχει το μωρο θεμα με τη μυτη..ποια μυτη μωρη πηγα να της πω???ολο το κεφαλι εχει προβλημα γκαβη ειναι???μου αρεσει που την ψαχουλευε μια ωρα την παρασκευη..

ΕΛΕΝΗ1 να πεις στον Μανω οτι υπαρχουν προγραμματακια που τα βαζεις στο πσ κ δειχνουν οτι εχεις μπει απο Βραζιλια ενω εσυ μπαινεις απο Βυρωνα..

Λοιπόν,όταν με το καλό αποδειχτεί οτι το μωρό δεν έχει τίποτα(και στο λέω μέσα από την καρδιά μου και συγκινούμε βλαμμένη) το τί έχεις ν'ακούσεις δεν λέγεται!!Ουτε που μπορείς να φανταστείς!Και τελικά θα αποφασίσετε με την γιατρό σου πού έχει το μωρό το πρόβλημα;;Γιατί εγώ το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι το κενό σου το μυαλό!!

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:..σε λιγο θα σε ''αγαπησει'' και ο γιαννης.....νυφιτσα:tongue:

Αντε να πας να σας δει και να με παρει τηλεφωνο να σου στειλω κανενα δεμα απο τα ''καλα''..........να συνελθεις.:tongue:

Εινα χρονια χακερ και τα ξερει......:cool:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δε νομιζω βρε παιδια.....ο αγγελος ετρωγε κατι γαβαθαρες σουπερ....οικογενειακο μας:mrgreen:

Κατάλαβα!!Αστο η κουνιάδα είπαμε οτι είναι αλλού!!!Εσύ με την Ελένη μέχρι και οικογενειακό προγραμματισμό κάνετε μαζί;;;

Αλέκα,σήμερα έλεγε στον /Αντένα έρευνα οτι οι πιο παχουλές γυναίκες είναι πιο σεξουλιάρες από τις αδύνατες!!!!

εγω πιστευω οτι Μανωλης και Νικος συννενοουνται να σας γκαστρωνουν συγχρωνως για να γκομενιζουν παρεουλα.μπουχαχαχαχα

ΦΑΚΕΣ να φτιαξεις ειναι Τεταρτη αυριο.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ηρθα επιτελουςςςς..ταισα κοιμησα πηρα κ παιδιατρο τηλ..να σας πω κοριτσια..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..αν δεν ησασταν εσεις μπορει κ να κωλωνα να την παρω..μου ειπε να τον παρω αυριο κ να παω να μας δει γιατι μπορει να εχει το μωρο θεμα με τη μυτη..ποια μυτη μωρη πηγα να της πω???ολο το κεφαλι εχει προβλημα γκαβη ειναι???μου αρεσει που την ψαχουλευε μια ωρα την παρασκευη...

δεν θα εχει τιποτα...οι πιθανοτητες που παιζω ανεβηκαν...φτασαμε στο 90%!!!!!

Λοιπόν,όταν με το καλό αποδειχτεί οτι το μωρό δεν έχει τίποτα(και στο λέω μέσα από την καρδιά μου και συγκινούμε βλαμμένη) το τί έχεις ν'ακούσεις δεν λέγεται!!Ουτε που μπορείς να φανταστείς!Και τελικά θα αποφασίσετε με την γιατρό σου πού έχει το μωρό το πρόβλημα;;Γιατί εγώ το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι το κενό σου το μυαλό!!

δεν το βλεπεις μονο εσυ καλο μου....όλο το φορουμ και οι ΑΑ το βλεπουν!!!:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

να σου πω ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..Εγω λεω(κ εχω δικιο)οτι ειναι στραβο το κεφαλι.αυτη κ μπουρτζοβλαχος λενε οτι φταιει μονο η μυτη κ οτι επειδη ειναι λιγο στραβια χαλανε κ τα ματια...αλλα εγω εχω δικιο...κ θα το δειτε...

ο Θανος γραφει παρα πολυ ασχημα γραμματα κ μερικες φορες οταν του βαζω γλωσσοδετες δεν μπορει να τους πει, κ του ειπα χθες οτι μαλλον κ το δικο του το κεφαλι ειχε προβλημα αλλα επειδη τα παλια τα χρονια δεν το γνωριζαν το αφησαν στην τυχη του..με ξαναφασκελωσε ελευθερα γιατι κοιμοταν κ ο Χρηστος..

Εμένα για το κολοκυθάκι μου είπε,γιατί την ρώτησα γιατί να το βάλω αφού δεν είναι εποχής και δεν έχει τρελλή θρεπτική αξία και μου είπε για τα κακα.
καλα μωρη??? ειναι δυνατον????? πες το το βραδυ να βγω εξω να ισιωσω!!! κ το γραφεις τοσο λαχταριστο που πρεπει να παρω τους δρομους τωρα για να ξεχαρμανιασω!

εγω δεν μπορω να το ανεβασω με τπτ.. θα ενημερωθειτε ομως!

Και σε μένα δεν έφτασε ποτε!!Βγάλτο φώτο και ανεβασέ το!!!

Καλά που έδωσες σημεία ζωής γιατί η Ομορφομάνα αρρώστησε στην κυριολεξία από την αγωνία για το πού είσαι!!Και αν δεν με πιστεύεις πήγαινε να διαβάσεις τα χθεσινά!!!!

για σενα ρωτησα μωρη... να μη φανεις περιεργη ΠΑΛΙ!!!!!:wink:

λοιπον επανηλθα....με πηρε τηλεφωνο αδερφη μου μολις τωρα...οι περισσοτερες ξερετε σε ποιον μακακα δουλευει..εσκασε τηλεφωνο πριν μια ωρα ..το δεξι χερι του μακακα..ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ξενικιαζεται μαγαζι..απο ΣΑΒΒΑΤΟ κ οι 4 κοπελες αδεια.αναγκαστικη κ μετα τον πουλο(συγνωμη ΕΛΕΝΗ1) ερχονται δυσκολες μερες..διαβασα τροκτικο οτι για να παρουμε λευτα θελει η σκροφα(συγνωμη ΕΛΕΝΗ1)ΜΕΡΚΕΛ να κοπει 13ος,14ος μισθος δημοσιο κ ιδιωτικο τομεα...την κατσαμε τη βαρκα...

οταν λεει η Τρεμη "ωστοσο, δεν θα κοπει ο 13ος μισθος" να το εχετε σιγουρακι, οτι θα κοπει!!!

ούτε εγω.....:cool:

ειναι πολυ ωραιο μαρη...αντε βρες τωρα κατι εντυπωσιακο

και εγω βρε ομορφακια το ιδιο επαθα....ψαχνω για τσιαγρακι...τιποτα...γμτ...

ιιιιιι......τεστ, τεστ.....:)

;););)

πω πω...παιδια ερχονται δυσκολες ημερες για όλο τον κοσμο....εγω φοβαμαι περσσοτερο την ανομια που θα επικρατησει όταν ο κοσμος δεν θα εχει δουλειες:?...εγω δεν ξερω που δουλευει η αδερφη σου χαχα

:mrgreen::mrgreen:

ουτε εγω.

δε με νοιαζει τωρα θα το γραψω..στο ΒΑΡΔΑ δουλευει...ετσι κ αλλιως με το ρυθμο που περνανε οι σελιδες..αλλα κ παλι δε με απασχολει το θεμα.δεν λεω τιποτα κακο..το 2010 ολος ο ομιλος(μη χε^%&*σω πια γεμισαμε ομιλους)ειναι κατω σε σχεση με περισυ 90%....δραματικη η κατασταση..αλλα κ αυτος εχει στην ιδια περιοχη 4-5 μαγαζια..ελεος..

τωρα το μαθαμε κ αυτο!

και εγω νομιζα ότι βγαζουν λευτακια με τοσους γαμους και βαφτισεις που εχουμε....

Και γώ αυτό νόμιζα.

Αυτός τί είναι;;Κάτι σαν τον Φωκά;;;

φτου σου μεφη καπιταλα. να μη ξερεις τον Βαρδα, κ να τον βαζεις κ ισα κ ομοια με τον Φωκα!!! επιτρεπεται???

oριστε

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_8437.html

δεν ξερω....αλλα μας βλεπω χειροτερα κ απο Ουγκαντα...με τον Αντρεα ειμαστε μαζι 16 χρονια...μια ζωη διαβαζε για να μπορεσει να κανει κατι κ που του αρεσε κ ναπληρωνετε γι αυτο...του κατεβασαν τον μισθο 300 ευρο...τωρα συζητανε κ για αλλες μειωσεις καθως επισης κ για καταργηση των ΔΟΥ...να γινει κατι λεει σε στυλ ΚΕΠ...οποτε φανταζεστε οτι κ ο μισθος θα πεσει κ αλλο...τι σκατα μου λεει διαβαζα τοσα χρονια??δεν πηγαινα κατ ευθειαν στη λαικη με τον πατερα μου...

μια χαρα η λαικη!!! τιγκα χρημα.

O καθείς τον πόνο του έτσι;;;

Λοιπόν εγώ με την κρίση έχω μια ανέλπιστη αισιοδοξία!!!!(μου πάσαρε κάτι ψιλολόγια η Ελένη1).

Δεν ξέρω βρε παιδί μου, πρέπει το ρολόι να ξανακουρδιστεί....

Καλά διάβασα κάπου πως όολο αυτό συνέβη πρωτίστως από την ηθική μας κριση κ μετά από την οικονομική!!!

Μήπως όντως να το πάρουμε αλλιώς;;;

Αλέκα εδώ είσαι;;;

Ο μικρός ενεργήθηκε το μεσημέρι μετά από 3 μέρες.Στα κακάκια του υπήρχαν ροζ - κόκκινα στοιχεια σαν αιμα.Τι παιζει;;Αλλεργία;;Του δινω φρουτα ήδη 10 μέρες.Τωρα την εβγαλε;;Να πάρω παιδίατρο;;

συμφωνω παααρραααα πολλυυυ... τωρα θα δουμε οτι μπορουμε να ζησουμε κ με τα ΜΙΣΑ.

Εδω...τωρα μολις εβαλα και το γιαννη για υπνο!!!

Για να κανεις μπανιο στην αναγκη βαζεις το μωρο στο ριλαξ και το αφηνεις εξω απο την πορτα του μπανιου να σε βλεπει........τουλαχιστον κανεις χωρις αγχος!!!!

παιρνει κ το μωρο ματι! κ εγω ετσι κανω...

κανω τζα απο τη κουρτινα, λεω κ κανα τραγουδακι...σουπερ μερακλωμενο

βοηθησε το καλε...γδαρε και εσυ λιγο:D

:P:p:p:p

εγω θα σου πω...

πρωτη υλη?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...