Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα ντε.........δεν παει μεσα να μου ζητησει κανα σωβρακο :tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....''''.μανω...ασε το πισι και πιασε το λενιω!!''''':cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μα αληθεια γδερνεται με τα νυχια της... θα της τα κοψω γιατι μας εχει τρελανει στις τσιμπησιες ολου, και καλα για τους αλλλους δε με νοιαζαει, αλλα με κανει κι εμενα και ποναει πολυ μιλαμε, εχει πολλη δυναμη το σκασμενο!!!!ω τωρα σκεπαζει το κεφαλι της με τη κουβερτα κ δε μπορει να τη βγαλει κ τσαντιζεται! χαχαχα εφυγα κορες!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μα αληθεια γδερνεται με τα νυχια της... θα της τα κοψω γιατι μας εχει τρελανει στις τσιμπησιες ολου, και καλα για τους αλλλους δε με νοιαζαει, αλλα με κανει κι εμενα και ποναει πολυ μιλαμε, εχει πολλη δυναμη το σκασμενο!!!!ω τωρα σκεπαζει το κεφαλι της με τη κουβερτα κ δε μπορει να τη βγαλει κ τσαντιζεται! χαχαχα εφυγα κορες!

καληνυχτα ιριδακι

Δεν μου λετε , τι να μαγειρεψω αυριο ?

σημερα ειχα μακαρονια με κιμα και χθες γιοβαρλακια.

κανε κανα φιδε....με τοσα χαπια δεν σε εχει πιασει το στομαχι σου??:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....''''.μανω...ασε το πισι και πιασε το λενιω!!''''':cool:

Αν δεν ηταν σπιτογατος θα ελεγα οτι εχει γκομενα....:rolleyes:.....

αλλα ξερω ...τον εχει φαει η ανησυχια για τα νεα μετρα ......

Καληνυχτα Ιριδακι !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Αν δεν ηταν σπιτογατος θα ελεγα οτι εχει γκομενα....:rolleyes:.....!!

:D...(θελει εμενα):tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρωτησα και εγω ωρα που εισαι μονο εσυ μεσα......και δεν ειναι και κυριακη:-D

ελα ντε...τωρα βρηκες????? ημαρτον.....

Μα καμια δεν ειναι μεσα????

μπας και πηγαν κιολας στο πριβε???

κανουν λιγο 'κρατει' για να τους ξαναερθει η ορεξη ;);););)

221882cb0gkyh7q4.gif

α για πειτε για το πριβε πριν φυγω... τι ναι παλι τουτο????????

ειναι ενα Dvd που εχω βγαλει μια που ειναι της μοδας τελευταια :tongue::tongue::tongue::tongue:...πριβε σαιτ..για να μιλαμε ελευθερα...δεν ξερω ποσο περισσοτερο ελευθερα...

221882cb0gkyh7q4.gif

ουφ...πριν απο λιγο εφυγε αυτη η βρωμιαρα η ελενη 1...χααααααλια μαυρα λεμε........αφου την εβλεπε ο Νικος και του ερχοταν αναγουλα (του επεφταν τα σαλια :tongue:)...τα παιδια μας επαιξαν παρα πολυ ωραια.....ο Αγγελος ντυθηκε όλες τις στολες που ειχαμε στο σπιτι, ειχε παρει και μια μαχαιρα και ετρεχε.....ο Γιαννακης εκρυβε τις μηχανες του πανικοβλημενος....το μπεμπονι μου επαιζε ποδοσφαιρο ....:confused:....εκλαιγε, δοκιμασα τα παντα...τιποτα..εκει που ημουν ετοιμη να το δωσω για υιοθεσια ο Νικος μου εδωσε φαεινη ιδεα....'αλεξ, πειναει το παιδι :cool:...εφαγε, ηρεμησε ευτυχως.... μονο το μπεμπε της ελενιτσας ηταν στα καλα του.....

Μπανιαρισα, ταισα, κοιμισα και ειμαι ετοιμη....

τα νεα σας.....

Ντοπή!!!!Σου πήρε τα μυαλά η Ελένη με την ομορφιά της και με τα κιλά της!!Πού μυαλό για το μωρό!!!!

Καλα ο μανω το χει χασει ...........κοιταει την σελιδα μας και ψαχνει τις IP των πελατων που ειναι online στην σελιδα μας να δει απο που μας βλεπουν............

Για ακόμη μια φορά σήμερα δεν κατάλαβα τίποτα!!!:tongue::tongue::tongue:Μαζί σας αισθάνομαι τελείως ξανθιά!!!

Ελένη1 πες μου καλέ!!Θα παθει τίποτα το μωρο που έφαγε τόσο πολύ;;;Είναι η δευτερη μέρα!

Mαλλον πριβε θα λεγεται γιατι θα μιλαμε μονες μας........:tongue::tongue:

οι αλλες γινανε μπουχός..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...