Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

O καθείς τον πόνο του έτσι;;;

Λοιπόν εγώ με την κρίση έχω μια ανέλπιστη αισιοδοξία!!!!(μου πάσαρε κάτι ψιλολόγια η Ελένη1).

Δεν ξέρω βρε παιδί μου, πρέπει το ρολόι να ξανακουρδιστεί....

Καλά διάβασα κάπου πως όολο αυτό συνέβη πρωτίστως από την ηθική μας κριση κ μετά από την οικονομική!!!

Μήπως όντως να το πάρουμε αλλιώς;;;

Αλέκα εδώ είσαι;;;

Ο μικρός ενεργήθηκε το μεσημέρι μετά από 3 μέρες.Στα κακάκια του υπήρχαν ροζ - κόκκινα στοιχεια σαν αιμα.Τι παιζει;;Αλλεργία;;Του δινω φρουτα ήδη 10 μέρες.Τωρα την εβγαλε;;Να πάρω παιδίατρο;;

Σου αρεσανε ....??:tongue::tongue::tongue:

Καλε ειναι που ζοριστικε το μωρακι.....για ηρεμισε και εσυ αντε μπραβο αυριο που θα κανει θα ειναι καλα!!!

Παρε παραπάνω δεν σε πιάσανε...........:tongue::tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε ειναι που ζοριστικε το μωρακι.....για ηρεμισε και εσυ αντε μπραβο αυριο που θα κανει θα ειναι καλα!!!

ετσι οπως παει θα αρχισουμενα παιρνουμε ολοι μπας κ την ακουσουμε :tongue::tongue::tongue::tongue:αλλιως

PlbZp2.png

Λοιπόν εγώ με την κρίση έχω μια ανέλπιστη αισιοδοξία!!!!(μου πάσαρε κάτι ψιλολόγια η Ελένη1).

Καλά διάβασα κάπου πως όολο αυτό συνέβη πρωτίστως από την ηθική μας κριση κ μετά από την οικονομική!!!

Αλέκα εδώ είσαι;;;

Ο μικρός ενεργήθηκε το μεσημέρι μετά από 3 μέρες.Στα κακάκια του υπήρχαν ροζ - κόκκινα στοιχεια σαν αιμα.Τι παιζει;;Αλλεργία;;Του δινω φρουτα ήδη 10 μέρες.Τωρα την εβγαλε;;Να πάρω παιδίατρο;;

Και γώ θα συμφωνήσω με την Ελένη1.Από το ζόρι του ήταν.Τώρα αν ξαναδείς ενημέρωσε τον γιατρό σου.

5-6 koυταλιτσες πολυ νερουλες ομως.........οταν σφυγγει τα χειλακια του δεν επιμενεις αλλο......την αλλη μερα παλι.;)

ΩΧ!!!!Εφαγε σήμερα γύρω στα 80γρ. δηλ.πάνω από 20 κουταλιές.Θα πάθει κάτι;;:oops::oops::oops::oops:

Τα είχε ξανακάνει έτσι μαζεμένα.Δεν ζορίστηκε ρε Λενιώ,νερό βγηκαν, μου γέμισε κ τον τόπο όλο.Ασε που το χρωμα ήταν μεσα μεσα, όχι επιφανειακά...:mad:Σε έφτιαξα ε;;;

Αντε το κοβω δεν θα ζουρλαθούμε...

Αυριο να του βάλω μπανανα για 1η φορά γιατί σημερα δεν τα έφαγε κ δεν τον πιεσα κιολας αφου είδα ετσι.

ετσι οπως παει θα αρχισουμενα παιρνουμε ολοι μπας κ την ακουσουμε :tongue::tongue::tongue::tongue:αλλιως

Ναι βρε σιγά μην τους κανουμε την χαρη!Στον υπνο θελουν να μας πιάσουν πάλι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Τα είχε ξανακάνει έτσι μαζεμένα.Δεν ζορίστηκε ρε Λενιώ,νερό βγηκαν, μου γέμισε κ τον τόπο όλο.Ασε που το χρωμα ήταν μεσα μεσα, όχι επιφανειακά...:mad:Σε έφτιαξα ε;;;

Αυριο να του βάλω μπανανα για 1η φορά γιατί σημερα δεν τα έφαγε κ δεν τον πιεσα κιολας αφου είδα ετσι.

Ναι βρε σιγά μην τους κανουμε την χαρη!Στον υπνο θελουν να μας πιάσουν πάλι...

μα κοιμισμενοι ειμαστε καλο μου χροοονια τωρα που εκλεγουμε τους ιδιους κ τους ιδιους...τουλαχιστον ετσι θα μας πηδ@#@νε κ δε θα μας τσουζει:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Ρε εσύ είσαι η αισιοδοξία προσωποποιημένη!!!!Μου κάνει εντύπωση που σε διαβάζω έτσι!!Μην σε παίρνει από κάτω!Και γώ το βλέπω λίγο σαν την Δαλιδά!Σαν λαος είχαμε μάθει να ζούμε με δανεικά.Και δεν εννοώ για τις κυβερνήσεις.Για τον λαό μιλάω.Τα πάντα με δάνεια και δόσεις!Αντε και το σπίτι να το πάρεις με δάνειο γιατί είναι λίγοι αυτοί που ταν έχουν ντούκου αλλά όλα τα υπόλοιπα;;;Ξέρω μια που πήγε και πήρε πετσετάκια 600ε για το σαλόνι της με δόσεις!!!!!Γιατί χρυσή μου γυναίκα αν δεν έχεις δεν πάς στην λαική να πάρεις;;;Οι δόσεις δεν θέλουν πλήρωμα;;;

Ρε εσύ είσαι η αισιοδοξία προσωποποιημένη!!!!Μου κάνει εντύπωση που σε διαβάζω έτσι!!Μην σε παίρνει από κάτω!Και γώ το βλέπω λίγο σαν την Δαλιδά!Σαν λαος είχαμε μάθει να ζούμε με δανεικά.Και δεν εννοώ για τις κυβερνήσεις.Για τον λαό μιλάω.Τα πάντα με δάνεια και δόσεις!Αντε και το σπίτι να το πάρεις με δάνειο γιατί είναι λίγοι αυτοί που ταν έχουν ντούκου αλλά όλα τα υπόλοιπα;;;Ξέρω μια που πήγε και πήρε πετσετάκια 600ε για το σαλόνι της με δόσεις!!!!!Γιατί χρυσή μου γυναίκα αν δεν έχεις δεν πάς στην λαική να πάρεις;;;Οι δόσεις δεν θέλουν πλήρωμα;;;

Εκεί είναι το όλο θέμα.Αντι να λέμε πως κάτι είναι ΔΙΚΟ μας μόλις το ξεχρεώσουμε εμείς το θεωρούμε πριν το πάρουμε στα χερια μας.

Κ αυτός που μας δάνειζε τόσα χρόνια θέλει τα λεφτά του πίσω.

Κ αυτός που θα μας δανείσει τώρα, θα μας πατήσει στο γόνατο γιατί είμαστε ένα βημα πριν(μετά) τον γκρεμό.

Το ίδιο δεν θα κάναμε κ εμείς αντίστοιχα σε κάποιον σε ανάγκη;;;

αυτο που λες εχει να κανει με το κεφαλι του καθενα κ δεν αποτελει κανονα...μη γελιεσαι τα δανεια δοθηκαν καποτε με τα τσουβαλια αν θυμαστε...κ η κουτση Μαρια επαιρνε δανειο για να παρει ενα αυτοοκινητο ,ενα σπιτι...οχι πετσετακια αυτο αποτελει αλαζονεια...ανοιξαμε μεγαλο κεφαλαιο...αυτο που θελανε το πετυχανε παντως...να ειναι ο λαος υπο...κ να μη μπορει ουτε να απεργησει για τα δικαιωματα του γιατι ηδη του εχουνε κοψει το μισθο κ δεν τους παιρνει να μη πληρωθουν κ αλλη μερα γιατι τρεχουν τα δανεια τα φροντιστηρια κοκ...κ ερχεται κ πρωτομαγια...τρομαρα τους...παντως συνιστω ανεπιφυλαχτα να δειτε τα ντοκυμαντερ του Μουρ...κ ειδικα το καινουριο το capitalism...

εγω παντα θα ειμαι αισιοδοξη ειναι η φυση μου τετοια κ παντα χαμογελω στα προβληματα..αλλα δε γελιεμαι..αλλο αυτο...τα βλεπω κ τα ζω..αλλο αν τα καλοσωριζω μεχαμογελο;)

PlbZp2.png

;;

πρωτον και εγω ειμαι αισιοδοξη ότι θα φτιαξουν τα πραγματα.....κταρχην φταινε οι κυβερνησεις, κατακλεψαν όλα τα ευρωπαικα πακετα....αλλα και ο λαος καλπερναγε και δεν ξεσηκωνονταν...εκλεβαν και αυτοι τις κυβερνησεις με τη σειρα τους.....τωρα θα ζωσουμε τα γκεμια αλλα πιστευω ότι θα υπαρχει μεγαλυτερη αξιοκρατια και λογικη.

..

το αιμα ήταν φρεσκο???? με βλεννα ή σκετο αιμα? βασικα ή απο σφιξιμο πρεπει να ειναι ήα λεργια ή καμια γαστρεντεριτιδα...εμπειρη εισαι, τι νομιζεις απο όλα??

;;Ξέρω μια που πήγε και πήρε πετσετάκια 600ε για το σαλόνι της με δόσεις!!!!!Γιατί χρυσή μου γυναίκα αν δεν έχεις δεν πάς στην λαική να πάρεις;;;Οι δόσεις δεν θέλουν πλήρωμα;;;

ετσι ειναι....ή διακοποδανειο για παραδειγμα...που ακουστηκε? να μην εχω λευτα και να δανειζομαι για να παω διακοπες :roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελενη 1 φτιαξε μας!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αυτο που λες εχει να κανει με το κεφαλι του καθενα κ δεν αποτελει κανονα...μη γελιεσαι τα δανεια δοθηκαν καποτε με τα τσουβαλια αν θυμαστε...κ η κουτση Μαρια επαιρνε δανειο για να παρει ενα αυτοοκινητο ,ενα σπιτι...οχι πετσετακια αυτο αποτελει αλαζονεια...ανοιξαμε μεγαλο κεφαλαιο...αυτο που θελανε το πετυχανε παντως...να ειναι ο λαος υπο...κ να μη μπορει ουτε να απεργησει για τα δικαιωματα του γιατι ηδη του εχουνε κοψει το μισθο κ δεν τους παιρνει να μη πληρωθουν κ αλλη μερα γιατι τρεχουν τα δανεια τα φροντιστηρια κοκ...κ ερχεται κ πρωτομαγια...τρομαρα τους...παντως συνιστω ανεπιφυλαχτα να δειτε τα ντοκυμαντερ του Μουρ...κ ειδικα το καινουριο το capitalism...

εγω παντα θα ειμαι αισιοδοξη ειναι η φυση μου τετοια κ παντα χαμογελω στα προβληματα..αλλα δε γελιεμαι..αλλο αυτο...τα βλεπω κ τα ζω..αλλο αν τα καλοσωριζω μεχαμογελο;)

Σ'αυτό που λές έχεις απόλυτο δίκιο!Εγώ έχω φορτώσει με τα μέτρα που θέλουν να πάρουν στον ιδιωτικό τομέα γιατί είναι πάρα πολύ άδικα όλα τα μέτρα που ανακοίνωσαν.Πουθενά δεν είδα ένα μέτρο που να είναι υπέρ του υπαλλήλου.Ολα ευνοούν τους εργοδότες δηλ. το κεφάλαιο!Από την άλλη,όσον αφορά το δημόσιο,πιστεύω οτι εδώ και 30 -40 χρόνια υπήρχε απίστευτη ασιδοσία και σπατάλη χρήματος και κάποια στιγμή πρέπει να έμπαινε τάξη και εκεί!Δυστυχώς όμως εδώ ισχύει οτι "κοντά στα ξερά καιγονται και τα χλωρά"!Δηλ. αντί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στους κλάδους που πρέπει ,τους πέρνουν όλους "σβάρνα" και δεν υπολογίζουν τίποτα.

Διαφημίσεις

μητσακι, εσυ σαν χαρακτηρας φαινεσαι ότι εισαι λογικη , το ιδιο και ο αντρεας και ειμαι σιγουρη ότι αν δανειστηκατε το κανατε με συνεση....αλλα οι περισσοτεροι δεν ηταν ετσι.....εγω μενω σε λαικη περιοχη που υποτιθεται πεινανε όλοι...αν δεις τα υπερπολυτελειας αυτοκινητα που κυκλοφορουν θα παθεις πλακα....Εκοψαν το ποθεν εσχες και τρελαθηκε ο ντουνιας...

Ναι φταιει το κρατος αλλα και ο Θεουλης ενα μυαλουδακι μας το εδωσε και εμεις (οι περισοοτεροι) αντι να το χρησιμοποιησουμε για καλο το ριξαμε στις απατεωνιες......

Εφοριακος ειναι ο Αντρεας...για δωσε του το ονομα μου να τσεκαρει τι πληρωνω στην εφορια....και όμως....η ζωη που κανω ειναι πολυ 'ταπεινοτερη' απο πολλων στην περιοχη μου...που στο διατανο τα βρηκαν???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Σ'αυτό που λές έχεις απόλυτο δίκιο!Εγώ έχω φορτώσει με τα μέτρα που θέλουν να πάρουν στον ιδιωτικό τομέα γιατί είναι πάρα πολύ άδικα όλα τα μέτρα που ανακοίνωσαν.Πουθενά δεν είδα ένα μέτρο που να είναι υπέρ του υπαλλήλου.Ολα ευνοούν τους εργοδότες δηλ. το κεφάλαιο!Από την άλλη,όσον αφορά το δημόσιο,πιστεύω οτι εδώ και 30 -40 χρόνια υπήρχε απίστευτη ασιδοσία και σπατάλη χρήματος και κάποια στιγμή πρέπει να έμπαινε τάξη και εκεί!Δυστυχώς όμως εδώ ισχύει οτι "κοντά στα ξερά καιγονται και τα χλωρά"!Δηλ. αντί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στους κλάδους που πρέπει ,τους πέρνουν όλους "σβάρνα" και δεν υπολογίζουν τίποτα.

ετσι ειναι......όπως τα λεει το 'κεφαλαιο' :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησ[ερα κοριτσακια εμορφα!!!!!!

χαρουμενα μηνογενεθλια στα μωρακια !!!!!!!!

Η μαμα μου κ ο μπαμπας μου φευγουν αυριο:(:(:(τι να κανουμε????????εμαθα πια.οτι προλαβα να διαβασω προλαβα ....τωρα στην επομενη εξεταστικη.

Σημερα καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκου!!!!!!!!

Απο κιλα εχουμε φρεναρει.9600 ειναι κ 66 υψος

και ναι σημερα φαγαμε τις πρωτες 2 κουταλιες ρυζαλευρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχε απιστευτη πλακα....τραβαγε το κουταλι και το εβαζε μονη της στο στομα της.....φυσικα το περισσοτερο το εφαγε η σαλιαρα μας.....αλλα το θεμα ειναι οτι μας αρεσε!!!!!!!

ηπιαμε και νερακι απο γυαλινο ποτηρακι!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!

Αχ μεγαλωσαμε !!!!!!!!!

iMLpp3.png

το αιμα ήταν φρεσκο???? με βλεννα ή σκετο αιμα? βασικα ή απο σφιξιμο πρεπει να ειναι ήα λεργια ή καμια γαστρεντεριτιδα...εμπειρη εισαι, τι νομιζεις απο όλα??

ετσι ειναι....ή διακοποδανειο για παραδειγμα...που ακουστηκε? να μην εχω λευτα και να δανειζομαι για να παω διακοπες :roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελενη 1 φτιαξε μας!!!!

Φρέσκο σκέτο.Θα δω κ την επόμενη(ελπίζω όχι πάλι σε 3 μέρες) κ θα πράξω αναλόγως...

Ξέρω κ εγώ ζευγάρι, που δουλευει μονο ο αντρας για 700Ε με 3 παιδιά κ μου θέλουν πέρα από τις διακοπές ολη η οικογένεια κ μια βδομαδούλα ρομαντζάδα στην Σαντορίνη τα δυο τους!!!!Που πας ρε καραΜήτρο;;;Να σου φτιάξω εγώ ρομαντζάδα στο μπαλκονάκι μια χαρά!!Να γίνουν τα παιδιά 23 από 3!!!

Πάει όμως, έρχεται πασας μετά κ λέει "ωραία περάσαμε, ηρεμήσαμε, ξεκουραστήκαμε, ξεφύγαμε από την ρουτίνα βρε αδερφέ" κ δεν σκέφτεται πως κάποια στιγμή αυτα θα τα πληρώσει κ με τόκο 18% μάλιστα!!Νομίζει πως του χαρίστηκαν του όρνιου...

Σόρυ για τις κακίες αλλά έχουμε ξεφυγει ρε παιδιά!

μητσακι, εσυ σαν χαρακτηρας φαινεσαι ότι εισαι λογικη , το ιδιο και ο αντρεας και ειμαι σιγουρη ότι αν δανειστηκατε το κανατε με συνεση....αλλα οι περισσοτεροι δεν ηταν ετσι.....εγω μενω σε λαικη περιοχη που υποτιθεται πεινανε όλοι...αν δεις τα υπερπολυτελειας αυτοκινητα που κυκλοφορουν θα παθεις πλακα....Εκοψαν το ποθεν εσχες και τρελαθηκε ο ντουνιας...

Ναι φταιει το κρατος αλλα και ο Θεουλης ενα μυαλουδακι μας το εδωσε και εμεις (οι περισοοτεροι) αντι να το χρησιμοποιησουμε για καλο το ριξαμε στις απατεωνιες......

Εφοριακος ειναι ο Αντρεας...για δωσε του το ονομα μου να τσεκαρει τι πληρωνω στην εφορια....και όμως....η ζωη που κανω ειναι πολυ 'ταπεινοτερη' απο πολλων στην περιοχη μου...που στο διατανο τα βρηκαν???

ειπαμε υπαρχουνκ οι αλλαζονες...δεν αναφερουμε σ αυτους...στους κανονες υπαρχουν κ εξαιρεσεις κ αυτοι αποτελουν εξαιρεση...εγω με τον Αντρεα δεν εχω δανειστει ποτε...εχω πει φτανει το χερι μας?καλως!δεν φτανει?οταν φτασει θα το αποκτησω...εχουμε μια πιστωτικη εδω κ 5 χρονια κ η πρωτη φορα που χρησιμοποιηθηκε ηταν οταν την χρησιμοποιησε ο κλεφτης που μας διερηξε περσυ!στην παρεα μας δοξα το Θεο εχουμε νακανουμε με παιδια που ειτε τους βγηκε ο πατος για να διαβασουν κ να γινουν κατι χρησιμο ειτε που δουλευουν σα σκυλια απο τα 16 τους!αλλα ρε φιλε για κατσε...δουλευουν 10 ωρες τη μερα χωρις υπερωριες(παει πεθαναν κ αυτες)αν δεν τις δουλεψουν θα αρχησει να τριζει η καρεκλα τους,δεν ειναι μονιμοι γιατι πολυ απλα ειναι ευκολο να απολυθουν χωρις αποζημιωση,κοβονται τα δωρα κοβονται τα επιδοματα σε λιγο θα δουλευουμαι για το τσαμπα!

Ο Αντρεας ειναι εφοριακος ναι...εδω κ 5 χρονια που ειναι στο δημοσιο ξερεις τι μου λεει??οτι πρεπει να φυγει ολη η καφριλα απο κει μεσα...κατι τυποι γυρω στα 50 που μπηκαν με μεσον κ ξυνουν τα απ αυτα τους,μιλανε ασχημα στον κοσμο κ ενα κουμπι στον υπολογιστη δεν ξερουν να πατησουν...αυτοι μου λεει γιατι να πληρωνονται?συμφωνει να παψει να ισχυει η μονιμοτητα στο δημοσιο μπας κ φτιαξουν τα πραματα γιατι τα βλεπει τα ζει κ του ερχεται εμετος...σου λεω το ενα σου λεω κ το αλλο...ομως οταν δουλευεις κ σου βγαινει η πιστη ειναι ντροπη κ καταντια να αντιμετωπιζεσαι σαν ζητιανος!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...