Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γράφω για κάποια παλιά που διαβάζω αν και εντελώς ετεροχρονισμένα και εκτός θέματος:

Eirinilagadas βεβαίως και να πας την κόρη σου. Είμαι της άποψης να τα κυνηγάμε κάτι τέτοια εφόσον βέβαια το θέλουν τα παιδιά

Ευχαριστώ για τις ευχές σας για την Ζέτα.

Μέφη ωραίες μου ακούγονται οι μπομπο από τον Ναρλή. Αμάν περιμένω πως και πως να το φτιάξει το σαιτ του αλλά τελειωμό δεν έχει. Πάλι καλά που η βάτπιση είναι τον Σεπτέμβριο και με παίρνει χρονικά ακόμα. Όσον αφορά το μεταβατικό στάδιο από το γάλα 1 στο γάλα 2 εμένα δεν μου είπε κάτι τέτοιο και ούτε θυμάμαι να είχα κάνει κάτι παρόμοιο στην Ζέτα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τζία σου έστειλα πμ!!!

ΕΥΗ τι κάνουν τα παιδάκια σήμερα;;; Καλύτερα;;;

Η Σαββίνα στούμπωσε από το καρότο και δεν έχει κάνει κακά 2 μέρες κι όλο σφίγγεται...

Μέφη θα πάρεις για τους μήνες μετά το εξάμηνο

Ευχαριστώ Ιωάννα μου!!Αλλά δεν θα το πάρω ,γιατί μετά θα με απολύσει για να βγώ ταμείο ανεργίας!!!

Για την βαφτισή σου είσαι τυχερή που θα την κάνεις Σεπτέμβριο γιατί θα έχουν έρθει ολες οι μπομπονιέρες!

Αγγελική,εμένα με ξεκίνησε με χορτόσουπα και αναλόγως πώς θα είναι τα κακά της θα προχωρήσουμε σε κρέμα.Αν είναι σφιχτά θα δώσω φρούτα και αν είνι αραία κρέμα ρυζάλευρο.

Διαφημίσεις

Α με πήραν προχτές ότι είναι έτοιμα τα προσκλητήρια να πάω να τα πάρω ελπίζω να μπορέσω την παρασκευή το απόγευμα μιας και το σάββατο είναι κλειστά. Και μετά δεν μου είπατε το βάζω στις φωτογραφίες μου για να το δείτε ή το στέλνω στα email σας. Παρεπιπτόντως δεν με παίζετε και εκτός από της Μέφης δεν έχω δει άλλο προσκλητήριο (αν θέλετε να με καλέσετε).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αγγελική,εμένα με ξεκίνησε με χορτόσουπα και αναλόγως πώς θα είναι τα κακά της θα προχωρήσουμε σε κρέμα.Αν είναι σφιχτά θα δώσω φρούτα και αν είνι αραία κρέμα ρυζάλευρο.

Εμείς που ξεκινήσαμε με ρυζάλευρο και 7 μέρες μετά μήλο ήρθαν και έσφηξαν τα παιδιά και απορώ πως τα βγάζουν.... τα λυπάμαι τώρα, η μπέμπα έκανε και διάρροιες παλιότερα λόγο αλεργίας ΄και γενικά 2 φορές την μέρα ήταν τακτική..... τώρα???? Μας βλέπω να υποφέρουμε.... Ποιό φρούτο βοηθάει περισσότερο?

lRZRp3.png

Εμείς που ξεκινήσαμε με ρυζάλευρο και 7 μέρες μετά μήλο ήρθαν και έσφηξαν τα παιδιά και απορώ πως τα βγάζουν.... τα λυπάμαι τώρα, η μπέμπα έκανε και διάρροιες παλιότερα λόγο αλεργίας ΄και γενικά 2 φορές την μέρα ήταν τακτική..... τώρα???? Μας βλέπω να υποφέρουμε.... Ποιό φρούτο βοηθάει περισσότερο?

Νομίζω το πορτοκάλι.Αυτό ομως που κάνει θαυματα είναι η βανίλια(δαμάσκηνο).Ρώτα το γιατρό σου αν κάνει να βάλεις.

Νομίζω το πορτοκάλι.Αυτό ομως που κάνει θαυματα είναι η βανίλια(δαμάσκηνο).Ρώτα το γιατρό σου αν κάνει να βάλεις.

Από όσα έχω διαβάσει υποτίθεται πως το καρότο και το κολοκυθάκι επίσης βοηθάνε... Τώρα, ένα ζόρι λόγω μεγάλης αλλαγής θα το τραβήξουν μέχρι να συνηθίσει το εντεράκι τους, τι να κάνουμε. Σήμερα, είπα και στην νταντά να της βάλει λίγο χαμομηλάκι στο μεσημεριανό γάλα αντί για νερό, θα δούμε... Βλέποντας και κάνοντας κόρίτσια, βλέποντας και κάνοντας...

Διαφημίσεις

ΑΗ ΜΑΡΗ ΤΖΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

καλα μωρη??? ειναι δυνατον????? πες το το βραδυ να βγω εξω να ισιωσω!!! κ το γραφεις τοσο λαχταριστο που πρεπει να παρω τους δρομους τωρα για να ξεχαρμανιασω!

Α με πήραν προχτές ότι είναι έτοιμα τα προσκλητήρια να πάω να τα πάρω ελπίζω να μπορέσω την παρασκευή το απόγευμα μιας και το σάββατο είναι κλειστά. Και μετά δεν μου είπατε το βάζω στις φωτογραφίες μου για να το δείτε ή το στέλνω στα email σας. Παρεπιπτόντως δεν με παίζετε και εκτός από της Μέφης δεν έχω δει άλλο προσκλητήριο (αν θέλετε να με καλέσετε).

εγω δεν μπορω να το ανεβασω με τπτ.. θα ενημερωθειτε ομως!

να το εχω υποψη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα...τι κανετε?

Ευη εστειλα πμ αλλα τι ειναι αυτο το πριβε???

συγνωμη που εχω χαθει αλλα τρεχω σαν τον βεγκο τελευταια....εχθες εφτιαξα κ τα πραγματα απο την εκδρομη πρεπει να συναρμολογησω κ τη συρτιαριερα για να βαλω μια ταξη στα ρουχα τα οποια δε βλεπω να βγαινουν τα καλοκαιρινα με τον καιρο που κανει..θελω να βγαλω χαλια, να μπουγαδιασω κουρτινες κ σαλονι....

τα νεα μας!!

πιπινος φευγει σημερα απο λαυριο για χιο θα κανει αυτο το δρομολογιο την γλιτωσαμε την προτογαλια αλλα δεν ξερω καθολου ποτε θα ερχετε κλπ...μπαλακι τον εχουν κανει τον καημενο μια τον στελνουν εδω μια εκει κ παλι μπορει να τον αλλαξουν...τεσπα δουλεια να εχουμε..

εμεις στη δουλεια μετα την απολυση του παλικαριου εχουμε ψιλοχ...στει ειμαστε ολοι παναγιες γιατι ακουγονται κ διαφορα οτι κ καλα θα σταματησουν τα εργα λογω κρισης κλπ

εγω καλα ειμαι αν δε βαλω τους πονους περιοδου που εχω εδω κ 10 μερες κ περιοδο τπτ τα νευρα μου!!!

πιπινα καλα πηρα τη γιατρο εχθες κ ξεκινησαμε κ εμεις κρεμουλα...κ το σαββατο φρουτακια...ξεκινησαμε με 2 κουταλιες κρεμουλα εχθες σημερα 4 κλπ ολα καλα εμβολια γυρω στις 10 μαιου θα κανουμε...εγω σκεφτομαι να βγω εκω στο μπακαλικο να την ζυγισω στη ζηγαρια που εχουν ακριβιας ηλεκτρονικη....:) :) :)

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Μέφη θα πάρεις για τους μήνες μετά το εξάμηνο

ιωαννα μου εγω παιρνω τπτ?? πηγα κανονικα δουλεια δεν πηρα το 6μηνο!! 1η φεβρουαριου ξεκινησα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

λοιπον πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να την παρω βραδυ..να μου δωσει κινητο να μη μπλεκω με ΕΣΥ ..της ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω κ μου λεει λογικο..να παω γιατι ειναι τελειος γιατρος..της λεω αν ειναι να γινει εγχειρηση να γινει τωρα..κ μου λεει δικιο εχω μπορει να θελει διιορθωση...ρε ΕΥΗΓ υπαρχει περιπτωση να μη πετυχει η επεμβαση???

ti na pv???..εισαι....τι αγχωνεσαι παιδι μου?????γιαυτους αυτες οι εγχειρησεις ειναι πλεον ρουτινα....

απο τη στιγμη που δεν δουλευει μια κοπελα, και δεν της περισσευουν χρηματα να χαλαει γενικοτερα, γιατι να παρει γυναικα ρε παιδια??? ΟΚ κουραζεται και όλες μας...η καθε μια για τους λογους της.....αλλα ειναι και οι καιροι δυσκολοι γμτ. Εγω αν δεν δουλευα δεν θα ειχα γυναικα παντως....θα ημουν όμως επιεεικης με τον εαυτο μου, δηλαδη δεν θα ημουν μανιακη με την καθαριοτητα.....Απλα Λιτσακι, εγω νομιζω να χαλαρωσεις λιγο....και αν μπορεις μπανια, αυτα βοηθανε την χονδροπαθεια.....

λοιπον....επιφυλασσομαι βεβαια γιατι θα εχω ολοκληρωμενη εντυπωση μετα τον Σφακιανο αλλα δεν μου αρεσει ο τροπος που το διαχειριζεται η παιδιατρος σου....Αν οι ραφες ειναι ΟΚ (κατι που η παιδιατρος νομιζω πρεπει να ξερει), χειρουργειο δεν χρειαζεται όπως λεει και η ευη.

Αν οι ραφες δεν ειναι ΟΚ, γιατι δεν σε εστελνε κατευθειαν?:confused:.....Όπως και να εχει αποκλειεται να μην πετυχει η επεμβσαη....μπορει να ακουγεται σοβαρη επεμβαση αλλαάπό ό,τι ξερω και διαβασα, εφ'οσον δεν ανοιγουν κρανιο, θεωρειται ρουτινας....σα να χαραζουν τις ραφες , ελεγε μια κοπελα στο παρεντς.

βασικα ΑΝ περισσευουν χρηματα προτιμαμε να τα βαζουμε στην ακρη...ερχονται δυσκολοι καιροι..ετσι καταφεραμε κ πηραμε οτι χρειαστηκαμε..οπως το αυτοκινητο μπραφ...δε χαραζουν απλως....
Καλημέρα τσούπρες!

Χαρούμενα μηνογενέθλια!

διαφωνω ριζικά, αν εχει χονδροπάθεια το περπάτημα θα την επιδεινώσει...πρεπει να πάει γυμναστηριο η να κάνει φυσιοθεραπεία για να γυμνασει τους μυς με ειδικες ασκησεις ωστε να μην επιβαρυνεται πολύ το γόνατο...και φυσικά δίαιτα...και μετα περπάτημα

αγγελικη σου εστειλα πμ, ρωταω για το βιβλιο διατροφης που διαβασες...μην πρηζω και τα άλλα τα κορτσουδια με τα ψυχαναγκαστικά μου

τζια ξερεις καμια πανελλα ανθη-παντρεμενη με νικο στην τουμπα???

τζία σου έστειλα πμ!!!

ΕΥΗ τι κάνουν τα παιδάκια σήμερα;;; Καλύτερα;;;

Η Σαββίνα στούμπωσε από το καρότο και δεν έχει κάνει κακά 2 μέρες κι όλο σφίγγεται...

ε,ετσι λεμε..παντως βηχα εχουν....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...