Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα ανηκει ο εργοδοτης.. να σου πω...

υποψιαζομαι οτι θα δικαιουμε κ για τη χριστ. ενα μερος. γεννηθηκε 1/12/07. τι λες??? θα παω την αλλη βδομαδα ομως για να παρω κ το χαρτι για τον παιδικο σταθμο που θελουν...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Σίγουρα δικαιούσε από 3/4/08 που ισχύει μέχρι να συμπληρωθεί χρόνος από την γέννηση.

ειναι πολυ λιγα... μου το ειπαν...αλλα γιατι?

Τι εννοείς γιατί ? Γιατί είναι λίγα ή γιατί να τους τα αφήσουμε ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σίγουρα δικαιούσε από 3/4/08 που ισχύει μέχρι να συμπληρωθεί χρόνος από την γέννηση.

Τι εννοείς γιατί ? Γιατί είναι λίγα ή γιατί να τους τα αφήσουμε ?

αυτο εννοω...γιατι να τα αφησουμε... ασε που θα χαρει κ το αφεντικο...που το πας αυτο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον...

κιμι...ανηκουμε στο χρεπι!!!!!!!!! πηρα κ ρωτησα!

αφου ο δρομος μας τελειωνει στη μαντρα του χαραλομποπουλειου... που θα ανηκαμε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να την παρω βραδυ..να μου δωσει κινητο να μη μπλεκω με ΕΣΥ ..της ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω κ μου λεει λογικο..να παω γιατι ειναι τελειος γιατρος..της λεω αν ειναι να γινει εγχειρηση να γινει τωρα..κ μου λεει δικιο εχω μπορει να θελει διιορθωση...ρε ΕΥΗΓ υπαρχει περιπτωση να μη πετυχει η επεμβαση???

Ρε Κίμη η γιατρός σου είπε ξεκάθαρα οτι βλέπει κατι το αφύσικο;;;Ξεκάθαρα όμως.Ή έχει υποψία;;;;

Μέφη μιλάμε για το 3,34% του ακαθάριστου μισθού σου για κάθε μήνα από την ημέρα που επιστρέφεις στην δουλειά από την άδεια λοχείας και μέχρι τον Μάρτιο 2010 γιατί μετά είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου παρακρατεί λιγότερα.

Τα χαρτιά είναι:

1. Ληξιαρχική πράξη γέννησης

2. Βεβαίωση του εργοδότη πότε γύρισες στην δουλειά

3. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας σου (η πρώτη σελίδα με την φωτογραφία και τα στοιχεία σου και η σελίδα που φαίνονται τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας με τις ημερομηνίες.

4. αίτηση που την συμπληρώνεις στο ΙΚΑ

Στην περίπτωσή μας τα λεφτά είναι λίγα (εγώ υποτίθεται ότι γύρισα στην δουλειά 21/1 και είναι περίπου 2 μήνες και κάτι) αλλά είναι καλό για τις άλλες κοπέλες που έχουν γεννήσει νωρίτερα ή πέρσι (ισχύει από τον Απρίλιο του 2008) και για 12 μήνες από την ημέρα της γέννησης του παιδιού.

Εγώ που εχω το εξάμηνο δηλ. δεν το δικαιούμε;;;

Απο οτι καταλαβα Δαλιδα μου,αυτη την ενοιαζε να μη κολλησει ιωση το μωρο..μα ειναι πιο σοβαρη η ιωση απο το κεφαλακι μας;ξερω κ εγω τι να πω???μηπως επρεπε να περασει ο καιρος μπας κ φτιαξει τι να πω???δεν ξερω..παντως καθε φορα που παμε την κοιταει εξονυχιστικα την κεφαλα..αλλα την Παρασκευη νομιζω μπορουσε να μας στειλει..εχουμε κλεισει τον 5ο μηνα κ κοντευουμε κ 7 κιλα..μηπως παιζουν ρολο τα κιλα???κ μου ελεγε ο πατερας μου διαβαζς να γινεις γιατρος...στον κοσμο μου εγω...

Η ίωση είναι πρώτα ή το κεφάλι;;;Πάει καλα;;;

Kαλημέρα girls..

Kimi μου εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη μπεμπόνα μας και να μην ειναι τίποτα..!!!

Αλεκα πως αδυνάτισες ετσι μαρή? ΘΕΑ..!!! Μου άρεσες πάρα πολύ στις φώτο..

Φτού,φτου σκόρδα..

Εμεις ξεκινάμε κρεμούλα σε λιγάκι..

Πήγαμε χθές στη γιατρό και ειμαστε 7500 κιλά, 65 πόντους..

Πήραμε 500 γρ, super δηλαδή.. Ρε κορίτσια η μπουμπουκα κοιμάται 14-15 ώρες περίπου την ημέρα.. 11 ώρες το βράδυ, 2 το μεσημέρι και αλλη μια σπαστά μεσα στην ημερα και μου ειπε οτι ειναι πολύ και να την ξυπνάω.. Εσας πόσο κοιμούνται?

Είπε οτι θρεφεται επειδη κοιμαται πολύ γιατι γενικά δε πολυτρώει..

Εμένα η Εφη μου από τον υπνο μεγάλωσε γιατί απο φαί δεν!!!Είναι και ιατρικά αποδεδειγμένο οτι η αυξιτική ορμόνη εκρυγνειται πιο πολύ κατά την διάρκεια που το παιδί κοιμάται.Μ'αρέσει ομως που λες οτι δεν τρώει!Πόσο να γίνει ακόμη;;;Με 7,5 κιλά είστε στην 95η θέση στον πίνακα ανάπτυξης!!!

Εσυ μην ανησυχεις κατσαρίδα :twisted:, όλα θα πάνε τέλεια..

Και πάψε να ψάχνεσαι τοσο στο net γιατι εισαι που εισαι μουρλό, θα απομουρλαθείς..!!! Αφου θα πάς στο dr. που ειναι expert αφέσου εκει..

Διαβάζεις ενα σωρό ιστορίες που μπορει να μην έχουν καμια σχέση με τη δική οσυ περίπτση και τρελαίνεσαι.. Στο λέω εντελώς φιλικά γιατι και εγώ τό ίδιο λάθος κάνω.. ΜΟΝΙΜΩΣ..!!! ;)

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!

Ε

Σήμερα κλείνουμε 6 μήνες. Πότε πέρασαν ρε κορίτσια. Άντε το ΣΚ θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα.

Χαρούμενα μηνογενέθλια!

2)Αντί για γυμναστήριο κάνε 1,5 ώρα την ημέρα καροτσάδα και θα μ θυμηθείς!!!

διαφωνω ριζικά, αν εχει χονδροπάθεια το περπάτημα θα την επιδεινώσει...πρεπει να πάει γυμναστηριο η να κάνει φυσιοθεραπεία για να γυμνασει τους μυς με ειδικες ασκησεις ωστε να μην επιβαρυνεται πολύ το γόνατο...και φυσικά δίαιτα...και μετα περπάτημα

αγγελικη σου εστειλα πμ, ρωταω για το βιβλιο διατροφης που διαβασες...μην πρηζω και τα άλλα τα κορτσουδια με τα ψυχαναγκαστικά μου

byXKp2.png

Γιατι χειμωνας καλε;;; Εδω τα πουλακια τιτιβιζουν και το αερακι ξεσηκωνει απαλα τις κουρτινες φερνοντας μεσα στο σπιτι την ευωδια απο την πασχαλια του γειτονα!!!!

Τα παρέλαβες συμπεθερα βλέπω.......με το μαλακό ....:tongue::tongue::tongue:

ρε παιδια μονο εμενα δεν εξοπλιζει η Ελενη1???????μα ποσα θελει πια?

κ εγω ΑΛΕΚΑ περιμενω να μας δει Σφακιανος κ μετα θα βγαλω σιγουρα αποτελεσματα για γιατρεσσα.

Εσενα σου τα ειχα βαλει στην ουρσους που σου εφερε ο Θανος.....απο τοτε καλά το πας...:mrgreen:

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια !!!!!!

Ειμαι στο μαγαζι και το κομπιουτερ μπαινει παντου εκτως απο το φορουμ......κατι εχει κανει ο Μανω...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση......:roll:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Να βρε, τετοια ονοματακια απο το ζωικο βασιλειο να χρησιμοποιουμε στο νεο μας καφε: κατσαριδες κι αραχνες, καμπιες και σαρνταποδαρουσες, νυχτεριδες και ασβους.... δεν θα ειναι τελεια;;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσούπρες!

Χαρούμενα μηνογενέθλια!

διαφωνω ριζικά, αν εχει χονδροπάθεια το περπάτημα θα την επιδεινώσει...πρεπει να πάει γυμναστηριο η να κάνει φυσιοθεραπεία για να γυμνασει τους μυς με ειδικες ασκησεις ωστε να μην επιβαρυνεται πολύ το γόνατο...και φυσικά δίαιτα...και μετα περπάτημα

A!!!Συγνώμη!!Από τα ορθοπεδικά είμαι τελείως άσχετη!!!:tongue::tongue::tongue:

Να βρε, τετοια ονοματακια απο το ζωικο βασιλειο να χρησιμοποιουμε στο νεο μας καφε: κατσαριδες κι αραχνες, καμπιες και σαρνταποδαρουσες, νυχτεριδες και ασβους.... δεν θα ειναι τελεια;;;;;;

Δεν είναι κακή ιδέα!!!!

Αυτό γράφει η εγκύκλιος:

"Τονίζεται ιδιαίτερα ότι, εφόσον η ασφαλισμένη στο Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. μητέρα κάνει χρήση της εξάμηνης ειδικής άδειας μητρότητας, οι εισφορές του κλάδου σύνταξης που την βαρύνουν καταβάλλονται μειωμένες κατά 50%, για όσο χρονικό διάστημα υπολείπεται από τη λήξη της εν λόγω αδείας έως τη συμπλήρωση των 12 μηνών που έπονται από τη λήξη της επιδότησης λόγω λοχείας. Στην περίπτωση που η ασφαλισμένη, μετά τη λήξη της επιδότησης λόγω λοχείας, λάβει την ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια φροντίδας παιδιού και στη συνέχεια κάνει χρήση της εξάμηνης άδειας μητρότητας, το 12μηνο καταβολής των μειωμένων εισφορών περιορίζεται ανάλογα"

3qg3p2.png qfe4p2.png

Αυτό γράφει η εγκύκλιος:

"Τονίζεται ιδιαίτερα ότι, εφόσον η ασφαλισμένη στο Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. μητέρα κάνει χρήση της εξάμηνης ειδικής άδειας μητρότητας, οι εισφορές του κλάδου σύνταξης που την βαρύνουν καταβάλλονται μειωμένες κατά 50%, για όσο χρονικό διάστημα υπολείπεται από τη λήξη της εν λόγω αδείας έως τη συμπλήρωση των 12 μηνών που έπονται από τη λήξη της επιδότησης λόγω λοχείας. Στην περίπτωση που η ασφαλισμένη, μετά τη λήξη της επιδότησης λόγω λοχείας, λάβει την ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια φροντίδας παιδιού και στη συνέχεια κάνει χρήση της εξάμηνης άδειας μητρότητας, το 12μηνο καταβολής των μειωμένων εισφορών περιορίζεται ανάλογα"

Δεν κατάλαβα τίποτα!!!!:oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...