Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ.δεν ειπα δικαιολογουμαι σιμερα..θα προσπαθησω αυριο απογευμα να παμε..

Ελα βρε Κίμι.Πάντως μου τη σπάει που αντί να επιμένει ο γιατρός -για να σου φυγει το αγχος βρε αδερφέ- να επιμένει ο γονιός.

Αφού της το έχεις πει τοσο καιρό, τι ηταν να σε στειλει στον Σφακιανό να την δει;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ευη αν και δεν κατάλαβα τι είναι το πριβέ, σου έστειλα πμ.

Διάβασα τις πρώτες 10 σελίδες από το homework και γράφω: (φανταστείτε έπρεπε να πάω στην σελίδα 1115 για να ξεκινήσω, το βράδυ θα με πάρει για να φτάσω στην 1173 που είμαστε)

Ομορφάκια πήγα χθες στο ΙΚΑ Ζωγράφου και έκανα την αίτηση για το 50%. Στο ΙΚΑ ζωγράφου ανήκω εγώ αλλά την πήραν την αίτηση γιατί τους είπα ότι δεν είναι δυνατόν να πάω στο ΙΚΑ του εργοδότη.

Αλέκα ωραία ακούγονται και τα προσκλητήρια και οι μπομπο. Επίσης έψαξα να βρω το φόρεμα αλλά δεν βρήκα άλμπουμ με θέμα βάπτιση στο προφίλ σου.

Elenie πολύ ωραίο το φόρεμα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να χωρέσω σε κάτι τέτοια αλλά δεν παίζει με τίποτα. Ελπίζω να το καταφέρεις.

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο που μας πέρασε έδωσα λίγο νεράκι στην μπέμπα να δοκιμάσει και μόνο που δεν με έβρισε. Έκανε κάτι μορφασμούς του στυλ "τί είναι αυτό το άνοστο που μου δίνετε ?".

Σήμερα κλείνουμε 6 μήνες. Πότε πέρασαν ρε κορίτσια. Άντε το ΣΚ θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα.

Πάω για τις επόμενες 10 σελίδες.

εμενα ανηκει ο εργοδοτης.. να σου πω...

υποψιαζομαι οτι θα δικαιουμε κ για τη χριστ. ενα μερος. γεννηθηκε 1/12/07. τι λες??? θα παω την αλλη βδομαδα ομως για να παρω κ το χαρτι για τον παιδικο σταθμο που θελουν...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Μέφη μιλάμε για το 3,34% του ακαθάριστου μισθού σου για κάθε μήνα από την ημέρα που επιστρέφεις στην δουλειά από την άδεια λοχείας και μέχρι τον Μάρτιο 2010 γιατί μετά είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου παρακρατεί λιγότερα.

Τα χαρτιά είναι:

1. Ληξιαρχική πράξη γέννησης

2. Βεβαίωση του εργοδότη πότε γύρισες στην δουλειά

3. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας σου (η πρώτη σελίδα με την φωτογραφία και τα στοιχεία σου και η σελίδα που φαίνονται τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας με τις ημερομηνίες.

4. αίτηση που την συμπληρώνεις στο ΙΚΑ

Στην περίπτωσή μας τα λεφτά είναι λίγα (εγώ υποτίθεται ότι γύρισα στην δουλειά 21/1 και είναι περίπου 2 μήνες και κάτι) αλλά είναι καλό για τις άλλες κοπέλες που έχουν γεννήσει νωρίτερα ή πέρσι (ισχύει από τον Απρίλιο του 2008) και για 12 μήνες από την ημέρα της γέννησης του παιδιού.

ειναι πολυ λιγα... μου το ειπαν...αλλα γιατι?

σας τα πρηξα ε??:tongue::tongue:

δεν φτανει που προσπαθεις να οργανωσεις το σκορποχωρι μας...

λοιπον πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να την παρω βραδυ..να μου δωσει κινητο να μη μπλεκω με ΕΣΥ ..της ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω κ μου λεει λογικο..να παω γιατι ειναι τελειος γιατρος..της λεω αν ειναι να γινει εγχειρηση να γινει τωρα..κ μου λεει δικιο εχω μπορει να θελει διιορθωση...ρε ΕΥΗΓ υπαρχει περιπτωση να μη πετυχει η επεμβαση???

περασαμε στο δευτερο μερος. ακομα ο δρ. δεν εχει δει το παιδι, ωστε να αποφασισει εγχειρηση, ρωταμε κ για την επιτυχια...

τι σε νοιαζει μαρη αν θα πετυχει? αφου με μεσον (εμενα) θα τη παντρεψεις... οπως κ να'ναι θα τη παρουμε...τι να κανουμε? να εκτεθουμε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Απο οτι καταλαβα Δαλιδα μου,αυτη την ενοιαζε να μη κολλησει ιωση το μωρο..μα ειναι πιο σοβαρη η ιωση απο το κεφαλακι μας;ξερω κ εγω τι να πω???μηπως επρεπε να περασει ο καιρος μπας κ φτιαξει τι να πω???δεν ξερω..παντως καθε φορα που παμε την κοιταει εξονυχιστικα την κεφαλα..αλλα την Παρασκευη νομιζω μπορουσε να μας στειλει..εχουμε κλεισει τον 5ο μηνα κ κοντευουμε κ 7 κιλα..μηπως παιζουν ρολο τα κιλα???κ μου ελεγε ο πατερας μου διαβαζς να γινεις γιατρος...στον κοσμο μου εγω...

Ευη αν και δεν κατάλαβα τι είναι το πριβέ, σου έστειλα πμ.

Διάβασα τις πρώτες 10 σελίδες από το homework και γράφω: (φανταστείτε έπρεπε να πάω στην σελίδα 1115 για να ξεκινήσω, το βράδυ θα με πάρει για να φτάσω στην 1173 που είμαστε)

Ομορφάκια πήγα χθες στο ΙΚΑ Ζωγράφου και έκανα την αίτηση για το 50%. Στο ΙΚΑ ζωγράφου ανήκω εγώ αλλά την πήραν την αίτηση γιατί τους είπα ότι δεν είναι δυνατόν να πάω στο ΙΚΑ του εργοδότη.

Αλέκα ωραία ακούγονται και τα προσκλητήρια και οι μπομπο. Επίσης έψαξα να βρω το φόρεμα αλλά δεν βρήκα άλμπουμ με θέμα βάπτιση στο προφίλ σου.

Elenie πολύ ωραίο το φόρεμα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να χωρέσω σε κάτι τέτοια αλλά δεν παίζει με τίποτα. Ελπίζω να το καταφέρεις.

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο που μας πέρασε έδωσα λίγο νεράκι στην μπέμπα να δοκιμάσει και μόνο που δεν με έβρισε. Έκανε κάτι μορφασμούς του στυλ "τί είναι αυτό το άνοστο που μου δίνετε ?".

Σήμερα κλείνουμε 6 μήνες. Πότε πέρασαν ρε κορίτσια. Άντε το ΣΚ θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα.

Πάω για τις επόμενες 10 σελίδες.

γεια σου Ιωαννα μου.....το εβγαλα το φορεμα χαχα..γιατι θα το βαριομουν τοσες φορες που το ειδα χαχα....καλη παραμονη να εχετε στο σπιτακι σας, φιλια στα μικρα σου

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Jtse, να σου ζησει η μινιατουρα σου!!!! Καλο κουραγιο με το συμμαζεμα μετα τη μετακομιση!!!

Συμπεθερα, μας εφτιαξες τη μερα με το τραγουδακι!!

Γιατι χειμωνας καλε;;; Εδω τα πουλακια τιτιβιζουν και το αερακι ξεσηκωνει απαλα τις κουρτινες φερνοντας μεσα στο σπιτι την ευωδια απο την πασχαλια του γειτονα!!!!

αμα δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε :tongue:.....αρχισες και εσυ τα ληγμενα....

Στεναχωριέμαι ρε Λιτσάκι με την κουραση που τραβάς και εσύ και όλες οι υπόλοιπες!Εγώ από την ώρα που πήρα γυναίκα νιώθω άλλος άνθρωπος!Και μη νομιζεις οτι δεν κουράζομαι!Ψοφάω!!:Αλλα τουλάχιστον λιγότερο!

απο τη στιγμη που δεν δουλευει μια κοπελα, και δεν της περισσευουν χρηματα να χαλαει γενικοτερα, γιατι να παρει γυναικα ρε παιδια??? ΟΚ κουραζεται και όλες μας...η καθε μια για τους λογους της.....αλλα ειναι και οι καιροι δυσκολοι γμτ. Εγω αν δεν δουλευα δεν θα ειχα γυναικα παντως....θα ημουν όμως επιεεικης με τον εαυτο μου, δηλαδη δεν θα ημουν μανιακη με την καθαριοτητα.....Απλα Λιτσακι, εγω νομιζω να χαλαρωσεις λιγο....και αν μπορεις μπανια, αυτα βοηθανε την χονδροπαθεια.....

αλεκαααα και κιμιιιιι!!!εχθες ηθελα να αυτοσαρκαστω και το ξεχασα με τη συζητηση!!!!!!!

χονδροπαθεεια στα γονατα:η παθηση των χοντρων!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αποκλειεται μαρη...δεν την εχω...:D

λοιπον πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να την παρω βραδυ..να μου δωσει κινητο να μη μπλεκω με ΕΣΥ ..της ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω κ μου λεει λογικο..να παω γιατι ειναι τελειος γιατρος..της λεω αν ειναι να γινει εγχειρηση να γινει τωρα..κ μου λεει δικιο εχω μπορει να θελει διιορθωση...ρε ΕΥΗΓ υπαρχει περιπτωση να μη πετυχει η επεμβαση???

λοιπον....επιφυλασσομαι βεβαια γιατι θα εχω ολοκληρωμενη εντυπωση μετα τον Σφακιανο αλλα δεν μου αρεσει ο τροπος που το διαχειριζεται η παιδιατρος σου....Αν οι ραφες ειναι ΟΚ (κατι που η παιδιατρος νομιζω πρεπει να ξερει), χειρουργειο δεν χρειαζεται όπως λεει και η ευη.

Αν οι ραφες δεν ειναι ΟΚ, γιατι δεν σε εστελνε κατευθειαν?:confused:.....Όπως και να εχει αποκλειεται να μην πετυχει η επεμβσαη....μπορει να ακουγεται σοβαρη επεμβαση αλλαάπό ό,τι ξερω και διαβασα, εφ'οσον δεν ανοιγουν κρανιο, θεωρειται ρουτινας....σα να χαραζουν τις ραφες , ελεγε μια κοπελα στο παρεντς.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ.δεν ειπα δικαιολογουμαι σιμερα..θα προσπαθησω αυριο απογευμα να παμε..

καλημερα και απο εμενα......δικαστηριο δεν εγινε....με ειδε ετσι ομορφη και αδυνατη ο εισαγγελεας και αντι να απολογηθουμε αρχισαμε τα τραγουδια.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Απο οτι καταλαβα Δαλιδα μου,αυτη την ενοιαζε να μη κολλησει ιωση το μωρο..μα ειναι πιο σοβαρη η ιωση απο το κεφαλακι μας;ξερω κ εγω τι να πω???μηπως επρεπε να περασει ο καιρος μπας κ φτιαξει τι να πω???δεν ξερω..παντως καθε φορα που παμε την κοιταει εξονυχιστικα την κεφαλα..αλλα την Παρασκευη νομιζω μπορουσε να μας στειλει..εχουμε κλεισει τον 5ο μηνα κ κοντευουμε κ 7 κιλα..μηπως παιζουν ρολο τα κιλα???κ μου ελεγε ο πατερας μου διαβαζς να γινεις γιατρος...στον κοσμο μου εγω...

ειδες? το βρηκες μπροστα σου τωρα :tongue::tongue:....δε θελω να σε απογοτευσω στα ηδη ωραια και οργανωμενα σεναρια που εχεισ στο μυαλουδακι σου, αλλα εφόσον οι ραφες ειναι ανοιχτες, πονταρω 80% ότι δεν χρειαζεται χειρουργειο....ευχαριστω!:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΑΛΕΚΑ--.με ειδε ετσι ομορφη και αδυνατη ο εισαγγελεας και αντι να απολογηθουμε αρχισαμε τα τραγουδια.....

μια χαρα σε δασκαλεψε η γιατρεσσα του ΕΡΩΤΑ.ΤΖΙΑ...

σαν τα μουτρα της σε εκανε..στην επομενη συναντηση(ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)να φερεις εσυ τον εισαγγελεα κ η ξετσιπωτη το δημαρχο να ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..αα φερε κ το Νικο να κραταει Αγγελακο.μπουχαχαχα

Kαλημέρα girls..

Kimi μου εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη μπεμπόνα μας και να μην ειναι τίποτα..!!!

Αλεκα πως αδυνάτισες ετσι μαρή? ΘΕΑ..!!! Μου άρεσες πάρα πολύ στις φώτο..

Φτού,φτου σκόρδα..

Εμεις ξεκινάμε κρεμούλα σε λιγάκι..

Πήγαμε χθές στη γιατρό και ειμαστε 7500 κιλά, 65 πόντους..

Πήραμε 500 γρ, super δηλαδή.. Ρε κορίτσια η μπουμπουκα κοιμάται 14-15 ώρες περίπου την ημέρα.. 11 ώρες το βράδυ, 2 το μεσημέρι και αλλη μια σπαστά μεσα στην ημερα και μου ειπε οτι ειναι πολύ και να την ξυπνάω.. Εσας πόσο κοιμούνται?

Είπε οτι θρεφεται επειδη κοιμαται πολύ γιατι γενικά δε πολυτρώει..

Διαφημίσεις

μια χαρα η φουντουκα σας ,σιχαμενη σγουρη αδυνατη ομορφη ακριδα..κ εμενα κοιμαται αρκετα αλλα οχι καθε μερα..παντως κ μενα για βραδυ κανα 11ωρο στανταρ θα τον παρει..κ μες στη μερα απο μισαωρο μεχρι κ 2.30 ωρες συνεχομενα εχει κοιμηθει,,μην ανησυχεις καμπια.

μια χαρα σε δασκαλεψε η γιατρεσσα του ΕΡΩΤΑ.ΤΖΙΑ...

σαν τα μουτρα της σε εκανε..στην επομενη συναντηση(ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ)να φερεις εσυ τον εισαγγελεα κ η ξετσιπωτη το δημαρχο να ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..αα φερε κ το Νικο να κραταει Αγγελακο.μπουχαχαχα

:tongue::tongue::tongue: σουρλουλουδες όλου του κοσμου ενωθειτε.....Το Νικο τον χρησιμοποιω όταν εχω να κανω με γυναικες ;););)......εκτος απο ξετσιπωτη, ειμαι και επιχειρηματιας!:D

Kαλημέρα girls..

Kimi μου εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη μπεμπόνα μας και να μην ειναι τίποτα..!!!

Αλεκα πως αδυνάτισες ετσι μαρή? ΘΕΑ..!!! Μου άρεσες πάρα πολύ στις φώτο..

Φτού,φτου σκόρδα..

Εμεις ξεκινάμε κρεμούλα σε λιγάκι..

Πήγαμε χθές στη γιατρό και ειμαστε 7500 κιλά, 65 πόντους..

Πήραμε 500 γρ, super δηλαδή.. Ρε κορίτσια η μπουμπουκα κοιμάται 14-15 ώρες περίπου την ημέρα.. 11 ώρες το βράδυ, 2 το μεσημέρι και αλλη μια σπαστά μεσα στην ημερα και μου ειπε οτι ειναι πολύ και να την ξυπνάω.. Εσας πόσο κοιμούνται?

Είπε οτι θρεφεται επειδη κοιμαται πολύ γιατι γενικά δε πολυτρώει..

υχαριστουμε για τα καλα σας λογια......εσυ που με ειδες λεχωνα μπορεις να με νιωσεις χαχα......

Εισαι τυχερη που η μπουμπου σου κοιματι τοσο πολυ...όντως για αυτο παιρνει βαρος....Ο δικος μου τρωει περιπου 1100 μλ την ημερα και ειναι τσιλιβιθρας γιατι δεν καθεται σε μια μερια....Εμενα κοιμται συνολικα περιπου 14 ωρες την ημερα

Πονταρω στην Αλεκα, εγγυημενη επιτυχια!!!!!

μπραβο κοριτσακι μου....δεν θα χασεις ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

μια χαρα η φουντουκα σας ,σιχαμενη σγουρη αδυνατη ομορφη ακριδα..κ εμενα κοιμαται αρκετα αλλα οχι καθε μερα..παντως κ μενα για βραδυ κανα 11ωρο στανταρ θα τον παρει..κ μες στη μερα απο μισαωρο μεχρι κ 2.30 ωρες συνεχομενα εχει κοιμηθει,,μην ανησυχεις καμπια.

Εσυ μην ανησυχεις κατσαρίδα :twisted:, όλα θα πάνε τέλεια..

Και πάψε να ψάχνεσαι τοσο στο net γιατι εισαι που εισαι μουρλό, θα απομουρλαθείς..!!! Αφου θα πάς στο dr. που ειναι expert αφέσου εκει..

Διαβάζεις ενα σωρό ιστορίες που μπορει να μην έχουν καμια σχέση με τη δική οσυ περίπτση και τρελαίνεσαι.. Στο λέω εντελώς φιλικά γιατι και εγώ τό ίδιο λάθος κάνω.. ΜΟΝΙΜΩΣ..!!! ;)

με τοσο γλυκα και ωραια λογια, σιγουρα εχουμε στηριξη σε αυτο το φορουμ χαχα...καμπιες, κατσαριδες, χτικαρες, χοντρελες, ξετσιπωτες, σουρλουλουδες, παρθενιπιπιτσες, ακαματρες, παστρικιες κλπ.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...