Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ανακοινωση:!!!!

οποια θελει να μπει στο πριβε μου στελνει με πμ τα εξης:

-ονοματεπωνυμο

-επιθυμητο username

-ενεργο email

το πριβε ειναι στη γραμμη παραγωγης!!!!

περιμενω μυνηματακια για να αρχισω να σας καταχωρω...;);)

ιωαννα και οσες δεν το ειδατε,,,περιμενουμε..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ευη αν και δεν κατάλαβα τι είναι το πριβέ, σου έστειλα πμ.

Διάβασα τις πρώτες 10 σελίδες από το homework και γράφω: (φανταστείτε έπρεπε να πάω στην σελίδα 1115 για να ξεκινήσω, το βράδυ θα με πάρει για να φτάσω στην 1173 που είμαστε)

Ομορφάκια πήγα χθες στο ΙΚΑ Ζωγράφου και έκανα την αίτηση για το 50%. Στο ΙΚΑ ζωγράφου ανήκω εγώ αλλά την πήραν την αίτηση γιατί τους είπα ότι δεν είναι δυνατόν να πάω στο ΙΚΑ του εργοδότη.

Αλέκα ωραία ακούγονται και τα προσκλητήρια και οι μπομπο. Επίσης έψαξα να βρω το φόρεμα αλλά δεν βρήκα άλμπουμ με θέμα βάπτιση στο προφίλ σου.

Elenie πολύ ωραίο το φόρεμα. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να χωρέσω σε κάτι τέτοια αλλά δεν παίζει με τίποτα. Ελπίζω να το καταφέρεις.

Ξέχασα να σας πω ότι το Σάββατο που μας πέρασε έδωσα λίγο νεράκι στην μπέμπα να δοκιμάσει και μόνο που δεν με έβρισε. Έκανε κάτι μορφασμούς του στυλ "τί είναι αυτό το άνοστο που μου δίνετε ?".

Σήμερα κλείνουμε 6 μήνες. Πότε πέρασαν ρε κορίτσια. Άντε το ΣΚ θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα.

Πάω για τις επόμενες 10 σελίδες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Jtse, να σου ζησει η μινιατουρα σου!!!! Καλο κουραγιο με το συμμαζεμα μετα τη μετακομιση!!!

Συμπεθερα, μας εφτιαξες τη μερα με το τραγουδακι!!

Γιατι χειμωνας καλε;;; Εδω τα πουλακια τιτιβιζουν και το αερακι ξεσηκωνει απαλα τις κουρτινες φερνοντας μεσα στο σπιτι την ευωδια απο την πασχαλια του γειτονα!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια !!!!!

Μου λείψατε αλλά θα προσπαθήσω να διαβάσω έστω και στα γρήγορα τι έγινε από την Πέμπτη που σας άφησα.

Εμείς μετακομίσαμε, γίνεται βέβαια ένας σχετικός χαμός ακόμα αλλά που θα πάει θα στρώσουμε. Τηλέφωνο και internet δεν έχουμε ακόμα, απορώ πως ο Μιχάλης είναι ακόμα ψύχραιμος και δεν έχει πάθει κανένα στερητικό (φαίνεται μπάινει από το συνεργείο το πρωι).

Έφυγα για δάβασμα και θα επανέλθω.

Kαλημέρα Ιωάννα!!Καλορίζικο το καινούργιο σπιτάκι.Ιωάννα τί χαρτιά χρειάζονται γι'αυτό το 50%;;;Και για πόσα λεφτά περίπου μιλάμε;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ξεχασα να σας πω..:rolleyes:

Καλημέρα Λιτσάκι;;;Τί έγινε κοπελιά;;Θες να κρεβατωθείς τελείως;;;;Δεν ξέρω την οικονομική σου δυνατότητα,κοριτσάκι μου.αλλά.....

1)Εξοικονόμησε 100ε το μήνα για μια γυναίκα μόνο για το σίδερο.Για τίποτε άλλο.Θα είσαι πολύ πιο ήρεμη και ξεκούραστη που δεν θα έχεις και την έννοια του σιδεώματος.Τώρα και στην Θεσ/νικη υπάρχουν γυναίκες που τα πέρνουν και στα φέρνουν σιδερωμένα και η τιμή πάει με το κιλά.

2)Αντί για γυμναστήριο κάνε 1,5 ώρα την ημέρα καροτσάδα και θα μ θυμηθείς!!!

Στεναχωριέμαι ρε Λιτσάκι με την κουραση που τραβάς και εσύ και όλες οι υπόλοιπες!Εγώ από την ώρα που πήρα γυναίκα νιώθω άλλος άνθρωπος!Και μη νομιζεις οτι δεν κουράζομαι!Ψοφάω!!:Αλλα τουλάχιστον λιγότερο!

Μέφη μιλάμε για το 3,34% του ακαθάριστου μισθού σου για κάθε μήνα από την ημέρα που επιστρέφεις στην δουλειά από την άδεια λοχείας και μέχρι τον Μάρτιο 2010 γιατί μετά είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου παρακρατεί λιγότερα.

Τα χαρτιά είναι:

1. Ληξιαρχική πράξη γέννησης

2. Βεβαίωση του εργοδότη πότε γύρισες στην δουλειά

3. Φωτοτυπία του βιβλιαρίου υγείας σου (η πρώτη σελίδα με την φωτογραφία και τα στοιχεία σου και η σελίδα που φαίνονται τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας με τις ημερομηνίες.

4. αίτηση που την συμπληρώνεις στο ΙΚΑ

Στην περίπτωσή μας τα λεφτά είναι λίγα (εγώ υποτίθεται ότι γύρισα στην δουλειά 21/1 και είναι περίπου 2 μήνες και κάτι) αλλά είναι καλό για τις άλλες κοπέλες που έχουν γεννήσει νωρίτερα ή πέρσι (ισχύει από τον Απρίλιο του 2008) και για 12 μήνες από την ημέρα της γέννησης του παιδιού.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Kαλημέρα Ιωάννα!!Καλορίζικο το καινούργιο σπιτάκι.Ιωάννα τί χαρτιά χρειάζονται γι'αυτό το 50%;;;Και για πόσα λεφτά περίπου μιλάμε;;

Καλημέρα Λιτσάκι;;;Τί έγινε κοπελιά;;Θες να κρεβατωθείς τελείως;;;;Δεν ξέρω την οικονομική σου δυνατότητα,κοριτσάκι μου.αλλά.....

1)Εξοικονόμησε 100ε το μήνα για μια γυναίκα μόνο για το σίδερο.Για τίποτε άλλο.Θα είσαι πολύ πιο ήρεμη και ξεκούραστη που δεν θα έχεις και την έννοια του σιδεώματος.Τώρα και στην Θεσ/νικη υπάρχουν γυναίκες που τα πέρνουν και στα φέρνουν σιδερωμένα και η τιμή πάει με το κιλά.

2)Αντί για γυμναστήριο κάνε 1,5 ώρα την ημέρα καροτσάδα και θα μ θυμηθείς!!!

Στεναχωριέμαι ρε Λιτσάκι με την κουραση που τραβάς και εσύ και όλες οι υπόλοιπες!Εγώ από την ώρα που πήρα γυναίκα νιώθω άλλος άνθρωπος!Και μη νομιζεις οτι δεν κουράζομαι!Ψοφάω!!:Αλλα τουλάχιστον λιγότερο!

ιωαννα καταρχην χαρουμενα μηνογεννεθλια!

φτιαχνουμε σαιτ μονο για την παρτυ μας!!!!!!!!!!!!

μεφη μου με το δντ δεν παιζει κατι τετοιο..αλλωστε δεν σιδερωνω..τοκοψα!!!!!οσο για την καροτσαδα τωρα που ανοιγει κι ο καιρος..τοχω στο προγραμμα!!!!!

αλεκαααα και κιμιιιιι!!!εχθες ηθελα να αυτοσαρκαστω και το ξεχασα με τη συζητηση!!!!!!!

χονδροπαθεεια στα γονατα:η παθηση των χοντρων!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ανακοινωση:!!!!

οποια θελει να μπει στο πριβε μου στελνει με πμ τα εξης:

-ονοματεπωνυμο

-επιθυμητο username

-ενεργο email

το πριβε ειναι στη γραμμη παραγωγης!!!!

περιμενω μυνηματακια για να αρχισω να σας καταχωρω...;);)

ξανα για τις παρακατω..

δαλιδα

ιριδα

γωγω

ελενη26

μαρκελακι

μαρλεν

ριαννα

γουντερλαντ

ζουζου

georgi αν θελεις κι εσυ φυσικα εισαι μεσα!;)

Διαφημίσεις

ξανα για τις παρακατω..

δαλιδα

ιριδα

γωγω

ελενη26

μαρκελακι

μαρλεν

ριαννα

γουντερλαντ

ζουζου

georgi αν θελεις κι εσυ φυσικα εισαι μεσα!;)

Αρχισαν οι τηλεπάθειες....

Φτιάξε κάτι καλό για το βράδυ, χιχιχι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

λοιπον πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να την παρω βραδυ..να μου δωσει κινητο να μη μπλεκω με ΕΣΥ ..της ειπα οτι δεν μπορω να περιμενω κ μου λεει λογικο..να παω γιατι ειναι τελειος γιατρος..της λεω αν ειναι να γινει εγχειρηση να γινει τωρα..κ μου λεει δικιο εχω μπορει να θελει διιορθωση...ρε ΕΥΗΓ υπαρχει περιπτωση να μη πετυχει η επεμβαση???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...