Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι καλε αφου την κοιταω ολη μερα..την ψαχουλευω κ στο κεφαλι..με τροπο..την βαζω κ απεναντι μου κ την κοιταω...σκανερ εχω γινει..μετα χαιδευω με τροπο κεφαλι Χρηστου..καλα κ του Χρηστου δεν μου πολυαρεσει..αλλα θα ασχοληθω μονο με μπεμπονα..

:mad::mad::mad:θα σε δειρω!!!:rolleyes::rolleyes:παρε το γιατρο το πρωι αυριο που δεν εχει χειρουργεια για να σου μιλησει ανετα και πες του για τεταρτη..

λοιπον παω...αρχισε και κοιλια να ποναει...μουρθαν οι ρωσοι!!!

καληνυχτα σας...αυριο θαχω νεωτερα για το πριβε μας!!φιλακια...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και κατι τελευταιο...η αλεκα θα ειναι η αρχηγος-Η ΑΡΧΙΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ!!!!!-φτανει τα 7000 μυνηματα σε λιγες μερες!!!!:tongue::tongue:

αλεκαααααα πουσαι μαρη!!!!!????

αντε καληνυχτα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μπορει να την ρωτησε τι ωρα ειναι ο ΝΙΚΟΣ..μα καλα κανεις δε φοραει ρολοι πια???????????

θα παρω ΕΥΗΓ ...κ μολις μιλησω θα σε παρω κιολας.καλως τους δεχτηκες..

παω κ εγω μπαλκονι..

Διαφημίσεις

Παμε Μαιρουλα...κλειδωνουμε κ ασε την αρρωστη να καθαρισει το πρωι.εγω δεν κανω τιποτα...

οκ αντε καλο βραδυ!!!

συμπεθερα να μην ξεχνιομαστε το κλειδι στο γνωστο σημειο!!!

fCS8p3.png

Kαλημέρααα !!!!!

Μπαινω και τι να δω....ολα ανω κατω απτυτα ποτηρια ,γεματα τασακια..........ενα βρακι πεταμενο πιο περα.......αίσχος !!!!!

Ειμαι συγουρη πως τελευταια εφυγε ΚΙμηκανειςκαμιαδουλειακαιπαθειςτιποτατεμπελοσκυλο........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Kαλημέεεερα!!!!

Ελπίζω να καθάρισες Ελένη μου γιατί εγώ δεν έχω κουράγιο ούτε την κούπα του καφέ να κρατήσω...... Αλήθεια καφέ έκανες?????

Εκανα και τον ηπια κιολας,τωρα τα γνωστα.........ετοιμαζομαι να παω μαγαζι και http://www.youtube.com/watch?v=fdsg0FbLnMM

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τι που το ξερω????μια γειτονισσα ο γιος της παει πρωτη εκει..κ της λεω εμεις που ανηκουμε κ μου απανταει κ στα 2..κ φυσικα διαλεξε το τουβλαδικο..αυτο μου ειπε..τωρα αν μου ειπε ψεμματα δε φταιω.

ελπιζω να ειναι μονο απ'εξω κ οχι κ απο μεσα!!!!:roll:

η ΤΖΙΑ απλα εφυγε ή την ρωτησε τι ωρα ειναι ο Νυσταλεων??

ΕΥΗΓ θα παει πεθερος αυριο ΓΝΑ κ θα παρει βιβλιαριο..το βραδυ περνω γιατρεσσα.κ Τεταρτη πρωι,τον περνω..παντως το εχω ξεφτυλισει το θεμα...εντελως ομως..αφου Χρηστακος παει χαιδευει μωρο το φιλαει κ λεει ωω μωμο μιμι μαμα..κ δειχνει κεφαλι..κ λεω στο Θανο τοσο πολυ φαινεται που το καταλαβε το διχρονο?κ μου χωνει ενα φασκελο..κρυφα απο Χρηστο βεβαια..

δεν θελω να σε ισοπεδωσω, αλλα νομιζω οτι εχεις βασιμες υποψιες. επειδη ομως δεν κατεχω, ευχομαι να ειναι απο τη γεννα. κ μονο!!!

ναι καλε αφου την κοιταω ολη μερα..την ψαχουλευω κ στο κεφαλι..με τροπο..την βαζω κ απεναντι μου κ την κοιταω...σκανερ εχω γινει..μετα χαιδευω με τροπο κεφαλι Χρηστου..καλα κ του Χρηστου δεν μου πολυαρεσει..αλλα θα ασχοληθω μονο με μπεμπονα..

...διακριτικη μανα!!!!:P

πω πω κια εγω πρεπει να ξυπνησω 7.30.......εχω να κατεβω κεντρο...

καλα....ΑΚΟΜΑ ξυπνια εισαι?????

ΜΑΙΡΗ ΧΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑ

τι της λες κ εσυ μαρη???? εδω καιγομεθα!!!!!!!!!

Εκανα και τον ηπια κιολας,τωρα τα γνωστα.........ετοιμαζομαι να παω μαγαζι και http://www.youtube.com/watch?v=fdsg0FbLnMM

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ματς μουτς...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και εμένα ακόμη δεν μου έβαλες μια κούπα?????

Απαπάαααα!!!! Θα σε μαλώσω!!!

lRZRp3.png

καλημέρα κορίτσια !!!!!

Μου λείψατε αλλά θα προσπαθήσω να διαβάσω έστω και στα γρήγορα τι έγινε από την Πέμπτη που σας άφησα.

Εμείς μετακομίσαμε, γίνεται βέβαια ένας σχετικός χαμός ακόμα αλλά που θα πάει θα στρώσουμε. Τηλέφωνο και internet δεν έχουμε ακόμα, απορώ πως ο Μιχάλης είναι ακόμα ψύχραιμος και δεν έχει πάθει κανένα στερητικό (φαίνεται μπάινει από το συνεργείο το πρωι).

Έφυγα για δάβασμα και θα επανέλθω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...