Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον ηρθε ο παιδιατρος κατα τη μια...παμε για βρογχιολιτιδα κυριως η μπεμπα και αρχισαμε και στα 2 αερολιν μπας και προλαβουμε την αντιβιωση...:(:(:(

οποτε αυτες τις μερες λεω να μην τα δινω κρεμα-απο μονη μου το λεω...-αυτος μου ειπε οτι δεν πειραζει κι αν ακομη δεν θελουν το φρουτο..θα δω αναλογα τα κεφια...-για να μη τα ζοριζω..εχουν και τον πονο τους..τα καημενα!!!ο στρατος δεν εχει τιποτα...ταπογεμα πηγα ορθοπεδικο,μου βρηκε χονδροπαθεια!!!!ευτυχως δεν επαθα ΑΚΟΜΗ μηνισκο...μουδωσε θεραπεια για δεκα μερες..να περασει η φλεγμονη...ξεκουραση και μολις τελειωσει να αρχισω γυμναστηριο να γυμνασω 4κεφαλο και ΔΙΑΙΤΑ για να χασω κιλα...:oops::oops::oops:αντε να παει στο διακο τη διαιτα κουτσα στραβα κατι γινεται...ξεκουραση ομως και κυριως γυμναστηριο πως??????????????????

αυτα τα ωραια νεα μας!!!!ειναι να μην αρχισουμε με γιατρους!!!τεταρτη εχω να κανω κ αλλα 2 σφραγισματα!!!

τι κανετε εσεις??να παω να διαβασω??...

αμαν βρε κοριτσάκι....:-(:-(:-(...ελπίζω τουλάχιστον να τη γλιτώσετε την αντιβίωση...

καληνυχτιζω και εγώ ...φιλάκια σε όλες!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον ηρθε ο παιδιατρος κατα τη μια...παμε για βρογχιολιτιδα κυριως η μπεμπα και αρχισαμε και στα 2 αερολιν μπας και προλαβουμε την αντιβιωση...:(:(:(

οποτε αυτες τις μερες λεω να μην τα δινω κρεμα-απο μονη μου το λεω...-αυτος μου ειπε οτι δεν πειραζει κι αν ακομη δεν θελουν το φρουτο..θα δω αναλογα τα κεφια...-για να μη τα ζοριζω..εχουν και τον πονο τους..τα καημενα!!!ο στρατος δεν εχει τιποτα...ταπογεμα πηγα ορθοπεδικο,μου βρηκε χονδροπαθεια!!!!ευτυχως δεν επαθα ΑΚΟΜΗ μηνισκο...μουδωσε θεραπεια για δεκα μερες..να περασει η φλεγμονη...ξεκουραση και μολις τελειωσει να αρχισω γυμναστηριο να γυμνασω 4κεφαλο και ΔΙΑΙΤΑ για να χασω κιλα...:oops::oops::oops:αντε να παει στο διακο τη διαιτα κουτσα στραβα κατι γινεται...ξεκουραση ομως και κυριως γυμναστηριο πως??????????????????

αυτα τα ωραια νεα μας!!!!ειναι να μην αρχισουμε με γιατρους!!!τεταρτη εχω να κανω κ αλλα 2 σφραγισματα!!!

περαστικα ρε λιτσακι!!κριμα τα μωρουλια κριμα και για σενα....:(

ρε συ να σε ρωτησω κατι???την αντιβιωση στην πινουν???εμενα την φτυνει και το ζοριζο πολθυ να του τη δωσω!!καλα με την κρεμα σφραγισε στομα σημερα..εχει νευριασει με την αντιβιωση και ουτε και γαλα δεν πινει:(

σιγα μαρη κ συ... για θυμησου στα νιατα σου... τοσο αντεχες αλλα δεν καταλαβαινες πως περναγε η ωρα!! δεν λεμε τωρα για μια καθημερινη να ειμαστε 2,5 ωρες στη τσιτα!!! μη τρελλαθουμε. λειπει κ αρχιδοκτωρ(πως βγηκε ετσι αυτη η λεξη??) να το επιβεβαιωσει!

μαρη ασ'τα νειατα μου......στα νειατα μου, πηγαινα κατευθειαν πανεπιστημιο...τωρα τι γινεται χαχα.....ο αρχιδοκτωρ:tongue: κανει το σταυρο της για μια φορα βρε..σιγα μην κατσει με τις ωρες:P

χονδροπαθεια? ημαρτον......περαστικα σας βρε παιδακια......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρη ασ'τα νειατα μου......στα νειατα μου, πηγαινα κατευθειαν πανεπιστημιο...τωρα τι γινεται χαχα.....ο αρχιδοκτωρ:tongue: κανει το σταυρο της για μια φορα βρε..σιγα μην κατσει με τις ωρες:P

δε νομιζω να αναφερεστε στην αφεντομουτσουνάρα μου??????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

αμαν ρε λιτσα...ολα μαζεμενα....

περαστκα σας

fCS8p3.png

:rolleyes: φιου φιου....σφυριζω αδιαφορα....:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κ σου ειπα ΕΥΗΓ κοψε το 5Χ5 ..καθε βδομαδα.οχι εκει εσυ....περαστικα σας να ειναι..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εμενα η διευθυνση μου με παει οπου θελω..η χαραλαμποπουλο ή στο τουβλαδικο..αν θες σου τη δινω να δηλωσεις οτι μενετε εδω..ή οτι υιοθετησα Νικηφορακο...

που το ξερεις???? για πες!!!

αμαν βρε κοριτσάκι....:-(:-(:-(...ελπίζω τουλάχιστον να τη γλιτώσετε την αντιβίωση...

καληνυχτα!!!

σε ποια αλλη θα μπορουσαμε????

καλημερα κοριτσια!!!!!

Περαστικα σας Λιτσα!!!

Ομορφακια, ειδες;;; Η Ασπα θ αλλαξει γιουζερνειμ!!!!! Χιχιχιχιχι!!!!

ειδα!!! κ τι εβαλες μαρη ασπα???? (οτι τις βολευει διαβαζουν!)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

η μπεμπα κανει καχ καχ αλλα οχι συνεχεια και οχι οταν κοιμαται.....???
αχ μαιρη σε καλο δρομο ειστε...ελπιζω να μην κρατησει...:(:(:(
ωχ...θα σε περιλαβει η ΜΕΦΗ!!!

εμ ελα ντε... ρωτα πρωτα την οικογενειακη κατασταση του ασθενους κ μετα δωσε θεραπεια. ακου γυμναστηριο με 3!!! για λιγο το'χει?

ελα μου ντε!!!!!που να προλαβω του λεω???και που να ταφησω???

κ σου ειπα ΕΥΗΓ κοψε το 5Χ5 ..καθε βδομαδα.οχι εκει εσυ....περαστικα σας να ειναι..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εμενα η διευθυνση μου με παει οπου θελω..η χαραλαμποπουλο ή στο τουβλαδικο..αν θες σου τη δινω να δηλωσεις οτι μενετε εδω..ή οτι υιοθετησα Νικηφορακο...

τι να κανω...πεφτει ξυλο αλλιως!!!!;);)ευχαριστουμε!!!πηρες τον γιατρο???

ευχαριστω πατριωτισαα..και καλυνηχτα!!
περαστικα ρε λιτσακι!!κριμα τα μωρουλια κριμα και για σενα....:(

ρε συ να σε ρωτησω κατι???την αντιβιωση στην πινουν???εμενα την φτυνει και το ζοριζο πολθυ να του τη δωσω!!καλα με την κρεμα σφραγισε στομα σημερα..εχει νευριασει με την αντιβιωση και ουτε και γαλα δεν πινει:(

τους την δινω μεσα στη ρογα και τη ρουφανε και σταζω κι απο πανω λιγο νερο να τους φυγει η γευση...πριν φανε για να ειναι πεινασμενα...καντο ειναι καλο κολπο...οσο για το νικνειμ καλοοοο!!!!αλλα δεν το λεω....;););)

αστα αλεκακι...ευχαριστουμε...

για πειτε αλλα νεα???

οσο για το πριβε..το κανουμε εντελως πριβε ετσι???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καληνυχτα μαιρουλα και τζια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Σημερα εμαμηθην οικογενειακως!!!

Γυρισε ο τζωρτζ απο δουλεια, εγω καθαριζα, ειχε βγαλει κατι μουχλες ο τοιχος, τις καθαριζε με χλωρινη, ξανα απο πισω εγω να καθαριζω, το μωρο να μην κοιμαται, δεν κατσαμε μεχρι τις 7, μετα δεν ειχα ορεξη να φαω, χτυπησα κατι κιντερ μπουενο!!!

ααααα, επλυνε και μπαλκονια!!!! Οσο για αυτο, εχω βρει μια πατεντα!! Θα σας την πω αυριο!!

αχ μαιρη σε καλο δρομο ειστε...ελπιζω να μην κρατησει...:(:(:(

ελα μου ντε!!!!!που να προλαβω του λεω???και που να ταφησω???

τι να κανω...πεφτει ξυλο αλλιως!!!!;);)ευχαριστουμε!!!πηρες τον γιατρο???

ευχαριστω πατριωτισαα..και καλυνηχτα!!

τους την δινω μεσα στη ρογα και τη ρουφανε και σταζω κι απο πανω λιγο νερο να τους φυγει η γευση...πριν φανε για να ειναι πεινασμενα...καντο ειναι καλο κολπο...οσο για το νικνειμ καλοοοο!!!!αλλα δεν το λεω....;););)

αστα αλεκακι...ευχαριστουμε...

για πειτε αλλα νεα???

οσο για το πριβε..το κανουμε εντελως πριβε ετσι???

εμ τι? μισαδακια???

πως τη λεγανε μωρη λιτσα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα κοριτσια!!!!!

Περαστικα σας Λιτσα!!!

Ομορφακια, ειδες;;; Η Ασπα θ αλλαξει γιουζερνειμ!!!!! Χιχιχιχιχι!!!!

κι εγω θα βαλω το ωραιο μου ονοματακι!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...