Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ το Νικηφορινι....παει νηπιαγωγειο ε? αντρακλας!!!!!!! εγω συγκινουμαι που σκεφτομαι ότι θα παει προνηπιο...

ειχαμε παρει αναβολη την προηγουμενη φορα...όχι με την τρελοαιντα...δεν ειναι δικηγορος μας :P....ετυχε και τη γνωρισα πριν 6-7 χρονια, ήταν δικηγορος καποιου που ηξερε ο πατερας μου...αλλα με ειδε τρελη και με συμπαθησε....:rolleyes:

ειχατε τοσα κοινα... μονο που εσυ ησουν κανονικη εγκυος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παλι σε πιασανε μαρη???τη ΤΖΟΥΛΙΑ το ΣΔΟΕ 3 μηνες την κυνηγαει κ ακομα δεν την εχει βρει..αχρηστη ησουνα παντα..τι τους θες τους μουτσους καλε??αααααααααα γυρισε κ η ΝΤΟΥΒΛΗ τσοντα 2.5 ωρες ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ για το παιδι της.σε 3 βδομαδες κυκλοφορει..ΑΣΠΑ για σενα δουλευω.

Η τζουλια αργησε να με φτασει μαρη.....εγω μπηκα στο κουρμπετι απο καιρο τωρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω δεν εχω θεση στο δικαστηριο,...παω για ηθικη συμπαρασταση ;)

Για τη Ντουβλη μου το ειπε ο Νικος αλλα ξεχασα να σας το πω....πριν καμια εβδομαδα μου το ειπε νομιζω.....ξερει τον πρωην αντρα της (αλλο ντουβλο):D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ανακοινωση:!!!!

οποια θελει να μπει στο πριβε μου στελνει με πμ τα εξης:

-ονοματεπωνυμο

-επιθυμητο username

-ενεργο email

το πριβε ειναι στη γραμμη παραγωγης!!!!

περιμενω μυνηματακια για να αρχισω να σας καταχωρω...;);)συμαζευω λιγο κι αν μπορω θα ψιλομπαινω...:rolleyes:

to ξαναποσταρω γιατι μερικες δεν μου εστειλαν...μηπως καλε δε μας θελετε???;):rolleyes::rolleyes:

και παρακατω τα νεα μου...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αντε δεν παμε ζγα ζγα?????????????

αν κ κοιμηθηκα το απογευμα (εγινε κ ενα θαυμα σημερα)!! πηρα κ ντεπον, κ ειμαι καλυτερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΑΣΠΑ σε κερασε τιποτα η ΕΛΕΝΗ1???συλληπητηρια για το παλικαρι σας..
τιποτα χρυση μου....με ενα αυγο βραστο την εβγαλα και ενα μηλο....τωρα ομωςθα φαω και δευτερο;)

να σαι καλα!

1.5 κιλο σε μια εβδομαδα ε? ωραια....αλλα η αδερφη σου δεν ειχε χασει ηδη 26 κιλα...αυτο ειναι το προβλημα μου...ότι εχει πεσει ο μεταβολισμος μου. Στην αρχη χανουμε ευκολα αλλα μετα απο 26 κιλα???? εγω με 3 κιλακια το μηνα ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενη

ο μουσχαρος όνομα και πραγμα:tongue:

:P

μου βγαζει μια διαφημηση κατω κατω.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ..

τωρα για τη ΤΖΙΑ ειναι ή για την Ελενη1???

για σενα!!!!:P

για εσενα :tongue::P:p:p

ε ποτε!!!!!το ιδιο σκεφτηκα!!!

εδω...σε λιγο την κανω όμως γιατι αυριο πρεπει να ειμαι νωρις στα δικαστηρια....:D

αααα καλα !!!παλι εκει???

παλι σε πιασανε μαρη???τη ΤΖΟΥΛΙΑ το ΣΔΟΕ 3 μηνες την κυνηγαει κ ακομα δεν την εχει βρει..αχρηστη ησουνα παντα..τι τους θες τους μουτσους καλε??αααααααααα γυρισε κ η ΝΤΟΥΒΛΗ τσοντα 2.5 ωρες ΜΠΕΝ ΧΟΥΡ για το παιδι της.σε 3 βδομαδες κυκλοφορει..ΑΣΠΑ για σενα δουλευω.
ελα ελα το ξερω...θα το ελεγα αλλα πιαστηκα με αλλα!!!εμας τωρα που θα μας γ@@@σ@@@ε τοσα χρονια με το δντ(διεθνες νομισματικο ταμειο)θα παρουμε τιποτα η τσαμπα θα ναι η τσ@@@α????:tongue:
κ η ντουβλη??? 2,5 ωρες μονο αντεξε??? κ το κανει κ θεμα? μη χειροτερα!

γιατι λογικα ανηκουμε στο χρεπι το Χαραλομποπουλειο. αλλα, σου εχω πει, θελω στο 10ο, στην Ιωαννινων.

εχεις κανα μεσον?????

κ η ντουβλη??? 2,5 ωρες μονο αντεξε??? κ το κανει κ θεμα? μη χειροτερα!.

χριστος και παναγια...μαρη ομορφακια...γιατρε του σεξ..δεν κουραζεσαι??? τι σκτ? μονο εγω ταβλιαζομαι??

και πως θα καταλαβω αν εχει φλεμματα?

θα ειναι ο βηχας παραγωγικος...θα το καταλαβεις....το βρασιμο στο στηθος εννοειται ότι παει γιατρο αλλα χωρις ανησυχια....Όλα τα παιδακια περνανε τετοια..

ειχατε τοσα κοινα... μονο που εσυ ησουν κανονικη εγκυος...
δεν ημουν ακομη....ουτε αυτη τοτε ειχε σαλεψει τοσο....:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ελα ελα το ξερω...θα το ελεγα αλλα πιαστηκα με αλλα!!!εμας τωρα που θα μας γ@@@σ@@@ε τοσα χρονια με το δντ(διεθνες νομισματικο ταμειο)θα παρουμε τιποτα η τσαμπα θα ναι η τσ@@@α????:tongue:

?

:tongue::tongue::P:p:p:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

αντε δεν παμε ζγα ζγα?????????????

αν κ κοιμηθηκα το απογευμα (εγινε κ ενα θαυμα σημερα)!! πηρα κ ντεπον, κ ειμαι καλυτερα...

κατσε που θα πας?????????????λοιπον εβαλα username για το πριβε και δε θελω γελια!!!οχι για να δειτε πως με φωναζαν στα νιατα μου και στις ομορφιες μου!!!

χριστος και παναγια...μαρη ομορφακια...γιατρε του σεξ..δεν κουραζεσαι??? τι σκτ? μονο εγω ταβλιαζομαι??

θα ειναι ο βηχας παραγωγικος...θα το καταλαβεις....το βρασιμο στο στηθος εννοειται ότι παει γιατρο αλλα χωρις ανησυχια....Όλα τα παιδακια περνανε τετοια..

και εγω ταβλιαζομαι!!!!!!!!!!!!!!:P:p:tongue:

Διαφημίσεις

τιποτα χρυση μου....με ενα αυγο βραστο την εβγαλα και ενα μηλο....τωρα ομωςθα φαω και δευτερο;)

να σαι καλα!

[/b] :P

για σενα!!!!:P

ε ποτε!!!!!το ιδιο σκεφτηκα!!!

εχεις κανα μεσον?????

...κατι εχουμε...:rolleyes:

σιγα μαρη κ συ... για θυμησου στα νιατα σου... τοσο αντεχες αλλα δεν καταλαβαινες πως περναγε η ωρα!! δεν λεμε τωρα για μια καθημερινη να ειμαστε 2,5 ωρες στη τσιτα!!! μη τρελλαθουμε. λειπει κ αρχιδοκτωρ(πως βγηκε ετσι αυτη η λεξη??) να το επιβεβαιωσει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον ηρθε ο παιδιατρος κατα τη μια...παμε για βρογχιολιτιδα κυριως η μπεμπα και αρχισαμε και στα 2 αερολιν μπας και προλαβουμε την αντιβιωση...:(:(:(

οποτε αυτες τις μερες λεω να μην τα δινω κρεμα-απο μονη μου το λεω...-αυτος μου ειπε οτι δεν πειραζει κι αν ακομη δεν θελουν το φρουτο..θα δω αναλογα τα κεφια...-για να μη τα ζοριζω..εχουν και τον πονο τους..τα καημενα!!!ο στρατος δεν εχει τιποτα...ταπογεμα πηγα ορθοπεδικο,μου βρηκε χονδροπαθεια!!!!ευτυχως δεν επαθα ΑΚΟΜΗ μηνισκο...μουδωσε θεραπεια για δεκα μερες..να περασει η φλεγμονη...ξεκουραση και μολις τελειωσει να αρχισω γυμναστηριο να γυμνασω 4κεφαλο και ΔΙΑΙΤΑ για να χασω κιλα...:oops::oops::oops:αντε να παει στο διακο τη διαιτα κουτσα στραβα κατι γινεται...ξεκουραση ομως και κυριως γυμναστηριο πως??????????????????

αυτα τα ωραια νεα μας!!!!ειναι να μην αρχισουμε με γιατρους!!!τεταρτη εχω να κανω κ αλλα 2 σφραγισματα!!!

τι κανετε εσεις??να παω να διαβασω??...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

...κατι εχουμε...:rolleyes:

στο ευχομαι με ολη μου την καρδια λοιπον να τα καταφερεις να στειλεις το παιδακι σου εκει που θες!!;)

σιγα μαρη κ συ... για θυμησου στα νιατα σου... τοσο αντεχες αλλα δεν καταλαβαινες πως περναγε η ωρα!! δεν λεμε τωρα για μια καθημερινη να ειμαστε 2,5 ωρες στη τσιτα!!! μη τρελλαθουμε. λειπει κ αρχιδοκτωρ(πως βγηκε ετσι αυτη η λεξη??) να το επιβεβαιωσει!

κατουρηθηκα απ το γελιο με τη λεξη σου!!!!!!!!!:tongue::tongue:

λοιπον ηρθε ο παιδιατρος κατα τη μια...παμε για βρογχιολιτιδα κυριως η μπεμπα και αρχισαμε και στα 2 αερολιν μπας και προλαβουμε την αντιβιωση...:(:(:(

οποτε αυτες τις μερες λεω να μην τα δινω κρεμα-απο μονη μου το λεω...-αυτος μου ειπε οτι δεν πειραζει κι αν ακομη δεν θελουν το φρουτο..θα δω αναλογα τα κεφια...-για να μη τα ζοριζω..εχουν και τον πονο τους..τα καημενα!!!ο στρατος δεν εχει τιποτα...ταπογεμα πηγα ορθοπεδικο,μου βρηκε χονδροπαθεια!!!!ευτυχως δεν επαθα ΑΚΟΜΗ μηνισκο...μουδωσε θεραπεια για δεκα μερες..να περασει η φλεγμονη...ξεκουραση και μολις τελειωσει να αρχισω γυμναστηριο να γυμνασω 4κεφαλο και ΔΙΑΙΤΑ για να χασω κιλα...:oops::oops::oops:αντε να παει στο διακο τη διαιτα κουτσα στραβα κατι γινεται...ξεκουραση ομως και κυριως γυμναστηριο πως??????????????????

αυτα τα ωραια νεα μας!!!!ειναι να μην αρχισουμε με γιατρους!!!τεταρτη εχω να κανω κ αλλα 2 σφραγισματα!!!

τι κανετε εσεις??να παω να διαβασω??...

ωχ...θα σε περιλαβει η ΜΕΦΗ!!!

εμ ελα ντε... ρωτα πρωτα την οικογενειακη κατασταση του ασθενους κ μετα δωσε θεραπεια. ακου γυμναστηριο με 3!!! για λιγο το'χει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ σου ειπα ΕΥΗΓ κοψε το 5Χ5 ..καθε βδομαδα.οχι εκει εσυ....περαστικα σας να ειναι..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εμενα η διευθυνση μου με παει οπου θελω..η χαραλαμποπουλο ή στο τουβλαδικο..αν θες σου τη δινω να δηλωσεις οτι μενετε εδω..ή οτι υιοθετησα Νικηφορακο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...