Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

koimisa ξανα την τζουμπρου και ναμαι..ο νυσταλέων εκανε συμμαζευτική..μαλλον με ακουσε που τον εβριζα από μεσα μου...γιατι γενικοτερα δεν του γκρινιαζω καθόλου...εκτος από το γνωστο θεμα

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω ξύπνησε ο μπεμπουιτος...και σιγα μη κοιμηθει μπαμ μπαμ οποτε .παμε για κλάμπινγκ δεν θα σας προλάβω....καληνύχτα!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Γεια σας...... δεν θα κατσω Μαιρουλα σημερα μεχρι αργα....... δεν θα κλεισουμε μαζι..... Ειμαι ενα ρακος. Ενα θα σας πω..... Απο το πρωι που πηγα στη δουλεια καταχωρουσα θανατους και εβγαζα αδειες ταφης....... Ειχαμε 8 θανατους μεσα στο Σαββατοκυριακο... Καταχωρησα και 4 βαφτισεις και 2 γαμους..... Αφου εφυγα στις 13:00 αντι 12:30 και αυτο γιατι με πηρε η μαμα μου τηλεφωνο γιατι αργησα..... Και δεν τα τελειωσα ολα..... αφησα και για τον προισταμενο δουλεια..... Ενα κεφαλι......... Μετα ηρθα να μπανισω να αλλαξω να ταισω και γκρρρρρρρρρρρρρ να σιδερωσω........Σας διαβασα και απο ολα οσα διαβασα το αδειο μου κεφαλι θυμαται κατι για ενα παληκαρι που πεθανε ξαφνικα από ατυχημα........ Κριμα...... Και για τα παιδια..... Εγω πρωτη φορα αποχωριστηκα τον μεγαλο οταν τον εστειλα κατασκηνωση μολις τελειωσε την πρωτη δημοτικου.... Θα σας πω καποια αλλη φορα τι εγινε εκεινη τη μερα. Ενα θα σας πω εγω βουτηρο και ο μαγκας πανευτυχης. Το ιδιο και η γρουσουζα μου...... Δεν τα αφησα ποτε τα παιδακια μου σε κανεναν και με κανεναν.... Οσο για το φαγητο και τα ταισματα αφηστε τα η πεθερα μου η συγχωρεμενη σκετη απελπισια. Του εδωσε ουζο 3,5 μηνων για τα δοντια του και τραχανα 6 μηνων γιατι με το γαλα πεινουσε το παιδι..... Τι φωνη τι τσιριδα τι απειλες...... τιποτα δεν την επιανε τη γυναικα. Αυτη εκειειειειειειιε αγυριστο κεφαλι. Και δεν τον αφησα ρε παιδια πολλες φορες ετυχε καναδυο φορες και αυτες ηταν αρκετες..... Μετα οταν ειχαμε πληρη διατροφη της τον αφηνα τα απογευματα για να τον παει καμμια βολτα. Οταν εκανα τη μεσαια και την επαιρνε με το καροτσι για βολτα της εδωσε μια φορά εξω απο το ΙΚΑ που ειναι ο παιδιατρος μας τυρι ενω ηταν εξι μηνων.... Την ειδε ο ντοκ τη βαζει μπροστα της σερνει τα χιλια μυρια και αυτο ηταν.......... μαχαιρι δεν ξαναδοκιμασε με τα παιδακια μου.... ας αναπαυτει η ψυχουλα της. Σας μιλησα σας διαβασα και παω για υπνο δεν αντεχω......... Σορρυ Μαιρη....

Ερώτηξη:

Γίνεται γάμος στον οποίο ο γαμπρός είναι σοι μου κ η κοπελιά φιλη μου!Ως εδώ καλά!

Θα μου στειλουν δυο προσκλησεις κ θα πρέπει να πάρω δυο δώρα;;;:shock::shock::shock:

Γιατί έτσι μου είπαν (όχι οι ίδιοι ε) κ έφριξα...

ενα σπιτι δεν θα ανοιξουν??? πλακα εκαναν μαρη...

:D.....εμ εγω φταιω που ειπα εχθες το πρωι ότι αδυνατισα λιγο..απο τη χαρα μου η καυμενη....τεσπα.....

μολις ξεραθηκε ο δικος μου ο μικρος...ο μεγαλος φτου φτου ειναι υποδειγμα, χωρις πλακα...πολυ καλο παιδι.... φτου φτου

κ ο δικος μου... απο τις 8,30. η χριστ. παλι πριν 10 λεπτα!!!

αντιηλιακο με τι δεικτη πρεπει να παρουμε 15 ή 25?

ωραια!!!!!!!!!!! αρχισαμε????????????:-P

Πάει αποτρελάθηκες!! Χαλάς την εκπληξη τους που τα ρωτησες ομως...

Ναι αλλά δεν ξέρουν τελικά τί θα κάνω!Την Εφη ρώτησα,της διακοσμήτριας 2 και τα γειτονάκια!!Α!!Ξέχασα να σας πώ!!Η διακοσμήτρια έμαθε οτι είναι έγκυος στο τρίτο,η νονά μας έμαθε χθες οτι είναι έγκυος στο δεύτερο!!!Μια αύρα εγκυμοσύνης περιπλανάτε γύρω από την ΄βαφτισή μας και δεν μου αρέσει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μην ακουσουμε κ για τη μανα του παιδιου!!!!

λοιπον επειδη απο οτι καταλαβα εισαστε ολες κοτες θα σας πω εγω..εβαλα αδεφη μου κ μουσαχρο να κανουν τη διαιτα..η αδερφη μου σε μια βδομαδα.απο 86.6 πηγε 84..ο μουσχαρος ΑΠΟ 106 ΠΗΓΕ 103 να σας πω κ ποσο υψος εχει ο μουσχαρος????1.70 με το ζορι.μπουχαχαχαχαχαχα

τις χαρες ολες εχει!!!! μη τρελλαθω τωρα!

ρε ΑΛΕΚΑ εκτος απο την καταγωγη πες στην αληθεια...μεχρι ποια ταξη του δημοτικου εφτασες??????????σας εχει ψωφησει η πεινα..86.6-84=2.6 κιλα σε μια βδομαδα....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ....θα φτιαξουμε το πριβε δε θα το φτιαξουμε....βρειτε μερος να κρυφτειτε..

εγω θα κρυφτω στον Βυρωνα, που εχει κ πολλες γιαφκες!

;)...αμα μεινει μυρωδια, καψε καφε.....φευγει!!:)

διωχνει κ τις μυγες, κ τις μελισσες!!!

koimisa ξανα την τζουμπρου και ναμαι..ο νυσταλέων εκανε συμμαζευτική..μαλλον με ακουσε που τον εβριζα από μεσα μου...γιατι γενικοτερα δεν του γκρινιαζω καθόλου...εκτος από το γνωστο θεμα

προηγειται το γνωστο θεμα. μη κοιταμε το δαχτυλο κ χασουμε το δασος!!!!

ηρθαν οι νονοι της χριστ. κ κατσαμε λιγο...

ειμαι πολυ χαλια... μονο δρακους δεν εχω δει σημερις.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

χαχα..ειδες πώς μας καταλαβαινουν?

παω ξύπνησε ο μπεμπουιτος...και σιγα μη κοιμηθει μπαμ μπαμ οποτε .παμε για κλάμπινγκ δεν θα σας προλάβω....καληνύχτα!!!

καληνυχτα....

Γεια σας...... δεν θα κατσω Μαιρουλα σημερα μεχρι αργα....... δεν θα κλεισουμε μαζι..... Ειμαι ενα ρακος. Ενα θα σας πω..... Απο το πρωι που πηγα στη δουλεια καταχωρουσα θανατους και εβγαζα αδειες ταφης....... Ειχαμε 8 θανατους μεσα στο Σαββατοκυριακο... Καταχωρησα και 4 βαφτισεις και 2 γαμους..... Αφου εφυγα στις 13:00 αντι 12:30 και αυτο γιατι με πηρε η μαμα μου τηλεφωνο γιατι αργησα..... Και δεν τα τελειωσα ολα..... αφησα και για τον προισταμενο δουλεια..... Ενα κεφαλι......... Μετα ηρθα να μπανισω να αλλαξω να ταισω και γκρρρρρρρρρρρρρ να σιδερωσω........Σας διαβασα και απο ολα οσα διαβασα το αδειο μου κεφαλι θυμαται κατι για ενα παληκαρι που πεθανε ξαφνικα από ατυχημα........ Κριμα...... Και για τα παιδια..... Εγω πρωτη φορα αποχωριστηκα τον μεγαλο οταν τον εστειλα κατασκηνωση μολις τελειωσε την πρωτη δημοτικου.... Θα σας πω καποια αλλη φορα τι εγινε εκεινη τη μερα. Ενα θα σας πω εγω βουτηρο και ο μαγκας πανευτυχης. Το ιδιο και η γρουσουζα μου...... Δεν τα αφησα ποτε τα παιδακια μου σε κανεναν και με κανεναν.... Οσο για το φαγητο και τα ταισματα αφηστε τα η πεθερα μου η συγχωρεμενη σκετη απελπισια. Του εδωσε ουζο 3,5 μηνων για τα δοντια του και τραχανα 6 μηνων γιατι με το γαλα πεινουσε το παιδι..... Τι φωνη τι τσιριδα τι απειλες...... τιποτα δεν την επιανε τη γυναικα. Αυτη εκειειειειειειιε αγυριστο κεφαλι. Και δεν τον αφησα ρε παιδια πολλες φορες ετυχε καναδυο φορες και αυτες ηταν αρκετες..... Μετα οταν ειχαμε πληρη διατροφη της τον αφηνα τα απογευματα για να τον παει καμμια βολτα. Οταν εκανα τη μεσαια και την επαιρνε με το καροτσι για βολτα της εδωσε μια φορά εξω απο το ΙΚΑ που ειναι ο παιδιατρος μας τυρι ενω ηταν εξι μηνων.... Την ειδε ο ντοκ τη βαζει μπροστα της σερνει τα χιλια μυρια και αυτο ηταν.......... μαχαιρι δεν ξαναδοκιμασε με τα παιδακια μου.... ας αναπαυτει η ψυχουλα της. Σας μιλησα σας διαβασα και παω για υπνο δεν αντεχω......... Σορρυ Μαιρη....

εσυ εισαι ρακος, η πεθερα σου στα ειχε κανει μανταρα, θανατους καταχωρουσες αλλα εγω εσκασα στα γελια χαχα..ωραια περιγραφη!! καληνυχτα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλα εισαι μαρη?? ελεγα μην αρρωστησες τελικα....

πηγα να μπω απο βρωμοκοσμοτε απο μπαλκονι επαυλης αλλα δεν δουλευει...κριμα.εδω ειμαι που να παω??

ξερω εγω...σε κανα κλαμπ ισως...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μου βγαζει μια διαφημηση κατω κατω.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ..

τωρα για τη ΤΖΙΑ ειναι ή για την Ελενη1???

για εσενα :tongue::P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα εισαι μαρη?? ελεγα μην αρρωστησες τελικα....

ξερω εγω...σε κανα κλαμπ ισως...

τι καλα??? ποναει κεφαλι, ζαλαδα... κοκκαλακια, λαιμος... ενα περιεργο πραγμα... για να μαθω!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ενα σπιτι δεν θα ανοιξουν??? πλακα εκαναν μαρη...

κ ο δικος μου... απο τις 8,30. η χριστ. παλι πριν 10 λεπτα!!!

ωραια!!!!!!!!!!! αρχισαμε????????????:-P

μην ακουσουμε κ για τη μανα του παιδιου!!!!

τις χαρες ολες εχει!!!! μη τρελλαθω τωρα!

εγω θα κρυφτω στον Βυρωνα, που εχει κ πολλες γιαφκες!

διωχνει κ τις μυγες, κ τις μελισσες!!!

προηγειται το γνωστο θεμα. μη κοιταμε το δαχτυλο κ χασουμε το δασος!!!!

ηρθαν οι νονοι της χριστ. κ κατσαμε λιγο...

:shock::shock::confused::confused::confused:

μου βγαζει μια διαφημηση κατω κατω.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ..

τωρα για τη ΤΖΙΑ ειναι ή για την Ελενη1???

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

τι καλα??? ποναει κεφαλι, ζαλαδα... κοκκαλακια, λαιμος... ενα περιεργο πραγμα... για να μαθω!!!

οππτε δεν εισαι καλα!....μια ερωτηση εκανα χαχα:tongue:

ελα η ιωσουλα σε επισκεφτηκε, αυριο θα εισαι καλυτερα, μεθαυριο περδικι;)

221882cb0gkyh7q4.gif

ειπε η ειρηνη για ουζο και θυμηθηκα που μου εχει πει ο μπαμπας μου οταν ηταν μωρο μηνων,το '44 του εδιναν ουζο για να τον ζαλισουν επειδη εκλαιγε για να μην τους προδωσει στους γερμανους,που ηταν κρυμενοι.

απο τοτε του εμεινε:tongue::tongue::tongue::tongue:παντα θελει ενα ουζακι με το φαγητο το μεσημερι:P:p:p

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...