Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αει μαρη!!εγω ειμαι 82.....!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΕΤΣΙ????:o:o:o:o

εισαι μια χαρα!!!φαινεσαι μια κουκλα!!1και φυσικα ξεπριστηκες παααρα πολυ!!!μπαινω για μπανιο τωρα!!!!!!!!!!και ερχομαι!!!

η ομορφακια που ειναι????

ελπιζω να μην ειναι αρρωστη..γενικα εχουμε ησυχιες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον επειδη απο οτι καταλαβα εισαστε ολες κοτες θα σας πω εγω..εβαλα αδεφη μου κ μουσαχρο να κανουν τη διαιτα..η αδερφη μου σε μια βδομαδα.απο 86.6 πηγε 84..ο μουσχαρος ΑΠΟ 106 ΠΗΓΕ 103 να σας πω κ ποσο υψος εχει ο μουσχαρος????1.70 με το ζορι.μπουχαχαχαχαχαχα

λοιπον επειδη απο οτι καταλαβα εισαστε ολες κοτες θα σας πω εγω..εβαλα αδεφη μου κ μουσαχρο να κανουν τη διαιτα..η αδερφη μου σε μια βδομαδα.απο 86.6 πηγε 84..ο μουσχαρος ΑΠΟ 106 ΠΗΓΕ 103 να σας πω κ ποσο υψος εχει ο μουσχαρος????1.70 με το ζορι.μπουχαχαχαχαχαχα

1.5 κιλο σε μια εβδομαδα ε? ωραια....αλλα η αδερφη σου δεν ειχε χασει ηδη 26 κιλα...αυτο ειναι το προβλημα μου...ότι εχει πεσει ο μεταβολισμος μου. Στην αρχη χανουμε ευκολα αλλα μετα απο 26 κιλα???? εγω με 3 κιλακια το μηνα ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενη

ο μουσχαρος όνομα και πραγμα:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ασε μας ρε Αλέκα τι κιλά τι ξεπρίξιμο το ιδιο είναι τι να χανω κ να ειμαι πρισμένη καλυτερα να μη χανω κ να φενοντε οι ποντοι κ να ξεπριστω εχει αλαξει το προσωπό σου παιδάκι μου ποια 80 κιλά εσυ εχεις χασει πολλους πόντους.

Εγω εχασα 4 κιλά ακριβως 2 εβδομάδες σήμερα οκ.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Ασε μας ρε Αλέκα τι κιλά τι ξεπρίξιμο το ιδιο είναι τι να χανω κ να ειμαι πρισμένη καλυτερα να μη χανω κ να φενοντε οι ποντοι κ να ξεπριστω εχει αλαξει το προσωπό σου παιδάκι μου ποια 80 κιλά εσυ εχεις χασει πολλους πόντους.

Εγω εχασα 4 κιλά ακριβως 2 εβδομάδες σήμερα οκ.

μπραβο ρε κοριτσι......εκμεταλλευσου το τωρα που ειναι αρχη, τα 10 πρωτα κιλα θα φυγουν πανευκολα....;)...μπορει και τα 15 γιατι εμεις ειμαστε πολλα κιλα:D.....ζουμπουρλουδικα:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε ΑΛΕΚΑ εκτος απο την καταγωγη πες στην αληθεια...μεχρι ποια ταξη του δημοτικου εφτασες??????????σας εχει ψωφησει η πεινα..86.6-84=2.6 κιλα σε μια βδομαδα....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ....θα φτιαξουμε το πριβε δε θα το φτιαξουμε....βρειτε μερος να κρυφτειτε..

ρε ΑΛΕΚΑ εκτος απο την καταγωγη πες στην αληθεια...μεχρι ποια ταξη του δημοτικου εφτασες??????????σας εχει ψωφησει η πεινα..86.6-84=2.6 κιλα σε μια βδομαδα....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ....θα φτιαξουμε το πριβε δε θα το φτιαξουμε....βρειτε μερος να κρυφτειτε..

:P:p:p:p:tongue:.......το τελειωσα το δημοτικο μαρη αλλα μεχρι εκει...μετα με επιασε η μυωπια χαχα. Νομιζα 86-84.6.....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

μπραβο ρε κοριτσι......εκμεταλλευσου το τωρα που ειναι αρχη, τα 10 πρωτα κιλα θα φυγουν πανευκολα....;)...μπορει και τα 15 γιατι εμεις ειμαστε πολλα κιλα:D.....ζουμπουρλουδικα:tongue:

εγω παντως χοντρη θα με έλεγα οχι ζουμπουρλή:tongue:μακαρι θα δείξει...

εχω κ το Σπύρο που του λεω ειμαι χοντρη κ αυτος εγω ιδια σε βλεπω οπως σε γνωρησα ναι μονο που με γνωρισε με το μινι στον π@@ο και αυτο το φορεμα ουτε για μανικι δεν μου κάνει αλλα το εχω:oops::oops::oops:

εισαι περαΣΜΕΝΗς ΗΛΙΚΙΑς ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙς ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ:cool:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

εγω παντως χοντρη θα με έλεγα οχι ζουμπουρλή:tongue:μακαρι θα δείξει...

εχω κ το Σπύρο που του λεω ειμαι χοντρη κ αυτος εγω ιδια σε βλεπω οπως σε γνωρησα ναι μονο που με γνωρισε με το μινι στον π@@ο και αυτο το φορεμα ουτε για μανικι δεν μου κάνει αλλα το εχω:oops::oops::oops:

εισαι περαΣΜΕΝΗς ΗΛΙΚΙΑς ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙς ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ:cool:

και εγω εχω κρατησει δυο ρουχαλακια απο τα νειατα μου...μια σουπερ φουστιτσα ψιλοχιπικη, όχι πολυ μινακι, και ενα τοπ...ζεμπρε παρακαλω που πισω εδενε με κορδονια χαχα....:rolleyes:αχ.......

Εμενα ο Νικος δεν μου κανει αυτη τη χαρη....ο βρωμιαρης...δεν μου λεει τιποτα αλλα το βλεπω στα ματια του..για αυτο και εγω λεω την ηλικια του όπου βρεθω:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Σας είπα πως ο απορροφητήρας μου ειναι σουπερ????????????ε ναι λιπον ειμαι κ εγω στον απορροφητήρα!!!

;)...αμα μεινει μυρωδια, καψε καφε.....φευγει!!:)

221882cb0gkyh7q4.gif

;)...αμα μεινει μυρωδια, καψε καφε.....φευγει!!:)

:shock::shock:χαχα αχ με καταλαβες απ την αρχη εσυ:tongue:μαρη τι εχει η ηλικία του νικου μια χαρα εχουν πέραση σε αυτη τη ηλικια:tongue::tongue:

:shock::shock:χαχα αχ με καταλαβες απ την αρχη εσυ:tongue:μαρη τι εχει η ηλικία του νικου μια χαρα εχουν πέραση σε αυτη τη ηλικια:tongue::tongue:

εγω το ξερω....εκεινος μην το μαθει :tongue:

κλαίει....ελπίζω να σας προλάβω..

εμενα εννοεις ε? γιατι μονη μου εμεινα...ΚΙΜΙ???που εισαι μαρη???

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...