Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το πρωτο κ εγω.

Αει μαρη εχεις ξεφυγει...

Δεν θα εχεις κ τους κλοουν, ποσα πια;;Δεν θα κατσουν 20 μερες τα πιτσιρικια στο τραπεζι...

Εμενα σχολαει 3...αλλα εχει δουλειες -τυπου κηπουρικη- μεχρι τις 9!!!

Οπότε παλι καλα να λες.

Ελα ρε το ακουσα το πρωι στην Ποπη.κριμα νεος ανθρωπος

Μαιρουλα πως λεγεται το φαρμακειο στην πατρα;;;

ναι ρε αδικα!:(:(

το φαρμακειο ειναι γιαννιτσων 4 απεναντι απο το ικα στον αγιο αλεξη!;)

Σε σημεια που δεν μπορει να ακουμπησει κ να γλυψει το μωρο.

δλδ πισω μερος μπουτιου, γαμπας,χεριου.οχι δακτυλα, οχι προσωπο.ρωτα κ παιδιατρο σου.

οκ!!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πειτε τα μόνες σας εγω παω για υπνο........

φιλιά !!!!

kalhnyxta elenitsa

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δαλιδαααααα...δεν εχω κανει μποτοξ....ειναι δυνατον να εκανα και να μην σας το ελεγα??? Να ξερεις ότι οι χοντρες εχουν ωραιο δερμα γιατι τσιτωνει χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγώ βάζω με 40 της Φρέζυντερμ.Εκανα γκάλοπ σε 5 παιδάκια και μου είπαν τα κουβαδάκια.

Πάει αποτρελάθηκες!! Χαλάς την εκπληξη τους που τα ρωτησες ομως...

Δαλιδαααααα...δεν εχω κανει μποτοξ....ειναι δυνατον να εκανα και να μην σας το ελεγα??? Να ξερεις ότι οι χοντρες εχουν ωραιο δερμα γιατι τσιτωνει χαχα

Ελα ρε πλάκα έκανα....

Γελάω με την ΜΕΓΑΛΗ αδερφή σου που η καυμένη φαινεται μπροστά σου :oops::oops: ασε δεν συνεχιζω μην πεσει το ματι της εδω κ με καταραστει,χιχιχιχι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ναι αλλά δεν ξέρουν τελικά τί θα κάνω!Την Εφη ρώτησα,της διακοσμήτριας 2 και τα γειτονάκια!!Α!!Ξέχασα να σας πώ!!Η διακοσμήτρια έμαθε οτι είναι έγκυος στο τρίτο,η νονά μας έμαθε χθες οτι είναι έγκυος στο δεύτερο!!!Μια αύρα εγκυμοσύνης περιπλανάτε γύρω από την ΄βαφτισή μας και δεν μου αρέσει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

γειά σας!τάισα κ μπαμπά κ γιό κ τους έβαλα για νάνι και αφου ξεραθήκανε αγκαλιά μπήκα να δω πως είστε.Ψιλοτρέχω αυτες τις μέρες γιατί Τετάρτη εχω το γάμο κ γίνετε ψιλοχαμός!Εσείς ολα οκ?

Μαρή Αλέκααααα το διαιτολόγο σου μου συστήνεις???????????????????????????τι αποτελέματα είναι αυτά?????????????????

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Ναι αλλά δεν ξέρουν τελικά τί θα κάνω!Την Εφη ρώτησα,της διακοσμήτριας 2 και τα γειτονάκια!!Α!!Ξέχασα να σας πώ!!Η διακοσμήτρια έμαθε οτι είναι έγκυος στο τρίτο,η νονά μας έμαθε χθες οτι είναι έγκυος στο δεύτερο!!!Μια αύρα εγκυμοσύνης περιπλανάτε γύρω από την ΄βαφτισή μας και δεν μου αρέσει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μη μηνεις και εσυ εγκυος????????????????/:tongue::tongue::tongue:

γειά σας!τάισα κ μπαμπά κ γιό κ τους έβαλα για νάνι και αφου ξεραθήκανε αγκαλιά μπήκα να δω πως είστε.Ψιλοτρέχω αυτες τις μέρες γιατί Τετάρτη εχω το γάμο κ γίνετε ψιλοχαμός!Εσείς ολα οκ?

Μαρή Αλέκααααα το διαιτολόγο σου μου συστήνεις???????????????????????????τι αποτελέματα είναι αυτά?????????????????

ελα μου ντε!ποιος να ναι!!

????:P:p

Ελα ρε πλάκα έκανα....

Γελάω με την ΜΕΓΑΛΗ αδερφή σου που η καυμένη φαινεται μπροστά σου :oops::oops: ασε δεν συνεχιζω μην πεσει το ματι της εδω κ με καταραστει,χιχιχιχι...

δεν ειναι πολυ μεγαλη...1.5 χρονο με περναει μονο..αυτη ειναι κορμαρα όμως;)

ωωωωω...σειρα σου!!!

βρε...στα κιλα δεν πρεπει να εχω χασει πολυ....1-2 κιλα το πολυ...απλα εγω επειδη παιρνω πολλα κιλα πρηζομαι και πολυ, (το πρηξιμο δεν ειναι κιλα αλλα φαινεσαι τετραπαχη)....και απο ό,τι φαινεται μετα τον 6ο μηνα επνερχομαι...ετσι ειχε γινει και στον αγγελο. Οποτε τωρα φαινονται ευτυχως τα κιλα που ειμαι γιατι πριν φαινομνουν δεκα κιλα παραπανω

221882cb0gkyh7q4.gif

πολύ καλός είναι σίγουρα!αυτη εγινε μ@@@....:tongue:μπίπ!

:shock:.....σας ευχαριστω πουτ προσπαθειτε νε με εμψυχωσετε αλλα εγω για να νιωσω λιγο καλα πρεπει να πεσω απο τα 80 (και να μην τσακιστω:tongue::tongue:)

221882cb0gkyh7q4.gif

:shock:.....σας ευχαριστω πουτ προσπαθειτε νε με εμψυχωσετε αλλα εγω για να νιωσω λιγο καλα πρεπει να πεσω απο τα 80 (και να μην τσακιστω:tongue::tongue:)

αει μαρη!!εγω ειμαι 82.....!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΕΤΣΙ????:o:o:o:o

εισαι μια χαρα!!!φαινεσαι μια κουκλα!!1και φυσικα ξεπριστηκες παααρα πολυ!!!μπαινω για μπανιο τωρα!!!!!!!!!!και ερχομαι!!!

η ομορφακια που ειναι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...