Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις γυρισα και εγω απο γυμναστηριο και μπεμπης κοιμαται!!αν λες για τον δικο μας να σου πω...

ηταν φορτηγατζης..δικο του φορτηγο..ηταν σ ενα παρκιν στην πατρα και ειχε παραγγειλει καφε...πηγε ν αλλαξει την μπουκαλα στο φορτηγοκατω απο την καμπινα και δεν ειχε σηκωσει τερμα την καμπινα ωστε να πεσει τερμα κατω μπροστα εαν καταλαβαινετε τι εννοω,.....πεφτει και το τζαμι κοιταει το πατωμα..το αφησε στη μεση...εβαλε ενα στηριγμα για να μην πεσει,,,εφυγε το στηριγμα επεσε και....οπως καταλαβαινετε τον επιασε απο κατω....και εσκασε η καρδια και ο ενας πνευμονας...και 2 καταγματα στον αυχενα...αυτα...:(sorry εσεις ζητησατε....:(

καρουζελ!!!

να εισαι ευγνωμων!!!!

και εγω τον ταιζω 12 με μια πριν κοιμηθω τελευταια φορα....;)

.............:-(

fCS8p3.png

μολις γυρισα και εγω απο γυμναστηριο και μπεμπης κοιμαται!!αν λες για τον δικο μας να σου πω...

ηταν φορτηγατζης..δικο του φορτηγο..ηταν σ ενα παρκιν στην πατρα και ειχε παραγγειλει καφε...πηγε ν αλλαξει την μπουκαλα στο φορτηγοκατω απο την καμπινα και δεν ειχε σηκωσει τερμα την καμπινα ωστε να πεσει τερμα κατω μπροστα εαν καταλαβαινετε τι εννοω,.....πεφτει και το τζαμι κοιταει το πατωμα..το αφησε στη μεση...εβαλε ενα στηριγμα για να μην πεσει,,,εφυγε το στηριγμα επεσε και....οπως καταλαβαινετε τον επιασε απο κατω....και εσκασε η καρδια και ο ενας πνευμονας...και 2 καταγματα στον αυχενα...αυτα...:(sorry εσεις ζητησατε....:(;)

ρε τον αμοιρο......τι κριμα.....ελπιζω να μην αφησε παιδακια...

αντιηλιακο με τι δεικτη πρεπει να παρουμε 15 ή 25?

για τα μωρα νομιζω παιρνουμε πιο πολυ...εγω αντηλιακο βαζω μονο σε παραλια και βαζω 40

ελενη1 ανθρωπε μου...πειναωωωωωωωωωωωω!!!!!:o

πως πας και εσυ με διαιτα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αν λες για τα μωρα,εμενα με 25ω μου ειπε παιδιατρος!;)

ναι για μωρα,θα παραγγειλω τωρα κρεμα και λεω να παρω και αυτο να μην κανω αυτη τη δουλεια συνεχεια.

ξερεις οτι το φαρμακειο που τα περνω ειναι στην πατρα???και εχει τις πιο καλες τιμες!!!

παω να κανω μπανιο

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

που εισαι ωραια ελενη?? κοιμισες???

κοιμησα και κοιμαμε ορθια.........

ελενη1 ανθρωπε μου...πειναωωωωωωωωωωωω!!!!!:o

:tongue::tongue:

Εγω αντιηλιακο 50αρι και βαζω και στις βολτες!!!!

Α και τωρα που θα βγουν τα κουνουπια Grilen κρεμουλα για να μην μας τα καταφανε.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ρε τον αμοιρο......τι κριμα.....ελπιζω να μην αφησε παιδακια...

για τα μωρα νομιζω παιρνουμε πιο πολυ...εγω αντηλιακο βαζω μονο σε παραλια και βαζω 40

πως πας και εσυ με διαιτα??

σε παραλια και εγω τοσο θα βαζω!αλλα για βολτα αυτο ειπε!!!

κριμα το παλικαρι.....κριμα..αδικα τελειως....οχι δεν αφησε....αλλα αφησε μανουλα :( 2 αδερφες και πατερα....:(

ναι για μωρα,θα παραγγειλω τωρα κρεμα και λεω να παρω και αυτο να μην κανω αυτη τη δουλεια συνεχεια.

ξερεις οτι το φαρμακειο που τα περνω ειναι στην πατρα???και εχει τις πιο καλες τιμες!!!

παω να κανω μπανιο

ναι καλε απο εκει ψωνιζω και εγω καποιες φορες!celofin APO EKEI PHRA!!!!!!!!πολυ καλες τιμες!!
κοιμησα και κοιμαμε ορθια.........

:tongue::tongue:

Εγω αντιηλιακο 50αρι και βαζω και στις βολτες!!!!

Α και τωρα που θα βγουν τα κουνουπια Grilen κρεμουλα για να μην μας τα καταφανε.........

και που τη βαζουμε την κρεμα....?

Διαφημίσεις

Αστα Μαίρη!!Τις σελίδες του απ'έξω τις έμαθα!!!!

Γκάλοπ:

1)Κουβαδάκι με σφυρίχτρα,σβούρα και γλυφιτζούρι;;;ή

2)Καρουζέλ μουσικό με γλυφιτζούρι;;;;

Το πρωτο κ εγω.

Δεν σε πιστεύω!!!!Αυτό είχαμε αποφασίσει να το κάνουμε στο τραπέζι για να έχουν να ασχοληθούν εκεί αλλά το θεώρησα υπερβολή και μετά θα λέρωναν κιόλας και θα με έσφαζαν οι μάνες!!!

Αει μαρη εχεις ξεφυγει...

Δεν θα εχεις κ τους κλοουν, ποσα πια;;Δεν θα κατσουν 20 μερες τα πιτσιρικια στο τραπεζι...

Geia sas..εχω νευρα με Νυσταλέων...

γυρισα στις 4, ταϊσα, εφτιαξα να φάω, αρμεχτηκα, μπανιαριστηκα και πηγα στο γιατρό...το παιδί κοιμηθηκε μιση ωρα αφοτου εφυγα.....το σπιτι ομως παρεμεινε βομβαρδισμένο...δε συμμάζεψε τπτ..και τωρα ποτιζει τις γλαστρες του σαν αμεριμνος κηπουρος......γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

Εμενα σχολαει 3...αλλα εχει δουλειες -τυπου κηπουρικη- μεχρι τις 9!!!

Οπότε παλι καλα να λες.

ηταν φορτηγατζης..δικο του φορτηγο..ηταν σ ενα παρκιν στην πατρα και ειχε παραγγειλει καφε..

Ελα ρε το ακουσα το πρωι στην Ποπη.κριμα νεος ανθρωπος

Μαιρουλα πως λεγεται το φαρμακειο στην πατρα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

οπου δεν εχει ρουχαλακι.....χερακια-μπουτακια λαιμουδακι...

Σε σημεια που δεν μπορει να ακουμπησει κ να γλυψει το μωρο.

δλδ πισω μερος μπουτιου, γαμπας,χεριου.οχι δακτυλα, οχι προσωπο.ρωτα κ παιδιατρο σου.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...