Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερααααα! όλες καλα; Εγώ νυστάζω, με ξύπνησε από τις 4:30 η Σαββίνα, όλο γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ανησύχησα. Τι αγκαλιές τι πέρα δώθε μόλις την άφηνα στο κρεβάτι ξανά τα ίδια. Της έδωσα λίγο ντεπόν και κοιμήθηκε μέχρι τις 7. Μετά μιρ μιρ μιρ μιρ ξανά. Λέω "δεν την ταίζω λιγάκι;" Ήπιε 120 μλ και μετά ήταν όλο γέλια και χαρές! Και στις 9 ξανά άλλα 150μλ (ναι το δικό ΜΟΥ το παιδί). ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ!

Πάει, θα μου την πάρει η πρόνοια... (και θα χει και δίκιο)

Τεσπά, τι να κάνω, θα μάθω...

Όλες στο πριβέ είστε;;;; Πότε είναι η συνάντηση ρε κορίτσια τα έχασα εγώ αυτά :(:(:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα..εγω το ειδα..σοκαριστικο αλλα διαβασα κ στο mommy νομιζω οτι αν απο τα 25 μωρα που σκοτωνονται σε τροχαια τα 18 θα ζουσαν αν ηταν στα καθισματα τους..εμεις παμε παιδιατρο που ειναι 6-7 λεπτα με τουτου κ ποτε δεν τα εχω αγκαλια...

ΜΑΡΙΑΝΘΗ-ΕΛΕΝΗ να πουμε να αποθηλασετε στα 114 τους να ηρεμησουμε μουμιες ταριχευμενες??

με αυτα που διαβασα απο ΙΡΚΑ κ ΕΥΑΝΘΙΑ..χαιρομαι πραγματικα που δε δουλευω κ αποφευγω τετοιες αηδιες...η πεθερα μου βεβαια ολο μου πεταει να παω να δουλεψω αλλα δεν ξερει ποιος θα κρατησει τα παιδια..πουν να μας ταιζε κιολας...αα η πεθερα μου δεν εχει δουλεψει ουτε μια ωρα στη ζωη της..

εμενα ευτυχως με φοβουνται ΟΛΟΙ παρα πολυ κ καλα κανουν ....εχω δωσει ξεκαθαρες οδηγιες κ οποιος δε γουσταρει σπιτι του.

ΟΧΙ ΓΛΥΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΡΑΝΤΑ.ΟΧΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ kinder κλασσικη ή υγειας ενα κομματακι κ οχι ψωμια...φυσικα δεν τα δινω τα παιδια μου..ποτε δεν εχει φυγει Χρηστακος χωρις εμενα.μπορει σε 3-4 χρονια να τον στελνω αλλα θα ειναι μεγαλο παιδι κ αν θελει δεν θα τον κραταω με το ζορι.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μην εισαι υπερβολικη..αν ξαναπεινασει..γιατι ειναι ατιμα αυτα..πεινανε συνεχεια..δως της ΑΤΑΡΑΞ..αν ξαναπεινασει να τη διωξεις απο το σπιτι.. α να χαθει..μπουχαχαχα..παντως πλακα πλακα κ εγω το εχω κανει αυτο..την Παρασκευη που μας περασε ειχε φαει 8.00 210μλ..και κατα τις 10 παρα αρχιζει το κλαμμα...την παιρνω αγκαλια μπας κ ηρεμησει τιποτα..το καημενουλι μου σκεφτομαι..ποναει..ας του δωσω ντεπον..συνεχιζε ουρλιαχτα..κ πεταγετε ο i love karditsa..βουρλο πειναει το παιδι!!!!εμενα ειπε βουρλο..αποκλειεται του λεω αλλα θα φτιαξω.κ εφαγε 180 μλ...το βλεπει ο i love karditsa..μονο να μιλας με τις φιλες σου ξερεις!!!μανα εισαι εσυ???να φυγεις απο το σπιτι....θα τα μεγαλωσω μονος μου τα καμαρια μου

ΑΓΓΕΛΙΚΗ μην εισαι υπερβολικη..αν ξαναπεινασει..γιατι ειναι ατιμα αυτα..πεινανε συνεχεια..δως της ΑΤΑΡΑΞ..αν ξαναπεινασει να τη διωξεις απο το σπιτι.. α να χαθει..μπουχαχαχα..παντως πλακα πλακα κ εγω το εχω κανει αυτο..την Παρασκευη που μας περασε ειχε φαει 8.00 210μλ..και κατα τις 10 παρα αρχιζει το κλαμμα...την παιρνω αγκαλια μπας κ ηρεμησει τιποτα..το καημενουλι μου σκεφτομαι..ποναει..ας του δωσω ντεπον..συνεχιζε ουρλιαχτα..κ πεταγετε ο i love karditsa..βουρλο πειναει το παιδι!!!!εμενα ειπε βουρλο..αποκλειεται του λεω αλλα θα φτιαξω.κ εφαγε 180 μλ...το βλεπει ο i love karditsa..μονο να μιλας με τις φιλες σου ξερεις!!!μανα εισαι εσυ???να φυγεις απο το σπιτι....θα τα μεγαλωσω μονος μου τα καμαρια μου

Χα χααααα! Κι εμένα, μες στον ύπνοτου όλο πεινάει το παιδί και πεινάει το παιδί ήτανε. Μωρέ να χ...εσω το μητρικό μου ένστικτο!

Πάω φαρμακείο για ΑΤΑΡΑΞ

Διαφημίσεις

Εδω πάει το Μπουχαχαχαχα...........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Σωστήηηηηη! Βρε εμένα μου τα έχει βάλει τα γυαλιά ο δικός μου. Εδώ φεύγω κι αυτός μια χαρά τα πάει με το μωρό, 4 μερόνυχτα έχει καθήσει ως τώρα... Λέτε να με παρατήσει τώρα που είμαι χοντρή και βλέπει πως δε με έχει ανάγκη;;;;;:confused::confused::confused:

Καλημέεεερααααα! όλες καλα; Εγώ νυστάζω, με ξύπνησε από τις 4:30 η Σαββίνα, όλο γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ανησύχησα. Τι αγκαλιές τι πέρα δώθε μόλις την άφηνα στο κρεβάτι ξανά τα ίδια. Της έδωσα λίγο ντεπόν και κοιμήθηκε μέχρι τις 7. Μετά μιρ μιρ μιρ μιρ ξανά. Λέω "δεν την ταίζω λιγάκι;" Ήπιε 120 μλ και μετά ήταν όλο γέλια και χαρές! Και στις 9 ξανά άλλα 150μλ (ναι το δικό ΜΟΥ το παιδί). ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ!

Όλες στο πριβέ είστε;;;; Πότε είναι η συνάντηση ρε κορίτσια τα έχασα εγώ αυτά :(:(:(

εδω δεν καταλαβες οτι πειναει το σπλαχνο σου, κακουργα μανα, που καταλαβες οτι θα κανουμε συναντηση???

κ εγω αποσυντονιζομαι με τον υπογιολιστη(νικηφ.)!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εδω δεν καταλαβες οτι πειναει το σπλαχνο σου, κακουργα μανα, που καταλαβες οτι θα κανουμε συναντηση???

κ εγω αποσυντονιζομαι με τον υπογιολιστη(νικηφ.)!!

Άσε με βρε ομορφάκια, πολλές τύψεις... Ε, γέλασα και λιγάκι με τη μακακία που με δέρνει... Πείτε τώρα, ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ και δεν προλαβαίνω και να μπαίνω όσο θέλω...

Διαφημίσεις

αχ ρε μιτσακι, αφου ειπαμε τυπικα ο δικος μου ειναι ανεργος, αρα θα του πω να σταματησει αυτος απο εκει που παει, και θα ζησουμε με το επιδομα του :)

τι να πω μπορει να ειμαι και εγω παραξενη.

σας αφηνω γιατι στο τελος θα χασω και εγω την δουλεια μου. φιλακια.

.....βρες τροπο, όποιον νομιζεις καλυτερο, αρκει να κανεις με το παιδι σου αυτο που θες εσυ....

Αλεξ, εγω γινομαι βουτυρο οταν βλεπω καλες προθεσεις, αμα δω δευτερες σκεψεις...δειχνω την αλλη πλευρα της κοτας!! Χιχιχιχχι!!!

επίσης...

.......και μενα κατι τετοιες πίπες ελεγε η μανα μου + οτι αυτη ξερει καλητερα γιατι μεγαλωσε 3 παιδια και εγω δεν ξερω που παν τα τεσσερα...........!!!!

βρε ουστ.......

Μανωλη....κανε κατι...οπωσδηποτε..ειναι κριμα.....

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!

αλλα δεν εχει κοιμηθει καθολου γιατι ολη την ωρα χαζολογαει, γελαει ...που μυαλο για υπνο...

αχ τι καλα...μπραβο βρε....

ειχα μπει στο παρεντσ κ χαζευα λιγο στις βαφτισεις...πολυ γελιο ... τσακωνονται σε ενα θεμα ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19800&page=63

...ευχομαι να μη γινουμε ποτε ετσι...

εγω θα γινω....:tongue:.....θα τσακωθω με όλες τις χτικιαρες....

Να το δειξουμε σε αυτους που πρεπει μπας και καταλαβουν.........

εγω καλο μου δεν βλεπω τετοια πραγματα....ουτε καν τα ανοιγω ;)

αντς μπραβο.....αμα σου τελειωσουν τα φαρμακα, πες στην ελενη 1 να σου στειλει...

εμενα ευτυχως με φοβουνται ΟΛΟΙ παρα πολυ κ καλα κανουν ....εχω δωσει ξεκαθαρες οδηγιες κ οποιος δε γουσταρει σπιτι του.

.

ευτυχως και εμενα.....και η νταντα ειναι πολυ πιο τυπικη απο τη μαμα μου;)

:P:p:p

παω σπιτι σε λιγο ...θα μιλησουμε απο εκει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γειας σας κουκλες!!!

αγγελικη ειχα μια φιλη (λεμε τωρα κ καλα φιλη) η οποια εδινε ντεπον στο παιδι ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ για να μην ξυπναει κ γκρινιαζει...κ καλα ειχε τα δοντακια του!!!

εμεις φυγαμε σκ με πιπινο μας πηγε ανδρο μαζι με την πιπινα περασαμε απλα τελεια κ η πιπινα ηταν ολο γελια...ειδες τελικα βρε παιδι μου πως καταλαβαινει το παιδι οτι ειναι με τους γονεις του...εκει που πεθανα ηταν που την ειχαμε στο καροτσακι κ την πηγαιναμε βολτουλα κ κοιμοτανε κ ξαφνικα ξυπναει ανοιγει τα ματακια της κ κοιταγε μια τον πιπινο κ μια εμενα 2-3 φορες κ απο εκει που ηταν σοβαρη ξεσπασε σε γελια μιλαμε για γελιο οχι πλακα τρελαθηκαμε...αααχχχ ωραια ητανε αλλα τωρα ξανα στον βουρδουλα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ευτυχως και εμενα.....και η νταντα ειναι πολυ πιο τυπικη απο τη μαμα μου

Ε, λοιπόν και η δική μου, αλλά σήμερα πέταξε το πρώτο. Της έδειχνα πώς να χρησιμοποιεί τον ατμομάγειρα. Της εξήγησα πως δε θέλω το παιδί να φάει κρέμες (εδώ και καιρό το λέω) και πως θέλω να τρώει φρέσκο φαγητό. Ε, τι το έχω στο σπίτι το παιδάκι, δεν κάνουν και τίποτα άλλο, κόβει κανένα καροτάκι, κανένα μηλαράκι, το βάζει στον ατμομάγειρα, γυρνάει το κουμπάκι, μόλις σβήσει στο ίδιο μηχάνημα το κάνει νια νια και το δίνει. Σιγά το δύσκολο πια... και μου λέει, ε, δε θα του δώσεις καθόλου κρεμούλα;;; Τι να της πω... ΟΧΙ, δε θα φάει κρεμούλα, μπαααααα. Τα πήρα λίγο, λέτε να είμαι παράξενη;;;;

εμεις φυγαμε σκ με πιπινο μας πηγε ανδρο μαζι με την πιπινα περασαμε απλα τελεια κ η πιπινα ηταν ολο γελια...ειδες τελικα βρε παιδι μου πως καταλαβαινει το παιδι οτι ειναι με τους γονεις του...εκει που πεθανα ηταν που την ειχαμε στο καροτσακι κ την πηγαιναμε βολτουλα κ κοιμοτανε κ ξαφνικα ξυπναει ανοιγει τα ματακια της κ κοιταγε μια τον πιπινο κ μια εμενα 2-3 φορες κ απο εκει που ηταν σοβαρη ξεσπασε σε γελια μιλαμε για γελιο οχι πλακα τρελαθηκαμε...αααχχχ ωραια ητανε αλλα τωρα ξανα στον βουρδουλα!!

μπραβο βρε ζουζουνα.....σε ψαχναμε η αληθεια ειναι ....χαιριομαστε που εισαι καλα

Ε, λοιπόν και η δική μου, αλλά σήμερα πέταξε το πρώτο. Της έδειχνα πώς να χρησιμοποιεί τον ατμομάγειρα. Της εξήγησα πως δε θέλω το παιδί να φάει κρέμες (εδώ και καιρό το λέω) και πως θέλω να τρώει φρέσκο φαγητό. Ε, τι το έχω στο σπίτι το παιδάκι, δεν κάνουν και τίποτα άλλο, κόβει κανένα καροτάκι, κανένα μηλαράκι, το βάζει στον ατμομάγειρα, γυρνάει το κουμπάκι, μόλις σβήσει στο ίδιο μηχάνημα το κάνει νια νια και το δίνει. Σιγά το δύσκολο πια... και μου λέει, ε, δε θα του δώσεις καθόλου κρεμούλα;;; Τι να της πω... ΟΧΙ, δε θα φάει κρεμούλα, μπαααααα. Τα πήρα λίγο, λέτε να είμαι παράξενη;;;;

απλα σε ρωτησε μαρη....μην τρελαινεσαι......για σκεψου να μην σε ρωταγε και να εκανε το δικο της...γιατι και να αλλαζεις ευκολα γυναικες για το παιδι , δυσκολο ειναι και αυτο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα.

Σήμερα το μωράκι μου,το σπλάχνο μου,η ανάσα μου,έφαγε το πρώτο της φαγάκι.Πρέπει να έφαγε γύρω στα 60γρ και τώρα δεν θέλει γάλα.

Ομορφομάνα,βλέπω ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμπάθεια προς την Ζουζού!!

Αλέκα,κουκλα ήσουν χθές!!Φτού σου κοριτσάκι μου!

Αγγελική,...............!

Ζουζού,σας εύχομαι και άλλες τέτοιες αποδράσεις!!

Ευανθούλα,καλή αρχή!!!Ουτε μπορώ να φανταστώ πώς νιώθεις!!!

Μαριάνθη,πολλά βιβλια διαβάζεις και σε 2 χρόνια θα με θυμηθείς ομορφούλα μου οτι η θεωρία από την πράξη διαφέρουν πολύ!!

Εγώ είμαι να σκάσω με τις μπομπονιέρες τις παιδικές γιατί τελικά οι χιονόμπαλες δεν θα είναι εδώ έγκαιρα!!Και σκέφτηκα να βάλω μέσα στα κουβαδάκια από μια σβούρα,μια σφυρίχτρα και ένα γλυφιτζούρι.Τί λέτε και εσείς;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...