Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πίτες...πίτες .....αυτες με το σπανακι....:tongue::tongue::tongue:
Με το σις και με το σας....:tongue::tongue:

:P:p:p

Και εμένα μόλις μου είπε η μάνα μου ότι ο μπέμπης την έφαγε όλη την φρουτόκρεμα (1 μήλο δηλαδή) αλλά η μπέμπα λέει δεν την έφαγε και την ζορίζαν και οι δυό τους (μαμά και πεθερά) να την φάει...... ΕΕΕΕΕ ρε γλέντια να ήμουν εκεί να τις αρπάξω..... τις έχω πει να μην ζορίζουν το παιδί να φάει..... εγώ το ζορίζω όταν δεν τρώει καθόλου, όταν φάει το μισό σχεδόν δεν με πειράζει καθόλου....

Και τώρα με ρωτούσε αν θα τους δώσει και γάλα τώρα?????

Τι γάλα να πιεί ο μπούλης μετά από ένα ολόκληρο μήλο?

οχι, ζορισμα μωρε...αμα παιρνουν βαρος δε χρειαζεται...ειχα παθει κ εγω μια μανια κ τον ζοριζα τις τελευταιες μερες γιατι δεν τρωει ( κ εξακολουθει να μην τρωει δηλ) αλλα αφου πηρε κ με το παραπανω δεν θα τον ξαναζορισω...

να ρωτησω κατι...

Η ΖΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?

γιατι δεν εχει μπει καθολου?

Δεν κάνω πλάκα γλυκιά μου με τέτοια πράγματα!!!!!

Έχουν δει τα μάτια μου με αυτούς (πεθερικά και συνηφαδοκουνιαδο)

μακρια, μακρια!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισαμε κ το μπομπιδιο αφου μιλησε κ εκανε σκερτσα σε οοολο τον κοσμο ξεραθηκε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!

αλλα δεν εχει κοιμηθει καθολου γιατι ολη την ωρα χαζολογαει, γελαει ...που μυαλο για υπνο...

μπραβο το μαναρακι μου!!!τι καλα!!

γαλα απο μητρικο θηλασμο ... για το ξενο δεν ξερω!! Εμενα παντως ξυπνησε σημερα στη 1 στις 4 και στις 5 σηκωθηκε γιατι ηθελε να κανει κακα...κατεχεσε τον κοσμο ο κακομοιρης και σκυλοβρωμησε ολο το δωματιο...μια η αυπνια μια η μποχα κοντεψα να ταβλιαστω!!!:shock::shock::shock:

ασε εγω ενα απογευμα ενω ειχε κανει κακα τον αλλαζω κ ξεχναω την πανα στο δωματιο του...πεφτουμε απ ευθειας για υπνο ολοι κ με το που ξυπνησαμε ειχε μια ευχαριστη μυρωδια ολο το σπιτιι:tongue::tongue::tongue:

.......και μενα κατι τετοιες πίπες ελεγε η μανα μου + οτι αυτη ξερει καλητερα γιατι μεγαλωσε 3 παιδια και εγω δεν ξερω που παν τα τεσσερα...........!!!!

βρε ουστ.......

Στο πριβε και εγω το ιδιο ονομα θα δωσω εννοειτε

πιπες?τσ τσ τσ!!:tongue::tongue::tongue:
Αυτό που με ανησυχεί πολύ εμένα και το τονίζω πολύ στην πεθερά μου είναι που παίρνουν την μικρή (του κουνιάδου όπως ξαναείπα) και ανεβοκατεβαίνουν στο χωριό (νύχτα πολλές φορές) με τον πεθερό 65 χρονών άνθρωπο για οδηγό που μόνο σε ένα χειμώνα το χτύπησε 3 φορές το αυτοκίνητο (συγκρουόμενο το έκανε) και το παιδί το έχουν μάθει και οι γονείς του και τα πεθερικά μου να κάθεται μπροστά, αερόσακος της μάνας του..... να πω κι άλλα.....

Τι σκοτίζομαι εγώ όμως????? Σε μένα αυτά αποκλείεται να γίνουν με τ ί π ο τ α!!!!!

καλα ρε συ αυτη η μανα του(του παιδιου εννοω) τοσο βοδι ειναι??σορυ κ ολας
να ρωτησω κατι...

Η ΖΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????????

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?

ελα ντε....ας ειναι καλα κ ας μη μπαινει....

Δεν κάνω πλάκα γλυκιά μου με τέτοια πράγματα!!!!!

Έχουν δει τα μάτια μου με αυτούς (πεθερικά και συνηφαδοκουνιαδο) πολλά σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού και τρομάζω για τα δικά μου παιδιά.....

Πρόπερσυ το καλοκαίρι, 3 δεν ήταν ακόμη το κορίτσι πήγαμε σε μια βάφτηση και το τραπέζι ήταν καμιά 40χλμ απόσταση και τους βλέπω κάποια στιγμή πίσω μας και καθόταν η συνηφάδα μου μπροστά με το κορίτσι και η πεθερά μου πίσω και μόλις κατεβήκαμε το άνοιξα το στόμα μου στον κουνιάδο και ας με άκουσε και η άλλη "Καλά εσύ το κορίτσι το έκανες αερόσακο της .....?????" Μούγκα και οι δυό τους!!!!

Και πέρισυ που ήμους έγκυος και δεν έκανα μετακινήσεις πήρε ο άντρας μου την μικρή με την πεθερά μου να τους ανεβάσει στο χωριό και δεν καθόταν με τίποτα πίσω το κορίτσι και τις έβαλε μπροστά και εξαγριώθηκα.....

Τόσο μυαλό είχε και ο δικός μου που το δέχτηκε "Δεν κάθεσαι καλό μου πίσω?????" Δεν μπαίνετε καθόλου μέσα στο αυτοκίνητο και ας σε φέρει ο πατέρα σου χωριό, γιατί αν πάθει κάτι το παιδί δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ....

Και η πεθερά μου όταν της τα λέω "Γιατί εμείς αν πάθει κάτι το παιδί έχουμε καλό? Ο γιός μου τον εμπιστεύεται τον πατέρα του σαν οδηγό!!!" και μετά σε άσχετη κουβέντα μου λέει ότι "μπαίνω στον πεθερό σου στο αμάξι και κάνω το σταυρό μου, είναι αφηρημένος....... κλπ κλπ κλπ" Εσύ παίρνεις και το παιδί της λέω και φοβάσαι όταν μπάινεις μόνη σου?:shock::shock::shock:

χωρις λογια....

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ειχα μπει στο παρεντσ κ χαζευα λιγο στις βαφτισεις...πολυ γελιο ... τσακωνονται σε ενα θεμα ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19800&page=63

...ευχομαι να μη γινουμε ποτε ετσι...

κουτσομπόλα......(παω να δω)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Σημερα για πρωτη φορα ο Γιαννακης μου κοιμηθηκε στον παιδικο !!!!!

Θα παω να τον παρω λιγο πιο νωρις κατα τις 3,30 για να μην μεινει τελευταιος και του κακοφανει !!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Να το δειξουμε σε αυτους που πρεπει μπας και καταλαβουν.........

ναι μωρε ...ετσι ειναι...αλλα δεν αντεχω να βλεπω αυτην την εικονα...κ τωρα ειναι συνεχεια στο μυαλο μου...:|

qC91p2.pngaQK1p2.png

Σημερα για πρωτη φορα ο Γιαννακης μου κοιμηθηκε στον παιδικο !!!!!

Θα παω να τον παρω λιγο πιο νωρις κατα τις 3,30 για να μην μεινει τελευταιος και του κακοφανει !!!!!

μπραβο το παιδι!!!

κ εμενα κοιμηθηκε μια ωριτσα μου ειπαν.

αντε δε περναει η ωρα να παω να τον παρω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ειχα μπει στο παρεντσ κ χαζευα λιγο στις βαφτισεις...πολυ γελιο ... τσακωνονται σε ενα θεμα ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19800&page=63

...ευχομαι να μη γινουμε ποτε ετσι...

ναι το διαβασα:tongue::tongue:μερικες φορες γινονται πολυ καχυποπτες αλλα εχω πεσει και εγω σε διαφημειση......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...