Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειχε πει η μαριανθη οτι μπορουμε το μηλο να το δινουμε βρασμενο κ να προσθετουμε κ λιγο γαλα μεσα. ισως ετσι να μη στουμπωνουν.

γαλα απο μητρικο θηλασμο ... για το ξενο δεν ξερω!! Εμενα παντως ξυπνησε σημερα στη 1 στις 4 και στις 5 σηκωθηκε γιατι ηθελε να κανει κακα...κατεχεσε τον κοσμο ο κακομοιρης και σκυλοβρωμησε ολο το δωματιο...μια η αυπνια μια η μποχα κοντεψα να ταβλιαστω!!!:shock::shock::shock:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

.......και μενα κατι τετοιες πίπες ελεγε η μανα μου + οτι αυτη ξερει καλητερα γιατι μεγαλωσε 3 παιδια και εγω δεν ξερω που παν τα τεσσερα...........!!!!

βρε ουστ.......

Στο πριβε και εγω το ιδιο ονομα θα δωσω εννοειτε

συμφωνω με ελενη...ευανθια....μη σακς!!!φαντασου η γιαγιαδες μας δινανε απο το στομα τους και τρωγαμε!!!!:shock::shock:για φαντασου...θα τις σκοτωνα αν κανανε τετοιο πραγμα!!!θα μου πεις εισαι μπροστα κ βλεπεις????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ρε παιδια τα δικα μου αρνουνται να φανε φρουτο.....μετα λυσσανε και κλαινε κ ηρεμουν μονο με γαλα!!!!:(:(μονο την κρεμα βανιλια καπως τρωνε....μηπως ακομη το μυαλο δεν παει...??:confused:

μην τα ζοριζεις ειναι μικρα ακομα μην ξεχνας οτι δεν γεννηθηκαν στις 40 εβδομαδες οποτε ειναι λιγο παραπανω απο 5 μηνων...ολα θα τα φανε...σιγα σιγα...;);)

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημεραααααα!!!

Ειμαι δουλεια και πιζω...

και μενα οι δικοι μου κανουν πειραμματα και τρελενομαι...πριν 1 μηνα του εδωσε ο πατερας μου στην μυτη της οδοντογλυφιδας μελι!!!!!!!!!Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν μου το ειπε η μανα μου και εννοειται οτι εγινα τουρμπο και τους κατεβασα ο,τι βρηκα στον νετ για την αλλαντιαση...ελεος...αλλα τι περιμενεις...εγω ετρωγα 4 μηνων χυμο πορτοκαλι και απο εξι ψαρι και αβγο...ξανα ελεος.

Μερικες φορες μου λεει οτι θα τον παιρνει στις διακοπες μαζι της αλλα μου κακοφαινεται πολυ...αν μεγαλωσει αρκετα μπορει να τον αφηνω μονο και μονο για να περναει καλα και να κανει μπανιο...αλλα οταν θα μεγαλωσει οχι τωρα...εκεινος θα μου πει αν θελει να παει, εγω βεβαια θα στεναχωρηθω αλλα απαραιτητη προυποθεση θα ειναι να εχει κοψει το θηλασμο...και ο μεσος ορος απογαλακτισμου των παιδιων ειναι τα 4,5 χρονια...ακους κιμι?!?!?! χεχεχε

μπορεις να πηγαινεις επισης στο ΚΨΜ. θα εισαι η χαρα του φανταρου εκει μεσα!!!!!!!!!!!!!

.......και μενα κατι τετοιες πίπες ελεγε η μανα μου + οτι αυτη ξερει καλητερα γιατι μεγαλωσε 3 παιδια και εγω δεν ξερω που παν τα τεσσερα...........!!!!

βρε ουστ.......

Στο πριβε και εγω το ιδιο ονομα θα δωσω εννοειτε

ΠΑΡΝΤΟΝ??????????????????????

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!

αλλα δεν εχει κοιμηθει καθολου γιατι ολη την ωρα χαζολογαει, γελαει ...που μυαλο για υπνο...

καλυτερα... θα ξεραθει το βραδυ!!!!!! αχ μωρε το μικρουλη... τοσα καινουργια προσωπα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

σκεψου το καλα παντως...ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ...δεν γινεται να τον παρουν κ να το πηγαινουν κ για μπανιο....ναι η στραβη μπορει να γινει ανεξαρτητως ηλικιας...ειδες...εμενα εφαγε τουμπα 3μηνων!ενα παραπανω ομως που ειναι μεγαλοι ανθρωποι...οι προθεσεις ειναι καλες!οι συνθηκες οχι!συζητηστε το με ψυχραιμια κβαλτε τα κατω να δειτε τι θα κανετε!

εφυγα παω να ψωνισω παρεαμεμπομπιδιο κ επανερχομαι μη φυγει καμια!:tongue:

Αυτό που με ανησυχεί πολύ εμένα και το τονίζω πολύ στην πεθερά μου είναι που παίρνουν την μικρή (του κουνιάδου όπως ξαναείπα) και ανεβοκατεβαίνουν στο χωριό (νύχτα πολλές φορές) με τον πεθερό 65 χρονών άνθρωπο για οδηγό που μόνο σε ένα χειμώνα το χτύπησε 3 φορές το αυτοκίνητο (συγκρουόμενο το έκανε) και το παιδί το έχουν μάθει και οι γονείς του και τα πεθερικά μου να κάθεται μπροστά, αερόσακος της μάνας του..... να πω κι άλλα.....

Τι σκοτίζομαι εγώ όμως????? Σε μένα αυτά αποκλείεται να γίνουν με τ ί π ο τ α!!!!!

lRZRp3.png

Αυτό που με ανησυχεί πολύ εμένα και το τονίζω πολύ στην πεθερά μου είναι που παίρνουν την μικρή (του κουνιάδου όπως ξαναείπα) και ανεβοκατεβαίνουν στο χωριό (νύχτα πολλές φορές) με τον πεθερό 65 χρονών άνθρωπο για οδηγό που μόνο σε ένα χειμώνα το χτύπησε 3 φορές το αυτοκίνητο (συγκρουόμενο το έκανε) και το παιδί το έχουν μάθει και οι γονείς του και τα πεθερικά μου να κάθεται μπροστά, αερόσακος της μάνας του..... να πω κι άλλα.....

Τι σκοτίζομαι εγώ όμως????? Σε μένα αυτά αποκλείεται να γίνουν με τ ί π ο τ α!!!!!

επειδη ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ευχομαι να το λες για πλακα... :|

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ!!!!

αλλα δεν εχει κοιμηθει καθολου γιατι ολη την ωρα χαζολογαει, γελαει ...που μυαλο για υπνο...

Και εμένα μόλις μου είπε η μάνα μου ότι ο μπέμπης την έφαγε όλη την φρουτόκρεμα (1 μήλο δηλαδή) αλλά η μπέμπα λέει δεν την έφαγε και την ζορίζαν και οι δυό τους (μαμά και πεθερά) να την φάει...... ΕΕΕΕΕ ρε γλέντια να ήμουν εκεί να τις αρπάξω..... τις έχω πει να μην ζορίζουν το παιδί να φάει..... εγώ το ζορίζω όταν δεν τρώει καθόλου, όταν φάει το μισό σχεδόν δεν με πειράζει καθόλου....

Και τώρα με ρωτούσε αν θα τους δώσει και γάλα τώρα?????

Τι γάλα να πιεί ο μπούλης μετά από ένα ολόκληρο μήλο?

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερα, μου φαινεται στο πριβε θα ξεσαλωσεις!!!

Θα βρισεις σαν νταλικιερης (δεν εχω τιποτα με τον κλαδο)!!!

Μου φαινεται με νυχια και με δοντια κρατιεσαι εδω!!!

Με το σις και με το σας....:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

επειδη ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ, ευχομαι να το λες για πλακα... :|

Δεν κάνω πλάκα γλυκιά μου με τέτοια πράγματα!!!!!

Έχουν δει τα μάτια μου με αυτούς (πεθερικά και συνηφαδοκουνιαδο) πολλά σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού και τρομάζω για τα δικά μου παιδιά.....

Πρόπερσυ το καλοκαίρι, 3 δεν ήταν ακόμη το κορίτσι πήγαμε σε μια βάφτηση και το τραπέζι ήταν καμιά 40χλμ απόσταση και τους βλέπω κάποια στιγμή πίσω μας και καθόταν η συνηφάδα μου μπροστά με το κορίτσι και η πεθερά μου πίσω και μόλις κατεβήκαμε το άνοιξα το στόμα μου στον κουνιάδο και ας με άκουσε και η άλλη "Καλά εσύ το κορίτσι το έκανες αερόσακο της .....?????" Μούγκα και οι δυό τους!!!!

Και πέρισυ που ήμους έγκυος και δεν έκανα μετακινήσεις πήρε ο άντρας μου την μικρή με την πεθερά μου να τους ανεβάσει στο χωριό και δεν καθόταν με τίποτα πίσω το κορίτσι και τις έβαλε μπροστά και εξαγριώθηκα.....

Τόσο μυαλό είχε και ο δικός μου που το δέχτηκε "Δεν κάθεσαι καλό μου πίσω?????" Δεν μπαίνετε καθόλου μέσα στο αυτοκίνητο και ας σε φέρει ο πατέρα σου χωριό, γιατί αν πάθει κάτι το παιδί δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ....

Και η πεθερά μου όταν της τα λέω "Γιατί εμείς αν πάθει κάτι το παιδί έχουμε καλό? Ο γιός μου τον εμπιστεύεται τον πατέρα του σαν οδηγό!!!" και μετά σε άσχετη κουβέντα μου λέει ότι "μπαίνω στον πεθερό σου στο αμάξι και κάνω το σταυρό μου, είναι αφηρημένος....... κλπ κλπ κλπ" Εσύ παίρνεις και το παιδί της λέω και φοβάσαι όταν μπάινεις μόνη σου?:shock::shock::shock:

lRZRp3.png

Δεν κάνω πλάκα γλυκιά μου με τέτοια πράγματα!!!!!

Έχουν δει τα μάτια μου με αυτούς (πεθερικά και συνηφαδοκουνιαδο) πολλά σε σχέση με την ανατροφή του παιδιού και τρομάζω για τα δικά μου παιδιά.....

Πρόπερσυ το καλοκαίρι, 3 δεν ήταν ακόμη το κορίτσι πήγαμε σε μια βάφτηση και το τραπέζι ήταν καμιά 40χλμ απόσταση και τους βλέπω κάποια στιγμή πίσω μας και καθόταν η συνηφάδα μου μπροστά με το κορίτσι και η πεθερά μου πίσω και μόλις κατεβήκαμε το άνοιξα το στόμα μου στον κουνιάδο και ας με άκουσε και η άλλη "Καλά εσύ το κορίτσι το έκανες αερόσακο της .....?????" Μούγκα και οι δυό τους!!!!

Και πέρισυ που ήμους έγκυος και δεν έκανα μετακινήσεις πήρε ο άντρας μου την μικρή με την πεθερά μου να τους ανεβάσει στο χωριό και δεν καθόταν με τίποτα πίσω το κορίτσι και τις έβαλε μπροστά και εξαγριώθηκα.....

Τόσο μυαλό είχε και ο δικός μου που το δέχτηκε "Δεν κάθεσαι καλό μου πίσω?????" Δεν μπαίνετε καθόλου μέσα στο αυτοκίνητο και ας σε φέρει ο πατέρα σου χωριό, γιατί αν πάθει κάτι το παιδί δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ....

Και η πεθερά μου όταν της τα λέω "Γιατί εμείς αν πάθει κάτι το παιδί έχουμε καλό? Ο γιός μου τον εμπιστεύεται τον πατέρα του σαν οδηγό!!!" και μετά σε άσχετη κουβέντα μου λέει ότι "μπαίνω στον πεθερό σου στο αμάξι και κάνω το σταυρό μου, είναι αφηρημένος....... κλπ κλπ κλπ" Εσύ παίρνεις και το παιδί της λέω και φοβάσαι όταν μπάινεις μόνη σου?:shock::shock::shock:

Κυριε ελεησον :shock::shock::shock::shock::twisted::twisted::twisted:

Κρατα τα παιδια σου οσο πιο μακρυα τους γινεται...:|:|

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...