Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ρε μιτσακι, αφου ειπαμε τυπικα ο δικος μου ειναι ανεργος, αρα θα του πω να σταματησει αυτος απο εκει που παει, και θα ζησουμε με το επιδομα του :)

τι να πω μπορει να ειμαι και εγω παραξενη.

σας αφηνω γιατι στο τελος θα χασω και εγω την δουλεια μου. φιλακια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια, στην αρχη που βαζουμε μονο το μηλο, ξεκιναμε με λιγες κουταλιες και σιγα σιγα αυξανουμε! Μεχρι να φτασεις να δινεις ολοκληρο μηλο, εχεις ξεκινησει και βαζεις και αλλα φρουτα!! Νομιζω οτι θα στουμπωσει με ενα μηλο!!

Καλα, αυτα με τους γονεις και τα πεθερικα, μου γυριζουν το κεφαλι!!! Και δικιο να εχει (οτι δεν παθαινει τιποτα το παιδι), δεν επεμβαινεις αν δεν εχεις παρει το οκ απ τη μανα!!!

Μια φορα μου συνεβη αυτο με τη μανα μου, τη πρωτη βδομαδα που ειχα γεννησει, και της εδινα μια φορα τη μερα λιγα εμ ελ ξενο, κι αυτη το ειχε δωσει τα ξημερωματα πριν ξυπνησω γιατι εκλαιγε (καλα εκανε) αλλα οταν σηκωθηκα δε μου το ειπε και μου ειπε δωσ της ξενο!!! Οταν το μαθα της αρχισα τα μπινκια και εφυγε!!!

Αλεξ, εγω γινομαι βουτυρο οταν βλεπω καλες προθεσεις, αμα δω δευτερες σκεψεις...δειχνω την αλλη πλευρα της κοτας!! Χιχιχιχχι!!!

παω για τσιγαρο γιατι τα θυμαμαι παλι κ φουντωσα...

σε ζηλευωωωωωω!!!!!!!! μια τζουριτσα μονο!!! μια...

Μπραβο Λιτσα!!!!

Θα σκεφτω επιθυμητο username και θα σε στειλω πμ!!

θα φας ξυλο...

ολες θα φατε.

οτι εχετε θα βαλετε. δεν θα καψουμε τον εγκεφαλο εδω περα!!!

τι καλυτερο απο το chicken θα βρεις????????????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αχ ρε μιτσακι, αφου ειπαμε τυπικα ο δικος μου ειναι ανεργος, αρα θα του πω να σταματησει αυτος απο εκει που παει, και θα ζησουμε με το επιδομα του :)

τι να πω μπορει να ειμαι και εγω παραξενη.

σας αφηνω γιατι στο τελος θα χασω και εγω την δουλεια μου. φιλακια.

σκεψου το καλα παντως...ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ...δεν γινεται να τον παρουν κ να το πηγαινουν κ για μπανιο....ναι η στραβη μπορει να γινει ανεξαρτητως ηλικιας...ειδες...εμενα εφαγε τουμπα 3μηνων!ενα παραπανω ομως που ειναι μεγαλοι ανθρωποι...οι προθεσεις ειναι καλες!οι συνθηκες οχι!συζητηστε το με ψυχραιμια κβαλτε τα κατω να δειτε τι θα κανετε!

εφυγα παω να ψωνισω παρεαμεμπομπιδιο κ επανερχομαι μη φυγει καμια!:tongue:

PlbZp2.png

σε ζηλευωωωωωω!!!!!!!! μια τζουριτσα μονο!!! μια...

θα φας ξυλο...

ολες θα φατε.

οτι εχετε θα βαλετε. δεν θα καψουμε τον εγκεφαλο εδω περα!!!

τι καλυτερο απο το chicken θα βρεις????????????????

ναι ρε και εγω το ιδιο της εδωσα!!!!

fCS8p3.png

Καλα αυτο μπορει να με κανει πολυ σκυλα ομως...τι νομιζουν οτι ειναι το μωρο παιχνιδι?

αυτο λεω κ εγω! τι ειναι το παιδι? πειραματοζωο?

τωρα που το σκεφτομαι, θα εχουν κανει κ αλλες μακακιες κ δε θα μου το εχουν πει σιγουρα!!!

ασε που αφου τους εβαλα τις φωνες μετα αρχισαν κ λεγανε τι κανανε με εμας...οτι εμενα 40 ημερων μου εδωσαν νερο απο ποτηρι που ειχε ουζο πριν μεσα, κ αλλα τετοια κουφα!

α, κ μετα του ειπα να κανει δικο του παιδι κ να κανει οτι θελει, κ τι απαντησε? οτι κ αυτο δικο του ειναι!!!:eek:

τον λυπηθηκα μετα τον μπαμπα που τον μαλωσα, αλλα δε μπορουν να κανουν ο,τι τρελλο κατεβαζει η γκλαβα τους!

Εμείς δεν βάλαμε άλλα φρούτα ακόμη, τώρα ξεκινήσαμε μόνο με μήλο και θα βάλουμε στην συνέχεια αχλάδι. Γιαυτό και είπε ένα μήλο μόνο.

Όσο για τα κακά που λες, μετά από 2-3 μέρες φρουτόκρεμα χθες η μπέμπα που έκανε νερουλά και τακτικά τα ΄΄εσφηξε πολύ..... άρα ο μπέμπης που είναι και πιο δύσκολος δεν πρόκειται να ξανακάνει..... υπόθετο θα πάει σύνεφο...

ειχε πει η μαριανθη οτι μπορουμε το μηλο να το δινουμε βρασμενο κ να προσθετουμε κ λιγο γαλα μεσα. ισως ετσι να μη στουμπωνουν.

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα,

πολυ κλαμα σημερα...πρωτη μερα στο βρεφονηπιακο, δηλ εγω γιατι ο μικρος μες στη καλη χαρα ηταν...πηρα τηλ πριν απο λιγο καλα ειναι μου ειπαν, οποιος τον πλησιαζει χοροπηδαει ολο το ρηλαξ...

να ρωτησω κ εγω κατι...

ποσο ειναι ενα πληρες γευμα ρυζαλευρο?

στο κουτι της μιλουπα γραφει 140μλ νερου. η γιατρος ελεγε 200μλ (ποτε δεν εφαγε τοσο)

Kαλη αρχη Ευανθια !!!!!

Μια χαρα θα περναει το μωρακι σου !!!!!

Στην κρεμα εγω δινω 130 γραμμαρια νερο και βαζω τοση σκονη οστε να μην ειναι σφυχτη... .....δεν μετραω κουταλιες δεν εχει νοημα.

Λοιπόν ερώτηση: με την μπανάνα τα μπεμπέ θα κάνουν κακα τους;;;Είναι να την συμπληρώσω αυριο να την βαλω από σημερα γιατί εχουμε δεινοπαθησει;;;; Ποιος θα μου το ελεγε ο μπέμπης που έχ^%ζε 6-7 φορές τη μέρα θα έχει να κάνει από Σάββατο;;;

Θα κανει Δαλιδα......και εμενα ετσι εκανε,πριν το φρουτο εκανε 4-5 φορες και μολις εφαγε φρουτο εκανε να ενεργηθει 3 μερες και μετα πηρε μπρός.....κανει καθε πρωι.

δεν ξερω ρε γ@@@το. πως να το φερω γιατι στην πρωτη κουβεντα που πηγα να πω στον αντρα μου, αρχισε και μου ελεγε και που μας κρατανε το παιδι, και θες να λιωσουν το καλοκαιρι, και ποιος θα το κραταει εδω θα σταματησεις την δουλεια???

βεβαιως απο εχθες εχω αρχισει και εγω τις ερωτησεις... ποιος θα το κανει μπανιο, θα του κοβει τα νυχακια, θα του καθαριζει τη μυτουλα αφου η μαμα σου δεν τα κανει αυτα και δεν βλεπει καλα (λογω ηλικιας)?

θα πεσει μαχη μαλλον.

Ευανθία μου και εμένα μου είπε μόλις η παιδίατρος να τους κάνω 200μλ περίπου αλλά η μιλούπα έχει 140μλ με 7-8 μεζούρες, 8 μεζούρες γίνεται πιχτή αλλά να κάνουμε διπλή δόση? Δεν λέει 280 είναι πολύ. Θα κάνω 200 και βλέπουμε.

Μην τα στουμπωνεται .........

χμμμμ, εχεις δικιο....

μη το πας τοτε, μη τους κανεις το χατηρι...

οταν παρεις αδεια (δε θυμαμαι κιολας δουλευεις?) πηγαινετε οικογενειακως, αν δεις οτι τα πανε καλα, τοτε ισως το αφησεις μια-δυο μερες παραπανω.

κ εμενα δε μου αρεσει που κανουν σχεδια απο μονοι τους για το παιδι μου...

χθες πηγα να παθω ενα δυο εγκεφαλικα...

πηγαμε στην ταβερνα ... ο πατερας μου εκανε σα λυσσασμενος...το παιδι κοιμοταν ησυχα κ ωραια...αυτος εκει να του βαλει κοκκαλο στο στομα...του βαζω τις φωνες κ τελικα ξυπνησε...

μετα ο αντρουλης μου ηθελε να του δωσει κρασι...:shock:αντε παλι εγω φωνες...(ρεζιλι εγινα στη ταβερνα)

παμε σπιτι να φαμε το εκμεκ...μεχρι να σερβιρω κ να βγω κ εγω εξω, βλεπω παλι τον πατερα μου παει να του δωσει κρεμα απο το εκμεκ:shock::shock::shock: κ μαλιστα με το πιρουνακι:shock::shock::shock:. ισα που προλαβαινω κ τραβαω το πηρουνακι αποτομα κ εγω η γαιδαρα κ το χτυπησα κ λιγο τη μυτη με το πηρουνι κ εκλαιγε! λεω πας καλα? κρεμα με αυγα, απο πανω φυστικια, εναν τονο ζαχαρη!!! εχεις τρελλαθει τελειως!!!!!!

κ εντωμεταξυ, δεν εκοψε σε κανεναν να τον σταματησει!!!

Αχ και τι μου θυμησες.........στον Γιαννακη ειχα μαλωσει με ολους....τωρα ξερουν !!!!

Κοψε τους τον τσαμπουκα απο τωρα...........το παιδι ειναι δικό σου και εσυ εχεις τον πρωτο λογο για τα παντα !!!!

Εμείς δεν βάλαμε άλλα φρούτα ακόμη, τώρα ξεκινήσαμε μόνο με μήλο και θα βάλουμε στην συνέχεια αχλάδι. Γιαυτό και είπε ένα μήλο μόνο.

Όσο για τα κακά που λες, μετά από 2-3 μέρες φρουτόκρεμα χθες η μπέμπα που έκανε νερουλά και τακτικά τα ΄΄εσφηξε πολύ..... άρα ο μπέμπης που είναι και πιο δύσκολος δεν πρόκειται να ξανακάνει..... υπόθετο θα πάει σύνεφο...

Αν δινεις ευκολα υποθετο αδρανοποιειται το εντερο..........

Ιρκα,

εγω το παιδι το εδωσα για 2 μερες στους γονεις μου για να πανε στο εξοχικο αφου ειχε κλεισει τα 2 !!!!

Μια φορα το πηγαν στην λαικη χωρις να μου το πουν και εγινε χαμός........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!

Ειμαι δουλεια και πιζω...

και μενα οι δικοι μου κανουν πειραμματα και τρελενομαι...πριν 1 μηνα του εδωσε ο πατερας μου στην μυτη της οδοντογλυφιδας μελι!!!!!!!!!Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν μου το ειπε η μανα μου και εννοειται οτι εγινα τουρμπο και τους κατεβασα ο,τι βρηκα στον νετ για την αλλαντιαση...ελεος...αλλα τι περιμενεις...εγω ετρωγα 4 μηνων χυμο πορτοκαλι και απο εξι ψαρι και αβγο...ξανα ελεος.

Μερικες φορες μου λεει οτι θα τον παιρνει στις διακοπες μαζι της αλλα μου κακοφαινεται πολυ...αν μεγαλωσει αρκετα μπορει να τον αφηνω μονο και μονο για να περναει καλα και να κανει μπανιο...αλλα οταν θα μεγαλωσει οχι τωρα...εκεινος θα μου πει αν θελει να παει, εγω βεβαια θα στεναχωρηθω αλλα απαραιτητη προυποθεση θα ειναι να εχει κοψει το θηλασμο...και ο μεσος ορος απογαλακτισμου των παιδιων ειναι τα 4,5 χρονια...ακους κιμι?!?!?! χεχεχε

waWmp3.png

9LyAp3.png

ασε που αφου τους εβαλα τις φωνες μετα αρχισαν κ λεγανε τι κανανε με εμας...οτι εμενα 40 ημερων μου εδωσαν νερο απο ποτηρι που ειχε ουζο πριν μεσα, κ αλλα τετοια κουφα!

.

.......και μενα κατι τετοιες πίπες ελεγε η μανα μου + οτι αυτη ξερει καλητερα γιατι μεγαλωσε 3 παιδια και εγω δεν ξερω που παν τα τεσσερα...........!!!!

βρε ουστ.......

Στο πριβε και εγω το ιδιο ονομα θα δωσω εννοειτε

το ξαναποσταρω για αυτες που τυχον ξεχνιουνται...

κιμη πηρες τηλ στο σφακιανο???

καλε καλημερα...βιαζομαι γιατι περιμενω το γιατρο...θα σας τα πω μετα....

ανακοινωση:!!!!

οποια θελει να μπει στο πριβε μου στελνει με πμ τα εξης:

-ονοματεπωνυμο

-επιθυμητο username

-ενεργο email

το πριβε ειναι στη γραμμη παραγωγης!!!!

περιμενω μυνηματακια για να αρχισω να σας καταχωρω...;);)συμαζευω λιγο κι αν μπορω θα ψιλομπαινω...:rolleyes:

ρε παιδια τα δικα μου αρνουνται να φανε φρουτο.....μετα λυσσανε και κλαινε κ ηρεμουν μονο με γαλα!!!!:(:(μονο την κρεμα βανιλια καπως τρωνε....μηπως ακομη το μυαλο δεν παει...??:confused:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

απαραιτητη προυποθεση θα ειναι να εχει κοψει το θηλασμο...και ο μεσος ορος απογαλακτισμου των παιδιων ειναι τα 4,5 χρονια...ακους κιμι?!?!?! χεχεχε

Στα 14,5 θελεις να πεις......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...