Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευανθία μου και εμένα μου είπε μόλις η παιδίατρος να τους κάνω 200μλ περίπου αλλά η μιλούπα έχει 140μλ με 7-8 μεζούρες, 8 μεζούρες γίνεται πιχτή αλλά να κάνουμε διπλή δόση? Δεν λέει 280 είναι πολύ. Θα κάνω 200 και βλέπουμε.

λοιπον, εκατσα κ εκανα διαιρεση, πολλαπλασιασμο, κλπ κλπ. για 200μλ νερο θελει 11 κουταλιες της μιλουπα. κανω 175 με 10 κουταλιες κ το τρωει σχεδον ολο. χθες μονο του εκανα 140 κ το εγλυψε! αρα θελει καπου 140 με 170 μλ.

σε μπερδεψα?

αχ ευανθουλα μου...με πηραν και εμενα τα ζουμια...εχεις δικιο.....τουλαχιστον δε στεναχωριεται αυτο...περιμενουμε νεα....που το πηγες??

τα γραφω κ πιο πανω. φραουλινα λεγεται ο σταθμος. στο "τμημα" του ειναι αλλα 2 μωρακια 13 κ 16 μηνων.

στο αλλο τμημα (μεχρι 2,5 ετων) το πρωι που πηγα ηταν ολα καθισμενα σε ενα στρογγυλο τραπεζακι με κοιταζαν ολα με γουρλωμενα ματακια κ ετρωγαν το πρωινο τους...ελιωσα...

καλημερααααααααααααααα

μονο αυτο προλαβαινω να σας πω! τρεχω σημερα.....

ελπιζω να μπω μετα!!!!!!!!!

καλημερα....

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα βρε Αλεξ, νιωθεις τυψεις και με τετοιες μα^*#@ες;;;;

Μπορουσα να βαλω Αλεκακι ή Αλεκα1982 (χρονολογια γεννησης!!!)!! Χιχιχιχι!!!

Ευτυχως που το αλλαξες σε κοτοπουλακι, γιατι το κοτα μου θυμιζει γριες (κοτες) και ζουμια!!! Και ξαναχιχιχιχχι!!!

Ευανθια, φανταζομαι οι πρωτες μερες θα ναι λιγο δυσκολες!!

Για την κρεμα, εγω βαζω 140 εμ ελ και 7 κοφτες μεζουρες!!

Ευτυχως που το αλλαξες σε κοτοπουλακι, γιατι το κοτα μου θυμιζει γριες (κοτες) και ζουμια!!! Και ξαναχιχιχιχχι!!!

Ναι αλλά μιλάμε για την περίπτωση πουτο τρώνε όλο και είναι λίγο 140. Μου είπε η παιδίατρος για 170-200 περίπου. Έκανα και εγώ Ευανθία τους υπολογισμούς μου και επειδή δεν την θέλω και πολύ πιχτή μου βγαίνει 10 μεζούρες στα 200μλ ή 11 αν θέλω να πίξει περισσότερο.

Θα το κάνω σήμερα και ελπίζω να το φάνε.

lRZRp3.png

:-( τα ξερω ολα αυτα αλλα, και εγω πρωτη απο ολους εχω πει οτι το παιδι θα πρεπει να παει για μπανια, αλλα δεν ξερω ειναι και μεγαλοι ανθρωποι...

και για να πω την αληθεια εχω στραβωσει τοσο πολυ με την ιδεα αυτη γιατι το συζητουσαν οταν επεστρεψα απο την δουλεια ενα απογευμα και δεν μου δωσαν καμια σημασια να μου εξηγησουν γιατι πραγμα μιλουσαν, απλα συνεχισαν και προγραμματιζανε μεσα στην καλη χαρα. :-(:-(

χμμμμ, εχεις δικιο....

μη το πας τοτε, μη τους κανεις το χατηρι...

οταν παρεις αδεια (δε θυμαμαι κιολας δουλευεις?) πηγαινετε οικογενειακως, αν δεις οτι τα πανε καλα, τοτε ισως το αφησεις μια-δυο μερες παραπανω.

κ εμενα δε μου αρεσει που κανουν σχεδια απο μονοι τους για το παιδι μου...

χθες πηγα να παθω ενα δυο εγκεφαλικα...

πηγαμε στην ταβερνα ... ο πατερας μου εκανε σα λυσσασμενος...το παιδι κοιμοταν ησυχα κ ωραια...αυτος εκει να του βαλει κοκκαλο στο στομα...του βαζω τις φωνες κ τελικα ξυπνησε...

μετα ο αντρουλης μου ηθελε να του δωσει κρασι...:shock:αντε παλι εγω φωνες...(ρεζιλι εγινα στη ταβερνα)

παμε σπιτι να φαμε το εκμεκ...μεχρι να σερβιρω κ να βγω κ εγω εξω, βλεπω παλι τον πατερα μου παει να του δωσει κρεμα απο το εκμεκ:shock::shock::shock: κ μαλιστα με το πιρουνακι:shock::shock::shock:. ισα που προλαβαινω κ τραβαω το πηρουνακι αποτομα κ εγω η γαιδαρα κ το χτυπησα κ λιγο τη μυτη με το πηρουνι κ εκλαιγε! λεω πας καλα? κρεμα με αυγα, απο πανω φυστικια, εναν τονο ζαχαρη!!! εχεις τρελλαθει τελειως!!!!!!

κ εντωμεταξυ, δεν εκοψε σε κανεναν να τον σταματησει!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

:P:p.....αυτο επρεπε να βαλεις και διπλα το υψος σου...χαχα...και όπως ημασταν και σε περιοδο εγκυμοσυνης θα σαλταραμε φορουμιακως!!!!!!

Εγω ειμαι τρελη παιδι μου...μπορει να γινω σκυλα σε μερικα θεματα και βουτυρο σε αλλα....αναλογα πως θα μου κατσει στο μυαλο...όπως και να εχει όμως προσπαθω να ειμαι δικαιη και με εμενα και με τους αλλους....αυτο λιγο με εξισορροπει..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Την ρώτησα και για το μήλο και μου είπε να τους δώσω από ένα μήλο. Πόλύ δεν είναι βρε κορίτσια ολόκληρο μήλο? (αγόρασε και κάτι μεγάλα λέει η μάνα μου που ούτε εγώ δεν τα τρώω)

lRZRp3.png

σας αφηνω τσουπριτσες να κανω καμια δουλεια...επιστρεφω δριμυτερη!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Την ρώτησα και για το μήλο και μου είπε να τους δώσω από ένα μήλο. Πόλύ δεν είναι βρε κορίτσια ολόκληρο μήλο? (αγόρασε και κάτι μεγάλα λέει η μάνα μου που ούτε εγώ δεν τα τρώω)

ενα ολοκληρο μηλο κ τιποτε αλλο?

αν, ναι τοτε καλα ειναι.

αν, βαζεις κ αλλα φρουτα τοτε ειναι πολυ.

εμενα μου ειχε πει οτι εαν κανει πηχτα κακα να το βγαλω το μηλω κ να βαλω περισσοτερο πορτοκαλι κ αν κανει αραια τοτε να βγαλω το πορτοκαλι.

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα.

τι αερας ειναι αυτος?

τελικα μετα απο γκρινια και επιθεση ειδα και εγω ασπρη μερα... ειχατε δικιο. :)

απο σημερα ξεκιναω και εγω την διαιτα, μιτσακι εσυ πως τα πας?

να σας ρωτησω την κρεμα που πρεπει να του την δινω το απογευμα, τι ωρα να του την ξεκινησω? κατα μεσο ορο τρωει στις 3-4 και μετα στις 7-8.

που σαι μαρηηηηηηηηηη!!κατ αρχην απο δω κ περα χουφτωμα;)κ ναι η διαιτα παει μια χαρα...αφου ξερεις αμα βαλω κατι στο μυαλο μου δεν με σταματας!να του την δινεις 7 τηκρεμαμια χαρα!
να πω την αληθεια και εμενα θα με βολεβει καλυτερα εκεινη την ωρα (7-:cool: γιατι θελω να τον ταιζω εγω και οχι η πεθερα μου (κολληματα).

απο αυριο θα αρχισουμε να τον πηγαινουμε στο σπιτι της, μεχρι τωρα ερχοντουσαν αυτοι στο σπιτι, αλλα δεν μπορουν λεει να ψαχνουν για να παρκαρουν μεγαλοι ανθρωποι :confused::mad:. και προχτες κανονιζανε και για το καλοκαιρι που θα παρουν τον μικρο στο εξοχικο τους (προς τα Βιλλια) για να μην λιωσει λεει το παιδι στην ζεστη στο Αιγαλεω... και βεβαιως μας εχουν βγαλει και το δικο μας προγραμμα. "Θα ερχεστε καθε Τεταρτη και Σ/Κ να τον βλεπετε."

τρελη χαρα...

καλυτερα στο σπιτι τους Ιρκακι να γυρνας απο τη δουλεια κ να μην εχεις κανενα στα ποδια σου!θυμασαι τι λεγαμε?;)εγω δεν θα τον αφηνα Ιρκα σορυ αλλα με τιποτα..ειναι μεγαλοι ανθρωποι...
καλημερα,

πολυ κλαμα σημερα...πρωτη μερα στο βρεφονηπιακο, δηλ εγω γιατι ο μικρος μες στη καλη χαρα ηταν...πηρα τηλ πριν απο λιγο καλα ειναι μου ειπαν, οποιος τον πλησιαζει χοροπηδαει ολο το ρηλαξ...

καθε αρχη κ δυσκολη ζουζουνα μου...αλλα κ τ ιαλλο να κανεις?το μωρο σου μια χαρα θα ειναι εκει!εσυ κοιτα να το συνηθησεις!

δεν ξερω ρε γ@@@το. πως να το φερω γιατι στην πρωτη κουβεντα που πηγα να πω στον αντρα μου, αρχισε και μου ελεγε και που μας κρατανε το παιδι, και θες να λιωσουν το καλοκαιρι, και ποιος θα το κραταει εδω θα σταματησεις την δουλεια???

βεβαιως απο εχθες εχω αρχισει και εγω τις ερωτησεις... ποιος θα το κανει μπανιο, θα του κοβει τα νυχακια, θα του καθαριζει τη μυτουλα αφου η μαμα σου δεν τα κανει αυτα και δεν βλεπει καλα (λογω ηλικιας)?

θα πεσει μαχη μαλλον.

τι παει να πει δεν ξερω πως να το φερω??εισαι η δεν εισαι η μανα του?κ ναι Ιρκα θα προτιμουσα να σταματουσα τη δουλεια...

πηγαμε στον αγιο χριστοφορο και μετα στη γιορτη....ωραια ειναι εκει, μες το πρασινο και εχει και ωραιες κουνιτσες. απο το σπιτι μου ειναι κανα τεταρτο.θα σας επισκεπτομαι συχνα...

μακαρι!!!
εγωειμαι στριμμενη.....αν μου ελεγε ο αντρας μου ποιος θα κραταει το παιδ? θα σταματησεις την δουλεια? θα του ελεγα ναι....και ας φροντιζε εκεινος να βρει δευτερη.... ετσι δεν γινονταν παλια που τα πεθερικα ειχαν λογο στο ζευγαρι? Δουλευε ο αντρας και η γυναικα μεγαλωνε το παιδι....;)... να δουμε θα του αρεσε ή θα γινονταν πιο διαλλακτικος??

συμφωνω
:-( τα ξερω ολα αυτα αλλα, και εγω πρωτη απο ολους εχω πει οτι το παιδι θα πρεπει να παει για μπανια, αλλα δεν ξερω ειναι και μεγαλοι ανθρωποι...

και για να πω την αληθεια εχω στραβωσει τοσο πολυ με την ιδεα αυτη γιατι το συζητουσαν οταν επεστρεψα απο την δουλεια ενα απογευμα και δεν μου δωσαν καμια σημασια να μου εξηγησουν γιατι πραγμα μιλουσαν, απλα συνεχισαν και προγραμματιζανε μεσα στην καλη χαρα. :-(:-(

δεν πειραζει ας το συζητουσαν...κ συ μες την καλη χαρα θα τους πεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!:tongue:

PlbZp2.png

ιρκα και ευανθια ειμαι της αποψης οτι για τα παιδια σας πρεπει να πατατε ποδι!!!!!

ιρκα καταλαβα οτι εισαι χαμηλων τονων αλλα εδω πρεπει να υψωσεις την φωνη σου,τι θα πει κανουν σχεδια για το παιδι σου πισω απο την πλατη σου???????????δεν καταλαβαν καλα,δικο σου ειναι το παιδι και εσυ θα κανονισεις για την ζωη του,ενα παραπανω που λες οτι ειναι και μεγαλοι σε ηλικια...

ευανθια κοιτα μεζεψε τους και εσυ λιγο καλε τη μακακιες ειναι αυτες???κρασι και εκμεκ στο παιδι?????

κοριτσια αν δεν φωναξεται λιγο να δουν οτι μιλατε σοβαρα αυτοι θα συνεχισουν,δυστηχως οι μεγαλοι ετσι ειναι νομιζουν οτι θα γινει το δικο τους.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

χμμμμ, εχεις δικιο....

οταν παρεις αδεια (δε θυμαμαι κιολας δουλευεις?) πηγαινετε οικογενειακως, αν δεις οτι τα πανε καλα, τοτε ισως το αφησεις μια-δυο μερες παραπανω.

πηγαμε στην ταβερνα ... ο πατερας μου εκανε σα λυσσασμενος...το παιδι κοιμοταν ησυχα κ ωραια...αυτος εκει να του βαλει κοκκαλο στο στομα...του βαζω τις φωνες κ τελικα ξυπνησε...

μετα ο αντρουλης μου ηθελε να του δωσει κρασι...:shock:αντε παλι εγω φωνες...(ρεζιλι εγινα στη ταβερνα)

παμε σπιτι να φαμε το εκμεκ...μεχρι να σερβιρω κ να βγω κ εγω εξω, βλεπω παλι τον πατερα μου παει να του δωσει κρεμα απο το εκμεκ:shock::shock::shock: κ μαλιστα με το πιρουνακι:shock::shock::shock:. ισα που προλαβαινω κ τραβαω το πηρουνακι αποτομα κ εγω η γαιδαρα κ το χτυπησα κ λιγο τη μυτη με το πηρουνι κ εκλαιγε! λεω πας καλα? κρεμα με αυγα, απο πανω φυστικια, εναν τονο ζαχαρη!!! εχεις τρελλαθει τελειως!!!!!!

Καλα αυτο μπορει να με κανει πολυ σκυλα ομως...τι νομιζουν οτι ειναι το μωρο παιχνιδι?

PlbZp2.png

χμμμμ, εχεις δικιο....

Μα δεν καταλαβαίνουν καθόλου?????? Βγαίνω από τα ρούχα μου!!!!

Και εμένα τις προάλλες είχα πατατοσαλάτα για την δίαιτα και είχα λυώσει την πατάτα χωρίς να ρίξω αλάτι ή τίποτα άλλο και πάει η πεθερά μου και του βάζει λίγο πατάτα στο στόμα..... πάει αυτό, της την είπα φυσικά αλλά δεν με άκουσε. Στην γιορτή μου την Παρασκευή πάει να του δώσει χορτόπιτα..... "Μηηηηηηη" εγώ, "εγώ θα του το δώσω!" αυτή. "Γιατί εγώ θα σε αφήσω!" η αδερφή μου που τον κράταγε στα χέρια και τσαντίστηκε..... μίλησε ο άντρας μου και την σταμάτησε ευτυχώς.......

Μα το παιδί τώρα άρχισε μόνο μήλο, δεν ξέρουμε που έχει αλεργία και πως θα δεχτεί τις τροφές και αυτοί εκεί να του δώσουν χόρτα με τυρί φέτα κλπ????

Και εσένα κρέμα από εκμεκ με αυγά????? Να τρέχεις και να μην φτάνεις????

Εγώ την πεθερά μου γιαυτό δεν την εμπιστεύομαι καθόλου στο θέμα φαγητού. Την μικρή του κουνιάδου μου την ταίζει κρυφά, έχει γίνει το παιδάκι 4,5 χρονών 37 κιλά περίπου μιλάμε για ασήκωτο παιδί και τρώει συνεχώς.... και ευθύνετε και η μάνα του αλλά και η πεθερά μου!!!

lRZRp3.png

κιμη πηρες τηλ στο σφακιανο???

καλε καλημερα...βιαζομαι γιατι περιμενω το γιατρο...θα σας τα πω μετα....

ανακοινωση:!!!!

οποια θελει να μπει στο πριβε μου στελνει με πμ τα εξης:

-ονοματεπωνυμο

-επιθυμητο username

-ενεργο email

το πριβε ειναι στη γραμμη παραγωγης!!!!

περιμενω μυνηματακια για να αρχισω να σας καταχωρω...;);)συμαζευω λιγο κι αν μπορω θα ψιλομπαινω...:rolleyes:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

χμμμμ, εχεις δικιο....

αυτα τα "νοστιμα" τα καναν κ στον νικηφ.! μεγαλος ενθουσιασμος με το παιδι-πειραματοζωο. μη μου τα θυμιζεις ευανθια μου!!! μη! στο μπεμπονι, η μανα μου εχει γινει επικινδυνη με τις "γευσεις" οπως λεει... της λεω σε αλλεργικο παιδι πας κ βαζεις οτι μλκ σου κατεβει στο στομα? αναλαμβανεις μετα???? εκει ισιωσε! μια φορα χ@ζεις κ τελειωσε... το θεμα ειναι οτι εχεις κ πολλους που κανουν χαζι με τον μπεμπακο.

που σαι μαρηηηηηηηηηη!!κατ αρχην απο δω κ περα χουφτωμα;)κ ναι η διαιτα παει μια χαρα...αφου ξερεις αμα βαλω κατι στο μυαλο μου δεν με σταματας!να του την δινεις 7 τηκρεμαμια χαρα!

καλυτερα στο σπιτι τους Ιρκακι να γυρνας απο τη δουλεια κ να μην εχεις κανενα στα ποδια σου!θυμασαι τι λεγαμε?;)εγω δεν θα τον αφηνα Ιρκα σορυ αλλα με τιποτα..ειναι μεγαλοι ανθρωποι...

καθε αρχη κ δυσκολη ζουζουνα μου...αλλα κ τ ιαλλο να κανεις?το μωρο σου μια χαρα θα ειναι εκει!εσυ κοιτα να το συνηθησεις!

τι παει να πει δεν ξερω πως να το φερω??εισαι η δεν εισαι η μανα του?κ ναι Ιρκα θα προτιμουσα να σταματουσα τη δουλεια...

μακαρι!!!

συμφωνω

δεν πειραζει ας το συζητουσαν...κ συ μες την καλη χαρα θα τους πεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!:tongue:

να μας πει η ιρκα τι δουλεια κανει κ ο αντρας της, κ να βγαλουμε το πορισμα-λυση. ετσι δεν γινεται....

για το μονο που διαφωνω ιρκακι ειναι που ειναι ΜΕΓΑΛΟΙ οι γονεις του.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ενα ολοκληρο μηλο κ τιποτε αλλο?

αν, ναι τοτε καλα ειναι.

αν, βαζεις κ αλλα φρουτα τοτε ειναι πολυ.

εμενα μου ειχε πει οτι εαν κανει πηχτα κακα να το βγαλω το μηλω κ να βαλω περισσοτερο πορτοκαλι κ αν κανει αραια τοτε να βγαλω το πορτοκαλι.

Εμείς δεν βάλαμε άλλα φρούτα ακόμη, τώρα ξεκινήσαμε μόνο με μήλο και θα βάλουμε στην συνέχεια αχλάδι. Γιαυτό και είπε ένα μήλο μόνο.

Όσο για τα κακά που λες, μετά από 2-3 μέρες φρουτόκρεμα χθες η μπέμπα που έκανε νερουλά και τακτικά τα ΄΄εσφηξε πολύ..... άρα ο μπέμπης που είναι και πιο δύσκολος δεν πρόκειται να ξανακάνει..... υπόθετο θα πάει σύνεφο...

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...