Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να πω την αληθεια και εμενα θα με βολεβει καλυτερα εκεινη την ωρα (7-:cool: γιατι θελω να τον ταιζω εγω και οχι η πεθερα μου (κολληματα).

απο αυριο θα αρχισουμε να τον πηγαινουμε στο σπιτι της, μεχρι τωρα ερχοντουσαν αυτοι στο σπιτι, αλλα δεν μπορουν λεει να ψαχνουν για να παρκαρουν μεγαλοι ανθρωποι :confused::mad:. και προχτες κανονιζανε και για το καλοκαιρι που θα παρουν τον μικρο στο εξοχικο τους (προς τα Βιλλια) για να μην λιωσει λεει το παιδι στην ζεστη στο Αιγαλεω... και βεβαιως μας εχουν βγαλει και το δικο μας προγραμμα. "Θα ερχεστε καθε Τεταρτη και Σ/Κ να τον βλεπετε."

τρελη χαρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να πω την αληθεια και εμενα θα με βολεβει καλυτερα εκεινη την ωρα (7-:cool: γιατι θελω να τον ταιζω εγω και οχι η πεθερα μου (κολληματα).

απο αυριο θα αρχισουμε να τον πηγαινουμε στο σπιτι της, μεχρι τωρα ερχοντουσαν αυτοι στο σπιτι, αλλα δεν μπορουν λεει να ψαχνουν για να παρκαρουν μεγαλοι ανθρωποι :confused::mad:. και προχτες κανονιζανε και για το καλοκαιρι που θα παρουν τον μικρο στο εξοχικο τους (προς τα Βιλλια) για να μην λιωσει λεει το παιδι στην ζεστη στο Αιγαλεω... και βεβαιως μας εχουν βγαλει και το δικο μας προγραμμα. "Θα ερχεστε καθε Τεταρτη και Σ/Κ να τον βλεπετε."

τρελη χαρα...

Μπορείς να κάνεις και αλλιώς????

Εγώ δεν θα δεχόμουν να μου πάρουν το παιδί στο εξοχικό και να μεγαλώνει μακρυά μου.

Έτσι η πεθερά μου με το κοριτσάκι του κουνιάδου μου. Το παίρνει τα καλοκαίρια στο χωριό και αυτόί μόνοι τους και να φανταστείς τότε δεν δούλευε καν η μάνα του....:confused::confused::confused:

Κάνε μια δοκιμή να τους πεις να μην πάνε γιατί δεν θέλεις να αποχωριστείς το παιδί σου.

lRZRp3.png

καλημερα,

πολυ κλαμα σημερα...πρωτη μερα στο βρεφονηπιακο, δηλ εγω γιατι ο μικρος μες στη καλη χαρα ηταν...πηρα τηλ πριν απο λιγο καλα ειναι μου ειπαν, οποιος τον πλησιαζει χοροπηδαει ολο το ρηλαξ...

Αργησα λιγο.......κακα το μωρο και ντυσημο-σχολειο γιαννης........

Λοιπον κοτοπουλακι θα σε λεω Λαμέ.......

Ανοιγω κουρτινες.......

εχει ενα γλυκο αεράκι ,τα φυλλα της μπουκαμβίλιας χωρευουν περα δοθε παρασυροντας μια μικρη μελισσουλα που προσπαθει να φτασει τον ανθο ενος κατακκοκινου λουλουδιου........κοιταζω δεξια προς την θαλασσα,τα κυμματακια σχεδον δεν διακρυνονται ομως τα νοιωθεις πως σκανε απαλα δινωντας της ενα βαθυ μπλε χρωμα....στον οριζοντα καραβια φευγουν για τα νησια και αφηνουν πισω τους μια ασπρη λωριδα .......

........κοιταζω μπροστα :shock:τα κωλόπουλα μου εχουν καταχ@σει το καγκελο του μπαλκονιου......

...........

........

συνεχίζεται

πολυ ωραια τα λες! ας τις αλλες να σε κοροιδευουν.

ΑΧ....πες οτι αδυνατησες να σου πω οτι απο τον αερα που φυσαει εικει στο μπαλκονι που καθεσε θα σου εχουν φυγει τιποτα τρυχες.....:shock::D:D:D:D

χαχαχαχα............δεν φταιω εγω τα χαπια....:tongue::tongue::tongue:

τωρα παω στα αληθεια

:P:p:p

ναι ρε γμτ οντωςκ τις περισσοτερες φορες δεν μπορω να ειμαι μεσα τα βραδυα,αραζουμε με Αντρεα η κοιμαμαι....χαζευα κ την διαιτα σημερα...αυγα βραστα λεει με σαλατα...τρελο τσιμπουσι:tongue::tongue::tongue:

καλα κανετε, να περνατε οσο γινεται περισσοτερο μαζι...

οσο για την διαιτα...αρχισα σημερα κ εγω με την αποτοξινωση!

στην αποτοξινωση δεν γραφει για καφε κατι, εγω ηπια παντως δε μπορω χωρις καφε....

καλημερα!!!!απο την διαιτα οποτε βλεπω το ΚΙΜΙ μουθυμιζει κιμα:tongue::tongue::tongue:

ε, ρε τι εχουμε να παθουμε ....

ΑΙΙΙΙΙ μαρήηηη με έβαλες και διαβάζω τόση ώρα και δεν έγινε και τίποτα????΄

Ελένη και εγώ Νουνού ρυζάλευρο έδωσα 4-5 μέρες και η μπέμπα το έτρωγε ωραία αλλά ο μπέμπης όχι και του έκανα μιλούπα αυτού. Και μετά εγώ ο μ@#$$% διάβασα τα συστατικά της ΝΟΥΝΟΥ και έχει κρυσταλική ζάχαρη. Έδωσα μιλούπα και την μπέμπα χθες. στοπ νουνού. Εμείς 3 μέρες τρώμε τώρα μήλο. Να ρωτήσω τι ποσότητα πρέπει να τα δίνω για να καλύπτω ένα γεύμα και να μην δώσω συμπλήρωμα γάλα? Χθές άλεσα ένα μήλο το μοίρασα στα δύο και το φάγαν όλο και τα δύο και μετά δεν έδωσα γάλα και από 11:30 τα έδωσα γάλα 14:30. Καλά είναι ή πεινάνε τα παιδιά μόνο με μισό μήλο? γιατί ο αντρούλης μου έτσι λέει

να ρωτησω κ εγω κατι...

ποσο ειναι ενα πληρες γευμα ρυζαλευρο?

στο κουτι της μιλουπα γραφει 140μλ νερου. η γιατρος ελεγε 200μλ (ποτε δεν εφαγε τοσο)

καλημερα και καλη εβδομαδα.

τι αερας ειναι αυτος?

τελικα μετα απο γκρινια και επιθεση ειδα και εγω ασπρη μερα... ειχατε δικιο. :)

απο σημερα ξεκιναω και εγω την διαιτα, μιτσακι εσυ πως τα πας?

να σας ρωτησω την κρεμα που πρεπει να του την δινω το απογευμα, τι ωρα να του την ξεκινησω? κατα μεσο ορο τρωει στις 3-4 και μετα στις 7-8.

αντε μπραβο!

εγω τη δινω 6 με 6,30, στις 7 εχουμε τελειωσει, στις 7,30 μπανιο, στις 8 υπνο!

τρελη χαρα...

εγω πρωτη χρονια δε θα το επιτρεψω! ειναι κ μακρια το χωριο (κρητη) αποκλειεται. απο του χρονου κ εαν...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ!!!!

καλημερα και καλη εβδομαδα.

τι αερας ειναι αυτος?

τελικα μετα απο γκρινια και επιθεση ειδα και εγω ασπρη μερα... ειχατε δικιο. :)

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ευανθία μου το μπουμπουκάκι σου μια χαρά θα περνάει..να εισαι σίγουρη...δες τη θετικη πλευρά των πραγμάτων...θα κοινωνικοποιηθει πολύ πιο γρηγορα.

τελικά που τον πήγες? ποσες ώρες? ποσα χρηματα?

byXKp2.png

Aει να χαθειτε πια...Δεν τρωγεστε!!!

Κάνω να μπω κανα διωρο κ έχετε γεμισει τονους...

Είμαι ένα ορθιο πτωμα από την κούραση.ΣΚ τα ειχα μόνη μου + επισκέψεις + δουλειες. Α τωρα τελευταια κ ξενυχτια...

Λοιπόν ερώτηση: με την μπανάνα τα μπεμπέ θα κάνουν κακα τους;;;Είναι να την συμπληρώσω αυριο να την βαλω από σημερα γιατί εχουμε δεινοπαθησει;;;; Ποιος θα μου το ελεγε ο μπέμπης που έχ^%ζε 6-7 φορές τη μέρα θα έχει να κάνει από Σάββατο;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

;););) για αυτο ο Θεουλης σου στειλε δυο μαρη..με ενα σμπαρο δυο τριγωνια...αλλα η φιλη μου που εκανε εξοσωματικη (τεσσερα χρονια προσπαθουσε) στα επομενα δυο χρονια εμεινε εγκυος φυσιολογικα;)

γι'αυτο λεω αμα τυχη;););)

Kαλημέραααα........!!!!

το κλειδι το βάζουνε κάτω απο την γλάστρα οχι απο πίσω.......αλλα που να ξερεις εσυ ξεκλειδωτα θα αφηνες .

Δεν τολμω να κοιταξω ακομα εξω.......μολις βγηκα απο την κρεβατοκαμαρα εσκαγε ο ηλιος στο κατασπρο πλακάκι του τεράστιου σπιτιού μου και απο την αντανάκλαση εκλεισα τα ματια μου.........θα κανει ζεστη σημερα!!!

Για να δω μπας βριζατε χθες........:tongue:

μη την αποπερνεις,δεν ξερει η κοπελα:P:p

Αργησα λιγο.......κακα το μωρο και ντυσημο-σχολειο γιαννης........

Λοιπον κοτοπουλακι θα σε λεω Λαμέ.......

Ανοιγω κουρτινες.......

εχει ενα γλυκο αεράκι ,τα φυλλα της μπουκαμβίλιας χωρευουν περα δοθε παρασυροντας μια μικρη μελισσουλα που προσπαθει να φτασει τον ανθο ενος κατακκοκινου λουλουδιου........κοιταζω δεξια προς την θαλασσα,τα κυμματακια σχεδον δεν διακρυνονται ομως τα νοιωθεις πως σκανε απαλα δινωντας της ενα βαθυ μπλε χρωμα....στον οριζοντα καραβια φευγουν για τα νησια και αφηνουν πισω τους μια ασπρη λωριδα .......

........κοιταζω μπροστα :shock:τα κωλόπουλα μου εχουν καταχ@σει το καγκελο του μπαλκονιου......

...........

........

συνεχίζεται

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ!!!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ευανθία μου το μπουμπουκάκι σου μια χαρά θα περνάει..να εισαι σίγουρη...δες τη θετικη πλευρά των πραγμάτων...θα κοινωνικοποιηθει πολύ πιο γρηγορα.

τελικά που τον πήγες? ποσες ώρες? ποσα χρηματα?

το ελπιζω τζια μου...

σε ιδιωτικο, 5 λεπτα απο το σπιτι με το αυτοκινητο, τον παω 8:30-9:45 κ θα τον περνω 15:30. τριακοσια εουρος.

qC91p2.pngaQK1p2.png

δεν ξερω ρε γ@@@το. πως να το φερω γιατι στην πρωτη κουβεντα που πηγα να πω στον αντρα μου, αρχισε και μου ελεγε και που μας κρατανε το παιδι, και θες να λιωσουν το καλοκαιρι, και ποιος θα το κραταει εδω θα σταματησεις την δουλεια???

βεβαιως απο εχθες εχω αρχισει και εγω τις ερωτησεις... ποιος θα το κανει μπανιο, θα του κοβει τα νυχακια, θα του καθαριζει τη μυτουλα αφου η μαμα σου δεν τα κανει αυτα και δεν βλεπει καλα (λογω ηλικιας)?

θα πεσει μαχη μαλλον.

παντως τα βιλλια δεν ειναι μακρυα, κ αφου θα πηγαινεται σκ νομιζω πως ειναι καλη ευκαιρια κ για το παιδι να κανει μπανακια. εαν ειχαμε κ εμεις κοντα εξοχικο θα τους αφηνα ...

αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να βαλεις πολυ αυστηρους κανονες σχετικα με το προγραμμα του παιδιου, κ να ξεκαθαρισεις πως αν δε τηρηθουν τοτε το παιδι θα γυρισει πισω.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τουλα (απο το κοτουλα)κατσε να δω
:P....καλημερα νιτσα (απο το ελενιτσα)....μην τολμησεις και με πεις κουλα
Αχχχχχχχ οχι!!!! Δε μ αρεσει αυτο το υποκοριστικο!!!

Αλεκα, εισαι θεα στις φωτο!!!

αχ...ευχαριστω...΄άλλα όπως ειδες ειχα ενα τονο μακιγιαζ....εγω θα σε λεω κοτοπουλακι όπως παντα...Θυμαμαι όταν ειχα πρωτοδει το chicken και ειπες ότι σε λενε αλεκα, ενιωσα τρελες τυψεις που ειχα προλαβει το όνομα :)....και ειπα να το γλυκανω λιγο και το εκανα κοτοπουλακι!!!!

Ανοιγω κουρτινες.......

...........

........

συνεχίζεται

αχ.......καυμενουλι...φαε κατι μαρη!!!

ΑΛΕΚΑ εισαι μια κουκλα!!!!ειδα φωτο!!κοριτσι μου μπραβο εχεις αδυνατισει αισθητα!!πως περασατε εχτες?μη μου πεις οτι η βαπτιση εγινε στη Παναγιτσα...απεναντι μενω...θα πεταγομουν να σε εβλεπα :((

εγω εχτες ειχα κοσμο μεχρι το βραδυ...το πρωι σηκωθηκα κ εκανα δουλιτσες να μην εχω τιποτα σημερα..καλα περασαμε ριξαμε γελιο τρελο...αυτα...

πηγαμε στον αγιο χριστοφορο και μετα στη γιορτη....ωραια ειναι εκει, μες το πρασινο και εχει και ωραιες κουνιτσες. απο το σπιτι μου ειναι κανα τεταρτο.θα σας επισκεπτομαι συχνα...

Μαρηηηηηη, αφου εχουν απεργια τα πλοια στον Πειραια!!!

Που ειδες τα καραβια να φευγουν;;;;;;;;

δεν εχουν όλα....μονο της ακτοπλοιας ...εκει που οι εργατοπατερες βαζουν το χερακι τους;)

κ σου χω πει να παιρνεις μεγαλυτερη δοση μη μας κοβεις στο καλυτερο:tongue::tongue::tongue:

:tongue::P:p

ΑΛΕΚΑ ξεπρηστηες κατα 65-70% παντου..απλα στο προσωπο αλλος ανθρωπος..μπραβο που να σκασει η χτικιρα ελενη1μηναπουξεκινησεναρκωτικαηαμοιρη.

εχω ξεπρηστει κατα 50%...όχι τοσο πολυ...αλλα μου αρκει και αυτο γιατι τωρα νιωθω φυσιολογικη χοντρη μετα απο εγκυμοσυνη...πριν ενιωθα τελειως αρρωστη...

καλημερα!!!!απο την διαιτα οποτε βλεπω το ΚΙΜΙ μουθυμιζει κιμα:tongue::tongue::tongue:

αχ Μητσακι...και εγω το ιδιο...ηρθε ενα φαξ για ταξιδια και ελεγε ΠΟΥΚΕΤ και εγω διαβαζα μπουκιες.....Μετα ελεγε Παταγια, και εγω διαβαζα πατατα!!! χαλια μαυρα...εχθες εκει που ημουν ειχε ενα γουρουνοπουλο (που γενικοτερα δεν το τρωω) αλλο πραμα.....και εγω να εχω λυσσαξει η δολια...μου ερχοταν να το αρπαξω απο το ποδαρι και να αρχισω να τρεχω....

ρε κοριτσια...πραγματικα... θα τα φαω!!! ταιζω μπεμπονι το πρωι, ξυπναει ο νικηφ. ερχεται στο δωματιακι, καθεται διπλα μου στο καναπε, κ με ρωταει αν μπορει να παιξει. σταματαει ο μικρος να πινει γαλα, γυριζει το κεφαλακι του κ του σκαει ενα χαμογελο, μεχρι τερμα!!!! να τον εχει πιασει κ ο αλλος στα μελια, παει λεω εδω θα μεινω ολη τη μερα να τα χαζευω.

και εμενα ετσι κανουν τα σκατουλια...αλλα εγω νευριαζω που ξεσηκωνεται και δεν πινει το γαλα...η μοσχαρα...

τρελη χαρα...

αχ....μην το αφησεις καλε το παιδακι...ουτε εγω το δινω για καλοκαιρι κλπ.....να μου πεις ποιοπς θα το κραταει?? δε μπορεις να τους παρακαλεσεις να μεινουν για αυτο το χρονο τουλαχιστον???

Μπορείς να κάνεις και αλλιώς????

Εγώ δεν θα δεχόμουν να μου πάρουν το παιδί στο εξοχικό και να μεγαλώνει μακρυά μου.

Έτσι η πεθερά μου με το κοριτσάκι του κουνιάδου μου. Το παίρνει τα καλοκαίρια στο χωριό και αυτόί μόνοι τους και να φανταστείς τότε δεν δούλευε καν η μάνα του....:confused::confused::confused:

Κάνε μια δοκιμή να τους πεις να μην πάνε γιατί δεν θέλεις να αποχωριστείς το παιδί σου.

ναι ναι..καλα λεει...

καλημερα,

πολυ κλαμα σημερα...πρωτη μερα στο βρεφονηπιακο, δηλ εγω γιατι ο μικρος μες στη καλη χαρα ηταν...πηρα τηλ πριν απο λιγο καλα ειναι μου ειπαν, οποιος τον πλησιαζει χοροπηδαει ολο το ρηλαξ...

...

αχ ευανθουλα μου...με πηραν και εμενα τα ζουμια...εχεις δικιο.....τουλαχιστον δε στεναχωριεται αυτο...περιμενουμε νεα....που το πηγες??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευανθία μου και εμένα μου είπε μόλις η παιδίατρος να τους κάνω 200μλ περίπου αλλά η μιλούπα έχει 140μλ με 7-8 μεζούρες, 8 μεζούρες γίνεται πιχτή αλλά να κάνουμε διπλή δόση? Δεν λέει 280 είναι πολύ. Θα κάνω 200 και βλέπουμε.

lRZRp3.png

δεν ξερω ρε γ@@@το. πως να το φερω γιατι στην πρωτη κουβεντα που πηγα να πω στον αντρα μου, αρχισε και μου ελεγε και που μας κρατανε το παιδι, και θες να λιωσουν το καλοκαιρι, και ποιος θα το κραταει εδω θα σταματησεις την δουλεια???

βεβαιως απο εχθες εχω αρχισει και εγω τις ερωτησεις... ποιος θα το κανει μπανιο, θα του κοβει τα νυχακια, θα του καθαριζει τη μυτουλα αφου η μαμα σου δεν τα κανει αυτα και δεν βλεπει καλα (λογω ηλικιας)?

θα πεσει μαχη μαλλον.

εγωειμαι στριμμενη.....αν μου ελεγε ο αντρας μου ποιος θα κραταει το παιδ? θα σταματησεις την δουλεια? θα του ελεγα ναι....και ας φροντιζε εκεινος να βρει δευτερη.... ετσι δεν γινονταν παλια που τα πεθερικα ειχαν λογο στο ζευγαρι? Δουλευε ο αντρας και η γυναικα μεγαλωνε το παιδι....;)... να δουμε θα του αρεσε ή θα γινονταν πιο διαλλακτικος??

παντως τα βιλλια δεν ειναι μακρυα, κ αφου θα πηγαινεται σκ νομιζω πως ειναι καλη ευκαιρια κ για το παιδι να κανει μπανακια. εαν ειχαμε κ εμεις κοντα εξοχικο θα τους αφηνα ...

αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να βαλεις πολυ αυστηρους κανονες σχετικα με το προγραμμα του παιδιου, κ να ξεκαθαρισεις πως αν δε τηρηθουν τοτε το παιδι θα γυρισει πισω.

εγω ρε παιδια δε μπορω να κοιμηθω ξεροντας ότι το παιδι μου ειναι μακρυα...ουτε στη μανα μου δεν τον εχω αφησει που μενει απο κατω.....Και η μανα μου όταν ηταν ενος ο αγγελος μου λεει θα τον παρω μαζι στο αλεποχωρι και ελα οποτε θες.....της λεω όχι, μου λεει δε μπορω να μεινω όλο το καλοκαιρι εδω....της λεω, νο προμπλεμ..πηγαινε να κανεις τα μπανακια σου και ελα να τον ξαναδεις όταν θα ειναι φανταρος..απλα τα πραγματα...πουθενα δεν πηγε...μπλοφαρουν, μη νομιζεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:-( τα ξερω ολα αυτα αλλα, και εγω πρωτη απο ολους εχω πει οτι το παιδι θα πρεπει να παει για μπανια, αλλα δεν ξερω ειναι και μεγαλοι ανθρωποι...

και για να πω την αληθεια εχω στραβωσει τοσο πολυ με την ιδεα αυτη γιατι το συζητουσαν οταν επεστρεψα απο την δουλεια ενα απογευμα και δεν μου δωσαν καμια σημασια να μου εξηγησουν γιατι πραγμα μιλουσαν, απλα συνεχισαν και προγραμματιζανε μεσα στην καλη χαρα. :-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...