Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι βρε Μητσακι, ξερεις οι βραδυνες οι συζητησεις ειναι ολα τα λεφτα!!!

ναι ρε γμτ οντωςκ τις περισσοτερες φορες δεν μπορω να ειμαι μεσα τα βραδυα,αραζουμε με Αντρεα η κοιμαμαι....χαζευα κ την διαιτα σημερα...αυγα βραστα λεει με σαλατα...τρελο τσιμπουσι:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερραααα κ απο μενα...το μπεμπονι κοιμαται ακομα αλλα ξυπνησε για φαγητο 6.15...βασικα ο μπουρτζοβλαχος την ξυπνησε αλλα τελος παντων...

ΑΛΕΚΑ ξεπρηστηες κατα 65-70% παντου..απλα στο προσωπο αλλος ανθρωπος..μπραβο που να σκασει η χτικιρα ελενη1μηναπουξεκινησεναρκωτικαηαμοιρη.

καλημερα!!!!απο την διαιτα οποτε βλεπω το ΚΙΜΙ μουθυμιζει κιμα:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Οχι βρε Μητσακι, ξερεις οι βραδυνες οι συζητησεις ειναι ολα τα λεφτα!!!

ΑΙΙΙΙΙ μαρήηηη με έβαλες και διαβάζω τόση ώρα και δεν έγινε και τίποτα????΄

Ελένη και εγώ Νουνού ρυζάλευρο έδωσα 4-5 μέρες και η μπέμπα το έτρωγε ωραία αλλά ο μπέμπης όχι και του έκανα μιλούπα αυτού. Και μετά εγώ ο μ@#$$% διάβασα τα συστατικά της ΝΟΥΝΟΥ και έχει κρυσταλική ζάχαρη. Έδωσα μιλούπα και την μπέμπα χθες. στοπ νουνού. Εμείς 3 μέρες τρώμε τώρα μήλο. Να ρωτήσω τι ποσότητα πρέπει να τα δίνω για να καλύπτω ένα γεύμα και να μην δώσω συμπλήρωμα γάλα? Χθές άλεσα ένα μήλο το μοίρασα στα δύο και το φάγαν όλο και τα δύο και μετά δεν έδωσα γάλα και από 11:30 τα έδωσα γάλα 14:30. Καλά είναι ή πεινάνε τα παιδιά μόνο με μισό μήλο? γιατί ο αντρούλης μου έτσι λέει

lRZRp3.png

Στην αρχη μεχρι να βαλω και αχλαδι και μπανανα, εβαζα μισα τα φρουτα και μετα απο καμια ωριτσα εδινα και γαλα! Οταν αρχιζε να τα τσακιζει ολοκληρα τα φρουτα (μπανανα ποτε δεν εβαλα ολοκληρη), μετα πεινουσε υστερα απο κανενα τριωρο!

Διαφημίσεις

ΑΙΙΙΙΙ μαρήηηη με έβαλες και διαβάζω τόση ώρα και δεν έγινε και τίποτα????΄

Ελένη και εγώ Νουνού ρυζάλευρο έδωσα 4-5 μέρες και η μπέμπα το έτρωγε ωραία αλλά ο μπέμπης όχι και του έκανα μιλούπα αυτού. Και μετά εγώ ο μ@#$$% διάβασα τα συστατικά της ΝΟΥΝΟΥ και έχει κρυσταλική ζάχαρη. Έδωσα μιλούπα και την μπέμπα χθες. στοπ νουνού. Εμείς 3 μέρες τρώμε τώρα μήλο. Να ρωτήσω τι ποσότητα πρέπει να τα δίνω για να καλύπτω ένα γεύμα και να μην δώσω συμπλήρωμα γάλα? Χθές άλεσα ένα μήλο το μοίρασα στα δύο και το φάγαν όλο και τα δύο και μετά δεν έδωσα γάλα και από 11:30 τα έδωσα γάλα 14:30. Καλά είναι ή πεινάνε τα παιδιά μόνο με μισό μήλο? γιατί ο αντρούλης μου έτσι λέει

εμενα μου ειπε στην αρχη να του δινω κ γαλα μαζι με το μηλο γιατι ειναι λιγη η ποσοτητα σε σχεση με ενα μπουκαλι γαλα που τρωγε κ σιγα σιγα που θα μπουν κ τα αλλα φρουτα θα μειωνεται η ποσοτητα του γαλατος που θατου συμπληρωνω...φτιαξε κ γαλα κ θα καταλαβεις αν θελουν η οχι

PlbZp2.png

Στην αρχη μεχρι να βαλω και αχλαδι και μπανανα, εβαζα μισα τα φρουτα και μετα απο καμια ωριτσα εδινα και γαλα! Οταν αρχιζε να τα τσακιζει ολοκληρα τα φρουτα (μπανανα ποτε δεν εβαλα ολοκληρη), μετα πεινουσε υστερα απο κανενα τριωρο!

Δηλαδή έκανα βλακεία και τα άφησα νηστικά τα παιδάκια μου????

Έχει απόθεμα λίπους ο μπουμπούκος μου αρκετό φυσικά χαχαχα.... Έχει πάρει πολύ μου φαίνετε και ψήλωσε και πολύ. Ήταν 8050 πριν ένα μήνα, αύριο που θα πάμε για τα εμβόλια θα δούμε και την ανάπτυξη

lRZRp3.png

κ εμενα με τα φρουτα μου εχει κ γαλα..

το ΚΙΜΙ ειναι απο εναν οδηγο της formula1..αλλα ο βλαμμενος σταματησε να τρεχει κ εμεινα με το nick name στο χερι.μπουχαχαχχα

πηγε Θανος να ρωτησει για βιβλιαριο κ τσαντιστηκε η φραγκοκοτα ..του εδωσε κατι αριθμους προτωκολλου να παει αυριο πεθερος μου να το παρει απο ΓΝΑ..5 ΜΗΝΕΣΣΣ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ.......

ααααα και τα δικα σου πολυ αναπτυγμενα!!!!

κι εμεις πρεπει να παμε για εμβολιο αυτη τη βδομαδα!!!

φτασαμε τους 6 μηνες!!

Τόσο αναπτυγμένα που δεν το θέλω μπορώ να πω!!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

ΔΕ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ!!!!καθε αλλο...χαιρομαι να μοιραζεται καποιος την αγωνια του με μενα ιδιαιτερα τη στιγμη που μπορω ετω κ λιγο να βοηθησω...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....εγω εκανα και χειροτερα...

μπραβο λιτσακι!!!!!!! μια χαρα τα λες!

Αυτο λεω ρε Μαρακι μου. Γιατι να κουβαλαω και τις φωτοτυπιες? Θα στειλω τον αντρα μου μια μερα να δω τι θα του πουνε. Και αν δεν του βαλουν σφραγιδες και υπογραφες θα παω κεγω και θα γινει της πο@τ@ν@ς... Ειμαι πολυ αρπαγμενη με αυτο το θεμα.... Μου ειχαν πει οτι δεν ηταν δικη τους ευθυνη που δεν ειχαν βιβλιαριο.... Ναι αλλα ειναι δικη τους ευθυνη απο τη στιγμη που τους παω να το σφραγισουν ετσι δεν ειναι?

να μην ειμαι απο μια μερια?????

Τι αυπνιες καλε? Δεν κωλοκαθησε σημερα..... Οοοοοοοοοοολη μερα λειπει η σουρτουκα....

ωραια λεξη!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια...πραγματικα... θα τα φαω!!! ταιζω μπεμπονι το πρωι, ξυπναει ο νικηφ. ερχεται στο δωματιακι, καθεται διπλα μου στο καναπε, κ με ρωταει αν μπορει να παιξει. σταματαει ο μικρος να πινει γαλα, γυριζει το κεφαλακι του κ του σκαει ενα χαμογελο, μεχρι τερμα!!!! να τον εχει πιασει κ ο αλλος στα μελια, παει λεω εδω θα μεινω ολη τη μερα να τα χαζευω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εμενα με τα φρουτα μου εχει κ γαλα..

το ΚΙΜΙ ειναι απο εναν οδηγο της formula1..αλλα ο βλαμμενος σταματησε να τρεχει κ εμεινα με το nick name στο χερι.μπουχαχαχχα

πηγε Θανος να ρωτησει για βιβλιαριο κ τσαντιστηκε η φραγκοκοτα ..του εδωσε κατι αριθμους προτωκολλου να παει αυριο πεθερος μου να το παρει απο ΓΝΑ..5 ΜΗΝΕΣΣΣ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ.......

ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock:

καλημερα και καλη εβδομαδα.

τι αερας ειναι αυτος?

τελικα μετα απο γκρινια και επιθεση ειδα και εγω ασπρη μερα... ειχατε δικιο. :)

απο σημερα ξεκιναω και εγω την διαιτα, μιτσακι εσυ πως τα πας?

να σας ρωτησω την κρεμα που πρεπει να του την δινω το απογευμα, τι ωρα να του την ξεκινησω? κατα μεσο ορο τρωει στις 3-4 και μετα στις 7-8.

Καλημερα ιρκα!

εγω της τη δινω κατα τις 7!

Και εγώ κατά της 7-7:30 την έδινα, χθες τους την έδωσα 6:30 και μετά γάλα 10 παρά. Πειράματα κάνουμε με τα παιδάκια μας, αυτό με τις ώρες με έχει αγχωσει πολύ.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...