Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε κι εδω φυσαει μανιασμενα!! Πως καθεστε στο μπαλκονι;;; Αφου εχω 2 μπλουζες απλωμενες εξω και το σκεφτομαι να βγω να τις μαζεψω!!! Μπρρρρ!!!

Εμενα εχει να φαει απο χθες το βραδυ στις 10, εχει ηδη αργησει!!! Μαλλον το επιασε ο καιρος κι αυτο το δισμοιρο!!! Ξυπνησε βεβαια κατα τις 2 και τον ξαναπηρε στις 3, αντε να δουμε ποτε θα σηκωθει!!

Κατα τ αλλα ολα καλα, σηκωθηκα κι εγω με τις κοτες να πριλαβω να πιω ηρεμη τον καφε μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρηηηηηη, αφου εχουν απεργια τα πλοια στον Πειραια!!!

Που ειδες τα καραβια να φευγουν;;;;;

Τα φυλλα της βουκαμβιλιας θροϊζαν ή.....μπαααα;;;; Γουρι γουρι, το χ@σ@μο των πουλιων!!!

Το λαμε απο πού σου ρθε βρε τρελλη;;;;;

Τι να πω καλε...???? οτι βλεπω κατι λατζες και κατι πλοια με κοντεινερς να φευγουν...?το ρετουσάρισα λιγακι........:tongue:

Το Λαμέ ειναι απο ενα εργο με την Βουγουκλακι......

κ σου χω πει να παιρνεις μεγαλυτερη δοση μη μας κοβεις στο καλυτερο:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλε κι εδω φυσαει μανιασμενα!! Πως καθεστε στο μπαλκονι;;; Αφου εχω 2 μπλουζες απλωμενες εξω και το σκεφτομαι να βγω να τις μαζεψω!!! Μπρρρρ!!!

Εμενα εχει να φαει απο χθες το βραδυ στις 10, εχει ηδη αργησει!!! Μαλλον το επιασε ο καιρος κι αυτο το δισμοιρο!!! Ξυπνησε βεβαια κατα τις 2 και τον ξαναπηρε στις 3, αντε να δουμε ποτε θα σηκωθει!!

Κατα τ αλλα ολα καλα, σηκωθηκα κι εγω με τις κοτες να πριλαβω να πιω ηρεμη τον καφε μου!!

εχει ηλιο κ ετσι με μια ζακετουλα ειναι καλα...αχ μια απ τα ιδια ενω νυσταζα εφτιαξα ενα καφεδακι να τον απολαυσω με την ησυχια μου!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο συμπεθερα, αν και Παρθενος, εχεις φαντασια!! Μας εφτιαξες τη μερα!!

Απο ποιο εργο ειναι αυτο; Θα με σκασεις...πες το σκηνικο!

Ασε με καλε να παω να ετοιμαστω......οχου......

ειναι το εργο που εφτιαξε το λαγό στοιφαδο και για να μην την δει το αφεντικο του αντρα της που ειχαν μαλλωσει στο ταξι αλλαξε με και εκανε πως ηταν η υπηρετρια .......αυτή λεγοταν Λαμέ ( απο Ασυμί-Ασυμήνα)...θυμηθηκές........ξαναπαω

εχει ηλιο κ ετσι με μια ζακετουλα ειναι καλα...αχ μια απ τα ιδια ενω νυσταζα εφτιαξα ενα καφεδακι να τον απολαυσω με την ησυχια μου!!

ΑΧ....πες οτι αδυνατησες να σου πω οτι απο τον αερα που φυσαει εικει στο μπαλκονι που καθεσε θα σου εχουν φυγει τιποτα τρυχες.....:shock::D:D:D:D

χαχαχαχα............δεν φταιω εγω τα χαπια....:tongue::tongue::tongue:

τωρα παω στα αληθεια

ΑΧ....πες οτι αδυνατησες να σου πω οτι απο τον αερα που φυσαει εικει στο μπαλκονι που καθεσε θα σου εχουν φυγει τιποτα τρυχες.....:shock::D:D:D:D

χαχαχαχα............δεν φταιω εγω τα χαπια....:tongue::tongue::tongue:

τωρα παω στα αληθεια

αμε στο καλο!!αμε στο καλο γιατι θα σε μπινελικωσω σκουλικαντερα!:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεερα καλημέρα!!!!

Ήρθα και εγώ!!!!

Σας έχασα τόσες μέρες και δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα!!!

Τι κάνετε????

καλωστην!!!ρε κοτοπουλιδιο εγινε κατι συνταρακτικο που χασαμε?

PlbZp2.png

καλημερραααα κ απο μενα...το μπεμπονι κοιμαται ακομα αλλα ξυπνησε για φαγητο 6.15...βασικα ο μπουρτζοβλαχος την ξυπνησε αλλα τελος παντων...

ΑΛΕΚΑ ξεπρηστηες κατα 65-70% παντου..απλα στο προσωπο αλλος ανθρωπος..μπραβο που να σκασει η χτικιρα ελενη1μηναπουξεκινησεναρκωτικαηαμοιρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...