Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω παντα ελεγα θα κανω 3.......:D τωρα να ποτε τυχη αλλο καλοδεχουμενο!!

σου το ευχομαι.....όταν με το καλο ξεπεταχτουν τα μικρα, βαλε μπροστα ..... να μην περασει πολυ ο καιρος για να μην 'τα ξεχασεις' χαχα

Κουκλες παω για υπνο... Αυριο δουλευω....... Μαζεψα τις κουπες μονο οι δικες σας μεινανε.... Κλειδωστε και καλημερα στις πρωινες και καλη εβδομαδα σε ολες μας.... Φιλιααααααααα

καληνυχτα...όνειρα γλυκα.....ασε, θα τα μαζεψουμε όλα πριν κλεισουμε να μη μας πιασει στο στομα της η ελενιτσα:tongue::tongue:

Τις φανταζομαι....με πμ να λενε πόσο βρωμιαρες ειμαστε χαχα:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ομολογω οτι και εμενα μου λειπει ωρες ωρες η δουλεια....αλλα οχι ακομα,αργοτερα μαλλον,εγω ισως να μπουχτησα γιατι δουλευα απο μικρη δεν προλαβα να χαρω "φοιτητικα χρονια"που λενε εστω και ας ηταν μονο 2....αλλα μου αρεζε που ημουν ανεξαρτητη και εκανα οτι ηθελα εγω....

αντε φευγω κια εγω..

αλεκα θα κλειδωσεις???

καληνυχτα!!!!

fCS8p3.png

σου το ευχομαι.....όταν με το καλο ξεπεταχτουν τα μικρα, βαλε μπροστα ..... να μην περασει πολυ ο καιρος για να μην 'τα ξεχασεις' χαχα

καληνυχτα...όνειρα γλυκα.....ασε, θα τα μαζεψουμε όλα πριν κλεισουμε να μη μας πιασει στο στομα της η ελενιτσα:tongue::tongue:

Τις φανταζομαι....με πμ να λενε πόσο βρωμιαρες ειμαστε χαχα:tongue::tongue::tongue:

κοιτα μπροστα δεν μπορω να βαλω..αμα τυχει ομως ολα καλα,στην διαδικασια την γνωστη δεν ξαναμπαινω!!!

:P:p:p:p

fCS8p3.png

ομολογω οτι και εμενα μου λειπει ωρες ωρες η δουλεια....αλλα οχι ακομα,αργοτερα μαλλον,εγω ισως να μπουχτησα γιατι δουλευα απο μικρη δεν προλαβα να χαρω "φοιτητικα χρονια"που λενε εστω και ας ηταν μονο 2....αλλα μου αρεζε που ημουν ανεξαρτητη και εκανα οτι ηθελα εγω....

αντε φευγω κια εγω..

αλεκα θα κλειδωσεις???

καληνυχτα!!!!

ναι βρε...κλειδωνω εγω...κατσε να τελειωσω το τσιγαρακι μου:D

Και εγω απο τα 17 και κατι μου δουλευω....καθε μερα, κανονικα....αλλα δεν ξερω, καταφερα και περασα πολυ ωραια ως φοιτητρια. Ισως γιατι το μαγαζι που δουλευα ηταν καφετερια ελληνικη και ερχοντουσαν όλοι εκει. Εμ για αυτο τωρα ειμαι κωλογρια χαχα

Καληνυχτα και απο εμενα, και καλη μερα σε όλες.

Καλη εβδομαδα τσουπρες, μονο καλα νεα να εχουμε φιλια.

Ελενη, το κλειδι ειναι πισω απο τη γλαστρα , διπλα εχω βαλει πληροφοριες για τη 'ΣΤΡΟΦΗ" :D:tongue::tongue:...ριξε μια ματια:P

καλημεεεερααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κοιτα μπροστα δεν μπορω να βαλω..αμα τυχει ομως ολα καλα,στην διαδικασια την γνωστη δεν ξαναμπαινω!!!

:P:p:p:p

;););) για αυτο ο Θεουλης σου στειλε δυο μαρη..με ενα σμπαρο δυο τριγωνια...αλλα η φιλη μου που εκανε εξοσωματικη (τεσσερα χρονια προσπαθουσε) στα επομενα δυο χρονια εμεινε εγκυος φυσιολογικα;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέραααα........!!!!

το κλειδι το βάζουνε κάτω απο την γλάστρα οχι απο πίσω.......αλλα που να ξερεις εσυ ξεκλειδωτα θα αφηνες .

Δεν τολμω να κοιταξω ακομα εξω.......μολις βγηκα απο την κρεβατοκαμαρα εσκαγε ο ηλιος στο κατασπρο πλακάκι του τεράστιου σπιτιού μου και απο την αντανάκλαση εκλεισα τα ματια μου.........θα κανει ζεστη σημερα!!!

Για να δω μπας βριζατε χθες........:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημεραααααααα!!!!!!

Ευτυχως μπηκε η συμπεθερα πριν απο μενα για να μη χαλασουμε το γουρι!!!!Ανοιξες τωρα τα ματια σου Ελενη;;; Για πες μας τί βλεπουν τα υπεροχα ματακια σου;;;

Αργησα λιγο.......κακα το μωρο και ντυσημο-σχολειο γιαννης........

Λοιπον κοτοπουλακι θα σε λεω Λαμέ.......

Ανοιγω κουρτινες.......

εχει ενα γλυκο αεράκι ,τα φυλλα της μπουκαμβίλιας χωρευουν περα δοθε παρασυροντας μια μικρη μελισσουλα που προσπαθει να φτασει τον ανθο ενος κατακκοκινου λουλουδιου........κοιταζω δεξια προς την θαλασσα,τα κυμματακια σχεδον δεν διακρυνονται ομως τα νοιωθεις πως σκανε απαλα δινωντας της ενα βαθυ μπλε χρωμα....στον οριζοντα καραβια φευγουν για τα νησια και αφηνουν πισω τους μια ασπρη λωριδα .......

........κοιταζω μπροστα :shock:τα κωλόπουλα μου εχουν καταχ@σει το καγκελο του μπαλκονιου......

...........

........

συνεχίζεται

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!!!τι κανουμε?καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

δεν διαβασα για ευνοητους λογους...αμα κατσω να διαβασω θα ξυπνησει το μπομπιδιο κ θα πρεπει να βγω...τι καιρος ειναι αυτος σημερα...μπρρρρρρρ

ΑΛΕΚΑ εισαι μια κουκλα!!!!ειδα φωτο!!κοριτσι μου μπραβο εχεις αδυνατισει αισθητα!!πως περασατε εχτες?μη μου πεις οτι η βαπτιση εγινε στη Παναγιτσα...απεναντι μενω...θα πεταγομουν να σε εβλεπα :((

εγω εχτες ειχα κοσμο μεχρι το βραδυ...το πρωι σηκωθηκα κ εκανα δουλιτσες να μην εχω τιποτα σημερα..καλα περασαμε ριξαμε γελιο τρελο...αυτα...

PlbZp2.png

Μαρηηηηηη, αφου εχουν απεργια τα πλοια στον Πειραια!!!

Που ειδες τα καραβια να φευγουν;;;;;

Τα φυλλα της βουκαμβιλιας θροϊζαν ή.....μπαααα;;;; Γουρι γουρι, το χ@σ@μο των πουλιων!!!

Το λαμε απο πού σου ρθε βρε τρελλη;;;;;

Αργησα λιγο.......κακα το μωρο και ντυσημο-σχολειο γιαννης........

Λοιπον κοτοπουλακι θα σε λεω Λαμέ.......

Ανοιγω κουρτινες.......

εχει ενα γλυκο αεράκι ,τα φυλλα της μπουκαμβίλιας χωρευουν περα δοθε παρασυροντας μια μικρη μελισσουλα που προσπαθει να φτασει τον ανθο ενος κατακκοκινου λουλουδιου........κοιταζω δεξια προς την θαλασσα,τα κυμματακια σχεδον δεν διακρυνονται ομως τα νοιωθεις πως σκανε απαλα δινωντας της ενα βαθυ μπλε χρωμα....στον οριζοντα καραβια φευγουν για τα νησια και αφηνουν πισω τους μια ασπρη λωριδα .......

........κοιταζω μπροστα :shock:τα κωλόπουλα μου εχουν καταχ@σει το καγκελο του μπαλκονιου......

...........

........

συνεχίζεται

κ σου χω πει να παιρνεις μεγαλυτερη δοση μη μας κοβεις στο καλυτερο:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

:D:D:D:D:D:D:D

Καλημερα Μητσακι!!!

γεια σου Μιμικο μου!!!πολυ αερας σημερις...ειμαι μπαλκονι κ πινω καφεδακι...το μπομπιδιο ξυπνησε στις 7 εφαγε κ κοιμηθηκε αμεσως!βρηκα ευκαιρια λοιπον να αραξουμε παρεα...ολα καλα εσυ?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...