Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τις ειδα!!

μαζεψες παρα πολυ!!!!!!φαινεται πλεων καθαρα!!!!

καμαρι ο νικος ε??:P:p:p

ενταξει...χαιρεται ο καυμενος....αλλα πιο πολυ χαιρεται που του λεω ότι θα γινω αδυνατη:D....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη εσυ μιλας??? εγω το μισο ωραια από εσενα να ειμαι στα 38 μου και με δυο παιδια (όχι τρια), ευχαριστημενη θα ειμαι...χαζο....

Χαζο εισαι και φαινεσαι.... Οι φωτογραφιες μου σας απατουν.... Δεν ειμαι ετσι οπως νομιζεις βλαμμενο. Μαρηηηηηηηηηη οπως ειπε και η Μαιρη μαζεψες και κανει μπαμ ρε.... φτου σου και ξαναμανα φτου σου. Και περα απο την πλακα πολυ χαιρομαι για σενα που μαζευεις γιατι θα φανει ακομα περισσοτερο η ομορφια σου κοπελαρα μου. ΚΑι δεν καταλαβα γιατι οχι και τριτο? Βαζεις κιλα δεν λεω αλλα τα χανεις. Δεν θα ηθελες ενα κοριτσακι?

ενταξει...χαιρεται ο καυμενος....αλλα πιο πολυ χαιρεται που του λεω ότι θα γινω αδυνατη:D....

:P:p:p:p:p:p

Χαζο εισαι και φαινεσαι.... Οι φωτογραφιες μου σας απατουν.... Δεν ειμαι ετσι οπως νομιζεις βλαμμενο. Μαρηηηηηηηηηη οπως ειπε και η Μαιρη μαζεψες και κανει μπαμ ρε.... φτου σου και ξαναμανα φτου σου. Και περα απο την πλακα πολυ χαιρομαι για σενα που μαζευεις γιατι θα φανει ακομα περισσοτερο η ομορφια σου κοπελαρα μου. ΚΑι δεν καταλαβα γιατι οχι και τριτο? Βαζεις κιλα δεν λεω αλλα τα χανεις. Δεν θα ηθελες ενα κοριτσακι?

ναι ρε συ.......προχθες στο χωριο ηταν μια ξαδερφη του αρη που εχεις κορες,μεγαλες βεβαια αλλα μαλλον ο καημος της εμεινε μονο με τον μπεμπη επαιζε:tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

ναι ρε συ.......προχθες στο χωριο ηταν μια ξαδερφη του αρη που εχεις κορες,μεγαλες βεβαια αλλα μαλλον ο καημος της εμεινε μονο με τον μπεμπη επαιζε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι Μαιρη πες της της χαζουλας οτι εχω δικιο.........

δε μπορω βρε κοπελα...δεν ειναι μονο τα κιλα....ειμαι 34 σχεδον, μεχρι να φτιαξω γενικως (όχι μονο απο εμφανιση αλλα να κουλαρω και απο εγκυμοσυνες) καλα 35....δεν εχω αλλα κουραγια...τρεχω όλη μερα, ειμαι αγχωδης, κατορθωμα θεωρω που εχω και δυο....Θελω λιγο να ξεπεταχτει και ο μικρος να 'περιποιηθω' και λιγο το Νικολακη...να παμε καμια βολτα οι δυο μας και τετοια....

Για κοριτσακι δεν με πολυνοιαζει...ποτε δε με ενοιαζε το φυλο...ΟΚ μου αρεσαν τα αγορια αλλα όλα τα παιδακια καλα ειναι...Ο Νικος μονο θα ηθελε κοριτσακι..μου λεει αν ηξερα ότι θα ειναι κορη το τριτο, σιγουρα θα ηθελα...ψαξε γυναικα του λεω:tongue:....

Η μονη περιπτωση να εκανα τριτο παιδι ειναι αν εμενα εγκυος με το σπιραλ (τρομερα δυσκολο) γιατι εκτρωση δεν κανω...

τη μανα μου να δεις που εκανε τρεις κορες...ακομη και τωρα στον υπνο της λεει βλεπει πως γενναει αγορι:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο σε ολα. Πανω απο ολα γερα μωρα ασχετου φυλου..... και για την εκτρωση συμφωνω ουτε εγω θα εκανα ποτε μου.... Και εγω ελεγα οτι δεν θα κανω τριτο αλλα να που εκανα και δεν το μετανιωνω ουτε λεπτο. Παρολο που ξεχασα τι θα πει ελευθερια κινησεων. Δεν μου λειπει.....

βλεπω και τις υπολοιπες:P:p

η ποπη ποια ειναι?

εχω την σαλιαρα σε ροζ απο που τις πηραμε θυμασαι:P

ο αγγελακος γιατι ειναι παραπονεμενος παλι?????

η ποπη ειναι η αδερφη μου η μεγαλη (1.5 χρονο διαφορα εχουμε μονο), αυτη με τα μποτοξακια χαχα. Οι σαλιαρες ειναι τζαμπο μαιρουλα;)..ο αγγελακος το εχει χουι να ποζαρει...τι να τον κανω...βρε κατσε να βγαλουμε μια του λεω, στηνεται και με το που παταω το κουμπι κανει και μια γκριματσα:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Εχεις δικιο σε ολα. Πανω απο ολα γερα μωρα ασχετου φυλου..... και για την εκτρωση συμφωνω ουτε εγω θα εκανα ποτε μου.... Και εγω ελεγα οτι δεν θα κανω τριτο αλλα να που εκανα και δεν το μετανιωνω ουτε λεπτο. Παρολο που ξεχασα τι θα πει ελευθερια κινησεων. Δεν μου λειπει.....

συνηθως το τριτο παιδι καταλαθος γινεται :tongue::tongue:...αλλα αλοιμονο...ποια θα ελεγε ότι μετανιωνε για τα παιδακια μας?? Καμια..και εγω όταν κλαιγομαι μου λενε όλοι ναι αλλα κοιτα τα παιδακια σου...εννοειται, αυτα πανω απο όλα...και 100 κιλα επαιρνα για τον καθενα τους, σκασιλα μου....

Όλο το σοι εμενα εχουν πολλα παιδια...3 ή 4..αλλα ξεκινουν την 'καριερα' τους απο τα 18;) αντε 20...συνομιληκη ξαδερφη μου εχει 4.....

αλλα δεν δουλευουν και ειναι πιο απλα τα πραγματα....

εγω δεν ημουν ποτε τρελαμενη με τα μωρα.....δεν περιμεναν να κανω ενα όχι δυο....

221882cb0gkyh7q4.gif

συνηθως το τριτο παιδι καταλαθος γινεται :tongue::tongue:...αλλα αλοιμονο...ποια θα ελεγε ότι μετανιωνε για τα παιδακια μας?? Καμια..και εγω όταν κλαιγομαι μου λενε όλοι ναι αλλα κοιτα τα παιδακια σου...εννοειται, αυτα πανω απο όλα...και 100 κιλα επαιρνα για τον καθενα τους, σκασιλα μου....

Όλο το σοι εμενα εχουν πολλα παιδια...3 ή 4..αλλα ξεκινουν την 'καριερα' τους απο τα 18;) αντε 20...συνομιληκη ξαδερφη μου εχει 4.....

αλλα δεν δουλευουν και ειναι πιο απλα τα πραγματα....

εγω δεν ημουν ποτε τρελαμενη με τα μωρα.....δεν περιμεναν να κανω ενα όχι δυο....

Ααααααααααααααα ολα και ολα. Δεν εγινε κατα λαθος το μωρο.... Το ηθελα και μαλιστα μπορω να σου πω πως αργησε. 1,5 χρονο προσπαθουσα. Για τη δουλεια ναι ειναι ενα προβλημα. Αλλα εγω δεν εχω αλλη επιλογη. Αν ειχα θα ημουν σπιτι. Εγω παλι ειμαι τρελλαμενη με τα μωρα.... Παντα ηθελα πολλά παιδακια....

Διαφημίσεις

η ποπη ειναι η αδερφη μου η μεγαλη (1.5 χρονο διαφορα εχουμε μονο), αυτη με τα μποτοξακια χαχα. Οι σαλιαρες ειναι τζαμπο μαιρουλα;)..ο αγγελακος το εχει χουι να ποζαρει...τι να τον κανω...βρε κατσε να βγαλουμε μια του λεω, στηνεται και με το που παταω το κουμπι κανει και μια γκριματσα:D

ε κανα δουλεια τα μποτοξακια!!!!!!!

θα τα προτιμησω οταν ερθει η ωρα:tongue::tongue::tongue:

α απο εκει ειναι???εχω παρει απο εκει και τις αλλες με τις μερες:P

τωρα κοιτουσα και φωτο του αγγελου μωρο,μοιαζουν παρα πολυ σαν μωρα με τον μπεμπη.

fCS8p3.png

Ααααααααααααααα ολα και ολα. Δεν εγινε κατα λαθος το μωρο.... Το ηθελα και μαλιστα μπορω να σου πω πως αργησε. 1,5 χρονο προσπαθουσα. Για τη δουλεια ναι ειναι ενα προβλημα. Αλλα εγω δεν εχω αλλη επιλογη. Αν ειχα θα ημουν σπιτι. Εγω παλι ειμαι τρελλαμενη με τα μωρα.... Παντα ηθελα πολλά παιδακια....

και εγω παντα ελεγα θα κανω 3.......:D τωρα να ποτε τυχη αλλο καλοδεχουμενο!!

fCS8p3.png

Κουκλες παω για υπνο... Αυριο δουλευω....... Μαζεψα τις κουπες μονο οι δικες σας μεινανε.... Κλειδωστε και καλημερα στις πρωινες και καλη εβδομαδα σε ολες μας.... Φιλιααααααααα

ε κανα δουλεια τα μποτοξακια!!!!!!!

θα τα προτιμησω οταν ερθει η ωρα:tongue::tongue::tongue:

α απο εκει ειναι???εχω παρει απο εκει και τις αλλες με τις μερες:P

τωρα κοιτουσα και φωτο του αγγελου μωρο,μοιαζουν παρα πολυ σαν μωρα με τον μπεμπη.

ναι μοιαζουν....σιγα σιγα μοιαζουν όλο και πιο πολυ....Η μικρη μου η αδερφη η Γωγω ειναι 28...καπου θα την πετυχεις και αυτην...

εμ για αυτο σου λεω....πρεπει να σου αρεσουν τρελα τα μωρουλια για να πας για τριτο.....

Κοιτα, εγω την δουλεια δεν την εχω μονο ως εισοδημα για να ειμαι ειλικρινης....Τεσσερα ρημαδιασμενα πτυχια εχω, ενα αναλογο ΤΕΙ, ενα πανεπιστημιο και δυο μαστερ... δεν θελω να τα κρεμασω και να τα καμαρωνω....ετσι με μεγαλωσαν και νιωθω 'καπως' να τα παρατησω....Όταν πηγαν λιγο καλα οι δουλειες του Νικου, μου λεει δεν θες να κατσεις σπιτι?...δυσκολο το εβλεπα....μου αρεσει και αυτη μου η πλευρα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...