Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα!!!!!!!!!ηρθα κ θα ξαναφυγω...ρακος ειμαι.....

τεσπα!!!οχι αλεκα μου στο γαμο μου θα ειστε οοολες καλεσμενες κ ερχεσται οποιες μπορειτε!!!!!εχω κανει μεγαλη προοδο...θα παω αυτη τη βδομαδα για να δω μπομπο....ελπιζω να προλαβω...

παω να μπανιαρω μωρο και θα κατσω με αντρουλη ,.....ειναι σκασμενος...ελπιζω να μπω αργοτερα!!!

τζια τελειο το φορεμα!@!!!!!!!!!

κιμι μην σαγχωνεσαι με το παιδι!@@@

ομορφακια περαστικα σε νικηφορο!!!

γιατι ρε κοριτσι???

Μπράβο ρε Αλέκα!!Αντε και λίγες μέρες μείνανε για το τζήν και το τακούνι!!!;)

;;

θα το διορθωσω λιγο και θα το κανω λιγοι μηνες...αλλα ναι, θα το βαλω;)

Τι διαβασα θα κανουμε πριβε καφε???Ειμαι μεσα οσο και αν ειναι το κοστος...για σας ολα τα λεφτα!!! ;)

τοσα εχουμε χαλασει σε γαριφαλλα..εκει θα κολλησουμε?:tongue:

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΟΤΕ δεν αφησα τον Χρηστο ή το μωρο να κλαψει κ δεν το μετανιωσα...ειχα διαβασει οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τα μωρα να κλαινε γιατι τους δημιουργειται αισθημα ανασφαλειας..εμενα δε θυμαμαι να εκλαψε κανενα απο τα 2 για πανω απο 2 λεπτα κ να μην παω..για αυτο υποθετω οτι δεν κλαινε γενικα..

;);););)

Ερωτηση για λιγους...............

το συγκεντρωτικό δελτιο αποστολής πρεπει υποχρεωτικα να ειναι διαφορετικο απο το απλο δελτιο αποστολής???

Δλδ.......αν κοψω ενα απλο δελτιο αποστολης προς το αυτοκινητο και ο οδηγος κοβει σε καθε σημειο που παει άλλο δελτιο με τι αφηνει ειναι λάθος?

πρεπει ναι...εδω και δυο χρονια περιπου

λοιπον εχει στεφανιαια πλαγιοκεφαλεια...

http://www.plagiocefalia.com/gr/deformitats/complexPos.html

αλλα δεν ειναι σε τετοιο μεγεθος..εμας ειναι στρογγυλο το κεφαλακι..απλα σημερα που οληηηη μερα την κοιταζα ειδα οτι μπορει να γερνει λιγο προς δεξια..

δεν το κοιταξα το σαιτ,....αγχωνομαι....και ξερεις γιατι?? γιατι όλων τα κεφαλακια εχουν τη ζαβαδα τους....αλλα ειναι αυτο που λεει η ευη...μονο αν οι οι ραφες ειναι ραμμενες κανουν χειρουργειο, αλλιως μια χαρα μεγαλωνουν. Επίσης τα μωρα που γεννιουνται φυσιολογικα, στο χρονο επανερχεται η μορφη του κρανιου τους γιατι πιεστηκαν.

εγω πέρνω...να σου πω την αλήθεια εχουν πιστοποιήσεις..βεβαια και οι οργανισμοι πιστοποιήσεων στην ελλάδα ειναι για μενα υπο αμφισβήτηση....παντου υπάρχουν ανθρωποι που χρηματιζονται.....ειναι αρκετά ακριβά...πχ 4 ευρώ τα μήλα..ειναι ομως πολύ πιο γευστικάπ

και εγω ετσι.....

παω να τη πεσω...

δεν ειμαι καλα, αρρωσταινω οπου να'ναι (τσουζουν ματια, ποναει λαιμος, μια βαρεμαρα). αδιαθετησα κιολας, 10 μερες πριν (υγεια!!! καλυτερα απο το να ειμαι τουμπανο καθε τρεις κ λιγο!)...

ευχομαι να μην αρρωστησεις....περαστικα ετσι και αλλιως :tongue:,....σπιραλ εβαλες τελικα??

Καλα θα κανουν και θα διωξουν το 30 %..........

ναι...καλα θ ακανουν γιατι περισσευουν....αλλα και αυτοι οι καυμενοι τι φταινε? Να μην τους προσλαμβαναν...τωρα που θα βρουν δουλεια?? εχει να πεσει ανεργια και ανομια (εφ'οσον δεν θα εχουν μια) - εκανα και ριμα- που θα φοβηθει το ματι μας

να δω η δικια μου τι θα κάνει...που θα της δωσω τη βιολογικη που ειναι καραάνοστη...

που ειναι η αλέκα να μας πει τι προσφερει το ριζάλευρο....εξαφανιστηκε σημερα....λετε να την μαζέψανε τελικά?

γενικοτερα οι κρεμες οι βρεφικες ειναι πιο εμπλουτισμενες για αυτο εγω τις προτιμω και ας εχουν ζαχαρη...φροντιζω να μην τρωνε αλλα γλυκα μεχρι δυο χρονων ας πουμε.....απο εκει και περα βιολογικα φρουτα και λαχανικα, και καλα κρεατακια...πανω απο όλα όμως ο Θεος βοηθος...:|

Η αλλη την γλυτωσε εχει δωσει το παρον πιο νωρις....θα κοιματε σε κανα καναπε παλι

αχ πως με ξερεις.....

Η Αλέκα πού είναι;;;;Να δείτε πως της χώρεσε ΚΑΙ το τζήν και ετομάζει τα πυροτεχνήματα!!!

αν περιμεναμε να μου μπει το τζην για τα πυροτεχνηματα, κανα χρονο θα εκλαιγα:D

με περιμενες ε??τι καθεσαι κ βλεπεις μαρη???φρικαρεςς εντελως??χαλαρωσε και δεν ειναι τιποτα..αλλα και να ειναι..μπορει να μη χρειαστει χειρουργειο γιατι ΑΝ ΕΙΝΑΙ-ειναι τοσο ελαφρια μορφη που δεν θα υπαρχει κινδυνος να πειραξει νευρα λογω πιεσης...σε παρακαλω...

να το ευακι....καλα τα λεει....

κ ο Θανος μου ειπε να μη το σκεφτομαι γιατι κανω χαλια κ εσας...μπουχαχαχα..σας συμπαθει ο μπουρτζοβλαχος..γιατι εχω σταματησει να τον βρηζω που κοιμαται ιδια ωρα με μωρα...το ξερω οτι το εχεις περασει..για αυτο σε πρηζω...θα παρω Τριτη τηλ.παιδιατρο να παμε αυτη ή την αλλη βδομαδα....να ξεμπερδευω..

το θεμα δεν ειναι να μην πρηζεις εμας, γιατι δεν μας πρηζεις.....ανησυχουμε λιγο και όλες ειμαι σιγουρα ότι σκεφτομαστε και ελπιζουμε το καλυτερο....αλλα ειλικρινα...δεν θα κανετε χειρουργειο αν οι ραφες ειναι ΟΚ....θα φτιαξει το κεφαλακι

καλε δεν σα ειπα,ειχα αναφερει καποια στιγμη ουτε πουλιεται το σπιτι διπλα μας,τελικα το πηρε καποιος και ειναι και αυτος ταξιτζης:tongue::tongue::tongue::tongue:ε ρε τωρα τι εχουμε να ακουσουμε στην γειτονια......

χαχα μαιρη....τα ακουτρε και εσεις ε??

τι κ ο προηγουμενος ταξιτζης ηταν?

:tongue::P:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιουχουυυυυυυυυυυυυυ καλε κοριτσακι αυπνιες εχεις?

χαχα.....11 η ωρα ξυπνησα:D

Ναιαιαιαιαιαιαιιαια εσυ που εισαι ξεσαλωνεις? Εμ βεβαια αδυνατιζουμε και του δινουμε και καταλαβαινει............

αχ....πηγα σημερα βαφτιση, ωραια περασαμε και ηρθαμε, ξεραθηκε το μπεμπε κατα τις 8, ξεραθηκα και εγω.... Ο Αγγελακος εκατσε με το μπαμπα του, και κοιμηθηκε κατα τις 10. Ξυπνησα εγω 11, μαζεψα λιγο, εκατσα και με Νικολακη παρεα και να 'μαι!!

Αλεκακι ποτισματα ειχες κοριτσακι μου?

αφου με ξερεις...σκ το καιω;);)

ξυπνησες κοπελια????

:rolleyes:

αχ πως με ξερετε όλες καλε....μπραβο....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

το πιο περιεργο που θα ακουσω θα σας το γραψω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:η γυναικα βεβαια του ανθρωπου εινα μικροβιολογος και ειναι στο νοσοκομειο στον πολυγυρο γι'αυτο ηρθαν προς τα εδω..

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:κοριτσακια μου παω κ γω....ο αντρας μου μου κλεινει πονηρα το ματακι:shock::shock::shock::shock::shock:

καληνυχτα

καλο βολι θεανουλα καληνυχτα....

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον δεν ξαναγραφω ότι αδυνατισα γιατι νομιζετε ότι αδυνατισα στ'αληθεια..εγω απλα χαιρομαι επειδη ξεφουσκωνω...αργα αλλα ξεφουσκωνω...και γιατι με αυτον τον κωλοθυροειδη ειναι πραγματικα δυσκολο.....

ανεβασα 2 φωτο στο αλμπουμ τα χαλια μου για να με δειτε να ησυχασετε χαχα, και δυο στο me and my monkeys οιοκγενειακες χαχα...οι υπόλοιπες στο φεις γιατι δεν εχω αλλο χωρο εδω

221882cb0gkyh7q4.gif

Και ο δικος μου το ιδιο κανει και θα πρεπει να υποκυψω γιατι θα ερθει και η ακατονομαστη. Καλο βολι Θεανουλα....

εγω εχω και καλα που μου το θυμισατε να παω γυναικολο την αλλη εβδομαδα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον δεν ξαναγραφω ότι αδυνατισα γιατι νομιζετε ότι αδυνατισα στ'αληθεια..εγω απλα χαιρομαι επειδη ξεφουσκωνω...αργα αλλα ξεφουσκωνω...και γιατι με αυτον τον κωλοθυροειδη ειναι πραγματικα δυσκολο.....

ανεβασα 2 φωτο στο αλμπουμ τα χαλια μου για να με δειτε να ησυχασετε χαχα, και δυο στο me and my monkeys οιοκγενειακες χαχα...οι υπόλοιπες στο φεις γιατι δεν εχω αλλο χωρο εδω

παω να δω

fCS8p3.png

Και ο δικος μου το ιδιο κανει και θα πρεπει να υποκυψω γιατι θα ερθει και η ακατονομαστη. Καλο βολι Θεανουλα....

μαρη εσυ μιλας??? εγω το μισο ωραια από εσενα να ειμαι στα 38 μου και με δυο παιδια (όχι τρια), ευχαριστημενη θα ειμαι...χαζο....

βρε αλεκα ξεχασα να σου πω,δεν σου εστειλα φωτο γιατι εβγαινα θολα και με την μηχανη δεν φαινοταν καθολου...

το καταλαβα....αλλα δεν ειναι τιποτα οποτε??;)

221882cb0gkyh7q4.gif

μαρη εσυ μιλας??? εγω το μισο ωραια από εσενα να ειμαι στα 38 μου και με δυο παιδια (όχι τρια), ευχαριστημενη θα ειμαι...χαζο....

το καταλαβα....αλλα δεν ειναι τιποτα οποτε??;)

πρεπει να ηταν απο τα παμπερς το πακετο για σιγα σιγα εφυγαν.....

παω και στο φεις να δω:P

fCS8p3.png

στο φεις τωρα ανεβαζω μαρη..περιμενε, αυριο...στα 'χαλια μου' ειδες? εκει φαινομαι μονο ολοκληρη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...